Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
:2funny: :2funny: :2funny:
Screenshot from 2022-03-31 01-13-10.png

Screenshot from 2022-03-31 01-13-25.png
ΔΕς εδώ μαλάκα πόνο που έδινε στα pm :2funny: :2funny:
αυτος ο τυπος οταν μεγαλωσει,σιγουρα θα γινει τεμαχιστης..η βιαστης..η και τα δυο..εχει το καταλληλο προφιλ του ψυχοπαθη δολοφονου

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
αυτος ο τυπος οταν μεγαλωσει,σιγουρα θα γινει τεμαχιστης..η βιαστης..η και τα δυο..εχει το καταλληλο προφιλ του ψυχοπαθη δολοφονου
Φαντάσου τον μέσα στο δικαστήριο να κάνει intro: εγώ κύριε πρόεδρε και στα μπουρδέλα πήγαινα (22 φορές κιόλας) και με γκόμενες προσπαθούσα αλλά αυτός ο καριόλης ο Σεβασμιώτατος με αντιπάθησε από τη πρώτη στιγμή...

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Φαντάσου τον μέσα στο δικαστήριο να κάνει intro: εγώ κύριε πρόεδρε και στα μπουρδέλα πήγαινα (22 φορές κιόλας) και με γκόμενες προσπαθούσα αλλά αυτός ο καριόλης ο Σεβασμιώτατος με αντιπάθησε από τη πρώτη στιγμή...
εμενα μου ειπε την προηγουμενη φορα "βουλωστο μπαρμπα"...ρε το σκατο γλωσσα που εβγαλε

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Ειχα καιρο να μπω και βλεπω μπαναρανε το τζιμακο. Αξιαγαπητο μελος με ολα τα φοντα για καριερα στο μπου, η παλια φρουρα του σαητ δε θελει νεα παιδια κ αλλαγη σκυταλης:confused:

Τζιμακο ας ειναι ελαφρυ το μπαν που θα σε σκεπασει, ηταν συντομο το περασμα σου αλλα αφησες ανεξιτηλο το στιγμα σου . Τρεις χαρακτηρισμοι που παντα θα σε συντροφευουν ειναι :

Αιωνιος εφηβος
Ο ανιψιος της θειας
Το πουλεν του Βλαδιμηρου

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.930
Πόντοι
9.297

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.930
Πόντοι
9.297
ειχα δει σκανδιναβικη τσοντα ταινια με υποθεση, και επειδη μαρεσε η πρωταγωνιστρια, την εψαξα να δω και που αλλου εχει παιξει, και τι ειδα? οτι και στις αλλες ταινιες οι ιδιοι ηθοποιοι παιζαν. καλα δε μπορουσαν να βρουν αλλους? ολο τους ιδιους και τους ιδιους
Η αγορά είναι μικρή προφανώς...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.930
Πόντοι
9.297
Βασικά τελειώνει μετά τα 40 αν δεν έχει λεφτά

Κι όταν λέμε λεφτά,δεν εννοούμε σταθερή εργασία με 700 το μήνα
Πρώτα από όλα το σταθερό....και σταδιακά τα 700€ θα αυξηθούν.Ομως χωρίς σταθερότητα από εκεί που είσαι σε τετραψήφιο μισθό ενδέχεται να πέσεις πολύ η ακόμα και να μείνεις άνεργος.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.742
Πόντοι
2.306
Ας πούμε μια αλήθεια τώρα.

Η σχέση θέλει θυσία και αρχιδια. Θέλει να έχεις αξίες ως άνθρωπος. Οι γυναίκες είναι ξήγα σε όσους από εμάς είμαστε καθαρά αρσενικά. Δηλαδή, να κάνουμε αυτό που λέμε, να δουλεύουμε, να έχουμε τα μυαλά μας σωστά. Όταν η γυναίκα μετατρέπεται σε αυτό που λέμε «ελεεινιδα», σημαίνει ότι έχασε τον σεβασμό προς εμάς. Δεν είναι το πρόβλημα η ελληνίδα. Σε εμένα πχ μπορεί να κερατώσει ή να πάρει αέρα. Τα κάνει γιατί οι δικές μου ενέργειες οδήγησαν εκεί. Απλά φεύγουμε, κάνουμε την αυτοκριτική μας και είμαστε σωστοί την επόμενη φορά. Το νήμα σαν νήμα είναι ίσως το πιο ηλιθιο που διάβασα ποτέ. Όλες οι γυναίκες είναι έτσι, εκ φύσεως. Αν δεν υπήρχαν οι προστριβές, οι καυγάδες, οι χωρισμοί κτλ δεν θα μαθαίναμε ποτέ. Ο εγωισμός μας είναι αυτό που μας κρατάει πίσω. Αν είσαι άεργος, τεμπέλης ή με το ζόρι πας να αγαπηθείς, θα πληγωθείς και θα πληγώσεις.

Επενδύστε στον εαυτό σας, μην πάτε να αλλάξετε τη γυναικεία φύση.
Ρε φίλε τι ωραία τα γράφεις,. Τι θα κάνεις απόψε το βράδυ, πάμε για ποτάκι;

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
Βασικά τελειώνει μετά τα 40 αν δεν έχει λεφτά

Κι όταν λέμε λεφτά,δεν εννοούμε σταθερή εργασία με 700 το μήνα
ακραιος αλλα η ζωη γινεται δυσκολη μετα τα 40 με 700 ευρω.
ειδικα αν δεν εχεις βρει καποιο νοημα πολυ σημαντικο, συνηθως οικογενεια.

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
Στο ράφι θα μείνει μόνο αν το θέλει ή λόγω τρελών απαιτήσεων

Άντρα μπορεί να βρει πλέον οποιαδήποτε γυναίκα οποιασδήποτε εμφάνισης.Και πάνω απ'τα κυβικά της εμφανισιακά λόγω των μαλακοαγάμητων
αν εννοεις οτι να ναι τοτε ναι μπορει. δλδ και ρεμαλι και σατραπη και ολα τα καλα μαζι.

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
Πολύ σωστά και να προσθέσω οτι καλό είναι να φερόμεθα σε καποια όπως θα θέλαμε να μας φέρεται κι αυτή
από τα κορίτσια του χώρου εως στις σχέσεις που έκανα ,μιλάω καθαρά από προσωπικές εμπειρίες και μόνο !
ναι αυτο ισχυει για τις ανθρωπινες σχεσεις γενικοτερα. μην κανεις στον αλλο αυτο που δεν θες να σου κανει κτλ

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
Πρώτα από όλα το σταθερό....και σταδιακά τα 700€ θα αυξηθούν.Ομως χωρίς σταθερότητα από εκεί που είσαι σε τετραψήφιο μισθό ενδέχεται να πέσεις πολύ η ακόμα και να μείνεις άνεργος.
αν εισαι υπαλληλος αδερφε παιζει να μην αυξηθει ουτε σε 20 χρονια. 10+ χρονια σε μας καμια αυξηση και πρεπει να λεμε και ευχαριστω που δεν φαγαμε μειωση. υγιης εταιρια με κερδη καθε χρονο.

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.877
Πόντοι
1.056
οπως πολυ σωστα, δεν θυμαμαι ποιος το ειπε.
να φερεσαι σε καθε γυναικα που γνωριζεις οπως θα ηθελες να φερονται στη μανα σου η την αδερφη σου. τοσο απλο και τα λεει ολα.

Σε αυτο δεν συμφωνω!

Τι σχεση εχει η μανα μου με οποιαδηποτε γυναικα?

Αν η γυναικα το αξιζει, φυσικα θα της φερομαι αναλογως. Αντιθετα θα παρει πουλο! :badair:

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
Σε αυτο δεν συμφωνω!

Τι σχεση εχει η μανα μου με οποιαδηποτε γυναικα?

Αν η γυναικα το αξιζει, φυσικα θα της φερομαι αναλογως. Αντιθετα θα παρει πουλο! :badair:
δεν ειπα να την κρατησεις αν δεν σου κανει.
λεω οτι η μενεις μαζι της και της φερεσαι ομορφα η δεν σου κανει και φευγεις.

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.877
Πόντοι
1.056
λεω οτι η μενεις μαζι της και της φερεσαι ομορφα η δεν σου κανει και φευγεις.

Εγω θα το διατυπωνα ετσι:

Η μενει μαζι μου και ζει συμφωνα με καποια ορια, η αν δεν της αρεσει ειναι ελευθερη να φυγει..

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
Εγω θα το διατυπωνα ετσι:

Η μενει μαζι μου και ζει συμφωνα με καποια ορια, η αν δεν της αρεσει ειναι ελευθερη να φυγει..
οι ανθρωπινες σχεσεις και η ζωη γενικοτερα, ειναι γεματη απο συμβιβασμους η προσαρμογες(ακουγεται πιο ωραιο).
οσο μεγαλωνουμε, ωριμαζουμε σαν ανθρωποι και σε καποια θεματα αλλαζουμε σε καποιο βαθμο η ακομα και ριζικα.
πχ πριν 10-15 χρονια θα εκανα ελεγχο, παρατηρηση στην κοπελια για το πως θα ντυθει οταν βγαινουμε, ενω τωρα θα περιμενω να το κρινει μονη της και να πραξει το 'σωστο', θεωρωντας οτι ξερει με ποιον ειναι.

πχ δεν θα την αφηνα να βγει μονη της η θα εκανα μεγαλη φασαρια ενω τωρα θα μου φανει λογικο αν το κανει 1-2-5 φορες το χρονο.

πχ δεν θα την αφηνα να παει μονη της διακοπες ενω τωρα δεν θα ξινισω τοσο αν τυχει να παει 1 τριημερο με 2 φιλες, οχι καθε χρονο.

γιατι ολα αυτα και διαφορα αλλα? γιατι συνειδητοπειω οτι αν θελει να κανει την στραβη θα την κανει. και οσο πιεζεις εναν ανθρωπο τοσο θελει πιο πολυ το απαγορευμενο. αυτο ισχυει σε ολα τα θεματα διαχρονικα.

αρα δινεις καποιες ελευθεριες και το θεμα ειναι να μην νιωθει την αναγκη να κανει πολλα πραγμτατα χωρις εσενα. βλεπεις λοιπον και κρινεις. αντε να της κανεις και 1-2 κουβεντες για τις αποψεις σου αν δεν τις ξερει.

αν ψαχνει τροπους να περναει πολυ χρονο μακρια σου, πεταξε το πουλακι και μαλιστα συντομα.

υ.γ. και κατι ψιλοασχετο αλλα το θυμηθηκα. μια γυναικα το σκεφτεται πολυ καιρο πριν πει τελος. δεν ειναι σαν εμας που το λεμε 100 φορες και στα νευρα μας συνηθως. γι αυτο αν το πει 90+% το εννοει και δεν γυρναει.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
να παρε μια γευση
1648668899845.png
Πάτησες κόκκινη γραμμή βγάζοντας ιδιωτική συνομιλία στον αέρα. Καλά το πήγαινες μέχρι τώρα, αλλά με τις κακές παρέες που κάνεις, κινδυνεύεις να γίνεις μπούλερ κι εσύ.
Το ταράξατε στο μπούλιγκ το παιδάκι. Τον βρήκατε αγαθιάρη και ξεσπάτε επάνω του. Βρες πιο «σεβάσμια» άτομα, φίλε, να συναναστρέφεσαι κι όχι κωλοχαρακτήρες.

ΥΓ Τα λέω σε σένα που ελπίζω να σου έχει μείνει λίγη ανθρωπιά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom