athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.612
- Πόντοι
- 12.756
τι εγινε παιδια πως παει το νημα;
Μέχρι να μπει ο Άλεξ θα πάει καλάτι εγινε παιδια πως παει το νημα;
Τύπε όσο η Ελλεηνίδα έχει ντάντι, παππού, γιαγιά να πληρώνει και τον μαλάκα που τσουλάει το καρότσι, δε την τρομάζει ούτε πυρηνικός όλεθροςΈριξαν πια τις απαιτήσεις τους;
Έπεσε η μυτη τους;
Θα είναι πλέον πιο γυναίκες και λιγότερο ξυνιλες;
Θα κάθονται πιο εύκολα στους Έλληνες και ίσως γενικώς;
Θα πάψουν να ονειρεύονται ότι θα τις δει κάποτε ένας Λατσης και θα λύσουν τα προβλήματα τους;
Θα προσγειωθούν επιτελους, έστω και ανώμαλα, στην άσχημη πραγματικότητα;
Ενώ εσύ φτιάχνεσαι με αβεβαιότητα, πίεση από παντού και οικονομική ανέχεια;οι γκομενες θελουν ασφαλεια, ανεση και οικονομικη ευχερεια... τι να κανουμε τωρα ?
και μπραβο τους στην τελικη.
ξεκινανε με αναζητηση "αγαπης" (για τα ματια του κοσμου και να το παιξουν κιουριες) και καταληγουν εκει.
απλα πραγματα.
και πολυ καλα κανουν γνωμη μου.
. & -
υ/γ : εξαιρεσεις σαφως υπαρχουν και θα υπαρχουν, αλλα κλασσικα λιγες.
την ευλογια σας ΣεβασμιωτατεAν η κατάσταση όπως λες εξελιχθεί τόσο άσχημα, ώστε η απλή επιβίωση να γίνει αγώνας, τότε όχι απλά δεν θα υπάρξει ανατροπή των όσων ξέρετε, αλλά «καληνύχτα! τα χάσατε τα κορμιά πατριώτ». Σιγά μην κάτσουν τα φεμινοπορνίδια να αλλάξουν στάση ζωής, επειδή θα γιομίσει ο τόπος φτωχαδάκια. Θα εξακολουθήσουν φυσικά να κυνηγούν την ελίτ των εγχώριων αντρών, την ίδια στιγμή που η τελευταία θα συρρικνώνεται ραγδαία. Συνεπώς, τα πραματάκια θα γίνουν ακόμη πιο απλά και κυνικά. Η μπούτσα του 15-20% των κονομημένων αντρών θα βγάλει μαλαφράτζα από το πολύ γαμήσι κι ο μέσος φουκαράς θα βαρά πηχτές με το κλεμμένο από τον γείτονα wi-fi.
στην δίδω τέκνον μου!!την ευλογια σας Σεβασμιωτατε
εγω δεν ειμαι γκομενα μαστορα, πρωτα απ'ολα.Ενώ εσύ φτιάχνεσαι με αβεβαιότητα, πίεση από παντού και οικονομική ανέχεια;
Τις συγχαίρεις επειδή γράφουν στη μούνα τους τα ευρύτερα προβλήματα και κοιτούν να φτιάξουν τη κωλάθρα τους με μοναδικά όπλα την εμφάνιση τους και την ικανότητα τους να πλευρίζουν κορόιδα; αν ναι, τι να πω... ΣΩΡΑΙΟΣ!!