Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Τέρμα αυτό το θέμα με κούρασες δε γαμανε καν όλοι αυτοί,στη Ελλάδα ποτέ δε θα γαμησουν όλοι αυτοί γι'αυτό πάνε όλο σε μπουρδέλα,έχουμε αντίθετες απόψεις δε θα μου αλλάξεις τη άποψη το είδα σε έρευνα μόνο το 5% ελληνιδες έχει πάει πού είναι απελπισμένες καριολες.Λοιπόν κούρασε αυτό το θέμα τέλος εντάξει φίλε?
Το 5%;Λιγες και καλες δηλαδη
Οι καλυτερες των ελλεηνιδων
Ειναι επιλεκτικος ο Μαμουν αμ τι νομισες.
Απορριπτει αναγκαστικα το 95%
Τι τον περασες το Μαμουναρο.
Κανενα τυχαιο;

• Θυμός
Αντιδράσεις: Hdhdb

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Αμαν ρε μλκς,μην δειτε εναν με ιδιαιτεροτητα,να τον χτυπατε κατω σαν χταποδι.Και εσυ ρε παλικαρι,δεν σου ειπα να σταματησεις να το κανεις αυτο στον εαυτο σου?Τι διαολο,μαζοχα εισαι?Αφου γκαριζεις απο χιλιομετρα οτι εισαι ο τζιμακος,ακομα και ενας πεθαμενος το καταλαβαινει,γιατι συνεχιζεις και ξεφτυλιζεσαι?Η θεια σου η σεμνη,βρηκε αντρα ή ψαχνει ακομα?

• Χαχα

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Αμαν ρε μλκς,μην δειτε εναν με ιδιαιτεροτητα,να τον χτυπατε κατω σαν χταποδι.Και εσυ ρε παλικαρι,δεν σου ειπα να σταματησεις να το κανεις αυτο στον εαυτο σου?Τι διαολο,μαζοχα εισαι?Αφου γκαριζεις απο χιλιομετρα οτι εισαι ο τζιμακος,ακομα και ενας πεθαμενος το καταλαβαινει,γιατι συνεχιζεις και ξεφτυλιζεσαι?Η θεια σου η σεμνη,βρηκε αντρα ή ψαχνει ακομα?
Έχεις κανέναν Μαμούν να της προτείνεις; :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Απλά ρε φίλε οι άνθρωποι έχουν κακία,επειδή δε συμφωνούν με τις ιδέες μου κράζουν.
Ωραιος ο Τζιμακος, ξεχνιεται και γραφει για την θεια, το παιρνει χαμπαρι και σπευδει να κανει επεξεργασια και να σβησει μερος του ποσταρισματος, ομως ο alex71 ειναι ταχυτατος και προλαβε να το δει

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Μη τη προσβαλεις τη γυναίκα ρε σιγά μη πάει με τα σιχαματα καλύτερα χωρίς άντρα για πάντα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δε σε νοιάζει ποιος είμαι ρε Άλεξ.
Mην φοβασαι, δεν σε μπαναρουν

Τι ειναι ο Μαμουν ρε τυποι

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Μη τη προσβαλεις τη γυναίκα ρε σιγά μη πάει με τα σιχαματα καλύτερα χωρίς άντρα για πάντα.

Δε σε νοιάζει ποιος είμαι ρε Άλεξ.
Σταμάτα να παίζεις κόντρα ρόλο ρε νούλα. Επί του θέματος: τη θεία σου τη ρώτησες; (αν προτιμά να ταριχεύσει το λειράκι της από τα να πάει με αραβοπέρση)

• Λύπη

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Χέστηκα και να με μπαναρουν,έτσι και αλλιώς εδώ έχει προβληματικές περιπτώσεις ορισμενοι,που με αυτά που λένε προσβάλλουν το σάιτ και τη ύπαρξη τους.
Σε οποιοδηποτε μερος με μεγαλο αριθμό συμμετεχοντων θα βρεις και προβληματικους ανθρωπους ή εστω ανθρωπους που διαφωνεις. Τι ακριβως περιμενες να βρεις? Ξερεις τι βρισιδια τρωω εγω επι δωδεκα χρονια εδω μεσα?

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Mην φοβασαι, δεν σε μπαναρουν

Τι ειναι ο Μαμουν ρε τυποι
Είναι ένας πακιστάνας (μη ιστορικό πρόσωπο) που σαγηνεύει ελλεηνίδες και καταφέρνει να τις καρφοκωλιάζει...
Αυτό που απευθύνεσαι στον εαυτό σου σε τρίτο πρόσωπο το κάνεις χρόνια; :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Να ένας φανταστικός πακιστάνας που σαγηνεύει ελλεηνίδες και καταφέρνει να τις καρφοκωλιάζει...
Αυτό που απευθύνεσαι στον εαυτό σου σε τρίτο πρόσωπο το κάνεις χρόνια; :2funny:
Ξέρω οτι δειχνει προδιαθεση ψυχωτικού μεγαλειου, πιο πολυ για πλακα ομως το γραφω, μην μπερδευεσαι

Ρε φίλε έχει κάτι τύπους εδώ που είναι μπάζα τελείως με αυτά που λένε,πράγματα που δε ακούγονται καν λένε,τραγικοί κάτι τέτοιοι απορώ όταν μοίραζε ο Θεός μυαλά γιατί κράταγαν ομπρέλα.
Πολυ σοβαρα παιρνεις καποια πραγματα. Αν το συνεχισεις δεν θα περασεις καλα εδω μεσα. Παρτο αλλιως.

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Ρε φίλε έχει κάτι τύπους εδώ που είναι μπάζα τελείως με αυτά που λένε,πράγματα που δε ακούγονται καν λένε,τραγικοί κάτι τέτοιοι απορώ όταν μοίραζε ο Θεός μυαλά γιατί κράταγαν ομπρέλα.
Έχεις και μούτρα να λες άλλους χαζούς;;; Θες να ρίξουμε ένα poll για το ποιον θεωρούν τα μπουρδελομέλη τον ποιο χαζό εδώ μέσα;
Βάζω στοίχημα ένα πενηντάρι ότι θα βαρεθεί η κάλπη να βλέπει τόνομα σου:

Τζιμάκος900 (80%) ********
Hdhdb (20%) **

• Θυμός

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Φίλε αλήθεια αλλά δε ξέρω γιατί με αντιπαθείς τόσο πολύ,βγάζεις κακία χωρίς λόγο,κρίμα να βγάζεις τόσο κακία για κάποιον που δε σου έχει κάνει κάτι.
Θέλω μια μέρα να σε δω να φοράς παντελόνια, γι αυτό σε νουθετώ. Δεν βαρέθηκες τα κοντά φουστανάκια και τα γυναικεία εσώρουχα; έλα, μεγάλωσες πια. Μακάρι να μπορούσα να σου δώσω ένα από τα πέντε ζευγάρια που φοράω εγώ αλλά δεν γίνεται

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Φίλε δε με νουθετείς αλλά με αντιπαθείς πάρα πολύ και δε ξέρω το λόγο γιατί τόσο μα τόσο μίσος,απορώ γιατί τόση μα τόση κακία άλλος σαν εσένα δε με έχει αντιπαθησει τόσο πολύ εσύ το παρακάνεις.
Σώπα ρε μλκ Τζιμάκο που σε μισώ... ίσα ίσα που πήγα και να σε φτιάξω. Θυμήσου πως είμαι ο μόνος άνθρωπος που σου πρότεινε να σου γνωρίσει μονέτο (ίσως και ο μοναδικός στη ζωή σου :2funny: ). Στο χει ξαναπροτείνει άλλος αυτό;
Και μην βιαστείς να πεις ότι «ναι, αλλά θα μου πάσαρες σαβούρα», διότι τα σκουπίδια του ενός μπορεί να είναι θησαυρός για κάποιον άλλο!

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Φίλε με αντιπαθείς πολύ από τη αρχή φάνηκε ότι με μισείς και είναι κρίμα γιατί εγώ δε μισώ κανέναν από εδώ απλά με κάποιος διαφωνώ σε αυτά που λένε,και ναι 2 άτομα μου το έχουν προτείνει.
Στα λέω με λίγο πιο ωμό τρόπο ΜΠΑΣ και ξυπνήσεις και αποφύγΟΥΜΕ το σχεδόν αναπόφευκτο. Να σου ξηλώσει δηλαδή τ’ αρχίδια η πρώτη τυχούσα και να τα κρεμάσει κολιέ στο λαιμό της, κυκλοφορώντας σα θιβετιανή μάγισσα...
Τη πονάω την ηλικία μας όσο να πεις...

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Ναι ρε φίλε αλλά δε τα λες μόνο με ωμό τρόπο αλλά τα λες με άκαρδο τρόπο και βγάζεις ένα πολύ άσχημο μίσος σε μένα και άλλοι μπορεί να μου δώσουν συμβουλές που μπορεί να διαφωνούν με μένα αλλά δε τα λένε με τέτοιο μίσος όπως εσύ,δε έχω αισθανθεί να με αντιπαθούν τόσο έντονα ούτε εδώ αλλά ούτε και γενικά.
Ωραία τι να κάνουμε τώρα που το στόμα μου είναι σκέτη λυματολάσπη;

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Εντάξει απλά σα συμβουλή στο λέω πες μου τη άποψη σου αλλά όχι με τέτοιο τρόπο μπορείς πιο ευγενικά δε υπάρχει λόγος να βγάζεις αυτή τη κακία και αυτό το μίσος.
Τώρα θα μιλάμε σα κυρίες ρε μλκ; Στο bou είμαστε όχι στο μαντάμ φιγκαρό να ούμε! έπειτα, θες να αναρτήσω τα μηνύματα σου να θυμηθείς λίγο τι μου έσουρνες εσύ;

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Ναι σου εσουρνα γιατί το ξεκίνησες εσύ εγώ δε θα στη έλεγα έτσι άμα ήσουν και εσύ πιο σωστός,τεσπά ζητώ από τη μερια μου συγγνώμη θα ήθελα να ζητήσεις και εσύ.
ΕΕΕ τώρα έχει κάνα νόημα η συγγνώμη;; αφού πάλι θ’ αρχίσεις τις μαλακίες και γω θα σε ξαναγκαζώνω με δευτέρα στην ανηφόρα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom