papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.363
- Πόντοι
- 27.261
ανηλικος ακομαΕσύ φίλε πόσο είσαι?
ανηλικος ακομαΕσύ φίλε πόσο είσαι?
Μα γιατι αληθεια δε λεει;Μην πιστεύεις ότι διαβάζεις
Το 5%;Λιγες και καλες δηλαδηΤέρμα αυτό το θέμα με κούρασες δε γαμανε καν όλοι αυτοί,στη Ελλάδα ποτέ δε θα γαμησουν όλοι αυτοί γι'αυτό πάνε όλο σε μπουρδέλα,έχουμε αντίθετες απόψεις δε θα μου αλλάξεις τη άποψη το είδα σε έρευνα μόνο το 5% ελληνιδες έχει πάει πού είναι απελπισμένες καριολες.Λοιπόν κούρασε αυτό το θέμα τέλος εντάξει φίλε?
Μην το ξαναπείςΜα γιατι αληθεια δε λεει;
Έχεις κανέναν Μαμούν να της προτείνεις;Αμαν ρε μλκς,μην δειτε εναν με ιδιαιτεροτητα,να τον χτυπατε κατω σαν χταποδι.Και εσυ ρε παλικαρι,δεν σου ειπα να σταματησεις να το κανεις αυτο στον εαυτο σου?Τι διαολο,μαζοχα εισαι?Αφου γκαριζεις απο χιλιομετρα οτι εισαι ο τζιμακος,ακομα και ενας πεθαμενος το καταλαβαινει,γιατι συνεχιζεις και ξεφτυλιζεσαι?Η θεια σου η σεμνη,βρηκε αντρα ή ψαχνει ακομα?
Θα της παρει ολες σβαρνα ο Μαμουν,οδοστρωτηρας ειναι.Έχεις κανέναν Μαμούν να της προτείνεις;
Ωραιος ο Τζιμακος, ξεχνιεται και γραφει για την θεια, το παιρνει χαμπαρι και σπευδει να κανει επεξεργασια και να σβησει μερος του ποσταρισματος, ομως ο alex71 ειναι ταχυτατος και προλαβε να το δειΑπλά ρε φίλε οι άνθρωποι έχουν κακία,επειδή δε συμφωνούν με τις ιδέες μου κράζουν.
Mην φοβασαι, δεν σε μπαναρουνΜη τη προσβαλεις τη γυναίκα ρε σιγά μη πάει με τα σιχαματα καλύτερα χωρίς άντρα για πάντα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δε σε νοιάζει ποιος είμαι ρε Άλεξ.
Σταμάτα να παίζεις κόντρα ρόλο ρε νούλα. Επί του θέματος: τη θεία σου τη ρώτησες; (αν προτιμά να ταριχεύσει το λειράκι της από τα να πάει με αραβοπέρση)Μη τη προσβαλεις τη γυναίκα ρε σιγά μη πάει με τα σιχαματα καλύτερα χωρίς άντρα για πάντα.
Δε σε νοιάζει ποιος είμαι ρε Άλεξ.
Σε οποιοδηποτε μερος με μεγαλο αριθμό συμμετεχοντων θα βρεις και προβληματικους ανθρωπους ή εστω ανθρωπους που διαφωνεις. Τι ακριβως περιμενες να βρεις? Ξερεις τι βρισιδια τρωω εγω επι δωδεκα χρονια εδω μεσα?Χέστηκα και να με μπαναρουν,έτσι και αλλιώς εδώ έχει προβληματικές περιπτώσεις ορισμενοι,που με αυτά που λένε προσβάλλουν το σάιτ και τη ύπαρξη τους.
Είναι ένας πακιστάνας (μη ιστορικό πρόσωπο) που σαγηνεύει ελλεηνίδες και καταφέρνει να τις καρφοκωλιάζει...Mην φοβασαι, δεν σε μπαναρουν
Τι ειναι ο Μαμουν ρε τυποι
Ξέρω οτι δειχνει προδιαθεση ψυχωτικού μεγαλειου, πιο πολυ για πλακα ομως το γραφω, μην μπερδευεσαιΝα ένας φανταστικός πακιστάνας που σαγηνεύει ελλεηνίδες και καταφέρνει να τις καρφοκωλιάζει...
Αυτό που απευθύνεσαι στον εαυτό σου σε τρίτο πρόσωπο το κάνεις χρόνια;
Πολυ σοβαρα παιρνεις καποια πραγματα. Αν το συνεχισεις δεν θα περασεις καλα εδω μεσα. Παρτο αλλιως.Ρε φίλε έχει κάτι τύπους εδώ που είναι μπάζα τελείως με αυτά που λένε,πράγματα που δε ακούγονται καν λένε,τραγικοί κάτι τέτοιοι απορώ όταν μοίραζε ο Θεός μυαλά γιατί κράταγαν ομπρέλα.
Έχεις και μούτρα να λες άλλους χαζούς;;; Θες να ρίξουμε ένα poll για το ποιον θεωρούν τα μπουρδελομέλη τον ποιο χαζό εδώ μέσα;Ρε φίλε έχει κάτι τύπους εδώ που είναι μπάζα τελείως με αυτά που λένε,πράγματα που δε ακούγονται καν λένε,τραγικοί κάτι τέτοιοι απορώ όταν μοίραζε ο Θεός μυαλά γιατί κράταγαν ομπρέλα.
Θέλω μια μέρα να σε δω να φοράς παντελόνια, γι αυτό σε νουθετώ. Δεν βαρέθηκες τα κοντά φουστανάκια και τα γυναικεία εσώρουχα; έλα, μεγάλωσες πια. Μακάρι να μπορούσα να σου δώσω ένα από τα πέντε ζευγάρια που φοράω εγώ αλλά δεν γίνεταιΦίλε αλήθεια αλλά δε ξέρω γιατί με αντιπαθείς τόσο πολύ,βγάζεις κακία χωρίς λόγο,κρίμα να βγάζεις τόσο κακία για κάποιον που δε σου έχει κάνει κάτι.
Σώπα ρε μλκ Τζιμάκο που σε μισώ... ίσα ίσα που πήγα και να σε φτιάξω. Θυμήσου πως είμαι ο μόνος άνθρωπος που σου πρότεινε να σου γνωρίσει μονέτο (ίσως και ο μοναδικός στη ζωή σου ). Στο χει ξαναπροτείνει άλλος αυτό;Φίλε δε με νουθετείς αλλά με αντιπαθείς πάρα πολύ και δε ξέρω το λόγο γιατί τόσο μα τόσο μίσος,απορώ γιατί τόση μα τόση κακία άλλος σαν εσένα δε με έχει αντιπαθησει τόσο πολύ εσύ το παρακάνεις.
Στα λέω με λίγο πιο ωμό τρόπο ΜΠΑΣ και ξυπνήσεις και αποφύγΟΥΜΕ το σχεδόν αναπόφευκτο. Να σου ξηλώσει δηλαδή τ’ αρχίδια η πρώτη τυχούσα και να τα κρεμάσει κολιέ στο λαιμό της, κυκλοφορώντας σα θιβετιανή μάγισσα...Φίλε με αντιπαθείς πολύ από τη αρχή φάνηκε ότι με μισείς και είναι κρίμα γιατί εγώ δε μισώ κανέναν από εδώ απλά με κάποιος διαφωνώ σε αυτά που λένε,και ναι 2 άτομα μου το έχουν προτείνει.
Ωραία τι να κάνουμε τώρα που το στόμα μου είναι σκέτη λυματολάσπη;Ναι ρε φίλε αλλά δε τα λες μόνο με ωμό τρόπο αλλά τα λες με άκαρδο τρόπο και βγάζεις ένα πολύ άσχημο μίσος σε μένα και άλλοι μπορεί να μου δώσουν συμβουλές που μπορεί να διαφωνούν με μένα αλλά δε τα λένε με τέτοιο μίσος όπως εσύ,δε έχω αισθανθεί να με αντιπαθούν τόσο έντονα ούτε εδώ αλλά ούτε και γενικά.
Τώρα θα μιλάμε σα κυρίες ρε μλκ; Στο bou είμαστε όχι στο μαντάμ φιγκαρό να ούμε! έπειτα, θες να αναρτήσω τα μηνύματα σου να θυμηθείς λίγο τι μου έσουρνες εσύ;Εντάξει απλά σα συμβουλή στο λέω πες μου τη άποψη σου αλλά όχι με τέτοιο τρόπο μπορείς πιο ευγενικά δε υπάρχει λόγος να βγάζεις αυτή τη κακία και αυτό το μίσος.
ΕΕΕ τώρα έχει κάνα νόημα η συγγνώμη;; αφού πάλι θ’ αρχίσεις τις μαλακίες και γω θα σε ξαναγκαζώνω με δευτέρα στην ανηφόρα...Ναι σου εσουρνα γιατί το ξεκίνησες εσύ εγώ δε θα στη έλεγα έτσι άμα ήσουν και εσύ πιο σωστός,τεσπά ζητώ από τη μερια μου συγγνώμη θα ήθελα να ζητήσεις και εσύ.