Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Παραδέξου παντελονάτα ότι είσαι ο Τζιμάκος και θα σου γνωρίσω μια γκόμενα απ το gym που την αποφεύγω όπως ο διάολας το λιβάνι γιατί είναι σαβούρα, !!!!ΑΛΛΑ!!!!:
  • Ισχυρίζεται σε κάθε ευκαιρία τις ίδιες περίπου μπαρούφες που ισχυριζόσουν και συ περί «σοβαρών σχέσεων»,
  • θα έβαζα στοίχημα ότι είναι παρθένα
  • είναι σχεδόν στην ηλικία σου (22, κόψε τα παπατζιλίκια περί 24-25 που είπες νωρίτερα)

Και bonus:
  • θα αποκρύψω από τον τύπο, με τον οποίο γελάγαμε με τα χάλια σου, το ξεφτιλίκι που σκαρφίστηκες με το κλωνο-account.
  • Θα γίνει παράκληση προς τους mods να μην πάει για banάκι και αυτό το account, τώρα που σε πήραν γραμμή μέχρι και τα εικονίδια/κουμπιά του σαη. Μόνη προυπόθεση για το τελευταίο, να μην μολύνεις με τη παρουσία σου το νήμα της ημερήσιας ενημέρωσης για μπουρδέλα.

• Λύπη
Αντιδράσεις: Hdhdb

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
1)δε ειμαι ο τζιμακος και νομιζω δε σε αφορα κιολας για να επιμενεις ετσι
2)παρτην εσυ και μη το παιζεις δυσκολος,μη μπουρδελιαζεις ολη την ωρα βρες και καμια τωρα που εισαι νεος γιατι μετα θα εισαι παππους και θα βρισκεις μονο γριες
3)22 χρονων που ειναι μια χαρα ειναι για σενα πηγαινε μαζι της και ασε τα σκληρα θελω να μπουρδελιαζω μονο,πηγαινε εκει περα εστω και με τη μοναδικη που σου την επεσε μπας και κανεις τιποτα εκτος μπουρδελου που δε εχεις κανει ουτε χουφτωσει κοπελα εκτος ιεροδουλης
4)δε ξερω καν τι εκανες και με ποιον τυπο αλλα αμα κοροιδευες καποιο μελος απο εδω με καποιον αγνωστο απο το γυμναστηριο δειχνετε ποσο αγαμητοι ειστε και οι 2 χωρις ζωη και οτι δε εχετε γαμησει αλλιως εκτος απο μπουρδελο και τελος κακοπροαιρετοι,βρειτε εκει περα καμια κοπελα και αφηστε τις κοροιδιες σε καποιο μελος απο εδω που δε ξερετε καν γιατι εσεις δειχνετε την αγαμια σας και οτι η μονη σας παρηγορια ειναι τα μπουρδελα
5)εχω αυτο το λογαριασμο μονο και μπορει να μπαναραν το συναγωνιστη τζιμακο αλλα πρεπει και αλλους να μπαναρουν εδω που δε λενε ωραια πραγματα,εσενα πχ συγουρα πρεπει να σε μπαναρουν που κοροιδευεις μελος εδω με εναν αγνωστο απο το τζιμ γιατι δειχνεις ποσο αγαμητος εισαι και εσυ και αυτος ειστε αυτη η αγαμια σας εχει κανει να ασχολειστε με αλλους,και φυσικα οχι να μπαναρουν μονο εσενα αλλα και αλλους που δε λενε ωραια πραγματα εδω.
Κάθε φορά που σε τσάκωνα και σε τσακώνω να λες παραμύθια το γυρνάς στην αγαμία, δηλαδή το ψωμοτύρι σου...
Και καλά να σκέφτηκες ότι θα μπορούσες να κοροιδέψεις τον πιμπο-δικηγόρο. Αλλά και μένα;;; τον εισαγγελέα;; εε πάει πολύ...

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
φιλε δε καταλαβαινω τι παραμυθια σου ειπα,και στη τελικη δε θελω να σε κοροιδεψω δε σε νοιαζει ποιος ειμαι ρε φιλε,και να σου πω και κατι?μη βγαζεις κακια ουτε ως προς τον τζιμακο που εβλεπα τα μυνηματα του την εμπαινες χωρις λογο μεχρι και του ελεγες οτι τον κοροιδευες με εναν αλλον αγαμητο που δε εχει ουτε χουφτωσει εκτος μπουρδελου και φυσικα και εσυ τετοιος εισαι εκτος μπουρδελου τιποτα μονο και μονο γιατι ελεγε τις ιδεες του ουτε ως προς εμενα τωρα,δε σε κανει το να εισαι σκληρος με τους ανθρωπους αυτο μαγκα,ο πραγματικος μαγκας ειναι αυτος που σεβεται τον συνανθρωπο του αλλα εσυ δε εισαι μαλλον πραγματικος μαγκας.
Αυτό θες βέβαια...
Είναι σαν να έχω τσακώσει μια κατσαρίδα εκεί που κρύβεται και να αρνείται να εγκαταλείψει τη κρυψώνα της μόνο και μόνο επειδή φοβάται ότι με το που θα βγεί, θα την κάνω σουπα στο πάτωμα...

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Αυτό θες βέβαια...
Είναι σαν να έχω τσακώσει μια κατσαρίδα εκεί που κρύβεται και να αρνείται να εγκαταλείψει τη κρυψώνα της μόνο και μόνο επειδή φοβάται ότι με το που θα βγεί, θα την κάνω σουπα στο πάτωμα...
:2funny:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Κάθε φορά που σε τσάκωνα και σε τσακώνω να λες παραμύθια το γυρνάς στην αγαμία, δηλαδή το ψωμοτύρι σου...
Και καλά να σκέφτηκες ότι θα μπορούσες να κοροιδέψεις τον πιμπο-δικηγόρο. Αλλά και μένα;;; τον εισαγγελέα;; εε πάει πολύ...
Εγώ τον κατάλαβα απο το πρώτο σχεδόν μήνυμα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ήταν να μη μου απαντήσει σε κατι

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
φιλε ασε μας σε παρακαλω πηγαινε εκει στη μοναδικη που σε θελει μπας και αλλαξεις λιγο και σταματησεις να κοροιδευεις μελη απο εδω βρες και στη μαιμου το φιλο σου καμια 30αρα φιλη αυτης που σε θελει μπας και τον κανει και εκεινον ανθρωπο μετα δε θα εχετε καμια αναγκη να κοροδευετε μελη απο εδω,προς το παρων δε ειστε ανθρωποι και οι 2,και σιγα μη φοβαμαι εσυ ξεκινας να μου τη μπαινεις οχι εγω εσυ εχεις το αδικο,και οτι κοροιδευεις μελος απο εδω και εσυ και ο αλλος και οχι μονο παλια αλλα ακομα αυτο να σας κανει να ντρεπεστε πρεπει και να σας ανησυχει για τα χαλια σας τα μαυρα,δειχνει ποσο αγαμητοι απο κουνια ειστε,ποσο ναυαγια και οτι μονο σε μπουρδελα εχετε κανει,πουθενα αλλου και μοναξια φουλ,αλλαξε και εσυ και ο φιλος σου χαρακτηρα σταματηστε να κοροιδευετε μελη απο εδω που δε ξερετε καν γιατι σας βλεπω και τους 2 50 χρονων να εξιστορειτε μονο απο μπουρδελα σεξ και εκτος μπουρδελου ουτε χουφτωμα,σας βλεπω στη πανια και σενα και αυτον μετα απο χρονια να λετε εκτος μπουρδελου ουτε χουφτωμα σα το κατελη ή κατι αγαμητους θα καταντησετε ρε νουμερα τελειωμενα,μαρεσει που λες δε θα δειξεις στο αλλον τον αγαμητο το προφιλ μου λες και μου κανεις χαρη,δε θα επρεπε καν να κοροιδευετε μελη απο εδω αλλα τετοιοι αγαμητοι που ειστε δε εχετε με τι να ασχοληθειτε και οι 2 για λυπηση,τραβατε τωρα κακομοιρηδες να βρειτε καμια κοπελα μπας και κανετε κατι εκτος μπουρδελου και να δειτε ποσο θα αλλαξετε δε θα εχετε την ορεξη με κανενα μελος απο εδω αλλα και γενικα να ασχοληστε ζωα εε ζωα και οι 2.
τζιμάκο αδικος κοπος....καθε μηνυμα που στελνεις ειναι και ενα γράμμα που συμπληρώνει τη λέξη "τζιμακος" .....για μενα εισαι στο ς τελικο..για τους αλλους δε ξερω :tooth:

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
φιλε ασε μας σε παρακαλω πηγαινε εκει στη μοναδικη που σε θελει μπας και αλλαξεις λιγο και σταματησεις να κοροιδευεις μελη απο εδω βρες και στη μαιμου το φιλο σου καμια 30αρα φιλη αυτης που σε θελει μπας και τον κανει και εκεινον ανθρωπο μετα δε θα εχετε καμια αναγκη να κοροδευετε μελη απο εδω,προς το παρων δε ειστε ανθρωποι και οι 2,και σιγα μη φοβαμαι εσυ ξεκινας να μου τη μπαινεις οχι εγω εσυ εχεις το αδικο,και οτι κοροιδευεις μελος απο εδω και εσυ και ο αλλος και οχι μονο παλια αλλα ακομα αυτο να σας κανει να ντρεπεστε πρεπει και να σας ανησυχει για τα χαλια σας τα μαυρα,δειχνει ποσο αγαμητοι απο κουνια ειστε,ποσο ναυαγια και οτι μονο σε μπουρδελα εχετε κανει,πουθενα αλλου και μοναξια φουλ,αλλαξε και εσυ και ο φιλος σου χαρακτηρα σταματηστε να κοροιδευετε μελη απο εδω που δε ξερετε καν γιατι σας βλεπω και τους 2 50 χρονων να εξιστορειτε μονο απο μπουρδελα σεξ και εκτος μπουρδελου ουτε χουφτωμα,σας βλεπω στη πανια και σενα και αυτον μετα απο χρονια να λετε εκτος μπουρδελου ουτε χουφτωμα σα το κατελη ή κατι αγαμητους θα καταντησετε ρε νουμερα τελειωμενα,μαρεσει που λες δε θα δειξεις στο αλλον τον αγαμητο το προφιλ μου λες και μου κανεις χαρη,δε θα επρεπε καν να κοροιδευετε μελη απο εδω αλλα τετοιοι αγαμητοι που ειστε δε εχετε με τι να ασχοληθειτε και οι 2 για λυπηση,τραβατε τωρα κακομοιρηδες να βρειτε καμια κοπελα μπας και κανετε κατι εκτος μπουρδελου και να δειτε ποσο θα αλλαξετε δε θα εχετε την ορεξη με κανενα μελος απο εδω αλλα και γενικα να ασχοληστε ζωα εε ζωα και οι 2.
Όσο προχωρούν τα μηνύματα αποκαλύπτεσαι όλο και περισσότερο, με κερασάκι τα πολλαπλά συναπτά edits. ΕΕ όχι και δεν σε ξέρω. Να έχω γελιοποίησει και καμμιά κατοστή κλόουνς του συναφιού σου στη ζωή μου...; Είσαι η ντροπή της γενιάς μας και το μπούλινγκ δεν θα σταματήσει μέχρι να αλλάξεις μυαλά. Είσαι πιο πυρφόρος και λευκός ιππότης ακόμα κι από τις μεσήλικες «γιαγιούλες» του bou.

Σταμάτα εντωμεταξύ να γράφεις στην ημερήσια ενημέρωση. Μπήκες και το πρώτο πράμα που έκανες είναι να χαρακτηρίσεις καθυστερημένο όποιον έχει γκόμενα και εξακολουθεί να πηγαίνει στις πουτάνες.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
μάλλον θες να πας εσύ με Πακι και να γλύψεις τη τυριλα και βλέπεις παντού Ελληνίδες ότι πάνε με τέτοιους,θα θέλες αλλά δεν μέχρι και έρευνα το είπε δε το λέω μόνο εγώ,εξωτερικό πάνε με δαυτούς Ελλάδα όχι.
Πήγαινε να την πέσεις σε μια γυναίκα ενώ είναι και ο Μαμουν εκεί.
Να δούμε ποιος θα κερδίσει.
Σταμάτα να μιλήσεις στη γυναίκα καθώς ο Μαμουναρος της καθαρίζει τα τζάμια.
Ίσως Μαμουν κάνει κάρη αφήσει κάνεις ματι καθώς γκαμαει

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
φιλε τα πακια δε μπορουν οχι να βρουν γυναικα αλλα ακομα και οι πουτανες με μισο ματι τους βλεπουν,τωρα για να λυσας ετσι μαλλον θες να πας με πακι εσυ και νομιζεις πως επειδη εχεις εσυ αυτη τη κακογουστια την εχουν και οι ελληνιδες αλλα οχι τη χαρη δε στη κανουν να θελουν αυτους τους κακασχημους,γιαυτο ολοι οι πακι μονοι τους ειναι μια φορα δε εχω δει ουτε εναν οχι να εχει βγει με καποια αλλα ουτε καν να του λεει καποια γεια,συνεχιζε να λες τα δικα σου οταν μπαινω στα λεοφορεια και οι ελληνιδες τους βλεπουν και πανε ολες πιο κει πεφτουν πανω μου η σε αλλους ελληνες για να γλυτωσουν εσυ λες τα δικα σου οκ,πηγαινε εσυ με πακι μπας και μετα ηρεμησεις.
Φιλαρα δε είναι ντροπή να το πεις ότι είσαι γκέη και ότι ψάχνεσαι να φας την ψωλή του Μαμουν
Βλέπω ότι έχεις ζωηρή φαντασία
Τα λες παραπανω χαριτωμενα απ όσο πρέπει
Θα αρέσεις του Μαμουν

Τελευταία τροποποίηση:
  • Λύπη

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
φιλε εγω δε μπορω να τους κοιταζω καν και οχι μονο γκει δεν ειμαι εσυ υποστηριζεις αυτους τους ασχημους,και τελως παντων δε θα τσακωθουμε,αποψη σου εγω θεωρω αυτοι και στα μπουρδελα που τους δεχονται πολυ ειναι οχι οτι βρισκουν εξω γκομενες,αν τους δεις ολο μονοι ειναι τα εχω δει φιλε,τεσπα δε θα τσακωθουμε.
Τι λέει εδώ ο πάλιουρας τρούμπας; Γουστάρεις να μυρίζεις ινδοπέρσικο παργαλάτσο ρε κρυφοπισωλουριά;;

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
φιλε εγω δε μπορω να τους κοιταζω καν και οχι μονο γκει δεν ειμαι εσυ υποστηριζεις αυτους τους ασχημους,και τελως παντων δε θα τσακωθουμε,αποψη σου εγω θεωρω αυτοι και στα μπουρδελα που τους δεχονται πολυ ειναι οχι οτι βρισκουν εξω γκομενες,αν τους δεις ολο μονοι ειναι ουτε γεια δε τους λενε τα εχω δει φιλε,τεσπα δε θα τσακωθουμε.
Δε τους υποστηρίζω ρε φίλε τι δεν καταλαβαίνεις
Ούτε εμένα το χώραγε ο νους μου
Όμως οι γυναίκες είναι τόσο τιποτενιες που επέλεξαν το γαιδαροψωλη Μαμουν
Τι να κάνουμε.
Εδώ στο Μετάξι υπάρχουν μπουρδελα που ρίχνουν πόρτα σε Έλληνες και δέχονται μόνο Πακηδες.
Δεν κάνω πλάκα.Διαβασε ημερησια ενημέρωση για μπούρδελα θα το δεις

• Λύπη

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
ουτε καν φιλε εγω μονο γυναικες θελω αυτος επιμενει τοση ωρα οτι ειναι ωραιοι οχι εγω,τεσπα φιλε ακου δε θελω να τη μπαινει ο ενας στον αλλον δε υπαρχει λογος να γινομαστε μαλακες.
Ρε Τζιμακο...Γλώσσα λανθάνουσα την αλήθεια λέγει.
Εγώ ποτέ δε τους είπα ωραίους.Εσυ το πες μόλις.
Μη βάζεις δικά σου λόγια στο στόμα μου ενώ το δικό σου είναι που διψά για τυριλα από ψωλή απο τις μακρινές Ινδίες..

• Λύπη

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
ρε πας καλα εγω τοση ωρα ασχημους τους λεω,εσυ λες οτι αυτοι βρισκουν ενω παντα μονοι τους ειναι και ουτε μια δε τους μιλαει για αστειο,μεχρι και μια που ηξερα που δε σταυρωνε γκομενο γιατι ηταν χοντρη και ασχημη στη φατσα εβλεπε αυτους και αηδιαζε ελεος δλδ μη λες πατατες,τεσπα τελειωνει αυτο το θεμα εδω φιλε.
Αααχχχ μη μου ξυνεις πληγες ρε φιλε
Έτσι έλεγε και η δικιά μου...
Τον σιχαινοταν τον Μαμουν...
Γι αυτό κι εκείνος της έκανε κρεμπιε σε μουνι κωλο στόμα μύτη και αυτιά
Την καραξεμουνιασε ο Μαμουναρος

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
τοτε μπορεις να μου εξηγησεις γιατι ειναι παντα μονοι τους και δε τους πλησιαζει ουτε μια ποτε σε οσα καμακια και να εχουν κανει για να βγουν?δλδ ελεος το οτι βρηκες μια καρακαριολα δε σημαινει οτι ειναι και αλλες οι ανωμαλες.
Δε με καταλαβες φίλε
Ποιά καμάκια
Του την πέφτουν από μόνες τους στο Μαμουν
Αναγκάζεται να διώξει κιόλας
"Ντεν μπορεί γκαμησει ολες"

• Λύπη

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
φιλε ειπαμε να ληξει αυτο το θεμα δε μου αλλαζεις τη αποψη αλλα συνεχιζεις,δε μπορω να σε καταλαβω ειλικρινα,δε υπαρχει γυναικα ελληνιδα που παει με αυτους τελος,εχει γινει μεχρι και ερευνα δε το λεω ετσι ενα 3 εως 5% εχει παει και αυτες φαντασου τι απελπισμενες και ανωμαλες ηταν,εξω οχι απλα δε τους καμακωνουν αλλα πεφτουν πανω στους ελληνες για να μη τους ακουμπησουν καν,μη ξαναμιλησεις γιαυτο το θεμα τελος.
Ρε σαλτα γαμησου κωλοπαιδο που θα μου αφαιρέσεις και το λόγο
Ά γαμησου επιτελους και φέρε και την είσπραξη

• Λύπη

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
δε στον αφαιρω αλλα μη το συζητας μαζι μου αυτο το θεμα δε γουσταρω,και μη με βριζεις δε σε εβρισα εσυ να πας μαζι τους που απο χτες μιλας για εκεινους,παντα οι ελληνιδες θα τους θεωρουν κατωτερους και δε θα τους πλησιαζουν χωνεψε το,το οτι επεσες εσυ σε ανωμαλη καριολα αδιανοητα καθυστερημενη,δε σημαινει οτι παει εστω και μια αλλη με τετοιους.
Σορυ Τζιμακο ξεφυγα.Αλλα εισαι κι εσυ συνεχεια στη πριζα ρε τυπε.
Δε μιλας μονο μαζι μου αλλα με ενα δημοσιο φορουμ
Τι σε ενοχλησε ο Μαμουν.Αυτα ειναι παραδειγματα για να δεις τι οχετος ειναι οι ελεηνιδες

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Καμιά Ελληνίδα δε πάει με Πακιστανό ξέχασε το,οι Ελληνίδες θέλουν λεφτα αυτοί δε έχει κάνεις λεφτά επίσης οι Ελληνίδες θέλουν εμφάνηση όπου κανενα πακι δε εχει,οι Ελληνίδες θελουν καθαριότητα άμα βρώμας φεύγουν το έχω παρατηρήσει και αυτοί βρωμοκοπανε άρα καμιά Ελληνίδα δε θα πάει με αυτούς τους σκούρους,επειδή τα έφτιαξες με μια τραγικά ανώμαλη δε σημαίνει ότι υπάρχει άλλη ανώμαλη σε τέτοιο βαθμό ξύπνα,και το θέμα τελειώνει εδώ δε το ξανασυζηταω,κάνε μου τη χάρη άμα θες να μου ζητήσεις συγγνώμη που με σκυλοβρισες χυδαία ενώ δε σε σκυλοβρισα έτσι.
Προγκας ομως συνεχεια και προκαλεις.
Τεσπα.Διαβασε εδω τυπε και ξεστραβωσου

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Κοίτα συγουρα υπάρχουν κάποιες ελάχιστες απελπισμένες αλλά είναι ελάχιστες και είναι ψυχοπαθεις καριολες,το 5%που έλεγε η έρευνα αλλά 5%οχι παραπάνω,το 95 αηδιάζει,το έχω δει σε ερευνα Ελληνίδες ένα 5 τοις εκατό δε το βγάζω από το κεφάλι μου.
Το αλλο 95 το γαμαει ο μαμουν:idiot::headbang2:

• Θυμός

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.368
Πόντοι
27.261
Το χε ο Πακης φιλε...
Αμ την επομενη που βρηκε;
Ομορφη και αυτη.
Της εκλεισε το σπιτι.Χωρισε με 2 παιδια απο ενα αξιοπρεπεστατο συζυγο.
Της εφαγε και χρηματα απ οτι εμαθα.
Αδιστακτος.
Απλα επειθε τις γυναικες.Τι να πω.
Το ειχε ο μπαγασας.
τις μεθουσε το αρωμα του μαλλον :confused:

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like