Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.962

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Επίσης, αυτό το νήμα είναι παρακλάδι του γνωστού βασικού νήματος, οπότε τζάμπα ανοίχτηκε.
ΟΛΑ τα νήματα, ακόμα κι αυτά των ιερόδουλων, είναι παρακλάδια του γνωστού βασικού νήματος

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οι γυναίκες το έχουν δίπορτο.Δε χρειάζεται να δουλεύουν,αρκεί να καλοπαντρευτούν ή να βρουν σπόνσορα.Στους άντρες η κοινωνική πίεση να δουλέψουν να κάνουν καριέρα κτλ είναι πολύ μεγαλύτερη.
Ελάχιστοι άντρες βιοπορίζονται μέσω γυναικών.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Οι ελλεινιδες είναι πολύ πιο εύκολο να βγάλουν λεφτά από ότι οι άντρες.. Πετάνε απλά λίγο κολο, λίγο βυζακι έστω λίγο μεσούλα και όλα έρχονται αυτόματα για αυτές.. Οι γυναίκες μπορούν να γίνουν οορνοσταρ, βιζιτουδες η στη χειρότερη να πανε σε στουντιο/μπουρδελο και να βγάλουν πολύ καλα λεφτά.. Ακόμα και οι πιο πουριτανες, μπορούν άνετα, αν έχουν έστω μια μέτρια εμφάνιση, να βρουν ένα γαμπρό λιγουρη με λεφτά και να κερδίσουν ένα ίσοβιι μισθό χωρίς να δουλεβουνε.. Οι γυναίκες κάνουν ότι θέλουν χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανενα(αστυνομία,δικαστήρια), γιατι ξέρουν ότι απαλ με ένα τσιμοουκακι θα ξεμπερδεψουν ότι μαλακια και να έχουν κάνει?.. Ο άντρας από την άλλη πρέπει να είναι τίμιος, να τα βγάλει όλα με τον ιδρώτα του,να τρώει χιλοπιτες, να είναι μπακουρι χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο, απλά και μόνο γιατί δενε χει τη ζήτηση που έχει μια ελλεινιδα.. Η γυανικα 9χ μπορεί να γλειψει τα παπάρια ενός καθηγητή για να περάσει το μάθημα στη σχολή, μπορει απλά να κάτσει στον ανώτερο η στο boss για να πάρει προαγωγή και αύξηση μισθού.. Ζούμε σε έναν άδικο κόσμο, ρατσιστικό προς τους άντρες.. Ακούω απόψεις..
Ενα ποστ γεματο μαλακίες απο την αρχη ως το τελος.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ΟΛΑ τα νήματα, ακόμα κι αυτά των ιερόδουλων, είναι παρακλάδια του γνωστού βασικού νήματος
Του τσατ σπαμ?

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
τωρα πλεον τετια σκηνικα δεν παιζουνε..να χουφτωσεις εστω και κατα λαθος μπορει να μπλεξεις..παλια θυμαμαι 2008 πηγαινες σε κλαμπ επεφτε χουφτωμα και δεν ελεγαν τιποτα..τι κολους τι βυζια υι μπουτια..το κλασικο ηταν να κανεις τη βολτα του κλαμπ γυρω γυρω και να χουφτωσεις μεσα στο σκοταδι οσες μπορουσες..αν πας να το κανεις αφτο ωρα θα φωναξουν μπατσαρια σιγουρα..
Ρε Έλβις τι μαλακίες λες?άμα θες να χουφτωσεις πήγαινε σε μπουρδέλο ή απλά κάνε γνωριμίες με κοπελες και αν το θέλουν προχωράς μαζί τους,να έχεις μπέσα έλεος,με το έτσι θέλω θα το κάνεις?μη λες χαζομάρες ελεος,να σέβεσαι λιγο τις κοπέλες από αυτές προηρθαμε,μερικές ξέρω δε είναι σωστες και αυτές που δε είναι απλά μη τις χαιρετάς,και μη ασχολησαι μαζί τους,το να τις χουφτωσεις ενώ δε το θέλουν είναι πουστια είτε η άλλη είναι γελοία είτε οτιδήποτε,είναι πουστια να τη χουφτωσεις ενώ δε το θελει

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.805
Πόντοι
9.297
Θα έπρεπε να έχουμε τα γγλικα επίσημη γλώσσα στην Ελλάδα.. Είναι χαζό να μην έχουμε 2 η και 3 γλώσσες στη χωρα..
Στο γραφείο της ΠΑΣΟΚας Διαμαντοπούλου δουλεύεις;Τα ίδια και αυτή έλεγε... :upsidedown: :confused:

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.039
Πόντοι
1.056
δεν υπαρχει γυναικα μονη της,αμα ειναι εστω μετρια θα ειναι παντα πιασμενη..εγω πχ εξω δεν θα δω ποτε γυναικα μονη της,απο την αλλη βλεω ολη την ωρα αντρες μπακουρια μονα τους..
ιδιος γραφηκος χαρακτηρας με το σαντ μαν ακα σαμπ ζιρο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Δε κάνω καθόλου πλάκα φίλε Άλεξ.
Θα με τρελανεις? Δηλαδη δεν ξερεις πώς λειτουργεί αυτο?

1644440673127.png

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Θα με τρελανεις? Δηλαδη δεν ξερεις πώς λειτουργεί αυτο?

1644440673127.png
Οπα ρε τέτοιο είχε η συγχωρεμενη η γιαγιά μου όταν πήγαινα μικρός να τη δω ξέρω βέβαια,απλά δε το ήξερα σα ονομασία.

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
957
Πόντοι
86
Αν εισασταν χρόνια μπακουρι και ξαφνικά κερδίζατε το τζόκερ και σας θέλαν όλες θα τις ριχνατε τοτε χυλοπιτα για εκδίκηση και θα πηγαίνατε πάλι στο αγοραιο έρωτα;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Θυμάμαι είχα ρωτήσει μια Ουκρανέζα τι δουλειά κάνει.Μου λέει κοίτα εγώ είμαι γυναίκα,δε χρειάζεται να δουλεύω.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.732
Πόντοι
3.656
Αν εισασταν χρόνια μπακουρι και ξαφνικά κερδίζατε το τζόκερ και σας θέλαν όλες θα τις ριχνατε τοτε χυλοπιτα για εκδίκηση και θα πηγαίνατε πάλι στο αγοραιο έρωτα;

Εγώ θα έφερνα μουνάρες ξένες και θα τις μόστραρα στις μούρες τους

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Θυμάμαι είχα ρωτήσει μια Ουκρανέζα τι δουλειά κάνει.Μου λέει κοίτα εγώ είμαι γυναίκα,δε χρειάζεται να δουλεύω.
Η αποψη οτι η γυναικα δεν χρειαζεται να δουλευει, ηταν η απολυτως κρατούσα πριν απο πολυ λιγες δεκαετιες. Δεν καταλαβαινω τι σε σοκαρει

Εγώ θα έφερνα μουνάρες ξένες και θα τις μόστραρα στις μούρες τους
Δηλαδη ακομη και αν γινεις εκατομμυριουχος, ο σκοπος σου δεν ειναι να περασεις καλα αλλά να μπεις στο ματι άλλων

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Η αποψη οτι η γυναικα δεν χρειαζεται να δουλευει, ηταν η απολυτως κρατούσα πριν απο πολυ λιγες δεκαετιες. Δεν καταλαβαινω τι σε σοκαρει

Αυτή μετά παντρεύτηκε έναν Τούρκο στην Ιστανμπούλ.Μια άλλη μου λέει είχα δύο φίλες,η μία πήγε Ρόδο σκοτώθηκε στη δουλειά και γύρισε μπατίρω,η άλλη βρήκε σπόνσορα και γύρισε με λεφτά.Οπότε μέσω άντρα πετυχαίνεις.Αλλιώς τρίχες κατσαρές.

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
957
Πόντοι
86

Δηλαδη ακομη και αν γινεις εκατομμυριουχος, ο σκοπος σου δεν ειναι να περασεις καλα αλλά να μπεις στο ματι άλλων
Πρώτα περνάς καλά αλλά θες και το δεύτερο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αυτή μετά παντρεύτηκε έναν Τούρκο στην Ιστανμπούλ.Μια άλλη μου λέει είχα δύο φίλες,η μία πήγε Ρόδο σκοτώθηκε στη δουλειά και γύρισε μπατίρω,η άλλη βρήκε σπόνσορα και γύρισε με λεφτά.Οπότε μέσω άντρα πετυχαίνεις.Αλλιώς τρίχες κατσαρές.
Γιατι αποκαλείς "Ιστανμπουλ" την Κωνσταντινούπολη? Τούρκος εισαι?

Πρώτα περνάς καλά αλλά θες και το δεύτερο
Σωστα, οταν καποιος ειναι καραγκιοζης χωρις λεφτα, μετα ειναι καραγκιοζης με λεφτα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γιατι αποκαλείς "Ιστανμπουλ" την Κωνσταντινούπολη? Τούρκος εισαι?

Σωστα, οταν καποιος ειναι καραγκιοζης χωρις λεφτα, μετα ειναι καραγκιοζης με λεφτα

Γιατί τούρκικη πόλη είναι με Τούρκους.Αμα μου είχε φανεί ελληνική θα την αποκαλούσα Κωνσταντινούπολη.

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.106
Πόντοι
456
Δεν συμφωνω. Δεν γνωριζω κανεναν ανοητο να εχει κανει λεφτα.
Mεγάλη μπουκιά φάε, λέει η παροιμία...
Πάμε μία...
1) Μάρκος Σεφερλής
2) Sugar Boy
3) ο μέσος επαγγελματίας Έλληνας ποδοσφαιριστής
Για να σοβαρευτώ λιγάκι, πριν πάω για ύπνο... το πόσο πλούσιο εισόδημα έχει κάποιος, έχει πολύ περισσότερο να κάνει με τους παράγοντες τύχη ικανότητα σε αυτό που κάνει και καλό timing, παρά με την ευφυία του

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
ιδιος γραφηκος χαρακτηρας με το σαντ μαν ακα σαμπ ζιρο
Ρε φίλε αν εννοείς από 6 Άρι και πάνω όπως έλεγες ότι δε είναι ποτέ μόνες είσαι λάθος αυτές είναι οι πιο δύσκολες και δε πάνε εύκολα με τον καθένα άρα μη λες ρετσετες φίλε,στο μόνο που συμφωνώ μαζί σου είναι ότι 5 5μισι και κάτω δε βρίσκουν καθόλου εύκολα αλλά από 6 και πάνω έχουν κάποιες ευκαιρίες όχι όμως δεν είναι ποτέ μόνες τους,συγουρα είναι κάμποσες φορές μόνες τους από 6 Άρι και πάνω γιατί είναι δύσκολες,όχι επειδή δε τους τη πέφτουν.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom