alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Τηλέφωνο με μύλο ξερεις τι ειναι?Ίδιο με τα Σμαρτ φοουν χαχα
Τηλέφωνο με μύλο ξερεις τι ειναι?Ίδιο με τα Σμαρτ φοουν χαχα
Οχι φίλε ούτε καν.Τηλέφωνο με μύλο ξερεις τι ειναι?
Άσε, έστελνες μήνυμα κι εκεί που έγραφες με τα κουμπάκια, μπορεί να κόλλαγε και ξανά μανά από την αρχή! Η μπαταρία όμως... το φόρτιζα μια φορά την εβδομάδα!Ίδιο με τα Σμαρτ φοουν χαχα
Άσε, έστελνες μήνυμα κι εκεί που έγραφες με τα κουμπάκια, μπορεί να κόλλαγε και ξανά μανά από την αρχή! Η μπαταρία όμως... το φόρτιζα μια φορά την εβδομάδα!
τα πρώτα κινητά που είδα είχαν την μπαταρία σε βαλιτσάκι ...Άσε, έστελνες μήνυμα κι εκεί που έγραφες με τα κουμπάκια, μπορεί να κόλλαγε και ξανά μανά από την αρχή! Η μπαταρία όμως... το φόρτιζα μια φορά την εβδομάδα!
Ναι, αλλά τα σημερινά δεν είναι τηλέφωνα πια. Εκείνα ήταν τηλέφωνα... εκτός από τηλεφώνημα, έστελνες και κανένα sms. Κι αυτό ήτανΚαλο.αυτο τα τατς θέλουν κάθε μέρα φορτισμα.
Ναι το ξέρω τα σημερινα έχουν και ίντερνετ έχουν πολλά.Ναι, αλλά τα σημερινά δεν είναι τηλέφωνα πια. Εκείνα ήταν τηλέφωνα... εκτός από τηλεφώνημα, έστελνες και κανένα sms. Κι αυτό ήταν
Μα ήταν τεράστια... θυμάμαι γύρω στο '94-'95 είχε πάρει ο ξάδερφός μου κινητό. Ήταν νομίζω αυτό το Ericsson:τα πρώτα κινητά που είδα είχαν την μπαταρία σε βαλιτσάκι ...
Σωστά. Τα σημερινά, είναι απλά ΚΑΙ τηλέφωνα!Ναι το ξέρω τα σημερινα έχουν και ίντερνετ έχουν πολλά.
έτσι ακριβώςΜα ήταν τεράστια... θυμάμαι γύρω στο '94-'95 είχε πάρει ο ξάδερφός μου κινητό. Ήταν νομίζω αυτό το Ericsson:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σωστά. Τα σημερινά, είναι απλά ΚΑΙ τηλέφωνα!
Γενικά πρώτα πήραν οι ελεύθεροι επαγγελματίες κι οι τεχνικοί (υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, ψυκτικοί, κτλ), οι οποίοι τα είχαν πραγματικά ανάγκη.έτσι ακριβώς
αυτό που θυμάμαι είναι οτι μπορούσαν να στείλουν και fax
τα πρώτα κομμάτια τα είχαμε πουλήσει σε γραφεία κηδειών και σε φορτηγατζήδες
Ωχ τι εχεις να ακουσεις τωρα, ειναι και οξυθυμος βλεπεις
βέβαια υπήρχαν προβλήματα με το σήμα ... ακόμα και πάνω στις εθνικές οδούς δυσκολευόσουνΓενικά πρώτα πήραν οι ελεύθεροι επαγγελματίες κι οι τεχνικοί (υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, ψυκτικοί, κτλ), οι οποίοι τα είχαν πραγματικά ανάγκη.
εγω θυμάμαι στα 19 ειχα πάρει τη πρωτη μου πουτάνα ηταν απο εφημερίδα αυτες τις κλασσικές αγγελιες που ειχε..."ερχομαι σπιτι σου και τα κάνω ολα" ..θυμάμαι ηθελα να της κανω γλυφομουνι και μου λεει "μη κανεις μαλακίες εισαι πολυ μικρος ακόμα"....Εγω ημουν 22 το 1993
Ούτε κινητα δεν ειχαμε τοτε
οχι20 ετων ειναι, ας δειξουμε επιεικεια
εγώ δε κατάλαβα πάντως αλλά οκ μη εξηγήσεις αν δε θες.
Εσυ σε ποια κατηγορια ανδρων κατατασσεις τον εαυτο σου?
Από όλες τις παρλαλιπες που διάβασα εδώ μέσα, το μόνο μόνιμα που έχει ουσία και περιγράφει τι γίνετε στην ελλαδα είναι αφτο που λες??.. Όλοι οι άλλοι δεν ξέρουν τι τους γινετε?Εγώ ξέρω ότι σαν σχεσάκιας/παντρεμένος/χωρισμένος παίζεις μπάλα πολύ πιο εύκολα απ'ότι μπακούρης.Εδώ ακόμα και οι μπακούρηδες λένε ότι έχουν σχέση ή χωρίσαν πρόσφατα απ'το να λένε πχ ότι είναι μπακούρηδες 5 χρόνια
Αυτοί που μαραζώνουν πιστεύω ειναι οι κλασικοί πιρφοροαγαπούληδες που κανουν μια γυναίκα να είναι όλη τους ζωή και όταν τους παρατάει δεν ξέρουν τί να κάνουν.
1. H αγγλική γλώσσα, αδαή μαλάκα, έχει 80.000 λέξεις εκ των οποίων οι μισές σχεδόν είναι Ελληνικές. Άρα, αδαή μαλάκα, μιλάς Ελληνικά και δεν το ξέρεις.Και αμς έχετε ζαλίσει με το να γράφουμε καλά ελληνικά.. Σιγά τη σιμαντικη γλώσσα.. Να μάθουμε και καλά σουαχιλι με αφτη τη λογικη??.. Εγώ αγγλικά ξέρω καλά στα τέτοια μου τώρα να γράφω καλά ελληνικα?