You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 191K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)
Σαν την Ελληνίδα δεν έχει κακή καλή ψυχρή θερμή ή ανάποδη αυτή είναι αλλιώς άμα είναι έτσι να αποκηρύξουμε τις μάνες μας ...εεεε τι;;;;;....
Όλες είναι πουτανες εκτός από την μάνα μας;;;;.....αυτά μόνο η κλασική αγορομανα τα λέει για νά μείνει ο γιοκας στο σπίτι να την γηροκομισει καί νά μπαίνει ι ο μισθός στους λογαριασμούς
Έλα να ξυπνάμε λίγο
Όλες είναι πουτανες εκτός από την μάνα μας;;;;.....αυτά μόνο η κλασική αγορομανα τα λέει για νά μείνει ο γιοκας στο σπίτι να την γηροκομισει καί νά μπαίνει ι ο μισθός στους λογαριασμούς
Έλα να ξυπνάμε λίγο
jimakos900
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2019
- Like
- 1.021
- Πόντοι
- 96
Όχι αδερφέ μου δε με αφορά να πάνε με όποιον θέλουν και με σένα και με τον καθένα δε υπάρχει λόγος να μου πεις τον τρόπο να περνάς καλά αδερφέ μου.λοιπον που λες με αυτη που βγήκα απο το τιντερ....τη φασωσα περιπου στο 10 λεπτο,και μετα με τσιμπουκωσε στο αμαξι..(σπιτι δεν ηθελε με τιποτα γιατι ειχε περιοδο,αλλα μιας και ειχε ουτε εγω ηθελα)..σε ενδιαφέρει να μάθεις πως το κατάφερα η οχι?
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 19.556
- Πόντοι
- 3.656
Η μεγαλη διαφορα αναμεσα στις επιλογες που εχουν οι γυναικες και οι αντρες φαινεται πολυ εντονα και στα χωρισμενα ζευγαρια. Οι περισσοτεροι αντρες μετα απο εναν χωρισμο απο μια σοβαρη σχεση-αρραβωνα-γαμο συνηθως μενουν με το πουλι στο χερι για αρκετο καιρο ενω οι γκομενες τον επομενο μηνα σχεδον ολες ειναι με αλλον. Πολλα τα παραδειγματα απο το στενο κοινωνικο περιβαλλον.
Αλλος ενας λογος που ο αντρας δεν πρεπει ποτε να αψηφα τον αγοραιο ερωτα που σε τετοιες περιπτωσεις αποδεικνυεται λυτρωτικος. Αντι να καθησει ο αλλος να μαραζωσει μετα τον χωρισμο, παιρνει σβαρνα τις πουτανες και τις γραφει στ αρχιδια του ολες.
Εχω πολλους γνωστους που κυριολεκτικα καταστραφηκαν μετα απο εναν χωρισμο ενω ολες ανεξαιρετως οι γυναικες τους σχεδον αμεσως μπηκαν σε φαση κανονικης και φυσιολογικης ζωης διπλα σε καποιον αλλον
Εγώ ξέρω ότι σαν σχεσάκιας/παντρεμένος/χωρισμένος παίζεις μπάλα πολύ πιο εύκολα απ'ότι μπακούρης.Εδώ ακόμα και οι μπακούρηδες λένε ότι έχουν σχέση ή χωρίσαν πρόσφατα απ'το να λένε πχ ότι είναι μπακούρηδες 5 χρόνια
Αυτοί που μαραζώνουν πιστεύω ειναι οι κλασικοί πιρφοροαγαπούληδες που κανουν μια γυναίκα να είναι όλη τους ζωή και όταν τους παρατάει δεν ξέρουν τί να κάνουν.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.292
- Πόντοι
- 8.006
Εσυ σε ποια κατηγορια ανδρων κατατασσεις τον εαυτο σου?Εγώ ξέρω ότι σαν σχεσάκιας/παντρεμένος/χωρισμένος παίζεις μπάλα πολύ πιο εύκολα απ'ότι μπακούρης.Εδώ ακόμα και οι μπακούρηδες λένε ότι έχουν σχέση ή χωρίσαν πρόσφατα απ'το να λένε πχ ότι είναι μπακούρηδες 5 χρόνια
Αυτοί που μαραζώνουν πιστεύω ειναι οι κλασικοί πιρφοροαγαπούληδες που κανουν μια γυναίκα να είναι όλη τους ζωή και όταν τους παρατάει δεν ξέρουν τί να κάνουν.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.080
- Πόντοι
- 25.467
Εσυ σε ποια κατηγορια ανδρων κατατασσεις τον εαυτο σου?
Από αυτές που έχουν αναφερθεί παραπάνω; Ή γενικώς.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.292
- Πόντοι
- 8.006
Μην βοηθας!Από αυτές που έχουν αναφερθεί παραπάνω; Ή γενικώς.
jimakos900
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2019
- Like
- 1.021
- Πόντοι
- 96
Δε βρίσκουν όλες άλλον κοπέλες σα τη θεία μου ας πουμε όχι μετά από 1 μήνα άλλον αλλά καλά καλά μια σχέση δεν έχει κάνει,οι κοπέλες που δε έχουν κανένα από τα κριτήρια που θέλουν οι άντρες δλδ να είναι καλή εμφανησιακα ένα 7 και να μη γεροντοκοριζει αντισεξυ στιλ,άμα η άλλη είναι του 5 και γεροντοκοριζει όχι πολλές σχέσεις ούτε μια,δλδ οι κοπέλες που δε έχουν κανένα από τα 2 κριτήρια που θέλουν οι άντρες είναι η μόνη κατηγορία που δε βρίσκει.Η μεγαλη διαφορα αναμεσα στις επιλογες που εχουν οι γυναικες και οι αντρες φαινεται πολυ εντονα και στα χωρισμενα ζευγαρια. Οι περισσοτεροι αντρες μετα απο εναν χωρισμο απο μια σοβαρη σχεση-αρραβωνα-γαμο συνηθως μενουν με το πουλι στο χερι για αρκετο καιρο ενω οι γκομενες τον επομενο μηνα σχεδον ολες ειναι με αλλον. Πολλα τα παραδειγματα απο το στενο κοινωνικο περιβαλλον.
Αλλος ενας λογος που ο αντρας δεν πρεπει ποτε να αψηφα τον αγοραιο ερωτα που σε τετοιες περιπτωσεις αποδεικνυεται λυτρωτικος. Αντι να καθησει ο αλλος να μαραζωσει μετα τον χωρισμο, παιρνει σβαρνα τις πουτανες και τις γραφει στ αρχιδια του ολες.
Εχω πολλους γνωστους που κυριολεκτικα καταστραφηκαν μετα απο εναν χωρισμο ενω ολες ανεξαιρετως οι γυναικες τους σχεδον αμεσως μπηκαν σε φαση κανονικης και φυσιολογικης ζωης διπλα σε καποιον αλλον
Τελευταία τροποποίηση:
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.292
- Πόντοι
- 8.006
Καμια σχεση με τον Προεδρο του Εδεσσαικου?Δε βρίσκουν όλες άλλον κοπέλες σε τη θεία μου ας πουμε όχι μετά από 1 μήνα άλλον αλλά καλά καλά μια σχέση δεν έχει κάνει,οι κοπέλες που δε έχουν κανένα από τα κριτήρια που θέλουν οι άντρες δλδ να είναι καλή εμφανησιακα ένα 7 και να μη γεροντοκοριζει αντισεξυ στιλ,άμα η άλλη είναι του 5 και γεροντοκοριζει όχι πολλές σχέσεις ούτε μια,δλδ οι κοπέλες που δε έχουν κανέναν από τα 2 κριτήρια που θέλουν οι άντρες είναι η μόνη κατηγορία που δε βρίσκει.
jimakos900
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2019
- Like
- 1.021
- Πόντοι
- 96
Τι εννοείς φίλε?Καμια σχεση με τον Προεδρο του Εδεσσαικου?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.292
- Πόντοι
- 8.006
Οποιος καταλαβε, καταλαβεΤι εννοείς φίλε?
jimakos900
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2019
- Like
- 1.021
- Πόντοι
- 96
εγώ δε κατάλαβα πάντως αλλά οκ μη εξηγήσεις αν δε θες.Οποιος καταλαβε, καταλαβε
Διαγραμμένο μέλος 212554
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2021
- Like
- 1.406
- Πόντοι
- 216
αυτά που έγραψες, έτσι όπως τα έγραψες, τώρα που τα διαβάζεις, τα καταλαβαίνεις ?Δε βρίσκουν όλες άλλον κοπέλες σα τη θεία μου ας πουμε όχι μετά από 1 μήνα άλλον αλλά καλά καλά μια σχέση δεν έχει κάνει,οι κοπέλες που δε έχουν κανένα από τα κριτήρια που θέλουν οι άντρες δλδ να είναι καλή εμφανησιακα ένα 7 και να μη γεροντοκοριζει αντισεξυ στιλ,άμα η άλλη είναι του 5 και γεροντοκοριζει όχι πολλές σχέσεις ούτε μια,δλδ οι κοπέλες που δε έχουν κανέναν από τα 2 κριτήρια που θέλουν οι άντρες είναι η μόνη κατηγορία που δε βρίσκει.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.292
- Πόντοι
- 8.006
20 ετων ειναι, ας δειξουμε επιεικειααυτά που έγραψες, έτσι όπως τα έγραψες, τώρα που τα διαβάζεις, τα καταλαβαίνεις ?
jimakos900
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2019
- Like
- 1.021
- Πόντοι
- 96
Ναι ρε φίλε ελληνικά μιλάω.αυτά που έγραψες, έτσι όπως τα έγραψες, τώρα που τα διαβάζεις, τα καταλαβαίνεις ?
Διαγραμμένο μέλος 212554
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2021
- Like
- 1.406
- Πόντοι
- 216
άρα έχει ολοκληρώσει τη βασική του εκπαίδευση ... κανόνες συντακτικού ξέρει ? ...20 ετων ειναι, ας δειξουμε επιεικεια
Διαγραμμένο μέλος 212554
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2021
- Like
- 1.406
- Πόντοι
- 216
κύριε που μιλάτε ελληνικά, διαβάζετε και ελληνικά ??? ... κυρία είμαι, φίλη, γυναίκα, θηλυκό ... !!!Ναι ρε φίλε ελληνικά μιλάω.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.292
- Πόντοι
- 8.006
Ασε ρε το παιδακι ησυχο, που το βρηκες μικρο και εσπευσες να το κατασπαραξειςάρα έχει ολοκληρώσει τη βασική του εκπαίδευση ... κανόνες συντακτικού ξέρει ? ...
Διαγραμμένο μέλος 212554
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2021
- Like
- 1.406
- Πόντοι
- 216
τόσο μικρά δε με καυλώνουν ... ήσυχα τα αφήνω να βρουν μόνα τους το δρόμο τουςΑσε ρε το παιδακι ησυχο, που το βρηκες μικρο και εσπευσες να το κατασπαραξεις
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.292
- Πόντοι
- 8.006
Ωχ τι εχεις να ακουσεις τωρα, ειναι και οξυθυμος βλεπειςτόσο μικρά δε με καυλώνουν ... ήσυχα τα αφήνω να βρουν μόνα τους το δρόμο τους