Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.931
Πόντοι
9.297
Γάμησετα τύπε για γερό κα΄ρφωμα η τυπισσα εχει κάτι το σπιτίσιο που με εξιτάρει.
Είναι φοβερή μαγείρισσα...θα γλείφω τα δάχτυλα της( σε χέρια και πόδια)...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μετα αλλάζουν μυαλά όταν πέφτει πεινα και δεν μπορούν να συντηρηθούν χαχαχα
Εκεί θα βρουν εμάς....

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
σο γι'αυτές,τουλάχιστον τα αγοράκια έχουν το κινητό στην τσέπη,αυτές το'χουν κολλημένο στο

Μετα αλλάζουν μυαλά όταν πέφτει πεινα και δεν μπορούν να συντηρηθούν χαχαχα
αλλαζουν μυαλα μετα θελουν ενα καλο παιδι που να τις σεβεται,αλλα αντε να τον βρουν μετα εφυγε το πλοιο

Gianis717

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Like
106
Πόντοι
1
Παίδες. Και εγώ καμία φυλής που. Πάω πλέον όχι. Τόσο συχνά βέβαια, νΙ με από τι μια χαίρομαι που γαμάω τουλάχιστον έτσι, Πο την άλλη δε ξέρω σαν να σιχενομε τον εαυτό μου σαν αν στενοχοροεμαι που δεν έχω. Γκομενα.. Με το που βγαίνω έξω το έχω διαγράψει από το μυαλό ότι πήγα σε ντελο νιώθω δηλαδή λίγο. Κενός μέσα μου.. Λέω. Μακάρι να είχα μια κοπέλα να είχα τον άνθρωπο μου. Να ειμασταν ερωτευμένοι,είναι ωραίο σιναοσθημα να έχεις μια δική σου κοπελσ??. Ξέρω πυρφοριζω αλλά έτσι αισθάνομαι μετά αμα Πάω σε ντελο..
φιλε ειμαι 30 δεν ειχα ποτε σχεση και εχω γαμησει 3-4 φορες σε μπουρδελο πριν 10 χρονια...τα λαθη δικα μας ειναι δυστηχως, δεν το ριχνω στην κατασταση. Αλλα το κενο ειναι κενο.Μαλακια μας.

• Like
Αντιδράσεις: tony1

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
φιλε ειμαι 30 δεν ειχα ποτε σχεση και εχω γαμησει 3-4 φορες σε μπουρδελο πριν 10 χρονια...τα λαθη δικα μας ειναι δυστηχως, δεν το ριχνω στην κατασταση. Αλλα το κενο ειναι κενο.Μαλακια μας.
οριστε που λενε ορισμενοι εδω οτι ειναι ευκολες οι ελληνιδες ελεος που ζητε μερικοι.

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
957
Πόντοι
86
Πήγαινε σε μπουρδέλο συχνότερα και άσε την κλαψα ειδικά αν είσαι Αθήνα είσαι στη μουνοπηγη

gaoutsos7777

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2020
Like
77
Πόντοι
1
φιλε η γυναικα θελει να βρει μονο ελληνα και οχι νεαρο απλα ελληνα,μια σχεση εχει κανει και αυτο με πιο ηρεμους λαους δλδ αγγλια γερμανια.
totε γιατι γραφεις δεν εχει απαιτησεις?

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
totε γιατι γραφεις δεν εχει απαιτησεις?
εχει καποιες απαιτησεις νορμαλ ρε φιλε οπως εχουν ολοι,αλλα δεν ειναι υπερβολικες το να μη πας με αστεγο και αν ειναι ξενος τουλαχιστον να ειναι πιο ηρεμοι λαοι οπως αγγλοι γερμανοι δεν ειναι απαιτηση.

gaoutsos7777

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2020
Like
77
Πόντοι
1
εχει καποιες απαιτησεις νορμαλ ρε φιλε οπως εχουν ολοι,αλλα δεν ειναι υπερβολικες το να μη πας με αστεγο και αν ειναι ξενος τουλαχιστον να ειναι πιο ηρεμοι λαοι οπως αγγλοι γερμανοι δεν ειναι απαιτηση.
αν ηθελε αντρα (σεχ δηλ) θα πηγαινε και με πακια(οπως καποιες μικρες)δεν θελει αυτο θελει τα ματια του κοσμου να κλεισει στοματα εχει δικιο ο σαδμαν κλασσικη ελεηνιδα δε φτανει το χαλιτης θελει κοροιδο

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
αν ηθελε αντρα (σεχ δηλ) θα πηγαινε και με πακια(οπως καποιες μικρες)δεν θελει αυτο θελει τα ματια του κοσμου να κλεισει στοματα εχει δικιο ο σαδμαν κλασσικη ελεηνιδα δε φτανει το χαλιτης θελει κοροιδο
ποιος παει με τετοιους λαους ελεος,καμια δε παει με κεινους.Ποια κλασσικη ελληνιδα ρε?η θεια μου?καμια σχεση ομως αξιοπρεπεσταστη ειναι

gaoutsos7777

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2020
Like
77
Πόντοι
1

gaoutsos7777

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2020
Like
77
Πόντοι
1
ποιος παει με τετοιους λαους ελεος,καμια δε παει με κεινους.Ποια κλασσικη ελληνιδα ρε?η θεια μου?καμια σχεση ομως αξιοπρεπεσταστη ειναι
εγω παντως θα πηγαινα με οποιαδηποτε μουαρεσει ασ ειναι και απτο τιμπουκτου
αν ηταν αξιοπρεπεστατη θα εβρισκε

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
εγω παντως θα πηγαινα με οποιαδηποτε μουαρεσει ασ ειναι και απτο τιμπουκτου
αν ηταν αξιοπρεπεστατη θα εβρισκε
καμια φυσιολογικη δε παει με κεινους καλυτερα για παντα μονη,αν δε μπορει να βρει ελληνα τελος,μια σχεση εκανε με ξενο αλλα χωρες αγγλια οχι αυτες που λες εσυ.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
Πολλούς όχι αλλα 1-2 άτομα που ξέρω γαμάνε ταυτόχρονα αλλες 2 μαζι με τη γυναίκα τους και όποτε προλαβαίνουν κτυπάνε και κανα βιζιτάκι ετσι για τη τρέλα.

Αμα εισαι ταλαίπωρος λογικό να στα φάνε οι Men of Style για να σου μάθουν "καμάκι". Γελάει ο κοσμος ρε μλκ . σοβαρα τωρα δεν μπορεις να βγάλεις μια τίμια γκομενίτσα του 6-7 να περνάτε καλα ενω εισαι 30-35 και αυτη ειναι 25-28; τράβα πέσε στη θάλασσα τοτε τι να σου πω.

Αν και οι Men of style πλέον παρέχουν λειτούργημα και καλά κάνουν.

Απο το να τα λέμε εμείς στο τσάμπα και να μη παιρνει χαμπάρι ο άλλος , ας πάνε να τα σκάσουν μπας και πιάσουν τόπο.
επειδη φαινεσαι καλοπροαιρετος,διαβασε αυτα τα αρθρα για να καταλαβεις τι συμβαινει

αλλιως στα εξηγει πιο απλα ο Δασκαλος :rockon:

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Καλά λέει...θέλουν π.χ.εναν ηλίθιο να βαράει τους "φίλους"του η να αντιμιλαει στον καθηγητή του( γιατί ακόμα και μπετοβλακες θα γράψουν 2 για να μπουν σε ένα Τ.Ε.Ι.της πλάκας στην Κωλοπετεινιτσα.).Τέτοια πράγματα θέλουν....ως ηλίθιες θέλουν ηλίθιους...ταιριαστά ζευγάρια!
οι μικρες ναι μια φυσιολογικη γυναικα ομως στα 30 που ξερει τι θελει οχι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom