Psixopathis
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2021
- Like
- 491
- Πόντοι
- 36
Σχεσακιας δεν εισαι αλλα για σενα οποιος γαμαει τανες ή ειναι μπαζο ή πειραγμενος.εγω δεν ειμαι σχεσάκιας...καθε αλλο
καλυτερα να ησουνα σχεσακιας.
Σχεσακιας δεν εισαι αλλα για σενα οποιος γαμαει τανες ή ειναι μπαζο ή πειραγμενος.εγω δεν ειμαι σχεσάκιας...καθε αλλο
οχι...δεν με κατάλαβες,..ξανδες πιο πανω τι εγραψαΣχεσακιας δεν εισαι αλλα για σενα οποιος γαμαει τανες ή ειναι μπαζο ή πειραγμενος.
Τυπε μη ξεχνάς είσαι 23 στη καλύτερη ηλικία της ζωής τώρα είναι που πρέπει να γαμας γκόμενές απέξω ποτέ θα το κάνεις αυτό στα 50 σου?Τι χιουμορ αλήθεια λέω μόνο με πουτανες παω αποκλειστικα
Ποτε είναι σίγουρο 100%Τυπε μη ξεχνάς είσαι 23 στη καλύτερη ηλικία της ζωής τώρα είναι που πρέπει να γαμας γκόμενές απέξω ποτέ θα το κάνεις αυτό στα 50 σου?
Μη πετάς μια πατάτα και φεύγεις.. Κάνε αναλύστε και το κουβεντιαζουμε..και εγώ λέω το. Έχω 30 πόντους. Και. Σικομομε και φεύγω.. Πεας μας με αποδείξεις ότι είναι αλήθεια αυτό που λες??Οι ελληνιδες ειναι σχετικα ευκολες, μην γραφετε οτι ναναι.
Γιατι τυπε μου οι 20αρες είναι πιο ευκολες από τις 30αρεςΠοτε είναι σίγουρο 100%
Δεν μου κάθονται ,Μη πετάς μια πατάτα και φεύγεις.. Κάνε αναλύστε και το κουβεντιαζουμε..και εγώ λέω το. Έχω 30 πόντους. Και. Σικομομε και φεύγω.. Πεας μας με αποδείξεις ότι είναι αλήθεια αυτό που λες??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γιατι τυπε μου οι 20αρες είναι πιο ευκολες από τις 30αρες
εισαι 23 και πας μονο με πουτάνες?Ποτε είναι σίγουρο 100%
Οι ελληνιδες ειναι σχετικα ευκολες, μην γραφετε οτι ναναι.
τύπε εγω ειπα οτι οσοι πανε ΜΟΝΟ σε πουτάνες ...οχι ΚΑΙ σε πουτάνεςΣχεσακιας δεν εισαι αλλα για σενα οποιος γαμαει τανες ή ειναι μπαζο ή πειραγμενος.
ω πλέον όχι. Τόσο συχνά βέβαια, νΙ με από τι μια χαίρομαι που γαμάω τουλάχιστον έτσι, Πο την άλλη δε ξέρω σαν να σιχενομε τον εαυτό μου σαν αν στενοχοροεμαι που δεν έχω. Γκομενα.. Με το που βγαίνω έξω το έχω διαγράψει από το μυαλό ότι πήγα σε ντελο νιώθω δηλαδή λίγο. Κενός μέσα μου.. Λέω. Μακάρι να είχα μια κοπέλα να είχα τον άν
Όλες βρίσκουν τυπε καιρός είναι να φησουμε λίγο τα χαζά εις οι άντρες η γυναίκα άμα θέλει βρίσκει πουτσους
ακριβως αμα θελει,αμα ειναι καμια ομως η οποια ειναι ντροπαλη,καθολου σεξυ αλλα στιλ σεμνη σοβαρη μια τετοια ειναι δυσκολο να βρει,για να της ειναι ευκολο θα πρεπει να αλλαξει.Όλες βρίσκουν τυπε καιρός είναι να φησουμε λίγο τα χαζά εις οι άντρες η γυναίκα άμα θέλει βρίσκει πουτσους
τι ευκολες ρε παμε καλα?τα χιλια 2 θελουν,λιγες ειναι οι σωστεςΟι ελληνιδες ειναι σχετικα ευκολες, μην γραφετε οτι ναναι.
τι σου κανει εντυπωση?αμα ειναι βλαμμενες οι πιο πολλες και δε καθονται?λες και ειναι ο μονος που ειναι 23 και δε μπορει,ξερω τυπους αρκετους.εισαι 23 και πας μονο με πουτάνες?
εισαι πολυ νεος και μου θυμιζεις εμενα στα λόγια σου..προσπάθησε το ανοιξε ενα τιντερ,ενα μπαντου,δουλεψε καπου που να εχει γυναίκεςτι σου κανει εντυπωση?αμα ειναι βλαμμενες οι πιο πολλες και δε καθονται?λες και ειναι ο μονος που ειναι 23 και δε μπορει,ξερω τυπους αρκετους.
δεν ειμαι εγω ο 23 ρε συ απλα υποστηριζω πως το παιδι δικιο εχει,ειναι δυσκολο,βεβαια και γω μικρος ειμαι 22εισαι πολυ νεος και μου θυμιζεις εμενα στα λόγια σου..προσπάθησε το ανοιξε ενα τιντερ,ενα μπαντου,δουλεψε καπου που να εχει γυναίκες
α ναι...μπερδευτικα..σορυ μου μιλαει παράλληλα και μια τυπισσα στο τιντερδεν ειμαι εγω ο 23 ρε συ απλα υποστηριζω πως το παιδι δικιο εχει,ειναι δυσκολο,βεβαια και γω μικρος ειμαι 22
Ki ομως συναγωνιστή...κάποιοι νομίζουν ότι στο διαδίκτυο είναι λιγότερο πυροβολημένες στα μυαλά.Ολο αφορισμους διαβαζω, αμα ειναι να τα εχω με καμια μαλακισμενη καλυτερα να γαμαω μονο πουτανες.
Δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα γλυτωνω φθορες.
Λες και δεν ξερουμε οτι οι μισες γκομενες ειναι ημιτρελες η βλαμμενες.
και οι ιεροδουλες εμπειριες ειναι και για το παιδι και για μενα και για σενα,και για οποιον ειναι δυσκολες λιγοι δε δυσκολευονται καθολου ζητανε πολλα οι τυπισσες.ωραια 22 εσυ 23 αυτος....ειναι ζαβα τα περισσότερα το ξερω αλλα πρεπει να αποκτήσετε εμπειριες
παιζουν πολλα ρολο φιλε ειναι δυσκολες δε αδικω το παιδι που δε μπορει,ζητανε πολλα ασε.και γω στα 23 δε θυμαμαι να γαμουσα πολυ και πολλες διαφορετικες...ειχα μια εκει 1-2 χρονια τη ξεκωλιαζα αλλα απο γυναίκες δε σκάμπαζα. βασικα η εμφανιση με εσωζε και με "συγχωρουσαν" ουστιαστικα εγω μετα τα 26-27 αρχιζα να παιρνω ενα boost
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
το τι μουνι ειχα χασει τοτε δε περιγράφεται,...αλλα ολα απο δικες μου μαλακιες