Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 66 άτομα (9 μέλη και 57 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.013

Psixopathis

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
491
Πόντοι
36
Κι εγώ αυτό πιστεύω.Κανεις που μπορεί να γαμάει κανονικές γκόμενες,ακόμα και μέτριες,δεν έχει σαν επιλογή τις πουτάνες.Γι'αυτό και όσοι κάνουν σχέση,δεν πατάνε.Άσε που κάποιοι διαγράφουν κι εντελώς αυτή τη ζωή όταν βρίσκουν γκόμενα.

Ποιοι πάνε;Μπακούρια και παντρεμένοι που δεν γαμάνε πλέον τη συζυγο
Εσυ πρεπει να εισαι πολυ βλακας, η πιθανοτητα κανεις να θελει να γαμησει πολυ ωραιο μουνι δεν παιζει δηλαδη.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.078
Πόντοι
6.056
Εσυ πρεπει να εισαι πολυ βλακας, η πιθανοτητα κανεις να θελει να γαμησει πολυ ωραιο μουνι δεν παιζει δηλαδη.

Και τότε γιατί οι πιο πολλοί προτιμούν να κυνηγάνε μετριομπαζα για σχέσεις παρά να γαμάνε ωραία μουνιά στα μπουρδέλα;

Psixopathis

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
491
Πόντοι
36
Και τότε γιατί οι πιο πολλοί προτιμούν να κυνηγάνε μετριομπαζα για σχέσεις παρά να γαμάνε ωραία μουνιά στα μπουρδέλα;
Δεν ξερω ρε ρωτα αυτους που το κανουνε, εγω ντρεπομαι να κυκλοφορω με μπαζα ειμαι ωραιος και γυμνασμενος.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Κι εγώ αυτό πιστεύω.Κανεις που μπορεί να γαμάει κανονικές γκόμενες,ακόμα και μέτριες,δεν έχει σαν επιλογή τις πουτάνες.Γι'αυτό και όσοι κάνουν σχέση,δεν πατάνε.Άσε που κάποιοι διαγράφουν κι εντελώς αυτή τη ζωή όταν βρίσκουν γκόμενα.

Ποιοι πάνε;Μπακούρια και παντρεμένοι που δεν γαμάνε πλέον τη συζυγο
επειδη εγω με τις σχέσεις δεν ημουν και ποτε φαν ειδκα τις πολυυυυ μεγαλες καθε φορα που ξεκινουσα κατι η αλήθεια ειναι οτι στις αρχες και για κάποιο διάστημα οντως δεν ειχα ορεξη να τρεχω και σε πουτάνες...(οτι λοξα και να εχω με αυτες) παρολα αυτα οσο περναγε ο καιρος και βαριομουν το σεξ με τη γκόμενα ε ολο και καποια επισκεψη θα εκανα/αλλα εχω ξανα πει στις πουτάνες θα παει κάποιος για πολλους λογους

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
δεν ειναι ετσι αμα η αλλη εχει ολα αυτα που προαναφερα δυσκολο,ειχα θεια που δε μπορουσε οταν ηταν νεα γιατι ειχε αυτα,μπορουν οι περισσοτερες εκτος αν η αλλη εχει ολα αυτα που ειπα πιο πανω,δλδ αμα η αλλη δεν ειναι ωραια ειναι του 5 5μισι ειναι ντροπαλη ειναι αντισεξυ ακαμπυλωτη δλδ ουτε κωλο εχει ουτε βυζια και ουτε τσακπινια αλλα ειναι σοβαρη στο στιλ πως να τραβηξει καποιον?που ολοι οι αντρες κοιτανε και εμφανηση και το να ειναι σεξυ τραβιχτηκη,θα αργησει να κανει σχεση απλα.Υπαρχει και ενα μικρο ποσοστο γυναικων που δυσκολευεται σαν εμας,απλα μια γυναικα για να δυσκολευεται πρεπει να εχει ολα αυτα που ειπα πριν ενω ενας αντρας και να μη τα εχει παλι δυσκολευεται.
Όλες βρίσκουν τυπε καιρός είναι να φησουμε λίγο τα χαζά εις οι άντρες η γυναίκα άμα θέλει βρίσκει πουτσους

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Παίδες. Και εγώ καμία φυλής που. Πάω πλέον όχι. Τόσο συχνά βέβαια, νΙ με από τι μια χαίρομαι που γαμάω τουλάχιστον έτσι, Πο την άλλη δε ξέρω σαν να σιχενομε τον εαυτό μου σαν αν στενοχοροεμαι που δεν έχω. Γκομενα.. Με το που βγαίνω έξω το έχω διαγράψει από το μυαλό ότι πήγα σε ντελο νιώθω δηλαδή λίγο. Κενός μέσα μου.. Λέω. Μακάρι να είχα μια κοπέλα να είχα τον άνθρωπο μου. Να ειμασταν ερωτευμένοι,είναι ωραίο σιναοσθημα να έχεις μια δική σου κοπελσ??. Ξέρω πυρφοριζω αλλά έτσι αισθάνομαι μετά αμα Πάω σε ντελο..

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Παίδες. Και εγώ καμία φυλής που. Πάω πλέον όχι. Τόσο συχνά βέβαια, νΙ με από τι μια χαίρομαι που γαμάω τουλάχιστον έτσι, Πο την άλλη δε ξέρω σαν να σιχενομε τον εαυτό μου σαν αν στενοχοροεμαι που δεν έχω. Γκομενα.. Με το που βγαίνω έξω το έχω διαγράψει από το μυαλό ότι πήγα σε ντελο νιώθω δηλαδή λίγο. Κενός μέσα μου.. Λέω. Μακάρι να είχα μια κοπέλα να είχα τον άνθρωπο μου. Να ειμασταν ερωτευμένοι,είναι ωραίο σιναοσθημα να έχεις μια δική σου κοπελσ??. Ξέρω πυρφοριζω αλλά έτσι αισθάνομαι μετά αμα Πάω σε ντελο..
τυπε ενα ντελο απο μονο του ποτε δεν μπορει να σε καλύψει εξολοκλήρου στις σχέσεις με το αλλο φυλο οποτε πανω κατω ολοι ετσι αισθάνονται.Αλλα οπως ειπα οσο ωραιος και να εισαι η οσες παρεες και να εχεις δε γίνεται στη ζωη σου να γαμάς μονο πολυ ωραια μουνια,για αυτο και δε γίνεται συνεχεια να τρω ς χαβιάρι για κυρίως πιάτο οποτε θα τσιμπησεις και μια μπουκια απο το χαβιαρι...αυτο ειναι το μπουρδελο δεν ειναι για να σε χορτάσει αλλα για να περνεις γευσεις.Κακα τα ψεμματα για μας τους απλους ανθρωπους απο εκει θα περνουμε γευσεις στα πολυ ωραια μουνια...εκτος και αν εισαι διάσημος η και γω δε ξέρω τι σκατα μπορει να ειναι ο καθένας

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.748
Πόντοι
9.297
Δεν υπάρχει περίπτωση,έστω έναν χοντρό,άσχημο,γεροντοπαλίκαρο,ακόμα κι έτσι θα έβρισκε.

Αν η γυναίκα μείνει χρόνια αγάμητη,μετά δεν υπάρχει επιστροφή πιστεύω
Επιβεβαιώνω 1000%την τελευταία παράγραφο...βγάζουν μια μιζέρια...άσε που πλησιάζουν και τα ψυχοσωματικά...γάμησε τα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κακώς...πρέπει να είσαι ανεβασμένος ψυχολογικά,με άδειους μόνο τους όρχεις σου

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Το να ζει κάποιος αποκλειστικα απο τα μπουρδελα η θα ειναι η φουλ μπαζο δε θα βλεπεται ο τυπάκος η πειραγμένος

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
980
Πόντοι
86

Psixopathis

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
491
Πόντοι
36
Το να ζει κάποιος αποκλειστικα απο τα μπουρδελα η θα ειναι η φουλ μπαζο δε θα βλεπεται ο τυπάκος η πειραγμένος
Ολο αφορισμους διαβαζω, αμα ειναι να τα εχω με καμια μαλακισμενη καλυτερα να γαμαω μονο πουτανες.
Δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα γλυτωνω φθορες.
Λες και δεν ξερουμε οτι οι μισες γκομενες ειναι ημιτρελες η βλαμμενες.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.078
Πόντοι
6.056

Δεν ισχύει,αν δεν έχεις καθόλου γυναίκες γύρω σου, στη δουλειά,φίλες,γνωστές κλπ και δεν βρίσκεις ούτε στα σοσιαλ,μόνο τα μπουρδέλα και τη μαλακία έχεις

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Ολο αφορισμους διαβαζω, αμα ειναι να τα εχω με καμια μαλακισμενη καλυτερα να γαμαω μονο πουτανες.
Δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα γλυτωνω φθορες.
Λες και δεν ξερουμε οτι οι μισες γκομενες ειναι ημιτρελες η βλαμμενες.
ενταξει ρε τύπε δεν ειναι και ολες ποια μαλακισμενες..

και γω προτιμω μονος απο το να μπλέξω με ενα ζωον

Psixopathis

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
491
Πόντοι
36
ενταξει ρε τύπε δεν ειναι και ολες ποια μαλακισμενες..

και γω προτιμω μονος απο το να μπλέξω με ενα ζωον
Οι μισες ζωα ειναι , βαλε οτι την ψωνιζουνε και οι ομορφες , δεν θελει και πολυ να κατσεις μονος σου.
Εχετε φαει σκαλωμα με τις σχεσεις, καλες ειναι μονο αμα περνας καλα.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Οι μισες ζωα ειναι , βαλε οτι την ψωνιζουνε και οι ομορφες , δεν θελει και πολυ να κατσεις μονος σου.
Εχετε φαει σκαλωμα με τις σχεσεις, καλες ειναι μονο αμα περνας καλα.
εγω δεν ειμαι σχεσάκιας...καθε αλλο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom