οποτεσ εγο που μου μαραθικε κπιο προβλιμα θα χο που κιμαμε νορισΌποιος ασπρίζει το πρωί, το βράδυ πέφτι νωρίς για ύπνο!!!
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
οποτεσ εγο που μου μαραθικε κπιο προβλιμα θα χο που κιμαμε νορισΌποιος ασπρίζει το πρωί, το βράδυ πέφτι νωρίς για ύπνο!!!
πολυ λιγο,αλλα τα αμαξια ειναι ασπρα απο την παχνηνα υποθεσω οτι χιονιζει![]()
Tι τρεχει με τις Ελληνίδες ????
Η "φτερνα " -υποκαταστατο του dildo- ...παει σύννεφο!!
Δεν υπάρχουν πια άντρες, σύμφωνα με όσα λένε, πιστεύουν και ...βιώνουν οι σύγχρονες Ελληνίδες, αφού έρευνα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη έδειξε ότι τα ποσοστά αποχής από το σεξ είναι ανησυχητικά υψηλά, για μεγάλα χρονικά διαστήματα και μάλιστα σε νέες γυναίκες, με πρώτο αίτιο (69%) την απουσία ερωτικού συντρόφου. Εξήντα τοις εκατό των Ελληνίδων στα δύο μεγάλα αστικά κέντρα δηλώνουν σε ποσοστό 60% -ίσως μεγαλύτερο και από αυτό των ανδρών- ότι καταφεύγουν στην αυτοϊκανοποίηση, το 30% δεν είναι μονογαμικές, ενώ οι μισές δήλωσαν ότι θα έπαιρναν φαρμακευτική αγωγή για να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους ζωή.
ΚΑΙ
Υφος τουπέ (hard to get bitch .....), τσαντα LOUΙS VUTTON (Shopper Monogram Etoile 1830 ΛΙΡΕΣ -ΛΟΝΔΙΝΟ , -με μισθο 600 Euro -) , μυγιαγγιχτη , ξινοφατσες , ανοργασμικές και τα θέλουν όλα εδω και τωρα..
Μετά μπλέκουν με κάγκουρες που εχουν πάρει το ΒΜW με 100 δόσεις και εχουν 10
πιστωτικές ....
Στο τελος τις παρατανε ... και να το κλάμμα!!
Και όταν βγαίνουν με καλά παιδιά τα εχουν γραμμένα...
και εδω χιονισε ,αλλα για πολυ λιγο,δυστηχως... :'( !!!πολυ λιγο,αλλα τα αμαξια ειναι ασπρα απο την παχνη
εδω το ειχε στρωσει για μια μερα αλλα μενω σε προαστιο της θε νικη ςοποτε ειναι λιγο πιο ψηλα απ οτι το κεντροκαι εδω χιονισε ,αλλα για πολυ λιγο,δυστηχως... :'( !!!
και εδω χιονισε ,αλλα για πολυ λιγο,δυστηχως... :'( !!!
Πες μας επιτέλους το Βόρειο Προάστειο, κοριτσάκι...Τρελαίνομαι.
Έχεις σκαλώσει εσύ!![]()
Αχουτο το ζουζούνι μας μωρέ! :-* :-* :-*Ναι. Μου αρέσουν τα Ελληνικά μελό. Ο έρωτας μεταξύ φτωχόπαιδου και πλουσιοκόριτσου. Βλέπεις, όλο με μπατίρισσες Ρωσιδούλες έμπλεκα...
10 λεπτά από την Πάρνηθα.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
............ρωσακια στο φοοουυυυυυυλ ΜΑΓΚΕΣ .........
ακουστε μια προσφατη εμπειρια μου ....... το καλοκαιρι γνωρισα Pωσιδα σε ελληνικο νησι ............
...και δεν ξεραμε ο ενας του αλλου τη γλωσσα ΧΡΙΣΤΟ !!!
... κι ομως ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΩΡΕΣ !!!
.......πειτε μου πως γινεται αυτο .............
............ρωσακια στο φοοουυυυυυυλ ΜΑΓΚΕΣ .........
ακουστε μια προσφατη εμπειρια μου ....... το καλοκαιρι γνωρισα Pωσιδα σε ελληνικο νησι ............
...και δεν ξεραμε ο ενας του αλλου τη γλωσσα ΧΡΙΣΤΟ !!!
... κι ομως ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΩΡΕΣ !!!
.......πειτε μου πως γινεται αυτο .............
Στην αρχή κάνατε γλωσσόφιλα...μετά της έκανες γλυφομούνι...και μετά σουκανε τσιμπούκι...Δουλεύανε συνέχεια οι γλώσσες...γι αυτό συνεννοηθήκατε φαρσί...