Άντε πάλι τα ίδια. Το ΜΟΥΝΙ είναι τεράστια βιομηχανία παγκοσμίως. ΠΡΟΦΑΝΩΣ οι απαιτήσεις τους έχουν αυξηθεί σε βαθμό αηδίας τα τελευταία χρόνια! Είναι γεγονός ότι ακόμα και γκόμενες που δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα το αξιόλογο, ούτε καν στο θέμα εμφάνισης (που είναι το βασικό για ΄έναν άνδρα αρχικά για να κάνει κάποια μορφη΄ς "επένδυσης" σε αυτές), ζητάνε τα πάντα όλα από τον επίδοξο γαμιά/σχέση/σύζηγο κλπ κλπ. Σε αυτό παίζει ρόλο οι κοινωνία, τα social με τους παρακαλάκηδες, και όλα τα άλλα που έχουν ειπωθεί τόσες φορές επανειλημμένα!
Το παρατηρώ σχεδόν σε καθημερινή βάση (όχι ότι δεν το ξέρουμε), μιας και λόγο επαγγέλματος έχω δοσοληψίες με πολλές εταιρείες και βλέπω τι γίνεται. Ακόμα και κοπέλες του βασικού μισθού, χωρίς ιδιαίτερη εμφάνιση, χωρίς ιδιαίτερη μόρφωση ή επαγγλεματική κατάρτηση έχουν ένα "τουπέ", ένα υφάκι "γαμάω και δέρνω". Αυτές οι περιπτώσεις είναι ΠΟΛΛΕΣ
ΑΛΛΑ υπάρχουν προφανώς και κοπέλες οι οποίες και συζητήσιμες είναι, και εμφανίσημες είναι και λογικές. Ναι, η πλειοψηφία είναι σε σχέση/παντρεμένες και ειναι ΛΟΓΙΚΟ, αλλά υπάρχουν και αρκετές ελεύθερες που ΑΞΙΖΟΥΝ! Αυτά είναι γεγονότα.
Τώρα έχοντας υπόψιν πως έχουν τα πράγματα ο καθένας πρέπει να σκεφτεί τι στον πούτσο θέλει και να πράξει αναλόγος. Όλα μετράνε. Και η εμφάνιση μετράει πολύ, και το εισόδημα, και ο χαρακτήρας και ο κοινωνικός κύκλος.
Δεν υπάρχει ότι δεν γαμάω, δεν βρίσκω σχέση λόγο του ότι δεν έχω παρέες. Υπάρχει δεν γαμάω, δεν έχω σχέση γιατί δεν έχω ΠΟΛΛΑ
PS. Τις σαβούρες, εμφάνισης 4αρια, 5αρια και λοιπά που το έχουν δει μοντέλα και έχουν και απαιτήσεις τις γράφουμε στα ΑΡΧΙΔΙΑ μας
Αν η κοπέλα είναι ωραίο μουνί, τότε υπάρχει ΛΟΓΙΚΗ στο να έχει αυξημένες απαιτήσεις από εμάς. Το ωραίο έχει αξία, το μουνί έχει πα΄ρει πολύ αξία. Το ωραίο μουνί ακόμα περισσότερη. Και πάλι είναι κατάντια να παρακαλάς οποιοδήποτε μουνί ανεξαρτήτως αν είναι 8αρι, 9αρι ή 10αρι. Κάνουμε την κίνηση μας, αν δεν την καλύπτουμε πάμε παρακάτω
PS. Elvis91 γυμνασμένε, εμφανίσιμε που δεν γαμάς γιατί δεν έχεις κύκλο μην κάνεις καν τον κόπο να μου κάνεις παράθεση