Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.931
Πόντοι
9.297
Οι φορές που έχω κάνει Γλυφομούνι στη ζωή μου είναι μετρημένες στα δάχτυλα
Που να εντυπωσιάσεις γυναίκα έτσι;
Φαντάσου γκόμενα να μην κάνει πίπα...δεν θα την πεις ξενερωτη ;

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Ναι μόνο που όσες μου είχαν κάνει πίπα δεν κατέληξαν στο γιατρό
Ε άμα είναι άλλη είναι αδύνατη 50κιλα κοντπυλικο με ξυρισμένο μουνακι δεν θα της κάνεις και εσύ ένα γλιφ9μουνι κια ένα γλιφοκολι?? Φραουλιτσα θα μυρίζει το μουνακι της!! ?????

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.931
Πόντοι
9.297
Ε άμα είναι άλλη είναι αδύνατη 50κιλα κοντπυλικο με ξυρισμένο μουνακι δεν θα της κάνεις και εσύ ένα γλιφ9μουνι κια ένα γλιφοκολι?? Φραουλιτσα θα μυρίζει το μουνακι της!! ?????
Κοντουλικο;
Αν είναι 1,80μ δεν θα είναι γευστικές οι τρυπουλες της;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Πήγα Θεσσαλονίκη σε bootcamp και μιλήσαμε σε 100 γυναίκες πήγαμε σε ένα γνωστό μπαρ μόλις πέρασε μισι ώρα μας έδιωξαν γιατί ενοχλουσαμε τις πελατισεσ .Οι γκόμενες μας κορόιδευαν και ουσιαστικά μου πούλησε την αποτυχία του .Ο μπαλαδοροσ έμαθα του είχε απαγορευτεί η είσοδος σε αρκετά μπαρ τη είσοδο. Με έπεισε πως δε νοιάζει το σώμα η εμφάνιση να μένεις με τους γονείς σου .Τα βίντεο που έχει είναι στημένα .Σου δίνει ένα μέρος των χρημάτων σου πίσω για να πεις ψέματα σε βίντεο πώς είχε επιτυχία έβγαλα και γω πήρα πεντακόσια πίσω
Ξαναλεω. Δεν μπορει να μιλας σοβαρα.

gaoutsos7777

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2020
Like
77
Πόντοι
1
Ξαναλεω. Δεν μπορει να μιλας σοβαρα.
sυγνωμη αλλα δεν μπορει να κανει μυνηση και επεμβει εισαγγελεας οπως στο υπουργειο θεραπειων για τα ψευτο ματζουνια που πουλουσε?

• Like
Αντιδράσεις: vril

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
sυγνωμη αλλα δεν μπορει να κανει μυνηση και επεμβει εισαγγελεας οπως στο υπουργειο θεραπειων για τα ψευτο ματζουνια που πουλουσε?
Στο υπουργειο θεραπειων επενεβη ο εισαγγελεας γιατι λειτουργουσε κατι χωρις αδεια και πουλουσε μη πιστοποιημενα προιοντα.
Εδω τι μηνυση να κανεις? Ποια ειναι η εξαπατηση? Με πληρωνεις για να σου δωσω συμβουλες για κατι που ειναι εξ ορισμού αβεβαιο αν θα συμβει. Ειναι σαν να κανουμε μηνυση σε εναν συμβουλο επιχειρησεων για απατη, αν οι συμβουλες του δεν πετυχουν. Εντελως διαφορετικο ζητημα λοιπον.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Το ειχα κανει σε ένα τέτοιο μουνακι και μετά έγινε σα φραουλιτσα το στόμα μου

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.556
Στο υπουργειο θεραπειων επενεβη ο εισαγγελεας γιατι λειτουργουσε κατι χωρις αδεια και πουλουσε μη πιστοποιημενα προιοντα.
Εδω τι μηνυση να κανεις? Ποια ειναι η εξαπατηση? Με πληρωνεις για να σου δωσω συμβουλες για κατι που ειναι εξ ορισμού αβεβαιο αν θα συμβει.
Αυτό είναι σωστό
Ειναι σαν να κανουμε μηνυση σε εναν συμβουλο επιχειρησεων για απατη, αν οι συμβουλες του δεν πετυχουν. Εντελως διαφορετικο ζητημα λοιπον.
Εδώ δεν τα λες απόλυτα σωστά γιατί ο συμβ επιχειρ για οτιδήποτε προτείνει παρουσιάζει δεδομένα και τον ακολουθείς καθώς είναι ειδικός :confused: σε δεύτερο χρόνο τα δεδομένα αυτά μπορούν να ελεγχθούν αν ήταν παρερμηνευμένα ή έως μαγειρευμένα, όπως έχει συμβεί πάμπολλες φορές από μικρά γραφεία έως διεθνείς εταιρίες συμβούλων

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Αυτό είναι σωστό

Εδώ δεν τα λες απόλυτα σωστά γιατί ο συμβ επιχειρ για οτιδήποτε προτείνει παρουσιάζει δεδομένα και τον ακολουθείς καθώς είναι ειδικός :confused: σε δεύτερο χρόνο τα δεδομένα αυτά μπορούν να ελεγχθούν αν ήταν παρερμηνευμένα ή έως μαγειρευμένα, όπως έχει συμβεί πάμπολλες φορές από μικρά γραφεία έως διεθνείς εταιρίες συμβούλων
Αν παρουσιαζει ψευδη στοιχεια ειναι αλλο πραγμα

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.556
Αν παρουσιαζει ψευδη στοιχεια ειναι αλλο πραγμα
Αυτό το βρίσκεις μόνο εκ του αποτελέσματος ... γιαυτό λέω πιο πάνω δεν είναι το ίδιο ο σύμβουλος να βρεις γκόμενα (εντελώς στον αέρα) με το σύμβουλο επιχειρήσεων (που είπες ειναι σαν κλπ κλπ)

manilakano

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2021
Like
174
Πόντοι
0
Μένεις αθηνα?.. Και που τα βλέπεις αυτά? Πες μου σε ποια γειτονιά μένεις να μετακομίσω.. Γιατί εγώ στο φούρνο στο περίπτερο βλέπω μια διάθεση μαλλί. Αρνητική και αδιάφορη από τις γκόμενές.. Φαίνεται ότι λίγο πολύ όλες έχουνε κάνει τα κουμάντα τους με γκομενο από τη παρέα τους και δεν ενδιαφέρονται να γνωρίσουν κάποιο. Καινούριο. Οπότε και τι παιχνίδι να κάνεις εκεί όταν είναι καταδικασμενο από την αρχή..
Φιλε μου να εισαι σιγουρος πως με αυτη τη ψυχολογια και σκεπτικο, αυτοπεποιθηση μηδεν, οχι γκομενα δε θα βρεις αλλα ουτε γατι να μπηξεις στην αρβυλα.

Thatweirdone

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
265
Πόντοι
21
Instagram facebook οι γυναικες σημερα ειναι εθυσμενες στην προσοχη απο νεανικη ηλικια και επειδη ειναι νεα περνει ολη αυτη την προσοχη,οσο ομως περνανε τα χρονια και πατησει τα 40 μειωνονται δραματικα η επιλογες της.
Με τον αντρα το αντιθετο,λιγες επιλογες οσο εισαι νεος αλλα στα 40 με 1 σπιτι μια καλη δουλεια και να προσεχης λιγο τον εαυτο σου και θα ψαχνονται ποια θα σε καβατσοση,αν δεν εχεις γυναικα μεχρι τοτε.....

• Like
Αντιδράσεις: cool11
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Instagram facebook οι γυναικες σημερα ειναι εθυσμενες στην προσοχη απο νεανικη ηλικια και επειδη ειναι νεα περνει ολη αυτη την προσοχη,οσο ομως περνανε τα χρονια και πατησει τα 40 μειωνονται δραματικα η επιλογες της.
Με τον αντρα το αντιθετο,λιγες επιλογες οσο εισαι νεος αλλα στα 40 με 1 σπιτι μια καλη δουλεια και να προσεχης λιγο τον εαυτο σου και θα ψαχνονται ποια θα σε καβατσοση,αν δεν εχεις γυναικα μεχρι τοτε.....
καλα...πες σε μια 20-25ρα οτι εισαι 40 και κόψε αντιδραση.Εδω χαλιουνται μεχρι και οι 40ρες που ψάχνουν πιπινάκια. (οπως ειχε πει κάποτε και μια 25ρα στον 40ρη αδερφο μου,"τι να σε κανω εσενα σε 5 χρονια θα ειμαι ακομα νεα ενω εσυ 45") ...τυποι εχουν αλλάξει οι εποχες...δε ξερω αν το εχετε πάρει πρέφα..τέλος οι εποχες που μια γυναίκα οντως έψαχνε την ωριμότητα σε εναν αντρα.

manilakano

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2021
Like
174
Πόντοι
0
Καλα του την ειπες του μαλακα!!!! Αντι να τη παρατησει εκει επι τοπου και να φυγει...καθοταν κι ανεχοτανε. Αμα εκμηδενιζεις τον εαυτο σου μη περιμενεις καμμια γυναικα (ή οποιοδηποτε αλλον) να σου δωσει την οποιαδηποτε αξια.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
1640581759105.png

τωρα βέβαια κακως το στελνω εδω με τις ελλεηνίδες γιατι δεν ειναι ελληνίδα....αυτη την απάντηση μου εστειλε οταν της εστειλα τον πουτσο μου.Η κουβέντα ξεκινησε με μια καλησπερα τι κανεις..(φυσικά απάντηση δε πηρα ποτε)..τοτε και γω μουλαρώνω και στέλνω τον βοα...μετα της γράφω απο κατω.."επρεπε να σου στειλω τον πουτσο μου για να απαντήσεις?"...εντω μεταξυ εγω δεν κατάλαβα την απαντηση της..οτι τι? επειδη ειμαι ωραιος ηταν σωστο αυτο που εκανα? οτι επειδη ειμαι ωραιος δε θα με κάνει αναφορα??

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.423
Πόντοι
206
Ευγενικός και πολιτισμένος κανεις δε γαμεί τύπε
Γαμεί και παραγαμεί.
Αρκεί να μην έχεις μόνο αυτό, ως βασικό προσόν.
Να είσαι σίγουρος ότι οι γυναίκες το εκτιμούν πάρα πολύ, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ έχεις και άλλα πράγματα πιο βασικά για αυτές, κυρίως εμφάνιση

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656

Βάλε μια 40αρα κι έναν 40αρη σε fb και τίντερ και δες ποιος θα έχει επιλογές και ποιος όχι.

Επίσης,βάλε και τα απωθημένα που έχει ο καθένας.Η 40αρα λογικά τα έχει καλύψει.Και αν όχι,της δίνονται και πάλι ευκαιρίες,απειροι αγάμητοι 20-25-30 θα την παρακαλάνε.Ο 40αρης αν φτιάχτηκε πχ στα 40,σκέψου τί απωθημένα έχει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom