Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Το παιχνιδι εδώ είναι κλειστό δηλ είτε κυκλος είτε δουλειά είτε χόμπι αλλά κάπου που να δημιουργήσει μια οικειοτητα και ασφάλεια για την γυναίκα.. Η Ελλάδα δν συνίσταται για καμάκι και αυτό είναι το μείον της. Δε γίνεται ένας άντρας να μη μπορεί να βρει Προκόπη με το καμάκι, είναι η φυση του. Ειδικά για τους alpha male

Επειδη λοιπον η Ελλαδα δε συνισταται τοσο πολυ για καμακι- σε συγκριση με το εξωτερικο-,αν κανεις μονο τα βασικα...
.....θα γινει περιζητητος! θα βαρεθεις να γαμας, οσο η πλειοψηφια τον παιζει..... κανε εσυ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ και ολα θα ερθουν μονα τους.

ΞΕΧΩΡΙΣΕ απο τη μαζα και κανε το αυτονοητο..... επικοινωνησε και εξεφρασε ο,τι νιωθεις....οι γυναικες το εκτιμουν αυτο!

αν δε φλερταρουν τα alpha males,τοτε ποιοι φλερταρουν? ο Μπαμπης ο Σουγιας η ο... Περικλης ο Γκοτζιλας??? :confused: :confused: :confused: :confused:

....προς αποφυγη παρερμηνειας ,παντως...οταν γραφω "πες μαλακιες,κανε μαλακιες" δεν εννοω καγκουριες!

εννοω αστειακια και μορφασμους....εννοω κοπλιμεντα....! προχθες ,εχω παρει ζεστη σοκολατα στο Κεντρο της Θεσσαλονικης
.....με το που βγαινω απο το take-away ,κανει πασαρελα μια μουναρα με κοντη φουστα (μεχρι το νιμου,τοσο κοντη) και ..διαφανες καλσον!!!

ΤΕΛΕΙΩΣ μηχανικα,καθως βαδιζω και ζεματανε τα χερια απο τη σοκολατα.... πεταω ατακα "φτου σου κοπελα μου" ,συνεχιζοντας το ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ,διοτι δεν ειχα σκοπο να χωθω....βιαζομουν!:cussing::cussing::cussing:

το βλεμμα μου ηταν τοσο ανεμελο και αστειο,σαν του Καλλυβατση απο τα σκετσακια των ΑΜΑΝ!!:tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:

Ε ΛΟΙΠΟΝ,ΜΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ....καθως περπαταω....γυριζω πισω μετα απο 10 δευτερολεπτα ,απο περιεργεια για να δω αν εχει φυγει.....

.........Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΕΙΧΕ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ-ΕΙΧΕ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΛΑΤΗ !!
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑΣ ΛΕΩ ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΗΣ ΜΙΛΗΣΩ!!!!

ΤΟ ΦΩΝΑΖΕ.... ΣΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ! ΓΕΛΟΥΣΕ ΚΙΟΛΑΣ !

ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΙΣΩΣ ΕΤΥΧΕ..????..ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ! ΤΕΤΟΙΟ ΧΥΜΑ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΑ...ΕΛΑ ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ ΟΜΩΣ....

ΚΑΙ ΔΕ ΓΥΡΙΣΑ ΠΟΤΕ ΠΙΣΩ....ΒΑΡΙΟΜΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ....:tooth::tooth::tooth::tooth:.ΑΠΛΩΣ ΤΗΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ...ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ!

ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΠΙΟ ΑΛΑΝΙΑΡΑ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ! ΑΛΛΕΣ ΙΣΩΣ ΘΑ ΕΒΡΙΖΑΝ:tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.840
Πόντοι
3.656
Ποτέ δεν νιώθω μόνος σε θέατρο η κινηματογράφο η συναυλία.Παρεα μου είναι αυτό που βλέπω και ακούω...είναι υποτακτική και γυναικεία ψυχολογία να μην πας μόνος κάπου λόγω "φόβου μοναξιάς".

Αν πας σινεμά και δίπλα σου,μπροστά σου,πίσω σου είναι μόνο ζευγάρια έτοιμα να γαμηθούν,νιώθεις καλά;Εμένα δε μ'αρέσει,τί να κάνω;Αν βάζανε προβολές πχ την τάδε μέρα μόνο για ζευγάρια,την άλλη για singles,θα πήγαινα κι εγώ.

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Έχω βγει με γκόμενα που δεν υπήρχε έστω και μια φωτο στο fb που να μην ήταν αγκαλιά με αυτον.. Και βγήκε μαζί μου ενώ τα είχανε και τον έκραζε άλλο που εγώ δεν εκανα τελικά κάτι μαζί της
Τι να κανς ? να κατς να μαλωνς ?

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.930
Πόντοι
9.297
Αν πας σινεμά και δίπλα σου,μπροστά σου,πίσω σου είναι μόνο ζευγάρια έτοιμα να γαμηθούν,νιώθεις καλά;Εμένα δε μ'αρέσει,τί να κάνω;Αν βάζανε προβολές πχ την τάδε μέρα μόνο για ζευγάρια,την άλλη για singles,θα πήγαινα κι εγώ.
Έχω δει ζευγαρακια αλλά ήταν συγκρατημένα.Δεν ήταν έτοιμα να καβαληθουν αλλά και να ήταν δεν θα με ένοιαζε.Αναθεμα κι αν καταλάβαιναν τι έβλεπαν αν πλακωνονταν στα χουφτωματα και τα γλωσσοφιλα....

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Παπάρια μάντολες

Οποιαδήποτε γυναίκα,το ξαναλέω ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ,αν θέλει άντρα ή και μόνο πούτσα,βρίσκει την ίδια μέρα.Πόσο μάλλον αν είναι και όμορφη.Εδώ τα μπάζα βρίσκουν,δε θα βρουν οι όμορφες;

Άκου 'μένουν μόνες επειδή δεν τις φλερτάρουν' :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πάνε δες στα σοσιαλ τους αν τις φλερτάρουν ή όχι.Πάνε δες στη δουλειά τους αν τις φλερτάρουν ή όχι.Πάνε δες πόσοι μπακούρηδες,παντρεμένοι,φίλοι,γνωστοί απ'τον κύκλο τους τις φλερτάρουν.

Τώρα αν κάποιες είναι μόνες,είναι γιατί οι ίδιες θέλουν να είναι μόνες.Έχουν ένα πρότυπο στο μυαλό τους που αν δεν το καλύπτει κανένας,προτιμούν να αραχνιάσουν.Ή είναι κολλημένες χρόνια με κάποιον και θέλουν μόνο αυτόν.Ή είναι μισανδρες.Ή δεν έχουν καθόλου ορμές.Εγώ πιστεύω ότι αυτές είναι πολύ λίγες,η συντριπτική πλειοψηφία είναι πάντα με κάποιον.

βρε χεσε τα σοσιαλ και τον κυκλο......:confused::confused::confused::confused::confused:

ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΣ?????

ΑΥΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ....!

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.840
Πόντοι
3.656
βρε χεσε τα σοσιαλ και τον κυκλο......:confused::confused::confused::confused::confused:

ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΣ?????

ΑΥΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ....!

Τί εκτιμούν,οι ελλεεινίδες αν πας τους την πέσεις έτσι μόνος σου,παγώνει το αίμα τους.Το'χω κάνει Θεσσαλονίκη και ξενέρωσα κι εγώ.Έχουν μάθει να τους την πέφτουν μόνο στα σόσιαλ και την παρέα τους.

Μεταξύ αγνώστων,μόνο αν σου μιλήσει αυτή πρώτη θα γίνει κάτι.

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Το βλέμμα εντός κύκλου είναι μεγάλη υπόθεση και οποία το πέτυχε δεν ψάχνει κάτι αλλο.
Αλλα είναι τα ήθη στην ζούγκλα της Αθήνας και άλλα σε περιοχές που κυριαρχεί το "το τι θα πει ο κόσμος..."

μα αυτο ακριβως ειναι το λαθος.

να σε νοιαζει τι θα πει ο κομπλεξικος βλαχος που γαμαει την κατσικα του !

η το αν σε παρεξηγει η καθε φεμιναζι...οι πραγματικες γυναικες γουσταρουν παιχνιδι ..στα ισια!

ΠΑΝΤΩΣ ,τωρα τελευταια ,επειδη ταξιδευω Λαρισα-Βολο,αυτα που βλεπω δια ζωσης (αλλα και στο τιντερ) με χαροποιουν ιδιαιτερα για τη κατασταση στη λεγομενη επαρχια!

ΤΟΥ ΜΟΥΝΙΟΥ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ,ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ!
....ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ... ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ!

ΣΤΟ ΤΙΝΤΕΡ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ ΜΕΧΡΙ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΕΝΑ. ΕΧΩ ΕΚΠΛΑΓΕΙ ΘΕΤΙΚΑ:headbang2::headbang2::headbang2:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.930
Πόντοι
9.297
μα αυτο ακριβως ειναι το λαθος.

να σε νοιαζει τι θα πει ο κομπλεξικος βλαχος που γαμαει την κατσικα του !

η το αν σε παρεξηγει η καθε φεμιναζι...οι πραγματικες γυναικες γουσταρουν παιχνιδι ..στα ισια!

ΠΑΝΤΩΣ ,τωρα τελευταια ,επειδη ταξιδευω Λαρισα-Βολο,αυτα που βλεπω δια ζωσης (αλλα και στο τιντερ) με χαροποιουν ιδιαιτερα για τη κατασταση στη λεγομενη επαρχια!

ΤΟΥ ΜΟΥΝΙΟΥ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ,ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ!
....ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ... ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ!

ΣΤΟ ΤΙΝΤΕΡ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ ΜΕΧΡΙ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΕΝΑ. ΕΧΩ ΕΚΠΛΑΓΕΙ ΘΕΤΙΚΑ:headbang2::headbang2::headbang2:
Ποιο τιντερ ρε μεγάλε....θα ψήνεται το ίδιο αν δει εσένα η τον οποιονδήποτε σε προσέγγιση head on;H θα αποδειχθεί ότι μπήκε εκεί για χαβαλε και για να ξεφύγει απλά από την μίζερη ζωουλα της;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.930
Πόντοι
9.297
Τί εκτιμούν,οι ελλεεινίδες αν πας τους την πέσεις έτσι μόνος σου,παγώνει το αίμα τους.Το'χω κάνει Θεσσαλονίκη και ξενέρωσα κι εγώ.Έχουν μάθει να τους την πέφτουν μόνο στα σόσιαλ και την παρέα τους.

Πράγματι μόνο αυτό στην τελευταία παράγραφο είναι το μόνο που δεν χωράει παρερμηνεία...όλα τα άλλα όπως βλέμματα από μακρυά είναι να 'χαμε να λέγαμε μην πω τι να κουρευαμε...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.930
Πόντοι
9.297
Οι πιο πολλές Ελληνίδες δεν είναι πραγματικές γυναίκες που εκτιμούν την κίνηση στα ίσα όταν είναι μόνες.Ειναι απλά κακομαθημένες ελλεεινιδες που τρώνε μόνο μέσω του πραγματικού η διαδικτυακού κύκλου τους.

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456

εξαρταται και απο τον τροπο προσεγγισης! αν πηγες με βλεμμα Φρεντι Κρουγκερ,λογικο να παγωσε....

χρειαζεται να εχεις και αυτογνωσια...να ξερεις που στοχευεις!!

ΑΡΝΟΥΜΑΙ παντως να πιστεψω οτι φλερταρεις. μπορει πριν 10 χρονια να την επεσες μια φορα ...και να εβγαλες πορισμα!

ΠΟΤΕ δεν προκειται να σου μιλησει αγνωστη :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.840
Πόντοι
3.656
εξαρταται και απο τον τροπο προσεγγισης! αν πηγες με βλεμμα Φρεντι Κρουγκερ,λογικο να παγωσε....

χρειαζεται να εχεις και αυτογνωσια...να ξερεις που στοχευεις!!

ΑΡΝΟΥΜΑΙ παντως να πιστεψω οτι φλερταρεις. μπορει πριν 10 χρονια να την επεσες μια φορα ...και να εβγαλες πορισμα!

ΠΟΤΕ δεν προκειται να σου μιλησει αγνωστη :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2:

Παραλία Θεσσαλονίκης θα μπορούσε να'ναι το καλύτερο νυφοπάζαρο αν αντί για ελλεεινίδες είχαμε ξ΄ένες.Ειδικά καλοκαίρι λέει πολύ για καμάκι,αλλά είπαμε...ελλεεινίδες :headbang: Κινητό,κινητό και τ'άρχίδια μου τα δυό

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Ποιο τιντερ ρε μεγάλε....θα ψήνεται το ίδιο αν δει εσένα η τον οποιονδήποτε σε προσέγγιση head on;H θα αποδειχθεί ότι μπήκε εκεί για χαβαλε και για να ξεφύγει απλά από την μίζερη ζωουλα της;

εχω παρει κινητο μεσω τιντερ απο Βολιωτισσα..πριν εναμιση μηνα!

δεν παιχτηκε αμεση συναντηση ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΜΟΥ,ωστοσο συνεχισαμε τσατ.

οταν καναμε match ,αρχισε να λεει ποσο χαιρεται που δεν ειμαι ναρκισσος, που δεν εχω 50 φωτο,οτι με περασε για ασφαλιτη ,οτι της βγαζω κατι γνησιο και πραγματικα θελει να γνωριστουμε....καποια στιγμη δεν καταλαβαινα αν με δουλευει λιγο η πολυ:tooth::tooth::tooth::tooth:

αναμενεται συναντηση μεσα στις γιορτες.....για καλη μου τυχη,θα ερθει αυτη Θεσνικη,αρα γλιτωνω βενζινη:rockon::rockon:
μαλιστα ψαχνεται για ενα διδακτορικο εδω,αν κατσει φαση και τη δεχτουν...δε θα με χαλασει καθολου!

ειναι κοντουλα και μελαμψη σαν Λατινα η ατιμη:smitten: ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ? ΠΟΤΕ ΜΗ ΛΕΣ ΠΟΤΕ!

δεν ειμαι φιδεμπορας,σας μιλαω απο καρδιας συναγωνιστες.
....το μονο ψεμα που εχω πει ως τωρα ειναι στο νημα για τον Παναγιωτοπουλο... οτι οδηγαω..ντατσουν!!?

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.930
Πόντοι
9.297
εχω παρει κινητο μεσω τιντερ απο Βολιωτισσα..πριν εναμιση μηνα!

δεν παιχτηκε αμεση συναντηση ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΜΟΥ,ωστοσο συνεχισαμε τσατ.

οταν καναμε match ,αρχισε να λεει ποσο χαιρεται που δεν ειμαι ναρκισσος, που δεν εχω 50 φωτο,οτι με περασε για ασφαλιτη ,οτι της βγαζω κατι γνησιο και πραγματικα θελει να γνωριστουμε....καποια στιγμη δεν καταλαβαινα αν με δουλευει λιγο η πολυ:tooth::tooth::tooth::tooth:

αναμενεται συναντηση μεσα στις γιορτες.....για καλη μου τυχη,θα ερθει αυτη Θεσνικη,αρα γλιτωνω βενζινη:rockon::rockon:
μαλιστα ψαχνεται για ενα διδακτορικο εδω,αν κατσει φαση και τη δεχτουν...δε θα με χαλασει καθολου!

ειναι κοντουλα και μελαμψη σαν Λατινα η ατιμη:smitten: ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ? ΠΟΤΕ ΜΗ ΛΕΣ ΠΟΤΕ!

δεν ειμαι φιδεμπορας,σας μιλαω απο καρδιας συναγωνιστες.
....το μονο ψεμα που εχω πει ως τωρα ειναι στο νημα για τον Παναγιωτοπουλο... οτι οδηγαω..ντατσουν!!?
Από το κινητό μέχρι την ανταλλαγή υγρών μεσολαβεί πολύς δρόμος και τώρα δεν είσαι ούτε καν στου δρόμου τα μισά.
Καλό κουράγιο και να μας ενημερώνεις.

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Παραλία Θεσσαλονίκης θα μπορούσε να'ναι το καλύτερο νυφοπάζαρο αν αντί για ελλεεινίδες είχαμε ξ΄ένες.Ειδικά καλοκαίρι λέει πολύ για καμάκι,αλλά είπαμε...ελλεεινίδες :headbang: Κινητό,κινητό και τ'άρχίδια μου τα δυό

ΠΑΡΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΖΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ....ΑΡΑ ΜΕ ΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ ΘΑ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΕΣΑΙ !

ΚΛΑΙΣ πιο πολυ και απο την ανηψια μου.......:confused::confused::confused::confused::confused: 2 ετων!!!

ΚΕΕP WALKING.....:hi::hi::hi::hi::hi:

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Από το κινητό μέχρι την ανταλλαγή υγρών μεσολαβεί πολύς δρόμος και τώρα δεν είσαι ούτε καν στου δρόμου τα μισά.
Καλό κουράγιο και να μας ενημερώνεις.

.....ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΗΡΑΓΓΑΣ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ:smitten::rockon::rockon::rockon::rockon:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.840
Πόντοι
3.656
ΠΟΤΕ δεν προκειται να σου μιλησει αγνωστη

Κι όμως,παλιότερα μιλούσανε.Εποχές προ fb και ινστα.Μου έχουν μιλήσει γκόμενες σε αστικό,σε λεωφορείο,σε τρένο,εποχές που πηγαινοερχόμουν Θεσσαλονίκη όταν σπούδαζα.Μετά ήρθαν τα σμαρτφον και τα γάμησαν όλα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.930
Πόντοι
9.297

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.930
Πόντοι
9.297
Να την πέφτεις σε ξένες ρε μεγάλε....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom