macchiato
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2021
- Like
- 2.948
- Πόντοι
- 456
Το παιχνιδι εδώ είναι κλειστό δηλ είτε κυκλος είτε δουλειά είτε χόμπι αλλά κάπου που να δημιουργήσει μια οικειοτητα και ασφάλεια για την γυναίκα.. Η Ελλάδα δν συνίσταται για καμάκι και αυτό είναι το μείον της. Δε γίνεται ένας άντρας να μη μπορεί να βρει Προκόπη με το καμάκι, είναι η φυση του. Ειδικά για τους alpha male
Επειδη λοιπον η Ελλαδα δε συνισταται τοσο πολυ για καμακι- σε συγκριση με το εξωτερικο-,αν κανεις μονο τα βασικα...
.....θα γινει περιζητητος! θα βαρεθεις να γαμας, οσο η πλειοψηφια τον παιζει..... κανε εσυ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ και ολα θα ερθουν μονα τους.
ΞΕΧΩΡΙΣΕ απο τη μαζα και κανε το αυτονοητο..... επικοινωνησε και εξεφρασε ο,τι νιωθεις....οι γυναικες το εκτιμουν αυτο!
αν δε φλερταρουν τα alpha males,τοτε ποιοι φλερταρουν? ο Μπαμπης ο Σουγιας η ο... Περικλης ο Γκοτζιλας???
....προς αποφυγη παρερμηνειας ,παντως...οταν γραφω "πες μαλακιες,κανε μαλακιες" δεν εννοω καγκουριες!
εννοω αστειακια και μορφασμους....εννοω κοπλιμεντα....! προχθες ,εχω παρει ζεστη σοκολατα στο Κεντρο της Θεσσαλονικης
.....με το που βγαινω απο το take-away ,κανει πασαρελα μια μουναρα με κοντη φουστα (μεχρι το νιμου,τοσο κοντη) και ..διαφανες καλσον!!!
ΤΕΛΕΙΩΣ μηχανικα,καθως βαδιζω και ζεματανε τα χερια απο τη σοκολατα.... πεταω ατακα "φτου σου κοπελα μου" ,συνεχιζοντας το ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ,διοτι δεν ειχα σκοπο να χωθω....βιαζομουν!
το βλεμμα μου ηταν τοσο ανεμελο και αστειο,σαν του Καλλυβατση απο τα σκετσακια των ΑΜΑΝ!!
Ε ΛΟΙΠΟΝ,ΜΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ....καθως περπαταω....γυριζω πισω μετα απο 10 δευτερολεπτα ,απο περιεργεια για να δω αν εχει φυγει.....
.........Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΕΙΧΕ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ-ΕΙΧΕ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΛΑΤΗ !!
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑΣ ΛΕΩ ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΗΣ ΜΙΛΗΣΩ!!!!
ΤΟ ΦΩΝΑΖΕ.... ΣΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ! ΓΕΛΟΥΣΕ ΚΙΟΛΑΣ !
ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΙΣΩΣ ΕΤΥΧΕ..????..ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ! ΤΕΤΟΙΟ ΧΥΜΑ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΑ...ΕΛΑ ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ ΟΜΩΣ....
ΚΑΙ ΔΕ ΓΥΡΙΣΑ ΠΟΤΕ ΠΙΣΩ....ΒΑΡΙΟΜΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ.....ΑΠΛΩΣ ΤΗΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ...ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ!
ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΠΙΟ ΑΛΑΝΙΑΡΑ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ! ΑΛΛΕΣ ΙΣΩΣ ΘΑ ΕΒΡΙΖΑΝ