Ο άλλος σβήνει κινητα απο γκόμενες επειδή δεν τις πηδάει στο δεύτερο ραντεβού.... ο άλλος πάει μόνος του βολτες χωρις νόημα. Ειναι περίεργοι πώς το λένε.
ΟΜΟΛΟΓΩ πως περασα και απο τις δυο αυτες φασεις. αναγνωριζω τον εαυτο μου ΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟ,ποτε ομως εις βαρος των αλλων.
ιδιως με τις γυναικες ειμαι λιγο σταρχιδιστης,προσπαθω να τις το δειξω απο την αρχη αυτο, ωστε να ξερουν με ποιον εχουν να κανουν και για να εχουν αυτες το περιθωριο επιλογης αν θα πηδηχτουν μαζι μου. ποτε δεν παρακαλαω!
.....τις αφηνω να με εξερευνησουν
δηλαδη κανεις απο εσας δε μπουχτισε καποια στιγμη στη ζωη του ,με ολους και με ολα στον πρωτολειο κυκλο του,
......νιωθοντας την αναγκη να απομονωθει για καποια περιοδο?
στη δικη μου περιπτωση,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ειχα πεσει ΚΑΙ σε τοξικους-ζηλιαρηδες-δηθεν αδερφικους φιλους ,οι οποιοι μ ετρωγαν απο το πρωι μεχρι το βραδυ..... ηταν μονοδρομος η αυτοεξορια μου,με πονο ψυχης! καλυτερα λιγοι και καλοι!
....η μεταβατικη αυτη κατασταση λοιπον, μεχρι να αλλαξω κυκλο,κατα την οποια γυριζα μονος σε καθε απιθανο μερος της Θεσ/νικης, με βοηθησε παρα πολυ στην κοινωνικοποιηση μου γενικοτερα ...!.και ιδιως με αγνωστες κοπελες
ΕΚΑΝΑ ΒΟΛΤΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΚΑΣΩ ,ΜΕ ΣΥΧΝΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΣΕ TAKE- AWAY!
ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΤΕΛΗΓΑΝ ΣΕ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑ!
ΗΜΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ,ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ, ΕΙΧΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ
....ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ Α.Π.Θ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΠΑΙΖΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΑΛΑ!
ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΝΥΧΤΕΣ ΦΛΕΡΤ ΚΑΙ ΧΑΒΑΛΕ,ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΔΕΣ ΗΤΑΝ ΣΥΜΠΑΙΧΤΕΣ ΜΟΥ??
Οι επαφες μου εκεινη την περιοδο ειχαν εμπλουτιστει με τουλαχιστον 9-10 καινουρια θηλυκα! νομιζεις οτι τις πηδηξα ολες???
ΑΜ ΔΕ.....ακολουθησα την τακτικη ψυχρου πολεμου....και μου εκατσαν οι τρεις!
οποια μου εκανε "νερα" απο τα πρωτα μηνυματα,ΓΕΙΑΑΑΑΑΑ ΣΑΣ
τ
οπως εχω ξαναγραψει,ΝΑ ΒΓΩ ΜΟΝΟΣ σε μπαρ-κλαμπ ΚΟΛΩΝΑ,αν και ειχα-εχω δυο γνωστους μπαρμαν στη νυχτα!
ΕΝ ΤΕΛΕΙ ,ΣΕ ΤΑKE-AWAY ΓΝΩΡΙΣΑ ΜΙΑ ΚΑΒΛΙΑΡΑ ΑΛΒΑΝΕΖΑ,ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ ΣΤΕΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΑΓΝΟΟΥΣΑ ΧΡΟΝΙΑ! ΕΚΑΝΑ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΕΖΑ-ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΣΣΑ
ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΠΟΤΕ!
ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΧΕΣΗ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 40,ΩΡΙΜΗ,ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΕ ΟΛΑ!
+++ΟΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕ !!
ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ....ΠΟΤΕ μου δεν καταλαβα γιατι ενας αντρας θα πρεπει να κανει σχεση με οσες πηδαει.
ΚΑΙ ΠΟΤΕ δεν καταλαβα γιατι θα πρεπει να παρακαλαει το καθε φιλαρεσκο πορνιδιο ιντερνετικα-μηνυματικα-viber-ινμποξ-τιντερ.
ΣΑΦΩΣ και θα πρεπει να τις διαγραφει και να τις μπλοκαρει, οταν δεχεται ΕΜΠΑΙΓΜΟ!
οταν υπαρχει καθυστερηση στην επικοινωνια,αλλα αιτιολογηση εκ των υστερων....ΕΚΕΙ ΟΚ....κανεις υπομονη!
οταν επισης βγαινεις μια -δυο φορες ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ εστω τα βασικα,παρακαλετο νιμου...ξινο γαμησι!
ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΛ.....?
?
?
?
ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ.....
ΑΥΤΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ....... ΕΜΕΙΣ ΛΙΓΟΙ !!