Ε τι να σε κάνουμε.... Ξέρεις πώς κοιτάζουν οι γυναίκες πάντως αυτόν που σέρνει πρώτος τον χορό; Ιδίως άμα φοράει φουστανέλα!Ουτε αυτά μ'αρέσουν.. Γενικά δε χορευω
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 191K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)
ftoxos ergatis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2020
- Like
- 7.070
- Πόντοι
- 1.056
στις θεσεις σεκιουριτυ ξες ποσες γυναικες εχει?φύλακας και τέτοια
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.998
- Πόντοι
- 5.956
Πριφανως για να νοιώσεις αυτοταπεινωμενος και καραγκιόζης όπως λες, μάλλον κάτι δε σου ταιριάξε στη φαση...εγώ δεν ξέρω πως θα ένιωθα ... Δεν έχω πάει ποτέ σε σχολές χορού, και δεν πρόκειται, λόγω ηλικίας πλέον...σε σχολες χορου ρε τυπε θα ενιωθα αδερφαρα....δεν το θεωρεις αυτοταπεινωση?
οπως και οι γυναικες που παιζουν ποδοσφαιρο,για μενα ειναι αντρες με μουνι
εχει τυχει να παω σε μπαρακια του "χωρου", οπου κανουν συνεχεια μαζωξεις με ατομα απο σχολες χορου...
οντως εχει μουναρες ,αλλα η φαση πολυ περιεργη.... εγω προσπαθουσα να χωθω σε καμια,αλλα οι μπουταρες περα δωθε με αποσυντονιζαν!
....με αγχωνε η ολη διαδιακασια,πριν καν αναψω τσιγαρο να απολαυσω το ποτο μου,μου εκαναν χειραψια μονες τους για να χορεψω
....εγω δεν ηθελα να χορεψω,να καβλαντισω ηθελα! εκνευριστηκα καποια στιγμη απο τον πανικο
Χουφτωσα τουλαχιστον 3 φορες καταλαθος κωλομερια,μπουτια κλπ
ΕΤΣΙ ,αναγκαστικα υποδυθηκα τον ΒΕΓΓΟ και χιμηξα στο πανηγυρι πιο καραγκιοζης δεν εχω νιωσει στη ζωη μου!
Ξαναλέω όμως ότι αν ήμουν 30 Πλας και μόνος , θα δοκίμαζα σίγουρα...κι αν δεν μου ταίριαζαν οι σαμπες και οι ρούμπες θα το γυρναγα στα παραδοσιακά...( Στα παραδοσιακά παίζει πολύ παιχνίδι από ότι λένε..)
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.998
- Πόντοι
- 5.956
Μη το σκέφτεσαι πάνε .. μόνο που θα βρίσκεσαι μέσα στις γυναίκες, θα ανεβάσεις τεστοστερόνη φουλ και θα πρήζεσαι περισσότερο, όταν κάνεις βάρη...Σοβαρά Τυπε χουφτωσες.. ?Άρα δίκιο έχουν οι άλλοι πιο πάνω που μας λένε να πάμε σε σχολές χορου?
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.998
- Πόντοι
- 5.956
Χρειάζεται να ξεκολλήσει από το τέλμα.. κατά τα άλλα νομίζω είναι νορμάλ άτομο...Πότε θα καταλαβετε οτι δεν τον ενδιαφερει διολου να βρει γυναικα αλλά τον νοιαζει μονο να γκρινιαζει σαν γεροντοκορη?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.292
- Πόντοι
- 8.006
Ποια ειναι "τα άλλα"?Χρειάζεται να ξεκολλήσει από το τέλμα.. κατά τα άλλα νομίζω είναι νορμάλ άτομο...
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.998
- Πόντοι
- 5.956
Εε....αυτά είναι προσωπικά του....Ποια ειναι "τα άλλα"?
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.629
- Πόντοι
- 2.356
για αυτο γαμαει αυτος που παιζει....Αυτό το λάθος κάνουμε, όπως μα παίζουν πρέπει να παίζουμε, σάλια, δούλεμα κτλ μέχρι να κάνουμε αυτό που θέλουμε, όσο χαλιομαστε μπαινουμε στο παιχνίδι τους, είμαι κ λίγο μεγαλύτερος από σενα . Αν θες με ακούς
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
γιατι να βρεις ελευθερη τυπε? για να ναι ελευθερη κουσουρια εχει! ορμα σε παντρεμενες και σχεσοβαρεμενες...Στην ηλικία μου ψάχνω αλλά άντε βρες ελεύθερη αν δεν μένεις σε μεγάλο μέρος.
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.629
- Πόντοι
- 2.356
στο διορθωσα τυπεΜε FANTA λούστηκες;
Στα 90 σου, δεν σε κρατούν τα πόδια σου ε;Δεν έχω πάει ποτέ σε σχολές χορού, και δεν πρόκειται, λόγω ηλικίας πλέον...
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.998
- Πόντοι
- 5.956
Λες να πάω? Θα ξανανιώσω αν περιτριγυρίζομαι από πολλές πιτσιρίκες που έχουν τις ορμόνες τους στα κόκκινα ... Το πολυ- πολύ να μείνω στα χέρια κάποιας παρτενέρ, ενώ θα χορεύουμε ταγκό κολλητά μεταξύ μας...( με τα χέρια μου λίγο πάνω από τον ποπουδακο της)..Στα 90 σου, δεν σε κρατούν τα πόδια σου ε;
( Όταν το γράψουν οι εφημερίδες, θα λέτε : "ποιο μέλος ήταν αυτός ?")
?Λες να πάω? Θα ξανανιώσω αν περιτριγυρίζομαι από πολλές πιτσιρίκες που έχουν τις ορμόνες τους στα κόκκινα ... Το πολυ- πολύ να μείνω στα χέρια κάποιας παρτενέρ, ενώ θα χορεύουμε ταγκό κολλητά μεταξύ μας...( με τα χέρια μου λίγο πάνω από τον ποπουδακο της)..
( Όταν το γράψουν οι εφημερίδες, θα λέτε : "ποιο μέλος ήταν αυτός ?")
Θα καμαρώσουμε όλοι μας και θα κρατάμε ένος λεπτού σιγή σε όποια σεξουαλική δραστηριότητα κάνουμε εκείνες τις μέρες, ζηλεύοντας σε για τον τρόπο που έφυγες και αναπολώντας τα σοφά σου post στο bou....Άξιος!!! Άξιος!!!
Τελευταία τροποποίηση:
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 18.655
- Πόντοι
- 3.556
Γυναίκα πυροβόλησε άνδρα στο Χαλάνδρι - Zougla
Ένας άνδρας δέχτηκε πυροβολισμούς το μεσημέρι της Πέμπτης, στη διασταύρωση των οδών Ζαν Μωρεάς και Φιλικής Εταιρείας, στο Χαλάνδρι...
www.zougla.gr
παιζει για ανδροκτονια τυποι
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.934
- Πόντοι
- 12.756
ηρθε η ωρα να κανουμε το δικό μας metoo τυπε ...Γυναίκα πυροβόλησε άνδρα στο Χαλάνδρι - Zougla
Ένας άνδρας δέχτηκε πυροβολισμούς το μεσημέρι της Πέμπτης, στη διασταύρωση των οδών Ζαν Μωρεάς και Φιλικής Εταιρείας, στο Χαλάνδρι...www.zougla.gr
παιζει για ανδροκτονια τυποι
εσυ θα μπεις ή εισαι τίποτα φτερωτός άδωνης ?
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 18.655
- Πόντοι
- 3.556
τυπε θα χρειαστουμε και νομικη καλυψη για το κινημα. ο δικηγορος του σαη ειναι μποσικος ομως γιατι σττο πρωτο μπραφ με καμια ντρηχο θα μασ ριξει πιστολιηρθε η ωρα να κανουμε το δικό μας metoo τυπε ...
εσυ θα μπεις ή εισαι τίποτα φτερωτός άδωνης ?
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.998
- Πόντοι
- 5.956
Ο Αττίλας νομίζω απεβίωσε την πρώτη νυχτα του γάμου του με την νιοστή γυναίκα του ( η οποία ήταν μάξιμουμ 15)...?
Θα καμαρώσουμε όλοι μας και θα κρατάμε ένος λεπτού σιγή σε όποια σεξουαλική δραστηριότητα κάνουμε εκείνες τις μέρες, ζηλεύοντας σε για τον τρόπο που έφυγες και αναπολώντας τα σοφά σου post στο bou....Άξιος!!! Άξιος!!!
Αξεπέραστος!
Καλά, εντάξει όχι και 15. Είπαμε 25-30. Αναρωτιέμαι πάντως αν υπάρχει καλύτερος θάνατος...Ο Αττίλας νομίζω απεβίωσε την πρώτη νυχτα του γάμου του με την νιοστή γυναίκα του ( η οποία ήταν μάξιμουμ 15)...
Αξεπέραστος!
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.667
- Πόντοι
- 2.356
Ε πόσο είσαι 80?Πριφανως για να νοιώσεις αυτοταπεινωμενος και καραγκιόζης όπως λες, μάλλον κάτι δε σου ταιριάξε στη φαση...εγώ δεν ξέρω πως θα ένιωθα ... Δεν έχω πάει ποτέ σε σχολές χορού, και δεν πρόκειται, λόγω ηλικίας πλέον...
Ξαναλέω όμως ότι αν ήμουν 30 Πλας και μόνος , θα δοκίμαζα σίγουρα...κι αν δεν μου ταίριαζαν οι σαμπες και οι ρούμπες θα το γυρναγα στα παραδοσιακά...( Στα παραδοσιακά παίζει πολύ παιχνίδι από ότι λένε..)
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.667
- Πόντοι
- 2.356
Σαλονικιός είσαι και συ?Μη το σκέφτεσαι πάνε .. μόνο που θα βρίσκεσαι μέσα στις γυναίκες, θα ανεβάσεις τεστοστερόνη φουλ και θα πρήζεσαι περισσότερο, όταν κάνεις βάρη...
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.998
- Πόντοι
- 5.956
Nai...Σαλονικιός είσαι και συ?
Παιδί μου, είμαι ηλικιωμένος...Ε πόσο είσαι 80?