Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
σωστός ο παίχτης...
σωστός ο παίχτης...
Δεν βλέπεις ειδήσεις....αρκετοί καλλιτέχνες είναι πολύ αξιολόγοι.. δεν αντέχω τα ελαφρολαικά μπουζουκουτράγουδα ούτε και τα σκυλάδικα..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
σίγουρα προτιμότερη από τον χαρδαλιάς..( Αν και δε τη θυμάμαι..)
ναι γιατί δε θέλω να βλέπω τον χαρδαλιάς..Δεν βλέπεις ειδήσεις....
Τώρα που πήγε στο Υ.ΕΘ.Α.δεν φαίνεται σχεδόν καθόλου.ναι γιατί δε θέλω να βλέπω τον χαρδαλιάς..
Αδειες οι καφετέριες τώρα με τα νέα μετά κουλη οι ελεεινιολες δεν βγαίνουνε έξω.. Μάλλον θα γαμιουνται σαν σκύλες οι ψωλες όλο το απόγευμα με κανένα τυχερό πυρφοφο που έτυχε να είναι στον ίδιο κύκλο παρέα κτλ???
Χαχαχα... Όσοι δεν είναι στον κύκλο μόνο μάτι έπαιρναν.. χαχαχΦαντάζομαι παραλίες και πάρκα θα'ταν φουλ
Προφανώς θα κάνουν σεξ με όσους ξέρουν .. τι νόμιζες ότι θα τριγυρνάνε και θα την πέφτουν σε αγνώστους?Αδειες οι καφετέριες τώρα με τα νέα μετά κουλη οι ελεεινιολες δεν βγαίνουνε έξω.. Μάλλον θα γαμιουνται σαν σκύλες οι ψωλες όλο το απόγευμα με κανένα τυχερό πυρφοφο που έτυχε να είναι στον ίδιο κύκλο παρέα κτλ???
Πυρφόρος με ΛΕΦΤΑ...όχι φτωχομπινες.Τουλαχιστον από τα 25 και πάνω.Αδειες οι καφετέριες τώρα με τα νέα μετά κουλη οι ελεεινιολες δεν βγαίνουνε έξω.. Μάλλον θα γαμιουνται σαν σκύλες οι ψωλες όλο το απόγευμα με κανένα τυχερό πυρφοφο που έτυχε να είναι στον ίδιο κύκλο παρέα κτλ???
Σιγά μη πας να πιεις καφέ και να σου κάνουν εξακρίβωση στοιχείων λες και είναι επιχείρηση αρετή στα εξάρχεια του 85.Ψυχη στις καφετεριες μιλαμε...
τωρα αν εχει λιγο κοσμο, μια στις δεκα καφετεριες, δε λεει κατι....
μιλαμε για νέκρα!
σε ποια περιοχή είδες άδεις καφετέριες; εγώ πέρασα σήμερα απο Δράκου, Παγκράτι και Ζωγράφου δεν έβρισκες ούτε χαρτοπετσέτα ελεύθερηΨυχη στις καφετεριες μιλαμε...
μιλαμε για νέκρα!
και δω στο χωριο νεκρα σημερα... σπιτι, ταινια, μασαζ και μια πιπα απο τη συντροφο και υπνο γιατι ειμαι πτωμα
Εχει βαλει στοχο ο κουλης να τα κλεισει ολα και να μην μεινει κουνουπι.Ψυχη στις καφετεριες μιλαμε...
μιλαμε για νέκρα!
Ο Συριζα να βγει μπροστά να ξαναγίνει το κίνημα του λαού που ήταν το 2012 και 2015 αν πάμε να παίξουμε παιχνίδι με τους δικούς τους όρους, θα χάσουμε, για αυτό αυτοί μας λένε να γίνουμε σοσιαλ δημοκράτες, για να είμαστε ακίνδυνοι, να μας έχουνε οι δεξιοί του χεριού τους?Εχει βαλει στοχο ο κουλης να τα κλεισει ολα και να μην μεινει κουνουπι.
Ο συριζα τωρα πρέπει να βγει και να πει οταν θα γινει κυβερνηση λοκνταουν και ελεγχοι και διακρισεις κοινωνικες τελος.
Το εμβολιο οποιος θελει το κανει και προχωρα η χωρα να μην βοθλιαξει οικονομικα
Και λεφτά να είχα προτιμώ χίλιες φορές να χαλάσω ένα εκατοσταρικο από Βόλο Μεταξουργείο και να γαμησω πουτανες παρά να μου τα φάει ελλεηνιδαΤο πρόβλημα είναι ότι τα ωρα8α μουνια είναι λίγα και οι ψωλες πολλες
Σήμερα πχ έξω είδα καμιά 39αρια ψωλαρεους και αντε 1,2 μουνιτσας το πολύ.. Αναγκαστικά με τέτοια έλλειψη μουνιου και υπερπροσφορα ψωλης,όσοι Αντρές δεν έχουνε λεφτά,παρέες η κύκλο, δηλαδή οι πιο πολλοί, θα μείνουνε αγαμητοι??
Το πρόβλημα είναι ότι τα ωρα8α μουνια είναι λίγα και οι ψωλες πολλες
Σήμερα πχ έξω είδα καμιά 39αρια ψωλαρεους και αντε 1,2 μουνιτσας το πολύ.. Αναγκαστικά με τέτοια έλλειψη μουνιου και υπερπροσφορα ψωλης,όσοι Αντρές δεν έχουνε λεφτά,παρέες η κύκλο, δηλαδή οι πιο πολλοί, θα μείνουνε αγαμητοι??
Εγώ επειδή τις μετράω, π τα τα μουνάκια τα βγάζω πολύ λιγότερα από τη. Ψωλαρια, είναι λες και υπάρχει έλλειψη σε ωραία μουνια, για αυτό δεν βρίσκουμε ίσως..25- έχει πολλές ωραίες μουνίτσες,δεν είναι μόνο 1,2.Αλλά δυστυχώς εμεις οι κωλόγεροι μόνο να τις βλέπουμε μπορούμε.
Πάντως όταν βλέπω 20ρηδες,23ρηδες,25ρηδες κλπ να γυρνάνε χωρίς γκόμενες και να παίζει ο ένας την ψωλή του άλλου,μου'ρχεται να τους