Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
καλα μπαινουν οι ακυροι μας σπαμαρουν το νημα οτι να ειναι..αν δεν εχετε να γραψετε κατι για τις ελεεινιδες μη γραφετε για οικοδομες εβραιους και μαλακιες,καποιοι γραφουν πολιτιμες πληροφοριες για το φλεγον θεμα που δεν τους δινεται η πρεπουσα προσοχη..

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Μαγκες,καποιες φορες τα πραγματα ειναι απλα...Το εβλεπα απο κολητο που χει παιδια,το βλεπω κ απο μενα που χω γνωρισει ενα γκομενακι τωρα...

Το χω παρει παντου κ δειχνει ξετρελαμενο...μεχρι της εχω μαγειρεψει κ αυτη την ειχα αναθεσει να με πιπωνει οσο ανακατευα το φαι,σαφως κ το κανε.

Την γαμαγα,εχυνα κ δεν μ πεφτε η πουτσα.Με σκουπιζε κ ξανα μεσα,τρεις φορες απανωτα στα 42 μου.
Αυτα στο σεξ.Κ ποσα αλλα χωρις μα κ μου.Γαματε καλα μαγκες κ μη σκαλωνετε στο καθε ζαβο

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
μονη λυση ειναι η αθροα εισαγωγη αλβανιδων γυναικων..οι κοπελες ειναι γνησια θηλυκα,τι να κανουμς τωρα,ειναι,νοικοκυρες,γκομεναρες,καλες μητερες και εργατικες..οσο οι πυρφοροι χαιδευουν τις ελλεινιδες ολο και χειροτερα θα γινονται τα πραγματα,θα γμανε μονο κατι μπουληδες που εχουν κυκλους και κοινους γνωτους με τις ελλεινιδες..εδω και τωρα αλβανιδες να σωθει η χωρα πριν να ειναι αργα γιατι οι ελεεινιδες δεν αξιζουν ουτε δεκαρα σαν γυναικες!!

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.434
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• images (10).jpeg
    images (10).jpeg
    15,1 KB · Εμφανίσεις: 28

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.434
Πόντοι
3.936
Μαγκες,καποιες φορες τα πραγματα ειναι απλα...Το εβλεπα απο κολητο που χει παιδια,το βλεπω κ απο μενα που χω γνωρισει ενα γκομενακι τωρα...
Το χω παρει παντου κ δειχνει ξετρελαμενο...μεχρι της εχω μαγειρεψει κ αυτη την ειχα αναθεσει να με πιπωνει οσο ανακατευα το φαι,σαφως κ το κανε.
Την γαμαγα,εχυνα κ δεν μ πεφτε η πουτσα.Με σκουπιζε κ ξανα μεσα,τρεις φορες απανωτα στα 42 μου.
Αυτα στο σεξ.Κ ποσα αλλα χωρις μα κ μου.Γαματε καλα μαγκες κ μη σκαλωνετε στο καθε ζαβο
Αυτα που λεγαμε. Οτι η γυναικα ειναι σαν το σκυλι, και οπως την εκπαιδευσεις θα μαθει. Αντιθετα οι πυρφοροι επειδη δεν γνωριζουν πως θα τις εκπαιδευσουν χαλανε την πιατσα αφηνοντας πισω τους καμμενη γη.

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
μονη λυση ειναι η αθροα εισαγωγη αλβανιδων γυναικων..οι κοπελες ειναι γνησια θηλυκα,τι να κανουμς τωρα,ειναι,νοικοκυρες,γκομεναρες,καλες μητερες και εργατικες..οσο οι πυρφοροι χαιδευουν τις ελλεινιδες ολο και χειροτερα θα γινονται τα πραγματα,θα γμανε μονο κατι μπουληδες που εχουν κυκλους και κοινους γνωτους με τις ελλεινιδες..εδω και τωρα αλβανιδες να σωθει η χωρα πριν να ειναι αργα γιατι οι ελεεινιδες δεν αξιζουν ουτε δεκαρα σαν γυναικες!!
Συμφωνω, αλλα θα ηθελα μισες μισες αλβανιδες και ρωσο-ουκρανιδες.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Αυτα που λεγαμε. Οτι η γυναικα ειναι σαν το σκυλι, και οπως την εκπαιδευσεις θα μαθει. Αντιθετα οι πυρφοροι επειδη δεν γνωριζουν πως θα τις εκπαιδευσουν χαλανε την πιατσα αφηνοντας πισω τους καμμενη γη.
Αδερφος φιλος οταν γνωρισε γκομενακι κ τον επαιρνε τηλ,εξαφανιζοταν απ την παρεα δεκα χλμ.Οταν την παντρευτηκε κ τον παιρνει τηλ αυτος απαντα "Ε...Α....Ου....."

Ενω σ αυτο το θεμα ειναι τελειως απλο,επειδη δεν ειμαι μονος ειμαι με τα φιλαρακια,να μιλησουμε μετα αν δεν επειγει;

Θελω να πω,οτι ακριβως οπως τα λες ειναι

• Like
Αντιδράσεις: Νίο
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Μακαρι να λεγα πως εχεις δικιο,δεν ειναι ομως ετσι,γκομενα αλβανιαρα καθως και κολητη της,εξω ολο λουσο κ το σπιτι βρωμαγε.Ετρωγε καρπουζι κ εφτυνε τα κουκουτσια στο πατωμα,της λεω "Παααας καλααααα";

Αφου εγω θα τα μαζεψω ξανα,μ ελεγε

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.973
Πόντοι
3.656

Το'χουμε πει τόσες φορές,το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι να γνωρίζεις.Αν γνωρίσεις,το μετά είναι εύκολο.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.799
Πόντοι
3.656
Έβγαινα με μια Ρωσίδα πρόσφατα και μου έλεγε πως οι Ρώσοι είναι πολύ άπλες με τις γυναίκες.
Την έκοψα παρεξηγήθηκε κιόλας που ήθελα να μοιραζόμαστε τα έξοδα. Της είπα εδώ υπάρχει ισότητα δεν έχει τέτοια :D:

Δεν είμαι τσίπης αλλά ούτε και άπλας.

Απορία το έχω όμως ισχύει αυτό για τους Ρώσους :think:

αμα εισαι ασβερκος ρωσος μαφιοζος τυπε εχεις λεφτα να ξοδευεις με τα μουνετα :confused: :confused: :confused:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.799
Πόντοι
3.656
Κι εγω ξερω εναν Γαλλο πολιτικο, που οταν ηταν μαθητης τα εφτιαξε με την καθηγητρια του και μετα την παντρευτηκε. Μακρον νομιζω λεγεται?

καλα,αυτος τα εφτιαξε με την γιαγια του τυπε :zombie::confused::confused::confused:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.434
Πόντοι
3.936
Την συμπεριφορα των γυναικων την διαμορφωνουν οι αντρες της καθε χωρας. Επειδη ο ελληνας κατα βαθος δεν δεχεται η γυναικα να το δινει αερα παντου,της βαζει καποια ορια. (Τα ορια αυτα ειναι καταλοιπα ή ταμπου απ τον καιρο της τουρκοκρατιας) και ετσι δημιουργειται ενας φαυλος κυκλος δηθεν γυναικειου καθωσπρεπισμου που σκοτωνει το αμεσο φλερτ. Και να ειχαμε ξενες εδω (στην θεση των ελληνιδων)παλι θα τις χαλαγε η ελληνικη νοοτροπια. Κοιταξτε πχ. ακομη και εκδιδομενες, οταν πρωτοερχονται στην ελλαδα κανουν τα παντα ολα, και μετα απο καιρο αποκτουν αποστειρωμενη συμπεριφορα,και το παιζουν Κυριες. Τυχαιο; δεν νομιζω.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Κι εγω ξερω εναν Γαλλο πολιτικο, που οταν ηταν μαθητης τα εφτιαξε με την καθηγητρια του και μετα την παντρευτηκε. Μακρον νομιζω λεγεται?
Ο Κικιλιας με την Θεια του (Μπαλα...) ο Καραμανλης με Παζαΐτη,Ο Κουλης τα ξαναβρηκε με Μαρεβα,ο μπουμπουκος με Μανω... αυτο γινεται για να μην τους πουνε οι ψηφοφοροι γκεουλες,τους δινουν ενα θυληκο να γινουν πιο αποδεκτοι στο κοινο τους

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Οκ..που θες να καταλήξεις?
απάντησα στον τύπο που θεωρούσε πως το όριο σεξουαλικής συναίνεσης πρέπει να είναι τα 17 χρόνια. ότι η φύση δεν ενδιαφέρεται για τους Νόμους που ψηφίζουν τα ανθρώπινα Κοινοβούλια, έχει τους δικούς της ρυθμούς

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Καλά μη λέμε και υπερβολές σοβαρός και όμορφος Ιταλός Ισπανός σπάνια θα γαμησεις ελεεινιδα, γενικά τις έχουν ένα κλικ πιο κάτω από τις δικές τους.. Επίσης δεν έχω δει ποτέ Αμερικανό Γερμανό με ελεεινιδα κάτι λέει και αυτό?μη κοιτάτε που έχετε φάει το σανο περί ελεεινιδων των πιο όμορφων γυναικών στον πλανήτη, αν ήταν οι πιο ωραίες θα τις κυνηγούσαν και οι τουρίστες, έχετε δει σεις κανέναν ξένο να κυνηγάει ελεεινιδες το καλοκαίρι??? ?
αυτό με την ομορφιά λύνεται με ένα πολύ απλό τρόπο. Κοίταξε τις καταλήξεις των επιθέτων των Σούπερ Μοντέλων. Οι περισσότερες λήγουν σε -όβα, όχι σε -πουλος. Κοίταξε τις ηθοποιούς του 1960, τότε που πλαστικές δεν μπορούσε να κάνει η κουτσή Μαρία. Εκτός από τη Λάσκαρη, καμία δεν θα μπορούσε να συναγωνιστεί τις Γαλλίδες σαν την Μπε - Μπε, ή τις Ιταλίδες σαν την Λολομπριτζίτα

Tramounos

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Like
225
Πόντοι
21
Έβγαινα με μια Ρωσίδα πρόσφατα και μου έλεγε πως οι Ρώσοι είναι πολύ άπλες με τις γυναίκες.
Την έκοψα παρεξηγήθηκε κιόλας που ήθελα να μοιραζόμαστε τα έξοδα. Της είπα εδώ υπάρχει ισότητα δεν έχει τέτοια :D:

Δεν είμαι τσίπης αλλά ούτε και άπλας.

Απορία το έχω όμως ισχύει αυτό για τους Ρώσους :think:
Είναι ντε φακτο στο μπλοκ να πληρώνει ο άντρας .
Αν θες να την διώξεις τη γκόμενα βαλε την να πληρωσει μισα τα εξοδα.
Εκεί είναι νοοτροπία στο να κερναει ο αντρας.
Καλύτερα να την βαρας παρα να την βαλεις να πληρώσει τα μισα έξοδα.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.107
Πόντοι
6.236
...μεχρι της εχω μαγειρεψει κ αυτη την ειχα αναθεσει να με πιπωνει οσο ανακατευα το φαι,σαφως κ το κανε.

Φίλε, τι φαί έφτιαχνες;;

Tramounos

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Like
225
Πόντοι
21
Συμφωνω, αλλα θα ηθελα μισες μισες αλβανιδες και ρωσο-ουκρανιδες.
Το 90 οταν πλακωσαν γυναικες απο τα μπλοκ στη χωρα γυρισαν τα πανω κατω.
Εντωμεταξι πανω απο 100 χιλιαδες γυναικες δεν κατέβηκαν αλλα και αυτες που ηρθαν ξετρελαναν ολα τα ντοπια αρσενικα,πολλες τα εμπλεξαν με παντρεμενους αλλες με ανυπαντρους και εφεραν τα πανω κατω,πολλες ελληνιδες εχασαν τους αντρες τους με την εισβολη των γυναικων απο το μπλοκ και ετσι σχηματιστηκε η γνωμη ηρθαν οι ταδε πουτανες να μας παρουν τους αντρες,η αληθεια ειναι ομως πως οι αντρες αυτοι αφορμη ηθελαν να τα μπλεξουν με μια σοβιετικη μιας και οι ντοπιες ηταν διπλα σ αυτες 5 επιπεδα πιο κατω.
Αν αυτη τη στιγμη πλακωσει κανα μιλουνι απο τα μπλοκ στη χωρα τα διαζυγια και οι χωρισμοι θα πανε συννεφο.
Αν και κατι τετοιο δεν προκειται να γινει γιατι εχουν αλλαξει πολυ οι καταστασεις και τα δεδομενα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom