Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
εγω πχ εχω ενα φίλο που δουλευει πορτα σε μαγαζι ειμασταν μαζι απο το δημοτικό...αν ο συγκεκριμένος ηταν μαλακας,δεν θα τον εκανα παρέα μονο και μονο επειδη ξέρει γκόμενες (που ξέρει) ναι μεν ειναι μια καλη ευκαιρία για μενα και οντως εχω τη δυνατοτητα να κανω γνωριμίες μεσα απο εκει αλλα αν δεν τον γούσταρα τον τύπο δε θα του γινόμουν τσιμπούρι μονο και μονο για τις γυναίκες...(που οντως μερικοι το εκμεταλλευονται εχω δει)

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.972
Πόντοι
3.656
Στο γυμνάσιο είναι παιδεραστία..στο λύκειο πάλι παιδεραστία είναι , αλλά τυπικά θεωρείται παράνομο λόγω της σχέσης μαθήτριας - καθηγητή..εντάξει συνήθως οι καθηγητές στη δευτεροβάθμια δεν έχουν τέτοιες τάσεις....στο πανεπιστήμιο είναι διαφορετικα, γιατί οι καθηγητές/τρίες έχουν να κάνουν με μεγαλύτερες ηλικίες και ίσως σε κάποιους η κάποιες είναι δύσκολο να αντισταθούν..για μένα για παραδειγμα θα ήταν δύσκολο αν ήμουν καθηγητής πανεπιστημίου...αλλά δεν είμαι κι ούτε θα γίνω, επομένως δεν κινδυνεύω από καταγγελίες..χαχαχαχ

...o καθηγητής φέρεται να πλησίασε ένα 12χρονο κοριτσάκι που μάζευε τα πράγματα του μέσα στην αίθουσα και άρχισε να το χαϊδεύει στο λαιμό και την πλάτη. Στη συνέχεια μάλιστα το προέτρεψε να βγάλει την μπλούζα του και να ξαπλώσει στο θρανίο. Η 12χρονη άρχισε να ουρλιάζει και βγήκε από την αίθουσα.

Στη συνέχεια, πήγε στο γραφείο του διευθυντή, όπου και περιέγραψε τα όσα είχαν προηγηθεί. Οι γονείς του παιδιού έκαναν καταγγελία, με τους Αστυνομικούς του τμήματος Ανηλίκων να συλλαμβάνουν τον καθηγητή. Όπως προέκυψε ανέβαζε κορίτσια στον πίνακα και τα κοιτούσε περίεργα.

Έλεγες τίποτα φίλε; :tooth:

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.826
Πόντοι
216
Πάντως μάγκες όποιος νομίζει ότι υπάρχει ανέξοδη σχέση την σήμερον ή θα την έχει την γκόμενα στο παγκάκι να την κερνάει στραγάλια και αυτή θα κάθεται να την γαμάς, είναι εκτός πραγματικότητας. Ότι συμφερουν καλύτερα οι πουτανες είναι αυτονόητο. Όσο πιο καλό μουνί, τόσο περισσότερα σκας. Εκτός αν μιλάμε για 20 χρονών που εκεί σιγά μη κάθεται πάλι η γκόμενα όποτε έχεις καύλες. Κάνα μπάζο ίσως κάθεται να το γαμάς συνέχεια μέχρι να πάει κι αυτή στον επόμενο εννοείται.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956

...o καθηγητής φέρεται να πλησίασε ένα 12χρονο κοριτσάκι που μάζευε τα πράγματα του μέσα στην αίθουσα και άρχισε να το χαϊδεύει στο λαιμό και την πλάτη. Στη συνέχεια μάλιστα το προέτρεψε να βγάλει την μπλούζα του και να ξαπλώσει στο θρανίο. Η 12χρονη άρχισε να ουρλιάζει και βγήκε από την αίθουσα.

Στη συνέχεια, πήγε στο γραφείο του διευθυντή, όπου και περιέγραψε τα όσα είχαν προηγηθεί. Οι γονείς του παιδιού έκαναν καταγγελία, με τους Αστυνομικούς του τμήματος Ανηλίκων να συλλαμβάνουν τον καθηγητή. Όπως προέκυψε ανέβαζε κορίτσια στον πίνακα και τα κοιτούσε περίεργα.

Έλεγες τίποτα φίλε;:tooth:
Εντάξει..κάθε κανόνας έχει τις εξαιρέσεις του .. δεν είπα ότι δεν υπάρχουν παιδεραστές...αλλά εντάξει συνήθως οι καθηγητές είναι αξιοπρεπείς..
Διάβασα το άρθρο, ο συγκεκριμένος είναι εντελώς για δέσιμο...απορώ πως δεν τον πήραν χαμπάρι τόσα χρόνια...είπε στο παιδί να ξαπλώσει πάνω στο θρανίο.. Δαφνί...
Θυμάμαι μια άλλη περίπτωση..ένας ψιλικατζης είχε σχέση με μια 14χρονη φίλη της κόρης του, η οποία αυτοκτόνησε στη συνέχεια ..τραγική κατάσταση...
Τους καθηγητές πρέπει να τους περνάνε από ψυχιατρικές αξιολογήσεις ..

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.826
Πόντοι
216
ειναι και να ειναι στο χαρακτήρα σου. εγω πχ δε μπορώ να κάνω παρέα με το κάθε μαλάκα μονο και μονο για να βρισκω γκόμενες που στο κατω κατω ποσες θα βρεις μεσα απο ενα κύκλο? εκτος και αν δουλευεις εσυ ο ιδιος νύχτα. γενικώς δεν μαρεσει να περιμένω απο τους αλλους (πρωτα απολα το καλο μουνί μην περιμένεις φίλος να στο γνωρίσει)
Μα δεν υπάρχει περίπτωση να μη σου κάνουν χαλάστρα. Βγάζεις τζόγο σε αφτεράδικο π.χ. που οι γκόμενες έχουν πιει και λίγο και γίνεται η μαλακία. Δεν υπάρχει η νοοτροπία του να φάμε όλοι παρέα. Δε θυμάμαι ποιος PUA είχε πει την ατάκα "να κερνάς τον μπάρμαν πρώτα και μετά την γκόμενα". Σε bar/club είσαι με χάντικαπ, δε σε συμφέρει από πολλές απόψεις. Είναι στημένα τα σκηνικά στην Ελλάδα. Τώρα αν ξέρεις όλο το μαγαζί εντάξει αμόλα την και πάρτες παραμάζωμα

Τελευταία τροποποίηση:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.148
Πόντοι
9.297
Στο πανεπιστήμιο δεν απαγορεύεται.. σε αυτό που ανέφερα ο καθηγητής προσπαθούσε να "επωφεληθεί" κόντρα στη θέληση των κοριτσιών... Επίσης πολλά λέγονται για περιπτώσεις που προκειμένου να περαστεί τομαθημα προσφέρονται ανταλλάγματα ..επίσης σχετικά πρόσφατα ακούστηκε νομίζω για το ΤΕΙ Σερρών περιστατικό που καθηγητής περνούσε τα μαθήματα επιπληρωμη .. πάντως αν κάτι γίνει μεταξύ φοιτήτριας καικαθηγητη δεν είναι παράνομο...αλλά σίγουρα τίθεται θέμα ηθικής τάξης από τον περίγυρο... Αλλά εντάξει κάποιες φορές τέτοιες σχέσεις κατέληξαν σε γάμους...
Εγώ ξέρω περίπτωση που καθηγητης Λυκείου παντρεύτηκε μαθήτρια του ...ευτυχώς μετά που τελείωσε αυτή το σχολείο.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.972
Πόντοι
3.656

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Εγώ ξέρω περίπτωση που καθηγητης Λυκείου παντρεύτηκε μαθήτρια του ...ευτυχώς μετά που τελείωσε αυτή το σχολείο.
Κι εγώ έχω ακούσει ανάλογο περιστατικό...όπως επίσης και για δύο ιδιαίτερα πετυχημένους φροντιστήρια κους καθηγητές στη θεσνική που παντρεύτηκαν μαθήτριες τους..αυτοί γύρω στα 30 και οι μαθήτριες 17-18...αυτά έγιναν πριν πολλά χρόνια...δεκαετία 80..

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.972
Πόντοι
3.656
Να πω την αλήθεια,για καθηγητή με μαθήτρια δεν έχω ακούσει.Για καθηγήτρια με μαθητή,ναι.

Frank DeSimone

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Like
964
Πόντοι
81
"ανέβαζε κορίτσια στον πίνακα και τα κοιτούσε περίεργα."

Αλλο ενα θυμα των εγκληματικων λοκνταουν που εχουν ανεβασει κατακορυφα τους δειχτες ανωμαλιας-ψυχασθενειας και ανισσορπιας στην Ελλαδα....:confused:

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
"ανέβαζε κορίτσια στον πίνακα και τα κοιτούσε περίεργα."

Αλλο ενα θυμα των εγκληματικων λοκνταουν που εχουν ανεβασει κατακορυφα τους δειχτες ανωμαλιας-ψυχασθενειας και ανισσορπιας στην Ελλαδα....:confused:
Συμφωνω ότι τα λοκ ντάουν προκάλεσαν πολύ σοβαρά προβλήματα, αλλά το συγκεκριμένο άτομο μάλλον είχε ήδη τη διαταραχή...

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Να πω την αλήθεια,για καθηγητή με μαθήτρια δεν έχω ακούσει.Για καθηγήτρια με μαθητή,ναι.
Έχω ακούσει επίσης για καθηγήτρια που είχε δεσμό με ενήλικο μαθητή που είχε μείνει άπειρα χρόνια στο λύκειο...

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Πάντως μάγκες όποιος νομίζει ότι υπάρχει ανέξοδη σχέση την σήμερον ή θα την έχει την γκόμενα στο παγκάκι να την κερνάει στραγάλια και αυτή θα κάθεται να την γαμάς, είναι εκτός πραγματικότητας. Ότι συμφερουν καλύτερα οι πουτανες είναι αυτονόητο. Όσο πιο καλό μουνί, τόσο περισσότερα σκας. Εκτός αν μιλάμε για 20 χρονών που εκεί σιγά μη κάθεται πάλι η γκόμενα όποτε έχεις καύλες. Κάνα μπάζο ίσως κάθεται να το γαμάς συνέχεια μέχρι να πάει κι αυτή στον επόμενο εννοείται.
εγω ημουν με μια 1 χρόνο 20 εγω 17 αυτη...καπως ετσι κυλησε η σχεση..σε πλατείες παγκάκια και μαλακίες..(το τι πούτσα έφαγε δε περιγράφεται)

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
τωρα που το σκέφτομαι δε πρέπει να ειχα βγει και για καφέ μαζι της ποτε..την ειχα μπουντρουμιασμένη σπιτι και γαμούσα ολη μερα....(ειχα και τις καβλες απο το στρατο)

Frank DeSimone

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Like
964
Πόντοι
81
γνωστος σε β λυκειου ειχε ξεσκισει το μιλφονι καθηγητρια του. Αυτη ηταν λυσσασμενη 40αρα αυτος 16 ετων. Μεχρι και διακοπες το καλοκαιρι πηγαν μαζι -οι γονεις φυσικα δεν ηξεραν τιποτα- και το συστηνε για γκομενο της διχως ιχνος ντροπης. Μαζι και σε μπαρακια τον μυησε για τα καλα στη νυχτερινη ζωη της Αθηνας...κανα χρονο μετα ο τυπος ειχε γινει σουπερ γαμιας γιατι του ειχε μαθει ολα τα κολπα και πως να χειριζεσαι γυναικες +τη φημη του βεβαια στους κυκλους των συνομιλικων κοριτσιων-τελως παντων ειμαστε μαζι και αραζουμε, εγω ενα χρονο μικροτερος τοτε-πανε χρονιααα...- και μουελει να παμε στο σπιτι μιας συμμαθητριας του να αραξουμ εκει που τον γουσταρε αυτη κτλ κτλ. Παμε -πολυ ωραιο γκομενακι η συμμαθητρια και σε καππια φαση ερχεται και η μανα που ηταν ενα τρελο μιλφονι αεροσυνοδος της ολυμπιακης40αρα πανω κατω. Σε καποια φαση η συμαθητρια μας λεει να παμε καπου αλλου -κατι εγινε και τσακωθηκε με το γνωστο και φυγαμε. Οπως φευγμαμε ο φιλος μου λεει "μισο λεπτο γυρναω σε λιγο"..ξαναμπαινει στο σπιτι και ερχεται μετα απο 5 λεπτα μαζι με το τηλεφωνο της μανας....μου εξηγει οτι ειναι σιγουρος πως θα γινει κατασταση...οπως και εγινε για αυτον μετα απο μερικες ημερες. Σε καποια φαση του λεω ρε φιλε"εμεις τι θα γινει θα μεινουμε στην απεξω?" οποτε αυτος με θρασος παει στο μιλφονι της ολυμπιακης και -δεν ξερω πως- την πειθει να παμε για παρτουζα οπως και εγινε. Σημειωτεων οτι αυτη επαιρνε διατροφη απο τον ανδρα της καθοτι χωρισμενη και ο ανδρας ειχε πολυ καλο επαγγελμα :confused: εγω δεν το ξαναειδα το μιλφονι εκτοτε ο φιλος συνεχισε καποιες εβδομαδες. Στο τελος τον εχασα και αυτο αλλα εγινε απο οτι ξερω υπεργαμεας των 5 ηπειρων. Ηθικο συμπερασμα-οι γυναικες ειναι ετοιμες για ολα δεν εχουν κανενα φραγμο και αναλογως σε ποια γυναικα πεσεις απο μικρος και αναλογα κολπα θα μαθεις. Ο γνωστος ουτε ιδιαιτερα εμφανισημος ηταν, ουτε λεφτα ειχε ουτε βεβαια λογω ηλικιας ειχε καποια εμπειρια. Ηταν απλα για την ηλικια του σχετικα ετοιμολογος και αρκετα εξυπνος. Του εκατσε φαση και την εκμεταλλευτηκε και περασε αρκετα επιπεδα τους τοτε συμμαθητες του. Ειναι και τυχερα αυτα γιατι αλλο να ξεκιησεις με μια εμπειρη γυναικα στα 16 και μετα να φτιαξεις μια φημη και μεχρι τα 22 να εχεις περασει δεκαδες τυπους γυναικων και αλλο να εισαι αβγαλτος κτλ κτλ

υ.γ εβαλες τον καταλογο των πλουσιων ανθρωπων οχι οικογενειων και επιπλεον αλλο τα λεφτα που των εβραιων ειναι εν πολλοις "πετσινα"δηλαδη δανεια που τα εχουν μοχλευσει και προσωρινες αξιες μετοχων και αλλο το "κεφαλαιο". Λ.χ οι μεγαλυτεροι γαιοκτημονες στις ΗΠΑ ειναι μια προτεσταντικη οικογενεια οι "Μελον" που εχουν περιπου 10 εκ στρεμματα και επιπλεον εχουν και τη Μελον μπανκ τη μεγαλυτερη μη εισηγμενη τραπεζα στον πλανητη οπως και την εταιρεια Αλκοα την μεγαλυτερη εταιρεια αλουμιου στον πλανητη οπως και τη Γιου Ες Στιλ, οπως και τα Ναυπηγεια του Μεριλαντ και αμυθητα πορτφολιο σε ακινητα. Αλλο ενα παραδειγμα ειναι οι προτεσταντες Γουολτον που εχουν τα Γουολ μαρτ-συνολικη αξια οικογενειας 400 δις δολαρια και τζιραρουν καθε μερα ζεστο χρημα 2 δις απο τα σουπερ μαρκετ τους.

Στη παρακατω παραπομπη ειναι οι 50 πλουσιοτερες οικογενειες των ΗΠΑ, 48 Προτεσταντες και 2 Εβραιοι

Η Μπλακροκ εχει ιδρυθει απο τον ελληνα Πετροπουλο και τον Εβραιο Σβαρτζ. (για αυτο την ονομασαν Μπλακροκ εκ του "πετρος-πετρα -ροκ και Σβαρτζ που σημαινει μαυρο-μπλακ) Ειναι εταιρεια διαχηρισεις κεφαλαιων αλλα οχι ιδιοκτησιας αυτων. Ειναι δηλαδη ενδιαμεσοι αλλων που ειναι οι κυριοι των κεφαλαιων. Το ιδιο συμβαινει μετα περισσότερα φαντ εκτος απο αυτα που ανηκουν στ α λεγομενα "οικογενειακα γραφεια"

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Υπεργαμεας των 5 ηπείρων...χαχαχαχ (και των 7 θαλασσών)..μάλλον ο σπαλιαρας είναι ο κολλητός σου..

Frank DeSimone

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Like
964
Πόντοι
81
Υπεργαμεας των 5 ηπείρων...χαχαχαχ (και των 7 θαλασσών)..μάλλον ο σπαλιαρας είναι ο κολλητός σου..
Ο Σπαλιαρας μαλλον λεει μουφες...οπως μου ειχε πει καποτε ενας αλλο υπεργαμεας και αξιωματικος του ΠΝ "οι καλοι γαμιαδες ειναι παντοτε και εχεμυθοι..." δεν πρεπει να εκθετουν τις γυναικες ιδιαιτερα και για πολυ ευνοητους λογους παντρεμενες, αρραβωνιασμενες,σε σχεσεις η και μονες τους που δεν θελουν να τους βγει η ρετσινια οτι ειναι ευκολες. Ο υπεργαμεας λοιπον κανει οτι κανει-αφηνει να αιωραται η φημη του χωρις ο ιδιος ποτε να λεει κατι και να διαδιδει κατι.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Ο Σπαλιαρας μαλλον λεει μουφες...οπως μου ειχε πει καποτε ενας αλλο υπεργαμεας και αξιωματικος του ΠΝ "οι καλοι γαμιαδες ειναι παντοτε και εχεμυθοι..." δεν πρεπει να εκτεθουν τις γυναικες ιδιαιτερα και για πολυ ευνοητους λογους παντρεμενες, αρραβωνιασμενες,σε σχεσεις η και μονες τους που δεν θελουν να τους βγει η ρετσινια οτι ειναι ευκολες. Ο υπεργαμεας λοιπον κανει οτι κανει-αφηνει να αιωραται η φημη του χωρις ο ιδιος ποτε να λεει κατι και να διαδιδει κατι.
Σωστό...αν και ο σπαλιαρας δεν εξέθεσε υπολήψεις ..απλά ανέφερε έναν αριθμό...
Ωραίος ο υπεργαμεας ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom