athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.721
- Πόντοι
- 12.756
κατι λιγα και εγωξερεις εσυ ξερεις
κατι λιγα και εγωξερεις εσυ ξερεις
τσακωκατι λιγα και εγω
τα βλεπω
γιατι ρε Μουνητα βλεπω
εχω νευρα χανει ο Μπουξοςγιατι ρε Μουνη
ε κοιτα..δεν εισαι και η πρώτη τους επιλογη αλλα δε βαριεσαι. τι εχεις να χάσεις?Τύποι αν είναι κάποιος 45-50 χωρίς να φαίνεται μπάρμπας-παντρεμένος, και πάει να μιλήσει σε καμια 20αρα θεωρείται metoo? Χρειάζομαι έγκυρη νομική γνωμοδότηση γιατί βλέπω πολύ ωραία μωράκια με ευχάριστη διάθεση και μού μπαίνουν περίεργες σκέψεις ώρες ώρες του κωλόγερου
(δεν έχει και καμιά καλή γκόμενα στα μπουρδέλα)
Απλά λέω μην κάνω ξαφνικά παρέα με τον Φιλιπήδα και (το χειρότερο) τον Λιγνάδη!ε κοιτα..δεν εισαι και η πρώτη τους επιλογη αλλα δε βαριεσαι. τι εχεις να χάσεις?
δεν ειναι ανήλικες..Απλά λέω μην κάνω ξαφνικά παρέα με τον Φιλιπήδα και (το χειρότερο) τον Λιγνάδη!
Εδώ δεν πήγε ο Σεμέδος, που ήταν με 15χρονο και 16χρονο(απλά τον κατηγόρησαν μπούστικα), θα πας εσύ με ΕΝΗΛΙΚΗ; Εγώ όταν ήμουν στα 20, θα πήγαινα με οποιαδήποτε γυναίκα με καύλωνε, ανεξαρτήτου ηλικίας... δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι, αντίστοιχα, οι γυναίκες στα 20-25 θα έκαναν το ίδιο(είπαμε, εξαιρέσεις πάντα υπάρχουν).Απλά λέω μην κάνω ξαφνικά παρέα με τον Φιλιπήδα και (το χειρότερο) τον Λιγνάδη!
Και πόσο λέει δηλαδή; Ποιό σημαντικό, ΕΚΕΙΝΕΣ για πόσο τον κάνουν, 37 μέχρι 40 το πολύ;εχω γνωστό 46ρη που παίζει μπαλα με 20ρες 25ρες στο εξωτερικό (φυσικα δε λεει 46)
Ναι, πιθανον να κάνει και ολυμπιακή προετοιμασια για δεκαθλο.Και πόσο λέει δηλαδή; Ποιό σημαντικό, ΕΚΕΙΝΕΣ για πόσο τον κάνουν, 37 μέχρι 40 το πολύ;
Φαντάζομαι, προσέχει πολύ την εμφάνισή του, διατροφή, γυμνάζεται, και ακόμα δεν έχει καράφλα και κοιλούμπα.
ενταξει προσέχει σε γενικες γραμμες..λεει απο 35 εως 40 (ομως οι ξένες δεν ειναι ελλεηνίδες)...μια φορα ειχα γαμησει μια γκόμενα 30ρα. τα ειχε με ενα τυπο 3 χρονια της ειχε πει οτι ειναι 35 και αυτος τελικά ηταν 46..(αυτος ηταν και ο λογος που τον χώρισε) οποτε αν ειναι να ξεγελάσεις καποια για κανα μπουτσο ναι μπορεις να το κανεις...αν ομως παει μακρια η βαλίτσα εκει θέλει προσοχήΚαι πόσο λέει δηλαδή; Ποιό σημαντικό, ΕΚΕΙΝΕΣ για πόσο τον κάνουν, 37 μέχρι 40 το πολύ;
Φαντάζομαι, προσέχει πολύ την εμφάνισή του, διατροφή, γυμνάζεται, και ακόμα δεν έχει καράφλα και κοιλούμπα.
Ορμα αλλά χωρίς χειρονομίες και αν πει "όχι" δείξε ανωτερότητα και απλά φύγε....Τύποι αν είναι κάποιος 45-50 χωρίς να φαίνεται μπάρμπας-παντρεμένος, και πάει να μιλήσει σε καμια 20αρα θεωρείται metoo? Χρειάζομαι έγκυρη νομική γνωμοδότηση γιατί βλέπω πολύ ωραία μωράκια με ευχάριστη διάθεση και μού μπαίνουν περίεργες σκέψεις ώρες ώρες του κωλόγερου
ναι...κανει και τα δωρακια του ισχιειΝαι, πιθανον να κάνει και ολυμπιακή προετοιμασια για δεκαθλο.
Ή απλως μπορει να δινει κανενα δωρακι, απολυτως θεμιτο
Αν εισαι 45-50, τι την θελεις την 20αρα? Ρωταω απολυτως σοβαρα. Ούτε το καλυτερο σεξ θα κανει σε σχεση π.χ. με μια 30αρα, ούτε θα μπορεις να πεις δυο κουβεντες μαζι της. Αν εισαι 45-50 η καλυτερη επιλογη ειναι το 30-35.Τύποι αν είναι κάποιος 45-50 χωρίς να φαίνεται μπάρμπας-παντρεμένος, και πάει να μιλήσει σε καμια 20αρα θεωρείται metoo? Χρειάζομαι έγκυρη νομική γνωμοδότηση γιατί βλέπω πολύ ωραία μωράκια με ευχάριστη διάθεση και μού μπαίνουν περίεργες σκέψεις ώρες ώρες του κωλόγερου
Είπα και πιο πριν...πρέπει να δείξουμε ότι έχουμε ανώτερο επίπεδο από τις ελλεεινιδες.Δεν είναι σωστό να το παίζουμε λιμοκοντοροι ούτε τζοβενα για να τις εντυπωσιασουμε.ενταξει προσέχει σε γενικες γραμμες..λεει απο 35 εως 40 (ομως οι ξένες δεν ειναι ελλεηνίδες)...μια φορα ειχα γαμησει μια γκόμενα 30ρα. τα ειχε με ενα τυπο 3 χρονια της ειχε πει οτι ειναι 35 και αυτος τελικά ηταν 46..(αυτος ηταν και ο λογος που τον χώρισε) οποτε αν ειναι να ξεγελάσεις καποια για κανα μπουτσο ναι μπορεις να το κανεις...αν ομως παει μακρια η βαλίτσα εκει θέλει προσοχή
Ο σεμεδος ειναι μαύρος τύπε, είναι άλλη κατηγορία, προνομιούχοι και untouchables.Εδώ δεν πήγε ο Σεμέδος, που ήταν με 15χρονο και 16χρονο(απλά τον κατηγόρησαν μπούστικα), θα πας εσύ με ΕΝΗΛΙΚΗ; Εγώ όταν ήμουν στα 20, θα πήγαινα με οποιαδήποτε γυναίκα με καύλωνε, ανεξαρτήτου ηλικίας... δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι, αντίστοιχα, οι γυναίκες στα 20-25 θα έκαναν το ίδιο(είπαμε, εξαιρέσεις πάντα υπάρχουν).