Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
χτες ημουν με αλλους 2 φιλους εδω σε ενα μπαρ κοντα σε μένα. πιάσαμε λιγο τη κουβέντα με κατι τυπισσες η μια με ψιλοαγκάλιαζε και μ πεταγε μαλακίες μετα πηγαινε και μιλουσε σε εναν αλλο τυπο μπροστα της,μετα ξανα ερχόταν σε μενα και επειδη εγω αυτα τα παιχνιδάκια δεν τα μπορω πλεον,βγήκα εξω να κανω παρέα στο πορτιέρη που ειναι φιλος (μεσα αντε να κάθησα κανα μισάωρο)...και αφησα τους αλλους 2 μεσα να βγάλουν ακρη...λοιπον υστερα απο κανα 3ωρο αφου ειχανε πιάσει συζυτηση επιπέδου οι φιλοι μ εκει με τις αλλες γκόμενες βγήκανε εξω.(τους έβλεπα απο το τζαμι παλευανε να τις ψήσουν)..τους λεω τι έγινε παίξατε μπάλα? ασε ρε μ ειπανε αυτες μαλακίζονται και παιζουν με τον εναν και τον αλλον..."σωπα ρε μλκ του λεω αυτο το κατάλαβα στα πρώτα 5 λεπτα..για αυτο βγηκα εξω"

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
χτες ημουν με αλλους 2 φιλους εδω σε ενα μπαρ κοντα σε μένα. πιάσαμε λιγο τη κουβέντα με κατι τυπισσες η μια με ψιλοαγκάλιαζε και μ πεταγε μαλακίες μετα πηγαινε και μιλουσε σε εναν αλλο τυπο μπροστα της,μετα ξανα ερχόταν σε μενα και επειδη εγω αυτα τα παιχνιδάκια δεν τα μπορω πλεον,βγήκα εξω να κανω παρέα στο πορτιέρη που ειναι φιλος (μεσα αντε να κάθησα κανα μισάωρο)...και αφησα τους αλλους 2 μεσα να βγάλουν ακρη...λοιπον υστερα απο ξανα 3ωρο αφου ειχανε πιάσει συζυτηση επιπέδου οι φιλοι μ εκει με τις αλλες γκόμενες βγήκανε εξω.(τους έβλεπα απο το τζαμι παλευανε να τις ψήσουν)..τους λεω τι έγινε παίξατε μπάλα? ασε ρε μ ειπανε αυτες μαλακίζονται και παιζουν με τον εναν και τον αλλον..."σωπα ρε μλκ του λεω αυτο το κατάλαβα στα πρώτα 5 λεπτα..για αυτο βγηκα εξω"
Αυτές συνήθως έχουν τις καβατζες τους με ένα κύκλο 2,3 γνωστών γαμιαδων. Και απλά βγαίνουν έξω για να δουνε αν μετράνε σαν γκόμενές.. Θα τις καταλαβεις γιατί νομίζουν ότι μπορούν να σε κοροϊδέψουν οι χαζοελλεεινιδες

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Γενικως οπου δω φάση να πιάνω τη κουβέντα με καποια σε ενα μαγαζι και μετα να πηγαίνει στις φίλες και να χασκογελάνε,εχω σταματησει επιτόπου το παιχνιδι...

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Αυτές συνήθως έχουν τις καβατζες τους με ένα κύκλο 2,3 γνωστών γαμιαδων. Και απλά βγαίνουν έξω για να δουνε αν μετράνε σαν γκόμενές.. Θα τις καταλαβεις γιατί νομίζουν ότι μπορούν να σε κοροϊδέψουν οι χαζοελλεεινιδες
εγω το ξερω..τα ξέρω χρονια πλεον αυτα δεν μου ειναι άγνωστα,αλλωστε εγω δε θα εμπενα μεσα για τον πορτιερη πηγα..η φαση μου έτυχε δεν την κυνήγησα απλα επειδη ξερω τις χαζοελληνιδες δεν ειναι να τις καμακώνεις σε τετοια μερη,ειπα να μη ασχοληθω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

οι αλλοι 2 με ζαλισανε να μπω για ενα ποτο

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Γενικως οπου δω φάση να πιάνω τη κουβέντα με καποια σε ενα μαγαζι και μετα να πηγαίνει στις φίλες και να χασκογελάνε,εχω σταματησει επιτόπου το παιχνιδι...
Το σπαστικό πρέπει να είναι στο ταξί σου πιάνει η άλλη τη κουβέντα για επιβεβαίωση και στο τέλος Ν ζητήσεις τηλέφωνο σου λέει μα δε νομίζω να με αφήσει το αγόρι μου.. Τι μιλάς μωρή ελεεινιολα τότε τόση ώρα.. Και είναι και δύσκολο να οδηγας. Και να κάνεις καμάκι ταυτοχρονα?

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Το σπαστικό πρέπει να είναι στο ταξί σου πιάνει η άλλη τη κουβέντα για επιβεβαίωση και στο τέλος Ν ζητήσεις τηλέφωνο σου λέει μα δε νομίζω να με αφήσει το αγόρι μου.. Τι μιλάς μωρή ελεεινιολα τότε τόση ώρα.. Και είναι και δύσκολο να οδηγας. Και να κάνεις καμάκι ταυτοχρονα?
αα καλα..συνέχεια τα εχω αυτα,πλεον δεν ασχολουμαι

τις βλέπω κοιτάνε απο τον καθρεφτη...λεω τωρα θα πει τη μαλακία της δε θα αντέξει

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.145
Πόντοι
9.297
Παίζει πολύ αυτό το ενδεχόμενο.. Να είναι απλά μια κοινή παρέα φίλοι και φίλες.. Να γαμαει ο ένας και οι άλλο να κοίτανε??
Επιβεβαιώνω ...σε μια παρέα σαλιαριζουν δύο και οι άλλοι μιλάνε.Ετσι ειναι.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.145
Πόντοι
9.297
Βλαδιμιρε,
Δεν νομίζεις ότι είναι άκυρο και άσκοπο να πας για καμάκι σε τέτοια μέρη;Σε μαγαζιά με μουσική οι γκομενες πάνε για "επιβεβαίωση" και για χαβαλε ...πρέπει να είναι πολύ χαζοβιολες όσες συχνάζουν εκεί και δεν σε έχω για τύπο που συμβιβάζεται με τέτοιο χαμηλό επίπεδο .

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Πάντως εδω στην ελλαδα ποτε δε μπόρεσα να βγάλω πόρισμα για το ποια κατηγορία αντρών γαμάνε (πλην της νυχτας) Εξωτερικό επειδη εχω ζησει,ξέρω μετα βεβαιότητος οτι γαμάει οποιος χώνεται...για αυτο ειμαι σίγουρος.Εεκει δεν εχει μαλακιες

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
θα πρέπει στην ελλαδα πρώτα απολα να εχει κάποιος γνωριμίες αν θελει να βρει μια προκοπη με τις γυναίκες,περα απο αυτο να μην ειναι μαλακας. ξερω αντρες που εχουν πολλες γνωριμίες με γυναίκες αλλα δε γαμάνε οποτε απο μονο του δεν αρκει. Οποτε θα πρεπει να εισαι και ωραιος,να εχεις πολλες γνωριμίες (προπάντων) αλλα να μην εισαι και μαλάκας δηλ να ξερεις 5-10 πράγματα για τις γυναικες και πως να παίξεις μπαλα αλλιως πανε ολα στραφι

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.145
Πόντοι
9.297
Πάντως εδω στην ελλαδα ποτε δε μπόρεσα να βγάλω πόρισμα για το ποια κατηγορία αντρών γαμάνε (πλην της νυχτας) Εξωτερικό επειδη εχω ζησει,ξέρω μετα βεβαιότητος οτι γαμάει οποιος χώνεται...για αυτο ειμαι σίγουρος.Εεκει δεν εχει μαλακιες
Μόνο στο εξωτερικό θα ταιριάζαμε...εδώ πιτσιρίκια με συμμαθήτριες και χρηματοδότες.Οποιος χώνεται τρώει πόρτα...όμως ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι τελευτας ρανιδος σπέρματος.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.145
Πόντοι
9.297
ισχυει παιζει ρολο η ηλικια

δηλαδη επαρχια ολες θελουν χρημα;
Ναι γιατί οι δουλειές της προκοπής είναι πιο δύσκολο να βρεθούν και όλες έτσι θα κάτσουν στον ΠΛΕΙΟΔΟΤΗ...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.145
Πόντοι
9.297
Τα μηνύματα που επιδέχονται πολλαπλές ερμηνείες είναι η μαλακια της κάθε Ελλεεινιδας.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Ναι γιατί οι δουλειές της προκοπής είναι πιο δύσκολο να βρεθούν και όλες έτσι θα κάτσουν στον ΠΛΕΙΟΔΟΤΗ...
ρε εδω πες οτι εισαι γιατρός στην ελλεηνιδα και θα σου ανοιξουν ολες οι πύλες με τα μουνια...δε πα να εισαι χοντρομαλάκας...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.145
Πόντοι
9.297
ρε εδω πες οτι εισαι γιατρός στην ελλεηνιδα και θα σου ανοιξουν ολες οι πύλες με τα μουνια...δε πα να εισαι χοντρομαλάκας...
Μην γίνουμε μαλακες νεοελληνες...πρέπει να δείξουμε στις καργιολες ότι έχουμε διαφορά επιπέδου όχι να πέσουμε στα ίδια σκατα που είναι και αυτές.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.145
Πόντοι
9.297
οι καριολες ιδιες ειναι παντου
Στην Αθήνα ίσως βρεθεί κάτι αν και ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος.
Σε επαρχιακές περιοχές είναι πολύ περιορισμένη η πιθανότητα μιας καλής δουλειάς και η προτεραιότητα πάει σε καλό χρηματοδότη....

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.719
Πόντοι
12.756
Στην Αθήνα ίσως βρεθεί κάτι αν και ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος.
Σε επαρχιακές περιοχές είναι πολύ περιορισμένη η πιθανότητα μιας καλής δουλειάς και η προτεραιότητα πάει σε καλό χρηματοδότη....
τα ιδια ειναι παντου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom