Sadman εσύ;
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
(σε ενδειξη τιμης για την επιστροφη του ΣΑΝΤ)
Τις προαλλες ,καθως οδηγουσα, ειδα ενα καστανοξανθο λουκουμακι (οχι κοτοπουτανο,ωραιο κορμι) με φορμα κολαν που ειχε βγαλει βολτα το ...κοπροσκυλο!
Προς στιγμην κολωσα να σταματησω λογω του..γερμανικου ποιμενικου! Κι ομως...ειχα θετικο feeling, περα απο απογευματινες καβλες!
Kαθως λοιπον σταματαω ΑΚΡΙΒΩΣ διπλα της,κατεβαζω παραθυρο και ρωταω ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑΡΑ....του τυπου "ψαχνω το ταδε μερος εκει παρακατω,καλα παω απο εδω η θα με βαλουν silver alert????"
ειχα παρει υφος κακομοιρη ,κατατρεγμενου και αγχωμενου....για να δωσω επειγοντα τονο στη συζητηση!!
...πριν σκυψει για να απαντησει ΕΥΔΙΑΘΕΤΗ,ο λυκος χωνει την μουτσουνα του στο παραθυρο του συνοδηγου και ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΞΕΡΑΙΝΟΜΑΣΤΕ στα γελια και οι δυο! Ενω εγω ανασκουμπωνομαι , αυτη προς μεγαλη μου εκπληξη "αφηνεται" ,απελευθερωνεται στην ολη φαση ,ανοιγοντας κουβεντα μαζι μου και προσπαθωντας οντως να μαθει που πηγαινω και ΓΙΑΤΙ!
...πανω στο διλεπτο,για να μη βγω καρτα,της λεω με τρεμαμενη φωνη οτι...ηδη αργησα και αν χασω το δρομο και νυχτωσει, ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΙΝΩ ο κακομοιρης????!!
χαχαχχαχα ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΩ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΘΥΡΟ,ΤΗΣ ΛΕΩ ΣΤΑ ΙΣΙΑ... "παρε αυτο(sic!) σε περιπτωση που χαθω,γιατι δεν εχω gps και κανεναν γνωστο εδω τριγυρω!"
( *ραβασακι)
"θα εκτιμησω αν επιβεβαιωσεις οτι οντως βρηκα το δρομο και δυστυχως δεν υπαρχει αλλος τροπος...μονο αν μου εδινες το κιν σου, αλλα αυτα δε γινονται μεταξυ αγνωστων"
ΤΥΠΟΙ.... ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ! "ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΗΚΕΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ?" ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΔΥΟ-ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΚΑΝΟΝΙΣΑΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΑΡΧΕΣ ΟΚΤΩΒΡΗ,22-23 ΧΡΟΝΩΝ Η ΚΟΡΑΣΙΔΑ.
ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ,ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ! ΕΙΝΑΙ 8ΑΡΙ++++ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΗΣ ΓΚΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,ΟΧΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΤΑΛΙ!
ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΠΕΦΤΑ ΣΕ RANDOM ΜΕΡΗ,ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΑ ΠΣΚ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΩ ΕΞΩ ΝΑ ΦΛΕΡΤΑΡΩ ΜΕ ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΕΣ ΣΕ ΜΠΑΡΑΚΙΑ! ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΛΟΥΚΟΥΜΑΚΙ ΜΟΥΣΚΕΨΕ ΜΕ ΤΟ ..ΑΠΡΟΟΠΤΟ ,ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΓΙ 'ΑΥΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ...3 ΩΡΕΣ ..
....ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΓΝΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!
ΕΝ ΤΩ ΜEΤΑΞΥ ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ ΩΣ "ΛΟΥΚΟΥΜΑΚΙ-DOG",OYΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΑ
... ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΤΑ ΜΠΑΡΑΚΙΑ,ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΤΟ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ (ΔΥΝΑΤΗ) ΜΟΥΣΙΚΗ!!! ΜΙΛΑΩ ΟΠΟΥ ΝΑ ' ΝΑΙ,ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ!
ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΝΩ ...ΜΠΟΜΠΕΣ!
ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ νo.1 : ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΕΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΚΟΠΟ,ΘΕΛΕΙ ΤΡΟΠΟ
ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ νο.2 : Η ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ. ΩΣ ΠΡΟΣ ΕΜΕΝΑ,ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΤΙΣΟΣΙΑΛ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΚΥΚΛΟ+ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΜΟΥ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΟΦΕΣ,ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΟΣΙΑΛ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΟΥΝΑΚΙΑ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ,ΟΜΩΣ ΕΓΩ ...ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ,ΔΕ ΒΓΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΙΝΩ ΜΕ ΑΡΧΙΔΟΚΑΜΠΟΥΣ. ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΠΑΩ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ Η ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΤΣΑΡΚΑ!
ΛΟΓΩ ΦΟΡΤΟΥ ΡΟΥΤΙΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΣΕΝΤΟΝΙΑ,ΜΟΛΙΣ ΒΡΗΚΑ ΟΜΩΣ ΤΟ Α-Π-Ο-Λ-Υ-Τ-Ο ΚΙΝΗΤΡΟ
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΠΙΣΩ ΔΑΣΚΑΛΕ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ