Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 580 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.979

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Όσες είναι ελεύθερες,ή έχουν βολευτεί στο δάχτυλο,το σκύλο και δεν ξέρω κι εγώ που αλλού ή δε ρίχνουν τις απαιτήσεις τους που να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα.Σου λέει η άλλη 'θέλω εμφανίσιμο,με καλή δουλειά και να'ναι και στον κύκλο μου'.Ε όταν δεν το βρίσκει,κλειδώνει το μαγαζί.
Καλά και αυτές ακόμα έχουνε ένα κύκλο 2,3 υποψηφίων γαμιαδων να γαμιουνται μέχρι να βρουν το πλούσιο να παντρευτούν.. Γυναίκα ολομόναχη όπως πχ εμείς οι ανδρες δεν υπάρχει..

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Γιατί,είναι ρεαλιστικό το ταξίδι στην Τα'υ'λανδη για όσους δεν έχουν τετραψήφιο μισθό;
Έλα ντε μερικοί τα παρουσιάζουν έτσι απλά πήγαινε λέει στη Βραζιλία η στη ταυλανδη να γαμησεις γκόμενές.. Λες και έχουν όλοι λεφτά.. Καταρχάς αν είχαμε τόσα λεφτά γαμαγαμε και ελεεινιδες σιγάη τρέχω στη Βραζιλία να μου τρώνε τα λεφτά οι ινδιανες και οι μαυρες??

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.275
Πόντοι
9.297
Έλα ντε μερικοί τα παρουσιάζουν έτσι απλά πήγαινε λέει στη Βραζιλία η στη ταυλανδη να γαμησεις γκόμενές.. Λες και έχουν όλοι λεφτά.. Καταρχάς αν είχαμε τόσα λεφτά γαμαγαμε και ελεεινιδες σιγάη τρέχω στη Βραζιλία να μου τρώνε τα λεφτά οι ινδιανες και οι μαυρες??
Νομίζουν μερικοί ότι επειδή ένα πιατο φα'ι' έχει εκεί πέρα μισο ευρώ είναι έτσι και τα εισιτήρια....

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Νομίζουν μερικοί ότι επειδή ένα πιατο φα'ι' έχει εκεί πέρα μισο ευρώ είναι έτσι και τα εισιτήρια....
Εγώ το θεωρώ κατάντια να χρυσό πληρώνω την άσχημη μαύρη στη Βραζιλία για να γαμησω.. Ξεφτίλα του άντρα είναι αυτο??

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Frank DeSimone

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Like
964
Πόντοι
81
Αναλαμβανω τουρ στα μουνολιβαδα με χρεωση 300 ευρ την ημερα. Μεταφορικα διαμονη και διατροφη πληρωμενα απο εσας. Εγγυωμαι οτι θα γαματε και απο αλλη γυναικα καυε μερα. Πληροφοριες εντος

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Σιγά το ψήσιμο που θέλει.. Αυτές ευκαιρία ψάχνουν να φυγουν όπως στο Κίεβο μόνο που οι ουκρανες ειναι μαλακισμενες και φουλ φιλοχρηματες

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.059
Πόντοι
3.656
Σιγά το ψήσιμο που θέλει.. Αυτές ευκαιρία ψάχνουν να φυγουν όπως στο Κίεβο μόνο που οι ουκρανες ειναι μαλακισμενες και φουλ φιλοχρηματες

Για Ελλάδα να φύγουν;Αφού ξέρουν τί μπατίρηδες είμαστε πλέον

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
αν το παρω απόφαση αυτο θα κάνω..θα φέρω μια μολδαβέζα μικρή απο χωριο (που ειναι οτι πρέπει για οικογένεια αυτες) εδω ελλάδα θα δουλευω,σπιτι εχω..εδω μεσα με το παιδί αυτη,και γω εξω θα φέρνω το χρήμα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

οχι θα πάρω ελλεηνιδα να μου σπάει το πουτσο ολημερις και ολονυχτις
Δεν ειναι ασχημη ιδεα, αν και πολλοι τετοιοι γαμοι αρκετα συχνα καταληγουν προβληματικοι στο τελος.
Το καλυτερο ειναι ελληνιδα απο επαρχια/χωριο, οπως ειπε και ενας συναγωνιστης πιο πριν

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Δεν ειναι ασχημη ιδεα, αν και πολλοι τετοιοι γαμοι αρκετα συχνα καταληγουν προβληματικοι στο τελος.
Το καλυτερο ειναι ελληνιδα απο επαρχια/χωριο, οπως ειπε και ενας συναγωνιστης πιο πριν
Είναι και αυτό μια λυση
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Για Ελλάδα να φύγουν;Αφού ξέρουν τί μπατίρηδες είμαστε πλέον
Μα δεν είμαι μπατίρης... Οχι ότι είμαι πλουσιος αλλά όχι μπατίρης

gaoutsos7777

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2020
Like
77
Πόντοι
1
ΠΡΟΣΠΟΙΕΙΣΑΙ πως δεν καταλαβαίνεις. Έχει το ελεύθερο να χύνει το δηλητήριό της σε ομιλίες στα Κολέγια. ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑΤΡΑΣ ποτέ δεν έκανε κάτι παρόμοιο. Η άλλη έχει γυρίσει το Βίντεο που είδες, και δεν της χτύπησαν την πόρτα να την χώσουν μέσα, επειδή παρακινεί σε βία. Αν το έκανε άντρας, θα ήταν μέσα, και πολύ σωστά. Αυτό δεν θέλεις να παραδεχτείς. Πως μας μισούν, απλά αυτή την εποχή έχουν τη δυνατότητα να το εκφράσουν Δημόσια. Κάποτε το κρατούσαν κρυφό. Αλλά θα σε ενημερώσω και για άλλα, ΑΦΟΎ ΑΡΝΕΙΣΑΙ την πραγματικότητα.

Αυτή θέλει να μας βάλει σε στρατόπεδα συγκέντρωσης
Top Prominent feminist and journalist Julie Bindel Says Put Men in Concentration Camps
δεν μας μισουν ολες τυπε αυτη οπως βλεπεις εχει τους λογους της

gaoutsos7777

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2020
Like
77
Πόντοι
1
Πως ξεκινάς τον πόλεμο εναντίον των ανδρών; Φυσικά ξεκινάς να τους στοχοποιείς από την εποχή που είναι πολύ μικρά, ώστα να νοιώθουν εγκληματίες. Εξάχρονο αγοράκι φίλησε ένα κοριτσάκι στο χέρι και όχι μόνο αποβλήθηκε, αλλά το σχολείο το κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση. Αυτή η ιστορία τρέλας έγινε στο Κολοράντο, όταν ο Χάντερ Γέλτον φίλησε στο χέρι μία συμμαθήτριά του. πηγή https://www.iefimerida.gr/news/134552/ιστορία-τρέλας-στις-ηπα-6χρονος-κατηγορείται-για-σεξουαλική-παρενόχληση-επειδή-φίλησε-κο
μαλακα εμεινα

gaoutsos7777

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2020
Like
77
Πόντοι
1
συνεχίζεις τη προπαγάνδα. Είδες κάποια αντίδραση από τις Γυναίκες; ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ. Αφού εκφράζει τα πραγματικά τους συναισθήματα, το αγοράζουν και μεταφράστηκε και σε πολλές γλώσσες. Κανένας άντρας δεν έγραψε ποτέ κάποιο Βιβλίο. Κι αν έγραφε, θα το απαγόρευαν. Είναι λοιπόν φανερό ποιο φύλο μισεί το άλλο, και γιατί να μην το διατυμπανίσει; αφού θα πεταχτούν ΑΜΕΤΡΗΤΟΙ τύποι είτε σαν κι εσένα, είτε μουνοζητιάνοι, είτε Λευκοί Ιππότες που θα προσπαθήσουν να διαστρέψουν αυτή την πικρή αλήθεια. Τώρα που ΝΟΜΙΖΟΥΝ πως δεν μας έχουν ανάγκη, αφήνουν τα συναισθήματά τους ελεύθερα
αφου δεν σε εχουν αναγκη εσυ γιατι τις εχεις ? ξυπνα

gaoutsos7777

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2020
Like
77
Πόντοι
1
Ο Elliott Roger καθάρισε 3 γκόμενες στο κολλέγιο που πήγαινε γιατί δεν του καθόταν καμία φοιτήτρια να γαμήσει και είχε μείνει παρθένος παρότι πλούσιος και ωραίος Ασιάτης μιγάς.

https://en.wikipedia.org/wiki/2014_Isla_Vista_killings

The Second Phase will take place on the Day of Retribution itself, just before the climactic massacre ... My War on Women ... I will attack the very girls who represent everything I hate in the female gender: The hottest sorority of UCSB.

Βέβαια σκότωσε και 3 άντρες.Ο τύπος δεν άντεχε τον ανταγωνισμό από τους αράπηδες.

How could an inferior, ugly black boy be able to get a white girl and not me? I am beautiful, and I am half white myself. I am descended from British aristocracy. He is descended from slaves.
και γιατι δε τον ηθελε καμια επειδη ηταν ρατσιστης?

gaoutsos7777

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2020
Like
77
Πόντοι
1
υπάρχουν πολλοι τρόποι για να στη πέσει μια γυναίκα..φυσικά σε καποιους τη πέφτουν χύμα ναι αλλα συνήθως απλως σου στέλνουν καποια "σήματα" που πρέπει να εισαι μαλακας για να μη τα πιάσεις.Τωρα να σου πω την αλήθεια εγω με τη σημερινή γενια δε ξέρω τι παιζει,νομίζω πρεπει να ειναι πιο βουρ και φορτσάτες απο τις δικες μας με τους άντρες...αλλα και παλι διακρίνω μια "θεοποιηση" στα λόγια σου για τις γυναίκες και θα σου κοστίσει
κια να τα πιασεις τι θα κανεις?χυμα δε στη πεφτουν επειδη ντυνονται σα βιζιτες και νομιζουν πως ειναι μουναρςε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom