Ε προφανώς οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες αλλά επίσης δεν είναι όλοι έτσι. Είναι ανάλογα τι άτομα συναναστρέφεσαι. Πχ το να πάω με το γκομενάκι έξω 1-2 φορές την βδομάδα όχι απαραίτητα για φαγητό, να πάμε πχ μια μονοήμερη ή διήμερη 1-2 φορές τον μήνα και να της κάνω κάνα ψευτόδωράκι 1 φορά το τρίμηνο δεν νομίζω ότι είναι κάτι υπερβολικό. Είναι ότι έκανα και ότι βλέπω να γίνεται συνήθως....ελάχιστοι κάνουν παραπάνω και πολλές φορές χωρίς αποτέλεσμα. Εξάλλου αν δεν βγεις και εσύ να περάσεις καλά ποιο το νόημα? Επίσης όταν βγαίνετε θα πληρώνει και αυτή αρκετές φορές αλλιώς μάλλον βγαίνεις με κάποια που δεν πρέπει. Δεν βρισκόμαστε στο 1990, πλέον αν ξέρεις ότι μπορεί να πληρώσει σχεδόν τα μισά (που θα πρέπει να μπορεί... γιατί κανείς δεν θέλει μια μπατιρογκόμενα) προχωράς αλλιώς την στέλνεις,ψάχνει χορηγό και θα μάθει να το απαιτεί από εσένα.
Σίγουρα το οικονομικό παίζει ρόλο, αν εσύ βγάζεις 800 και σου μένουν 100 ευρώ πχ για να βγεις και να ξοδέψεις ε εκεί περιορίζεσαι αλλά από την άλλη και οι περισσότερες εκεί έξω δεν ζητάνε να έχεις μερσεντικό ή βίλα. Ξέρω αρκετές και τέτοιες είναι λίγες. Οι περισσότερες αξιόλογες,σπουδαγμένες και σωστές γκόμενες θέλουν κάποιον με ένα νορμάλ πακέτο και όχι να το παίζουν κάποιες στις φίλες τους...και το βασικότερο? συμμετέχουν στα έξοδα. Τώρα αν πας να μπλέξεις με καμιά κομμώτρια,makeup artist ή άλλο ούφο ε τα θες και τα παθαίνεις. Σκουπίδια υπάρχουν παντού,σε όλα τα φύλα...στόχος σου σαν αξιόλογος άνδρας είναι να μπορείς να τα βρεις και να τα παραμερίζεις...όχι να τους δίνεις αξία. Και δεν έχει να κάνει με το πόσο έξυπνος ή πλούσιος είσαι αλλά και με τον εγωισμό σου και τα στραπάτσα που έχεις φάει.
Εγώ ευτυχώς έχω φάει αρκετά από λάθος επιλογές και έχω μάθει, βλέπεις όμως πχ γόνους πλουσίων οικογενειών που μπλέκουν με μοντέλες,ηθοποιούς κ.α και ξέρεις από πριν ότι όλο αυτό θα καταρεύσει εκτός και αν αυτή κρατηθεί από τα λεφτά του. Αν και οι περισσότερες από αυτές περιμένουν μέχρι να κάνουν παιδιά και μετά την κάνουν με ελαφρά.
Όπως και να έχει, προσέχετε με ποιες και ποιους μπλέκετε εκεί έξω. Υπάρχουν αρκετά ναυάγια. Αν θέλετε απλά να πηδήξετε 1-2-5 φορές κάντε ότι γουστάρετε, αλλά για σχέση προσοχή...πλέον δεν χωράνε συναισθηματισμοί, πέταμα χρημάτων κ.α.
Βρείτε κάποια σωστή γκόμενα. Και εδώ είναι ίσως το μόνο κομμάτι που θα συμφωνήσω με τον σαντμαν. Οι σωστές γκόμενες, ούτε πολυφαίνονται έξω,είναι συγκεντρωμένες στον στόχο τους(δουλειά κτλ) και γενικά έχουν νορμάλ σφιχτό κοινωνικό κύκλο. Γι αυτό και είναι δύσκολο να τις γνωρίσεις όπως φυσικά είναι δύσκολο και γι αυτές να σε γνωρίσουν. ΄Έτσι λοιπόν πολλές και πολλοί (προσωπικά το 80% των γνωστών μου) βολεύονται με κάποιον από δουλειά,παρέα.
Αυτές που θα ρίξεις online,στο δρόμο κτλ είναι ΚΥΡΙΩΣ γκόμενες με ψυχολογικά που δεν έχουν κύκλο, ζητάνε τον ουρανό με τα άστρα, είναι μπάζα με ψυχολογικά κτλ.....Σας θυμίζει κάτι? ω ναι την γυναικεία εκδοχή του σαντμαν.