Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 10.995
- Πόντοι
- 2.606
θες να σου ονοματισω ολο τα σαιτ?
Επισκέψεις δεχεσαι όμως...
θες να σου ονοματισω ολο τα σαιτ?
εκει που ειμαι υπαρχει ομερτα δεν περναει πουστης ουτε στο χιλιομετρο.Λες να κάνει κορωνοπάρτυ στην βίλα?
τα τελευταια χρονια τους εχω γραψει ολους στην ΠΟΥΤΣΑ μου,οι τσαμπα διακοπες τελειωσαν.Επισκέψεις δεχεσαι όμως...
μην γραφεις ΓΙΟΥΦΤΟ για λιγο θα κανω σημαντικη ανακοινωσητα τελευταια χρονια τους εχω γραψει ολους στην ΠΟΥΤΣΑ μου,οι τσαμπα διακοπες τελειωσαν.
Μπορείς να τους πληρώνεις αυτούς που έρχονται...τα τελευταια χρονια τους εχω γραψει ολους στην ΠΟΥΤΣΑ μου,οι τσαμπα διακοπες τελειωσαν.
Για πε...μην γραφεις ΓΙΟΥΦΤΟ για λιγο θα κανω σημαντικη ανακοινωση
μην γραφεις ΓΙΟΥΦΤΟ για λιγο θα κανω σημαντικη ανακοινωση
Η επανάσταση θ'αρχίσει από την Μύκονο...
η εργατια ρε μουνια Η ΕΡΓΑΤΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Η επανασταση θα ξεκινησει οταν χαθουν τα συμφερωντα των βολεμενων,μεχρι τοτε στην πουτσα τους για ολους μας.Η επανάσταση θ'αρχίσει από την Μύκονο...
Τι εννοεις λιγα κιλα παραπανω?Να εισαι χοντρος/γεματουλης η να εχεις κιλλα μυικα και γυμνασμενα?Για εμενα το πρωτο πραγμα απο την εμπειρια μου ολα αυτα τα χρονια που κοιτανε οι γυναικες ειναι το προσωπο και το ντυσιμο.Θεωρω οτι ρολο παιζει και το υψος κατα καποιο τροπο.Οχι κοντοι....Δεν τα λέω για κανέναν, απλά μη σας κοροϊδεύουν τα γυμναστήρια αυτοί τρώνε μαύρα λεφτά και πουλάνε φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες.αν έχεις καλή φάτσα ένα αξιοπρεπες ντύσιμο και λίγα κιλά παραπάνω να έχεις κάτι κάνεις.
Τα λιγα 8αρια, 9αρια που εχει το Ελλαδισταν ψαχνουν πλουσιο γαμπρο.Καμμια απο αυτες δεν θα παει με το καλο παιδι που χτυπαει ενα μεροκαματο και ζει απλοικα.Τα 5αρια,6αρια και κανα 7αρι αναγκαστικα θελοντας και μη θα προσαρμοστουν και με τον μισθωτο φουκαρα που πλεον ειναι και η πολυ μεγαλη πλειοψηφια στην χωρα μας βαση παντοτε των οικονομικων.Οι λεφταδες λιγοστεουν η ακομα και οι ιδιοι ψαχνουν καποια με λεφτα και οι μεροκαματιαρηδες και μικρομεσσαιοι θα τραβηχτουν ο ενας με την αλλη.Γονοι κλπ φραγκατοι πλεον δυσκολα θα παρουν καποια αγνωστη οσο καλο μουνι και να ειναι.Εγω παντως ξερω αστυνομικους και πυροσβεστες που κυκλοφορανε δυνατα κομματια και μιλαμε για τυπαδες που με το ζορι καθαριζουν 1500 ευρωπουλα.τα λεφτα παιζουν ρολο ως ενα σημειο μετα μετραει και ο χαρακτηρας, αν εισαι μπαζο σαν χαρακτηρας δεν σε κοιταει κανενας
η εργατια ρε μουνια Η ΕΡΓΑΤΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
το νοημα κοιταμε και οχι τον ερμηνευτη,η εργατια δεν εχει κομμα δεν εχει χρωμα.το μοναδικό τραγούδι που δεν διαλέγω την επιλογή Μηροπάνου
Ε προφανώς οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες αλλά επίσης δεν είναι όλοι έτσι. Είναι ανάλογα τι άτομα συναναστρέφεσαι. Πχ το να πάω με το γκομενάκι έξω 1-2 φορές την βδομάδα όχι απαραίτητα για φαγητό, να πάμε πχ μια μονοήμερη ή διήμερη 1-2 φορές τον μήνα και να της κάνω κάνα ψευτόδωράκι 1 φορά το τρίμηνο δεν νομίζω ότι είναι κάτι υπερβολικό. Είναι ότι έκανα και ότι βλέπω να γίνεται συνήθως....ελάχιστοι κάνουν παραπάνω και πολλές φορές χωρίς αποτέλεσμα. Εξάλλου αν δεν βγεις και εσύ να περάσεις καλά ποιο το νόημα? Επίσης όταν βγαίνετε θα πληρώνει και αυτή αρκετές φορές αλλιώς μάλλον βγαίνεις με κάποια που δεν πρέπει. Δεν βρισκόμαστε στο 1990, πλέον αν ξέρεις ότι μπορεί να πληρώσει σχεδόν τα μισά (που θα πρέπει να μπορεί... γιατί κανείς δεν θέλει μια μπατιρογκόμενα) προχωράς αλλιώς την στέλνεις,ψάχνει χορηγό και θα μάθει να το απαιτεί από εσένα.Eπισης θεωρω οτι κακως μπαινετε σε αυτο το τρυπακι της αναλυσης καποιοι εδω μεσα τοσο βαθια και ψαχνετε να βρειτε τι φταιει με τις ελληνιδες και με τις γυναικες γενικοτερα.Ναι,τα εχουμε γραψει παρα πολλες φορες οτι οι ελληνιδες ειναι μαλακισμενες σαν γυναικες και απο τις χειροτερες στην ευρωπη και στον δυτικο κοσμο.Ομως...τα πραγματα πλεον εχουν αλλαξει και με την παγκοσμιοποίηση,τον δυτικο τροπο ζωης,το lifestyle και γενικοτερα ο κοινωνικος προοδευτισμος ο οποιος διακατεχει τις γυναικες σημερα εχουν κανει τις ανθρωπινες σχεσεις αρκετα δυσκολες σε συγκριση παντα με τις προηγουμενες δεκαετιες.Η γυναικα του σημερα δεν εχει καμμια σχεση με την γυναικα του 50,60,70,80 ακομα και με του 90 η αρχες 2000 θα ελεγα.Κανενας δεν ταιριαζει με κανενα πλεον.Τα διαζυγια και οι χωρισμοι βαρανε κοκκινο,οι απαιτησεις καθε χρονο ολο και γινονται μεγαλυτερες.Οι γυναικες ψαχνουν το τεκνο με τα λεφτα και την φημη του Τσιτσιπα και οι ανδρες ψαχνουν γυναικα με σωμα και αναλογιες πορνοσταρ με συμπεριφορα και χαρακτηρα καθολικης μοναχης.Τα πραγματα εχουν ξεφυγει απο το φυσιολογικο και γι'αυτο τα δημογραφικα στον δυτικο κοσμο εχουν παρει την κατρακυλα.Οι γκομενες πλεον δεν παρακαλανε ουτε κολλανε οπως τα παλαιοτερα χρονια.Εαν δεν θες εσυ μια δεν θελει αυτη 100.Εαν δεν φερθεις σωστα την εχει κανει λουις χωρις δευτερη σκεψη.Εαν δεν πληρεις βασικα αγαθα οπως κερασμα,φαγητο,εξοδο με το αμαξι,κανα δωρακι,διακοπες κλπ ειναι σιγουρο οτι θα την ξενερωσεις και καπου εκει θα χασει και το ενδιαφερον της για εσενα.Διοτι κακα τα ψεμματα σε μια σχεση εαν δεν υπαρχουν και αυτα η γυναικα αρχιζει και βαριεται.Εχω απειρα παραδειγματα απο τσιγγουνηδες η οικονομικα οχι και τοσο καλα γνωστους και φιλους που εχασαν κοπελες και γκομενακια λογο του οικονομικου.Οποτε καταληγουμε στο οτι η δουλεια και το οικονομικο παιζουν μεγαλο ρολο πλεον για να κρατησεις ενα μουνι διπλα σου.Μονη εξαιρεση αν εισαι τεκνο και βρεις φραγκατη που δεν την νοιαζει...πραγμα αρκετα σπανιο και δυσκολο.
Πάντως από την τελευταία παράγραφο μπορεί να καταλάβει και ο σαντμαν ποιο είναι το τάργκετ γκρουπ του...εκτός και αν πιστεύει ότι θα βρει μια που θα ανεχτεί την μίρλα του χωρίς να είναι και αυτή το ίδιο.Κρους καλημέρα.
Άλλη μια φορά μίλησες σωστά.
Όσο για την τελευταία παράγραφο,ο Σαντ χθες έβρισε μάνα άλλου μέλους.Μπροστά σου νομίζω δεν θα το τολμούσε.