Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (3 μέλη και 33 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Άγνωστη δύσκολα να πέφτει σαν ώριμο φρούτο.Θέλει τρελή κωλοφαρδία για να συμβεί με ελληνίδα

Αν θέλει να 'πέσει',θα τηλεφωνήσει σε κάποιον φίλο ή πρώην
Τι λες τώρα; Πήγαινε σε χώρους που αυξάνουν τη διάθεση για ερωτισμό όπως πχ διασκέδαση, διακοπές κλπ και κάτσε και παρατήρησε καταστάσεις. Κι άμα έχεις αρκετή εμπειρία θα δεις και ποια υγραίνεται για ποιον.

Να τηλεφωνήσει στον φίλο και στον πρώην για ποιον λόγο, εφόσον γουστάρει κάποιον άλλον;
Εγώ μίλησα γενικά για ενδείξεις δεκτικότητας. Δεν μιλάμε μόνο για «θλιμμένες μπροστά σε βιτρίνες», αυτό ήταν απλά ένα περιστατικό, όπου βέβαια η κοπέλλα ήταν γαλλίδα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.368
Πόντοι
9.297

papas32

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2018
Like
237
Πόντοι
21
Άγνωστη δύσκολα να πέφτει σαν ώριμο φρούτο.Θέλει τρελή κωλοφαρδία για να συμβεί με ελληνίδα

Αν θέλει να 'πέσει',θα τηλεφωνήσει σε κάποιον φίλο ή πρώην
Γενικεύεις συνέχεια και αυτό είναι λάθος. Βελτιωσε τον εαυτό σου και χωσου όπου μπορείς. Αν το αφήνεις σε αφήνει.
Για τυχαίες γνωριμίες, φίλος μου γνωρίστηκε σε διακοπές σε νησί με τη γυναίκα του. Ναι συνήθως γνωριμιες γίνονται στη δουλειά ή από φιλικές παρέες, αλλά όχι πάντα... Κάνε γνωριμία και φάε και χυλοπιτα... Θέλει θράσος και να μην χαλιεσαι από τη χυλοπιτα... Ιδίως αν στη ρίχνει με άσχημο τρόπο, σου κάνει χάρη: γλυτωσες μια καριολα.

Εγγρ.
7 Ιουλ 2021
Like
426
Πόντοι
21
ρε κουκλε δεν σου ειπα οτι ειναι ασχημο αντιθετως ειναι το πιο ωραιο πραγμα στον κοσμο.
οσες φορες ημουν ερωτευμενος ο ΜΑΛΑΚΑΣ ηταν ολα απιστευτα ωραια.
το ζητουμενο με τις γκομενες ειναι πλεον οτι η ωμοτητα που δειχνουν και ο ψυχρος
υπολογισμος τους απεναντι σε εμας τις εχει κανει πλεον αποκρουστικες.
αν δεν τηρεις η δεν εχεις στο προγραμμα να τηρησεις τουλαχιστον τα αρρωστα καπριτσια
της οποιας ανερχομενης σταρλετιτσας της γειτονιας της τον πινεις καθημερινα.
αλλαξαν οι ρολοι πολυ επικινδυνα και πολυ φοβαμαι οτι ειναι μη αναστρεψιμο.

Ο Sad μάλλον δεν έχει την απαιτούμενη εμπειρία για να αντιληφθεί το παραπάνω. Έχει εξιδανικεύσει τις γυναικές λόγω έλλειψης γυναικών στη ζωή του με αποτέλεσμα να βλέπει την ταίνια στην αρχή όπου άντρας και γυναίκα είναι χεράκι-χεράκι και αγαπημένοι αλλά δεν έχει δει τη συνέχεια του έργου. Δε ξέρω τι είναι χειρότερο. Το να ζει με το να πιστεύει ότι του λείπει η γυναικεία αγάπη ή με το να κατανοήσει ότι αυτή είναι κάτι το οποίο είναι εξαιρετικά σπάνιο και συνήθως έχει άλλες υλιστικές προεκτάσεις που εφόσον δεν ικανοποιούνται η γυναίκα μεταμορφώνεται σε κάτι πολύ άσχημο; Ας αναλογιστούμε πόσοι γάμοι διαλύθηκαν μέσα στη κρίση λόγω έλλειψης χρημάτων.

Εγγρ.
7 Ιουλ 2021
Like
426
Πόντοι
21
Θα γράψω σοβαρά τελικά.

Ο Σαντ δεν έχει απλώς υπερβολικές απαιτήσεις,αλλά είναι και εντελώς παθητικός.Η οκνηρία του είναι τεραστίων διαστάσεων και δεν κάνει κάτι για να αντιστρέψει την κατάσταση ούτε στο ελάχιστο.

Το πιό λογικό είναι να έχει κάποια προβλήματα που θεωρεί ως σοβαρά μειονεκτήματα και λόγω αυτών μένει πίσω αντί να βγει στην επίθεση.

Εγγρ.
7 Ιουλ 2021
Like
426
Πόντοι
21
Εγώ πάντως το έχω απορία ρε γαμώτο.Οι γυναίκες νιώθουν ποτέ μοναξιά όταν είναι μόνες ή μόνο εμεις οι άντρες νιώθουμε;

Υπάρχουν γυναίκες που τους λείπουν καθόλου η αγκαλιά,τα φιλιά,τα χαιδέματα κλπ;Ή μόνο σε μας λείπουνε όταν δεν τα έχουμε;

Τα'χουν υποκαταστατήσει πια όλα με το κινητό;Φιλάνε,αγκαλιάζουν,χαιδεύουν το κινητό κι αυτό τις γεμίζει;Εγώ αυτό βλέπω ρε πούστη μου.Ούτε κοιτάνε κανέναν,ούτε τίποτα.Εκεί,όλες στο κινητό.Και όχι μόνο οι πιτσιρίκες,αλλά και 30αρες και βάλε.Ο Μπραντ Πιτ να κάτσει δίπλα τους,δε θα σηκώσουν κεφάλι

Οι 30αρες και βάλε ζηλεύουν μέχρι και τις μικρές αφού οι ίδιες είναι η πλέον αγάμητη γενιά. Από μπροστά τις κράζουν που έχουν ξεφύγει αλλά ενδόμυχα τις ζηλεύουν για τις εμπειρίες τους και για την ομορφιά τους αφού αντικειμενικά είναι πολύ πιο όμορφες.

Όπως εσύ βλέπεις τους μικρούς που είναι αγκαλίτσα και σου αρέσει αλλά αναρωτιέσαι γιατί δε το έζησες έτσι και αυτές σκέφτονται τι έχασαν όταν ήταν μικρότερες και δε το έζησαν στο βαθμό που το ζουν σήμερα οι 15αρες-20αρες. Και αν αυτό εσένα σε ρίχνει μια, ή τον καραμάνο που λέει ότι η ζωή τελείωσε στα 40, σκέψου αυτές που η δική τους ελκυστικότητα είναι σε ελεύθερη πτώση μετά τα 30.

Η στέρηση που έζησαν οι άντρες λόγω των γυναικών που ήταν ξινές και μη προσβάσιμες αποτελεί μεγαλύτερη τιμωρία των ίδιων των γυναικών που είδαν τη ζωή τους και τα καλύτερα τους χρόνια να περνάνε και να χάνονται. Ο άντρας έχει μια επιπλέον δεκαετία να ρεφάρει. Η γυναίκα στην ίδια δεκαετία θα πρέπει να διαχειριστεί την χαμένη της ζωή και ευκαιρίες, την απώλεια της ελκυστικότητάς και την διάβρωση της ομορφιάς της παράλληλα με την αθροιστική έλλειψη αγάπης που δεν έλαβε επειδή την μπλόκαρε ως ανεπαρκή (ο ουρανός με τα άστρα της ελλεηνίδας) και η οποία της έχει αφήσει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.423
Πόντοι
3.296
Φοβερό ποστ και μπορεί να πέρασε απαρατήρητο μέσα στην περιρρέουσα μαλακία αυτού του νήματος.

Θα είχα να προσθέσω ότι αυτή η διαθεσιμότητα είναι πιο ευρεία έννοια, μπορείς να την πεις και δεκτικότητα. Είναι στιγμές που η άλλη είναι έτοιμη να πέσει σαν ώριμο φρούτο κι αν δεν έχεις μεγάλη εμπειρία δεν καταλαβαίνεις τις ενδείξεις.

Θα έλεγα μάλιστα ότι αυτοί που έχουν τα ραντάρ ανοιχτά καθώς και την εμπειρία να δουν τις ενδείξεις έχουν τεράστια ποσοστά επιτυχίας σε σχέση με τους άλλους. Δικαιολογεί εν μέρει και γιατί κάποιοι σε μεγάλη ηλικία μπορούν να πηδάνε ακόμα μικρές.

Περιστατικό που μου συνέβη στα 50 όπου πήδηξα μία γύρω στα 28. Περπάταγε θλιμμένη 8 η ώρα κυριακή βράδυ κοιτάζοντας τις βιτρίνες. Για μένα δεν υπήρχε καμμία αμφιβολία ότι πιο πριν είχε προηγηθεί φοβερό επεισόδιο με γκόμενο. 50% επιτυχία να γαμήσεις, αν χωθείς. Ή θα είναι σε μεγάλη κατάπτωση και θα αρνηθεί ή σε μεγάλη απόγνωση και θα πηδηχτεί με όποιον νάναι. Και χώθηκα γιατί δεν είχα να χάσω και τίποτα.

Θέλει μεγάλη μελέτη της γυναικείας συμπεριφοράς και πολυετή πείρα να ξεχωρίζεις τις δεκτικές ενδείξεις γενικώς. Αν τις μάθεις, το παιχνίδι απογειώνεται και γίνεσαι Zidane στη μπάλα.
Τεραστιο θεμα το να διαβαζεις τις γυναικες...
Θελει εμπειρια
Συνηθως αναλωνομαστε στο να σκεφτομαστε τι θελουμε εμεις και να προσπαθουμε να ξεπερασουμε τις αναστολες μας...δε λεω οτι αυτο ειναι αχρηστο,αλλα ξεχναμε να ψυχολογουμε το στοχο μας
Η και να εχουμε ματια 14 για το τι γινεται γυρω μας ωστε να εντοπιστει εναλλακτικος στοχος που ειναι ετοιμος να πεσει οπως λες σαν ωριμο φρουτο...
Οι πιο πολλοι απο μας παμε σα ταλιμπαν τυφλα σε ενα στοχο και οτι γινει.Μεγα λαθος.
Σωστος τυπε,ωραιο παραδειγμα! :hi:

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.423
Πόντοι
3.296
να σου φτιαξουν αυτες παστιτσιο manimal φιλε μου να γλυφεις τα δαχτυλα σου ενα χρονο.
νοικοκυρες και χρυσοχερες παινεμενες σου λεω....αστο..
1627168032748.png
Αυτο το παστιτσιο θα το τρωγα ανετα απο το γοβακι τους η το στριγκακι τους...η θα εκανα τραπεζι την πλατη τους ενω θα τις ειχα στα 4....?

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.286
Πόντοι
456
Εγώ πάντως το έχω απορία ρε γαμώτο.Οι γυναίκες νιώθουν ποτέ μοναξιά όταν είναι μόνες ή μόνο εμεις οι άντρες νιώθουμε;

Υπάρχουν γυναίκες που τους λείπουν καθόλου η αγκαλιά,τα φιλιά,τα χαιδέματα κλπ;Ή μόνο σε μας λείπουνε όταν δεν τα έχουμε;

Τα'χουν υποκαταστατήσει πια όλα με το κινητό;Φιλάνε,αγκαλιάζουν,χαιδεύουν το κινητό κι αυτό τις γεμίζει;Εγώ αυτό βλέπω ρε πούστη μου.Ούτε κοιτάνε κανέναν,ούτε τίποτα.Εκεί,όλες στο κινητό.Και όχι μόνο οι πιτσιρίκες,αλλά και 30αρες και βάλε.Ο Μπραντ Πιτ να κάτσει δίπλα τους,δε θα σηκώσουν κεφάλι
Αγκαλιάζονται και φιλιούνται μεταξύ τους. Όπως και οι άντρες δεν θέλουν να αγκαλιάζουν άντρες, έτσι και οι γυναίκες.

Οι άντρες "αγκαλίτσες" στην καλύτερη χάνουν το σεβασμό των γυναικών και στη χειρότερη τους εκμεταλλεύονται.

Σε μια σχέση τελικά θα πάρεις αγκαλιές και τέτοια :gay: από τη γυναίκα αλλά αφού πρώτα αποδείξεις ότι δεν τα έχεις ανάγκη.

Γι αυτό είναι σημαντικό να μεγαλώνουν τα αγόρια σε ανταγωνιστικό περιβάλλον (ποδόσφαιρο, πολεμικές τέχνες). Η σωστή παρέα για τον άντρα δεν είναι οι αγκαλιές αλλά το να "παίζει ξύλο".

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.423
Πόντοι
3.296
Προς τυπο sadman:
Ζητας να αγαπηθεις και ζηλευεις τα ζευγαρια...
Ετσι ημουν κι εγω καποτε(στα 18)
Εψαχνα να αγαπησω να αγαπηθω.
Αναζητουσα το αλλο μου μισο.
Αργοτερα καταλαβα πως ιδανικο δεν υπαρχει.
Κι οταν βρεθηκα σε σχεση ζηλευα τους ελευθερους φιλε μου.
Καθησα τα βαλα κατω και ειδα την αληθεια:
Δε χρειαζεται να ωραιοποιιουμε τοσο τις αναγκες μας.
Αρχικα να γαμησουμε θελουμε.
Οι γυναικες μας εχουν περασει υποσυνειδητα το μηνυμα οτι για να μπουμε στο μουνι τους θα πρεπει να ειμαστε ξεχωριστοι για εκεινες κι αυτες για μας.
Ξερω ανθρωπο με τα ρομαντικα αυτα πιστευω που εχασε την παρθενια στα 32 με ενα 5 αρι το οποιο και παντρευτηκε.
Γι αυτο χρειαζεται να δεις λιγο εναλλακτικα το θεμα.
Δεν εισαι στην κολαση και εκεινοι που ειναι σε σχεση δεν ειναι στον παραδεισο.
Την ευτυχια στη ζωη σου δεν την κρατα ενα μουνι.Συνελθε μαν.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.673
Πόντοι
5.097
Ρε τι καταντια ειναι αυτη, καθεσαι και παρακαλας να σε θυμηθουν σε διαθηκες και σε ασφαλειες ζωης?
ρε αλεξ το συνταξιοδοτικο μου κανονιζω. :confused: ας κανει τουλαχιστον ενα καλο να πλουτισει εναν ανθρωπο. :confused:

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.551
Πόντοι
456
Οι 30αρες και βάλε ζηλεύουν μέχρι και τις μικρές αφού οι ίδιες είναι η πλέον αγάμητη γενιά. Από μπροστά τις κράζουν που έχουν ξεφύγει αλλά ενδόμυχα τις ζηλεύουν για τις εμπειρίες τους και για την ομορφιά τους αφού αντικειμενικά είναι πολύ πιο όμορφες.

Όπως εσύ βλέπεις τους μικρούς που είναι αγκαλίτσα και σου αρέσει αλλά αναρωτιέσαι γιατί δε το έζησες έτσι και αυτές σκέφτονται τι έχασαν όταν ήταν μικρότερες και δε το έζησαν στο βαθμό που το ζουν σήμερα οι 15αρες-20αρες. Και αν αυτό εσένα σε ρίχνει μια, ή τον καραμάνο που λέει ότι η ζωή τελείωσε στα 40, σκέψου αυτές που η δική τους ελκυστικότητα είναι σε ελεύθερη πτώση μετά τα 30.

Η στέρηση που έζησαν οι άντρες λόγω των γυναικών που ήταν ξινές και μη προσβάσιμες αποτελεί μεγαλύτερη τιμωρία των ίδιων των γυναικών που είδαν τη ζωή τους και τα καλύτερα τους χρόνια να περνάνε και να χάνονται. Ο άντρας έχει μια επιπλέον δεκαετία να ρεφάρει. Η γυναίκα στην ίδια δεκαετία θα πρέπει να διαχειριστεί την χαμένη της ζωή και ευκαιρίες, την απώλεια της ελκυστικότητάς και την διάβρωση της ομορφιάς της παράλληλα με την αθροιστική έλλειψη αγάπης που δεν έλαβε επειδή την μπλόκαρε ως ανεπαρκή (ο ουρανός με τα άστρα της ελλεηνίδας) και η οποία της έχει αφήσει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.
Πολύ σωστό. Θα ήθελα να προσθέσω επίσης πως είναι πάρα πολύ δύσκολο να συνυπάρξεις με μια 35 φεύγα που έχει συνηθίσει να κάνει τα πάντα μόνη της. Πάντα της φταίνει οι άλλοι και οι άλλες και πάντα θα προσπαθήσει να σε φέρει με τα νερά της, ενίοτε και με πολύ άσχημο τρόπο. Είναι ελάχιστες οι καλές περιπτώσεις σε αυτό το ηλικιακό γκρουπ. Αυτά περί καριέρας κτλ είναι μπούρδες. Και οι αστροναύτισες της NASA δεν είναι μόνες. Το έχουμε ξαναπει. Για να είναι μια γυναίκα χωρίς ουσιαστική σχέση ποτέ έως αυτή την ηλικία έχει θέματα.

Ακόμα και στους χώρους εργασίας όλων μας οι πιο προβληματικές είναι οι μόνες και αγάμητες 30 φεύγα. Ούτε με τις άλλες γυναίκες τα πάνε καλά.

Αν οι φίλοι μας μπλέξουν με καμιά τέτοια, βάζω στοίχημα μετά από ένα διάστημα θα λένε τι ωραίες εποχές τότε που καθόμουν και έλεγα τον πόνο μου στο bou.

Έχω βγει και με μεγαλύτερες. Εκτός του ότι έχουν ύφος, πάντα μα πάντα όταν βγαίνουμε έξω κοιτάω νεώτερες. Ο δύστροπος χαρακτήρας σε συνδυασμό με την μη ελκυστική εμφάνιση σημαίνουν και το τέλος της γνωριμίας σύντομα για εμένα.

Θα έλεγα στους φίλους μας όσο είναι ακόμα ενεργοί να προσπαθούν να βρουν όμορφες γυναίκες που τους ανεβάζουν τη διάθεση και όχι να κατασταλάξουν με καμία που είναι κοντά στην εμμηνόπαυση με κάργα ψυχολογικά μόνο και μόνο για να λένε πως έχουν γκόμενα.. Στην τελική άλλη αξία έχει μια κρύα χυλόπιτα από μία πραγματική γυναίκα και άλλη από έναν Γκοτζίλα.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Θα έλεγα στους φίλους μας όσο είναι ακόμα ενεργοί να προσπαθούν να βρουν όμορφες γυναίκες που τους ανεβάζουν τη διάθεση και όχι να κατασταλάξουν με καμία που είναι κοντά στην εμμηνόπαυση με κάργα ψυχολογικά μόνο και μόνο για να λένε πως έχουν γκόμενα.. Στην τελική άλλη αξία έχει μια κρύα χυλόπιτα από μία πραγματική γυναίκα και άλλη από έναν Γκοτζίλα.

Αφού η πλειοψηφία είναι απελπισμένοι και αγάμητοι,όποια τους κάτσει παίρνουν

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Καλά,δεν είναι και όλες οι 30+ αγάμητες.Απ'την πλειοψηφία των αντρών σίγουρα έχουν 3πλάσιες και 4πλάσιες εμπειρίες.Άλλο αν τις πετύχεις αγάμητες πχ κανα 6μηνο ή χρόνο.

Μην ξεχνάς ότι κι αυτές έχουν 100αδες λιγούρια στα σόσιαλ,όχι μόνο οι μικρές

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.551
Πόντοι
456
Αφού η πλειοψηφία είναι απελπισμένοι και αγάμητοι,όποια τους κάτσει παίρνουν
Όποια τους κάνει κλικ παίρνουν. Χίλιες φορές μια που δεν είναι μοντέλο αλλά είναι ωραίο τυπάκι παρά μια όμορφη με ψυχολογικά. Για αυτό βλέπεις μοντέλα με κάγκουρες και τυπάδες με κουβαδάκια.

Αυτό που λέω όπως και πολλοί άλλοι εδώ μέσα είναι πως για τις γυναίκες είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα ειδικά από μια ηλικία και μετά.

Όσο για τα social που λες τα 100αδες λιγούρια απλώς ψάχνονται να ρίξουν κανένα γαμήσι στο τζαμπέ και όχι για κάτι παραπάνω. Κανένας άντρας που σέβεται τον εαυτό του δεν κάθεται με μια γυναίκα γεμάτη ψυλογικά και κόμπλεξ.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Όποια τους κάνει κλικ παίρνουν. Χίλιες φορές μια που δεν είναι μοντέλο αλλά είναι ωραίο τυπάκι παρά μια όμορφη με ψυχολογικά. Για αυτό βλέπεις μοντέλα με κάγκουρες και τυπάδες με κουβαδάκια.

Αυτό που λέω όπως και πολλοί άλλοι εδώ μέσα είναι πως για τις γυναίκες είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα ειδικά από μια ηλικία και μετά.

Όσο για τα social που λες τα 100αδες λιγούρια απλώς ψάχνονται να ρίξουν κανένα γαμήσι στο τζαμπέ και όχι για κάτι παραπάνω. Κανένας άντρας που σέβεται τον εαυτό του δεν κάθεται με μια γυναίκα γεμάτη ψυλογικά και κόμπλεξ.

Βλέπεις τυπάδες με κουβαδάκια γι'αυτό ακριβώς που είπα,πάνε με όποια κάτσει.Και τις παντρεύονται κιόλας στο τέλος.

Τα πράγματα ΘΑ ΗΤΑΝ χειρότερα για τις γυναίκες,αν δεν υπήρχαν τα σόσιαλ.Δυστυχώς ήρθαν τα κωλοσόσιαλ να τις προσφέρουν τη δεύτερη εφηβεία στα 30 και τα 40.

Βρες μου πολλούς άντρες,ακόμα και πολύ εμφανίσιμους, που να τους παρακαλάνε στα σόσιαλ οι γυναίκες ακόμα και για ένα γαμήσι.Ενώ το αντίθετο είναι ο κανόνας.

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.551
Πόντοι
456
Βλέπεις τυπάδες με κουβαδάκια γι'αυτό ακριβώς που είπα,πάνε με όποια κάτσει.Και τις παντρεύονται κιόλας στο τέλος.

Τα πράγματα ΘΑ ΗΤΑΝ χειρότερα για τις γυναίκες,αν δεν υπήρχαν τα σόσιαλ.Δυστυχώς ήρθαν τα κωλοσόσιαλ να τις προσφέρουν τη δεύτερη εφηβεία στα 30 και τα 40.

Βρες μου πολλούς άντρες,ακόμα και πολύ εμφανίσιμους, που να τους παρακαλάνε στα σόσιαλ οι γυναίκες ακόμα και για ένα γαμήσι.Ενώ το αντίθετο είναι ο κανόνας.
Είναι πολύ λίγες οι 30 με 40 και όχι celebrities που δείχνουν κώλο και σώμα στα social. Οι πιο πολλές σε αυτήν την ηλικία γατιά, τοπία και κανένα καμμένο ρητό ανεβάζουν.
Όσες το κάνουν είτε γελοιοποιούνται είτε περνάνε το μύνημα είμαι απελπισμένη και θέλω επιβεβαίωση. Ασυναίσθητα ο αντρικός εγκέφαλος δίνει εντολή και λέει αυτή θέλει πούτσο. Κακό είναι; Και αυτή γελειοποιείται επιπλέον και εμείς ρίχνουμε άδεια μήπως και μας έρθουν γεμάτα.
Κανένας μα κανένας σοβαρός άντρας όμως δεν ψάχνει σε αυτήν την ηλικία κάτι σοβαρό από τα social. Απλά πράγματα.

Πάντως σοβαρά τώρα, αν εσένα σου έστελνε σε social γυναίκα μύνημα είμαι υγρή και σε περιμένω τι θα έκανες; Εμένα θα μου φαίνονταν ύποπτο στην καλυτερη.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Κανένας μα κανένας σοβαρός άντρας όμως δεν ψάχνει σε αυτήν την ηλικία κάτι σοβαρό από τα social. Απλά πράγματα.

Και ο σοβαρός άντρας άμα έχει ξεμείνει μπακούρι και χωρίς κύκλο,μια χαρά ψάχνεται στα σοσιαλ,ακόμα και για νύφη

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.708
Πόντοι
4.546
Κούρασες ρε σαντ με τη μιζέρια σου. Χωρίς παρεξήγηση. Και άλλοι δεν έχουν γκόμενα και είναι 30 χρονών παρθένοι, αλλά δεν κάνουν και έτσι. :confused:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Πάλι επιδίδεται σε ανελέητη και ασταμάτητη μεμψιμοιρία ο κακομοίρογλου?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κούρασες ρε σαντ με τη μιζέρια σου. Χωρίς παρεξήγηση. Και άλλοι δεν έχουν γκόμενα και είναι 30 χρονών παρθένοι, αλλά δεν κάνουν και έτσι. :confused:
Φίλε φαντάσου να έχει κάποιος άνθρωπος στην παρέα του ενεργειακούς βρικόλακες σαν τον Σαντ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom