Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (7 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.400
Πόντοι
14.936
Πάντως είναι τεράστια η δυσανολογία πούτσας με διαθέσιμο μουνί.

Ένα 5% που έχει πρόσβαση σε όλες,ένα 20-30% που γαμάει μόνο με σχέση και όλοι οι άλλοι μεταξύ αγαμίας,μαλακίας,ψωλαρίας,μπουρδέλων,τίντερ και δε συμμαζεύεται.Να δούμε πού θα πάει αυτή η κατάσταση.
που παει αγορινα?θα γαμαμε βιζιτακια σε μπουρδελα και στουντιο θα πηγαινουμε οπου μας καβλωνει
οποτε μας καβλωνει και οσο μας καβλωνει και θα ειμαστε ειλικρινεις πρωτα με τους εαυτους μας και
μετα με ολον τον κοσμο.αστες να παντρευονται να αγαπανε να γκαστρωνονται να κερατωνουν να χωριζουν
να κλαινε και να κανουν τελος παντων οτι θελουν.εσυ γιατι ζοριζεσαι?θες να αγαπησεις και να αγαπηθεις?

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
που παει αγορινα?θα γαμαμε βιζιτακια σε μπουρδελα και στουντιο θα πηγαινουμε οπου μας καβλωνει
οποτε μας καβλωνει και οσο μας καβλωνει και θα ειμαστε ειλικρινεις πρωτα με τους εαυτους μας και
μετα με ολον τον κοσμο.αστες να παντρευονται να αγαπανε να γκαστρωνονται να κερατωνουν να χωριζουν
να κλαινε και να κανουν τελος παντων οτι θελουν.εσυ γιατι ζοριζεσαι?θες να αγαπησεις και να αγαπηθεις?

Δεν γίνεται και συνέχεια να'σαι με βιζιτάκια και μπουρδέλα.

Ρωτάς αν θέλω ν'αγαπήσω και ν'αγαπηθώ.Ντροπή είναι δηλαδή αυτό;Αν έλεγα όχι,θα'μουν ψεύτης

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.272
Πόντοι
12.756

Ρωτάς αν θέλω ν'αγαπήσω και ν'αγαπηθώ.Ντροπή είναι δηλαδή αυτό;Αν έλεγα όχι,θα'μουν ψεύτης
Elanagapithoumedarling.jpg

4064858691_7cdba909f8_o_d.jpg

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Ε ναι ρε πούστη,όταν βλέπω τον κάθε μαλάκα έξω να τον αγκαλιάζει και να τον χαιδεύει ένα γκομενάκι,με ρίχνει.Γιατί μου λείπει κι εμένα αυτό.Όπως λείπει και σε παρα πολλούς άντρες παγκοσμίως.Δεν ντρέπομαι να το παραδεχτώ.
Τυπε μπέσα τώρα, έχω αρχίσει και σε λυπάμαι.
Είχα την εντύπωση ότι τρολαρες γενικά, αλλά για να το γραψες αυτό εδώ μέσα Σάββατο βράδυ τοτε το εννοείς πραγματικά.

Guys, λίγο φρένο με το bullying, καλή η πλάκα και ο χαβαλες αλλά μερικές φορές θέλει προσοχή και να μην περνάμε το όριο.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Τυπε μπέσα τώρα, έχω αρχίσει και σε λυπάμαι.
Είχα την εντύπωση ότι τρολαρες γενικά, αλλά για να το γραψες αυτό εδώ μέσα Σάββατο βράδυ τοτε το εννοείς πραγματικά.

Guys, λίγο φρένο με το bullying, καλή η πλάκα και ο χαβαλες αλλά μερικές φορές θέλει προσοχή και να μην περνάμε το όριο.
Να γράψω σοβαρά ή να τρολάρω (περί Σαντ)?

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.400
Πόντοι
14.936

ρε κουκλε δεν σου ειπα οτι ειναι ασχημο αντιθετως ειναι το πιο ωραιο πραγμα στον κοσμο.
οσες φορες ημουν ερωτευμενος ο ΜΑΛΑΚΑΣ ηταν ολα απιστευτα ωραια.
το ζητουμενο με τις γκομενες ειναι πλεον οτι η ωμοτητα που δειχνουν και ο ψυχρος
υπολογισμος τους απεναντι σε εμας τις εχει κανει πλεον αποκρουστικες.
αν δεν τηρεις η δεν εχεις στο προγραμμα να τηρησεις τουλαχιστον τα αρρωστα καπριτσια
της οποιας ανερχομενης σταρλετιτσας της γειτονιας της τον πινεις καθημερινα.
αλλαξαν οι ρολοι πολυ επικινδυνα και πολυ φοβαμαι οτι ειναι μη αναστρεψιμο.
εγω μετα απο παρα πολλες σχεσεις επιλεγω ανετα και χαλαρα μονο εργαζομενες και
οσο παει.
ουτε ενα λεπτο με αρρωστακια και συμπλεγματικα σουργελα δεν μας αξιζει sad.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Και κατι αλλο μαγκες:θελει να εχουμε τα ρανταρ μας ανοιχτα ωστε να αντιλαμβανομαστε ποιες μας κοιτανε!...
Το σωστο καμακι προυποθετει σωστη διαλογη!
Συνηθως επιλεγουμε καποια που μας αρεσει και οχι την πιο διαθεσιμη!
Θυμαμαι σε μπαρακι την επεφτα σε μια που μ αρεσε πολυ και αυτη μου ριχνε ακυρο
Λεω θα την πεσω και σε μια αλλη που ειχε γυαλουμπες και ανυπαρκτο στηθος αλλα γουσταρε...
Σας πληροφορω οτι καναμε κατι γαμησαρες αλλο πραγμα με την τυπισσα!
Φοβερό ποστ και μπορεί να πέρασε απαρατήρητο μέσα στην περιρρέουσα μαλακία αυτού του νήματος.

Θα είχα να προσθέσω ότι αυτή η διαθεσιμότητα είναι πιο ευρεία έννοια, μπορείς να την πεις και δεκτικότητα. Είναι στιγμές που η άλλη είναι έτοιμη να πέσει σαν ώριμο φρούτο κι αν δεν έχεις μεγάλη εμπειρία δεν καταλαβαίνεις τις ενδείξεις.

Θα έλεγα μάλιστα ότι αυτοί που έχουν τα ραντάρ ανοιχτά καθώς και την εμπειρία να δουν τις ενδείξεις έχουν τεράστια ποσοστά επιτυχίας σε σχέση με τους άλλους. Δικαιολογεί εν μέρει και γιατί κάποιοι σε μεγάλη ηλικία μπορούν να πηδάνε ακόμα μικρές.

Περιστατικό που μου συνέβη στα 50 όπου πήδηξα μία γύρω στα 28. Περπάταγε θλιμμένη 8 η ώρα κυριακή βράδυ κοιτάζοντας τις βιτρίνες. Για μένα δεν υπήρχε καμμία αμφιβολία ότι πιο πριν είχε προηγηθεί φοβερό επεισόδιο με γκόμενο. 50% επιτυχία να γαμήσεις, αν χωθείς. Ή θα είναι σε μεγάλη κατάπτωση και θα αρνηθεί ή σε μεγάλη απόγνωση και θα πηδηχτεί με όποιον νάναι. Και χώθηκα γιατί δεν είχα να χάσω και τίποτα.

Θέλει μεγάλη μελέτη της γυναικείας συμπεριφοράς και πολυετή πείρα να ξεχωρίζεις τις δεκτικές ενδείξεις γενικώς. Αν τις μάθεις, το παιχνίδι απογειώνεται και γίνεσαι Zidane στη μπάλα.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Ναι αλλά τις πιτσιρίκες πως τις γνωρίζεις στην ηλικία μου;Που μας μιλάνε όλες στον πληθυντικό;

Συνομήλικες 5αρια-6αρια ζητάνε τον ουρανό με τ'αστρα,και πάλι ελάχιστες είναι ελεύθερες
Τυπε πλέον θα 'μαι μαζί σου, ΑΛΛΑ εδώ θα στην πω.
Θες και πιτσιρίκα, θες και μουναρα, θες, θες....
Ριξε λίγο τα κριτήρια σου ρε τυπε, δε χάθηκε κι ο κόσμος

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Φοβερό ποστ και μπορεί να πέρασε απαρατήρητο μέσα στην περιρρέουσα μαλακία αυτού του νήματος.

Θα είχα να προσθέσω ότι αυτή η διαθεσιμότητα είναι πιο ευρεία έννοια, μπορείς να την πεις και δεκτικότητα. Είναι στιγμές που η άλλη είναι έτοιμη να πέσει σαν ώριμο φρούτο κι αν δεν έχεις μεγάλη εμπειρία δεν καταλαβαίνεις τις ενδείξεις.

Θα έλεγα μάλιστα ότι αυτοί που έχουν τα ραντάρ ανοιχτά καθώς και την εμπειρία να δουν τις ενδείξεις έχουν τεράστια ποσοστά επιτυχίας σε σχέση με τους άλλους. Δικαιολογεί εν μέρει και γιατί κάποιοι σε μεγάλη ηλικία μπορούν να πηδάνε ακόμα μικρές.

Περιστατικό που μου συνέβη στα 50 όπου πήδηξα μία γύρω στα 28. Περπάταγε θλιμμένη 8 η ώρα κυριακή βράδυ κοιτάζοντας τις βιτρίνες. Για μένα δεν υπήρχε καμμία αμφιβολία ότι πιο πριν είχε προηγηθεί φοβερό επεισόδιο με γκόμενο. 50% επιτυχία να γαμήσεις, αν χωθείς. Ή θα είναι σε μεγάλη κατάπτωση και θα αρνηθεί ή σε μεγάλη απόγνωση και θα πηδηχτεί με όποιον νάναι. Και χώθηκα γιατί δεν είχα να χάσω και τίποτα.

Θέλει μεγάλη μελέτη της γυναικείας συμπεριφοράς και πολυετή πείρα να ξεχωρίζεις τις δεκτικές ενδείξεις γενικώς. Αν τις μάθεις, το παιχνίδι απογειώνεται και γίνεσαι Zidane στη μπάλα.

Άγνωστη δύσκολα να πέφτει σαν ώριμο φρούτο.Θέλει τρελή κωλοφαρδία για να συμβεί με ελληνίδα

Αν θέλει να 'πέσει',θα τηλεφωνήσει σε κάποιον φίλο ή πρώην

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.272
Πόντοι
12.756
Άγνωστη δύσκολα να πέφτει σαν ώριμο φρούτο.Θέλει τρελή κωλοφαρδία για να συμβεί με ελληνίδα

Αν θέλει να 'πέσει',θα τηλεφωνήσει σε κάποιον φίλο ή πρώην
εχεις σκεφτει να αλλαξεις προτιμησεις φύλλου μηπως εχεις περισσοτερη τυχη ?

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.400
Πόντοι
14.936
εισαι ερωτευμένος ?
πλεον μονο με την ζωη την ιδια.αγαπαω την καθε μερα που σηκωνομαι και ειμαι καλα.
ευχαριστω καθε μερα τον θεο και τους γονεις μου.
οι μονοι που μου δινουν support οικογενεια και θεος.
ολα τα αλλα τα βλεπω στεπα δυστυχως.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
@LION7 @Nipple_Lover78

Θα γράψω σοβαρά τελικά.

Ο Σαντ δεν έχει απλώς υπερβολικές απαιτήσεις,αλλά είναι και εντελώς παθητικός.Η οκνηρία του είναι τεραστίων διαστάσεων και δεν κάνει κάτι για να αντιστρέψει την κατάσταση ούτε στο ελάχιστο.Θυμίζει κάτι μπατίρηδες που ποθούν εν μια νυκτί αμύθητα πλούτη και περιουσία μεγαλύτερη από του Μπιλ Γκέιτς,δίχως κόπο.
Αυτό όμως είναι το λιγότερο.

Η κακοποίηση της λογικής στα ποστς του και η επαναλαμβανόμενη προσπάθεια διαστρέβλωσης των πραγμάτων εκ μέρους του (π.χ. ότι όλες οι όμορφες τα έχουν με χάλιες) είναι λογικό να φέρει αντιδράσεις.Ο Σαντ θα μπορούσε να μην προκαλεί με τα γραφόμενα του αλλά αυτό είναι αδύνατο.Κατά βάθος γράφει αυτά τα παράλογα ώστε να ανακουφιστεί προσωρινά.Τυχαίο που θεωρεί ότι μόνο οι χάλιες γαμάνε και θαυμάζει τύπους όπως ο Κμαν?

Το μεγαλύτερο του ελάττωμα όμως είναι ο εγωισμός του.Δεν θέλει να δεχθεί ότι οι απόψεις του παρεκκλίνουν από τη λογική,δεν θέλει να δεχθεί ότι το σκεπτικό του είναι νοσηρό και μίζερο.Πάντα φταίνε οι υπόλοιποι άνθρωποι,οι νόρμες της κοινωνίας,ο ήλιος που βγαίνει από την Ανατολή κλπ αλλά ποτέ εκείνος.Θεωρεί πως δεν έχει κανένα ελάττωμα ή μερίδιο ευθύνης στην κατάσταση που βρίσκεται.Ο εγωισμός του όμως προκαλεί τον φθόνο και την έντονη επιθετικότητα του (η οποία τον τελευταίο καιρό έχει σημειώσει θεαματική άνοδο),κάθε φορά που κάποιος του λέει την αλήθεια του προτείνει οτιδήποτε ώστε να γίνει ωραίος,να αλλάξει μυαλά κλπ.Η επίθεση του όμως είναι αφενός άμυνα,αφετέρου δείχνει τον πραγματικό του χαρακτήρα που όλοι είδαμε στο νήμα με τη Φολέγανδρο (σκατοψυχιά,κακεντρέχεια και μισανθρωπιά).

Εν ολίγοις ο Σαντ έχει πολλά θέματα να λύσει,αλλά μέχρι να αποδεχθεί τα λάθη και τα ελαττώματα του θα επιδίδεται σε αυτήν τη συμπεριφορά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom