alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
Ποια είναι η Κυρία?μην μασας μωρη μουτσουνα Καραμαναρε.πλησιαζει η ωρα της αντεπιθεσης..
Ποια είναι η Κυρία?μην μασας μωρη μουτσουνα Καραμαναρε.πλησιαζει η ωρα της αντεπιθεσης..
ολοι την κρεμ ντε λα κρεμ χτυπανε ο μυθικος μουνης το μουσλιμι με την μαντηλα στον ηλεκτρικο αυτος την αλλη που εκανε τον μυθικο λογαριασμο των 36 ευρω σουπερμαρκετφτωχιά βρήκες ρε πουστη και εσυ ?
ημαρτον
καλησπερα καλε φιλε alpula.δεν προσεξα ονομα.την βρισκω και στο στελνω αμεσως.Ποια είναι η Κυρία?
δεν γραφει δυστυχως.θα ψαχτο να το βρω.Ποια είναι η Κυρία?
Αν βρεις και τηλέφωνο στείλε Pmδεν γραφει δυστυχως.θα ψαχτο να το βρω.
Από φωνές... κορμάρες οι σημερινές τραγουδιάρες της νυχτερινής Ελλάδας...
Από φωνές... κορμάρες οι σημερινές τραγουδιάρες της νυχτερινής Ελλάδας... cremala.grpolismore.blogspot.com
βολευεσαι με κατι τετοιο μεχρι να βρω την κρεβατογεμιστρα?Αν βρεις και τηλέφωνο στείλε Pm
κερνάω εγω!
Αν βρεις και τηλέφωνο στείλε Pm
κερνάω εγω!
και το official clip.Αν βρεις και τηλέφωνο στείλε Pm
κερνάω εγω!
Η Ειρήνη Παρίση είναι κατά πάσα πιθανότητακαλησπερα καλε φιλε alpula.δεν προσεξα ονομα.την βρισκω και στο στελνω αμεσως.
παιζει τσακαλε οντως της μοιαζει αλλα πρεπει να ειναι στα πρωτα της βηματα γιατι δεν ειναι ετσι τωρα.Η Ειρήνη Παρίση είναι κατά πάσα πιθανότητα
πουτάνα σιλικόνη μας έκαψες τα μάτιαπαιζει τσακαλε οντως της μοιαζει αλλα πρεπει να ειναι στα πρωτα της βηματα γιατι δεν ειναι ετσι τωρα.
παιζει τσακαλε οντως της μοιαζει αλλα πρεπει να ειναι στα πρωτα της βηματα γιατι δεν ειναι ετσι τωρα.
δυνατο καυλιχριστιανα γεωργοπουλου πατρα
Αν βρεις και τηλέφωνο στείλε Pm
κερνάω εγω!
δυνατο καυλι
Κάφροι με κουστούμια,χειρότεροι και από τους κάφρους των γηπέδωνδε θελω τετοιους φιλους υποκρουση και πουτανα ολα τα κολλεγιοπαιδα.
ολοι ελεγε απο κολλεγια και τετοια.φαντασου να μην ειχαν αυτα τα παιδακιαΚάφροι με κουστούμια,χειρότεροι και από τους κάφρους των γηπέδων