Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.294
Πόντοι
12.756
Και η φιλία μας?
Πύργος στην αμμο που τον διελυσε ο μπάτης?
αμα πληρωνεις στην ωρα σου φιλοι θα ειμαστε
εσυ αποφασίζεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

εχω ακρες για δουλειες εσωκλειστος 24/7 φυλαξη ζουν χεζουν μεσα στο φυλακειο. :confused: :confused: :confused:
με προοπτικες εξελιξεις δηλαδη , για πες για πες :coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.294
Πόντοι
12.756
Να γυριζει το χρημα, μην καθεται και σαπιζει
θα εχει τοσες πολλες σφραγιδες πισω απο την πασα ο ενας στον αλλον που δεν χωράει να μπει άλλος :sunglasses:
ασε που μπορει να του δωσω καμια δίγραμμη να δεις κλαμα εκει μετά

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.616
Πόντοι
12.756
θα εχει τοσες πολλες σφραγιδες πισω απο την πασα ο ενας στον αλλον που δεν χωράει να μπει άλλος :sunglasses:
ασε που μπορει να του δωσω καμια δίγραμμη να δεις κλαμα εκει μετά
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ :zfuck: :wanker:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Μόνο νεκρός καραμανη!

Συνημμένα

• VID_20210713_005707.mp4
    81,2 MB · Εμφανίσεις: 4
Δ

Διαγραμμένο μέλος 205621

Επισκέπτης
Τι να τρέχει ρε παιδια; αφού όλες αφού δεν έχουν βγει από το αβγό και δεν έχουν κλησει ουτε τα 20 δηλώνουν όλες η μοντέλα η Ινφλουεσερ. Ανεβάζουν κάμποσες σεξυ φωτο και παει ο κάθε πικραμενος της κάνει λαικ και της στέλνει ένα σωρό μήνυματα. Μαζευουν κανα 2 χιλιάδες ακόλουθους που τη παρακαλανε και μετά άντε μάζεψέ της τα μυαλά. Ξυπνήστε όταν βλέπετε τέτοια κατάσταση σβου. Να μάθουν να εκτιμούν και τον άντρα και τα παντα. Για βάλτε τες στο παγο για κανα χρόνο και μετά θα σου πω εγώ. Επίσης πρεπει να σταματήσει στο διαδίκτυο η καρτοζητιανια. Όταν βλέπετε καρτοζητιανια αναφορά και μπλόκ. Και το γέλιο ποιο είναι, ανεβάζει μια ξεβράκωτη φωτο και αμα της πεις τι ωραίο κώλο έχεις σου λέει μου κάνεις σεξουαλική παρενόχληση. Και τότε μωρή τι ξεβρακωνεσαι μόνη σου στίς οθόνες; άντε τώρα με τίς καριες που τίς Ξεφτυλιζουμε στη πουτσα και τις χυνουμε στο στόμα και μετά θα το παιξουν και δύσκολες.

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Τωρα γυρισα απο σουπερ μαρκετ… Ηταν μεσα ενα μουνι μελαχρινο μ ενα μαυρο κοντο φορεματακι αερινο… Ολα τα ραφια γυρισα για να το πετυχαινω!
Της επεσε και 2 φορες ενα μπουκαλι κι εσκυψα να της… το πιασω αλλα με προλαβε… :confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.294
Πόντοι
12.756
Τωρα γυρισα απο σουπερ μαρκετ… Ηταν μεσα ενα μουνι μελαχρινο μ ενα μαυρο κοντο φορεματακι αερινο… Ολα τα ραφια γυρισα για να το πετυχαινω!
Της επεσε και 2 φορες ενα μπουκαλι κι εσκυψα να της… το πιασω αλλα με προλαβε… :confused:
αφου ηταν γρηγορη γιατι δεν εριξες εσυ ενα δικό σου ?
τι εταιρείας το μαρκετ τυπε μου ?
εχει σημασία

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Τυπε τη δευτερη φορα επρεπε να της πεις οτι ειναι σημαδιακο και να αυτοσχεδιασεις κανα ποιημα του στυλ:

Μοιαζουμε και εμεις σαν αυτο το μπουκαλι που δε θελει να μεινει στο ραφι :tooth:

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.556

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
αφου ηταν γρηγορη γιατι δεν εριξες εσυ ενα δικό σου ?
τι εταιρείας το μαρκετ τυπε μου ?
εχει σημασία
Μαρκετ ιν τυπε μου!
Τι να ριχνα… μια πασατα σαλτσα σε γυαλινο μπουκαλι ειχα… μουνι θα τα κανα :confused:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Reznov

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Τυπε τη δευτερη φορα επρεπε να της πεις οτι ειναι σημαδιακο και να αυτοσχεδιασεις κανα ποιημα του στυλ:

Μοιαζουμε και εμεις σαν αυτο το μπουκαλι που δε θελει να μεινει στο ραφι :tooth:
πςςςς καλο :wanker:

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356

:tooth::tooth::tooth:

αν και ηταν μικρο σχετικα γαμω τα γεραματα μου και θα μου αρχιζε τα σεις και τα σας…

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.294
Πόντοι
12.756
Μαρκετ ιν τυπε μου!
Τι να ριχνα… μια πασατα σαλτσα σε γυαλινο μπουκαλι ειχα… μουνι θα τα κανα :confused:
γιατι παιρνεις το γυαλινο μωρη κουφαλα , το πλενεις μετα και το κανεις μπουκαλι για νερο ψυγειου απο βρυση
το χαρτινο να παρεις
τωρα που πηρες το γυαλι ειδες τι επαθες , στο πουτσο σου θα γραφεις τις ανακυκλωσεις , αυτα να τα σκεφτονται οι ξεκωλιαρες , οχι εμεις

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.556
γιατι παιρνεις το γυαλινο μωρη κουφαλα , το πλενεις μετα και το κανεις μπουκαλι για νερο ψυγειου απο βρυση
το χαρτινο να παρεις
τωρα που πηρες το γυαλι ειδες τι επαθες , στο πουτσο σου θα γραφεις τις ανακυκλωσεις , αυτα να τα σκεφτονται οι ξεκωλιαρες , οχι εμεις
Έμεινε με το γυαλί στο χέρι :confused: :(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom