baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.297
- Πόντοι
- 5.097
εχω ακρες για δουλειες εσωκλειστος 24/7 φυλαξη ζουν χεζουν μεσα στο φυλακειο.μπορει να στρωσει και το εντερο σου , που ξερεις
εχω ακρες για δουλειες εσωκλειστος 24/7 φυλαξη ζουν χεζουν μεσα στο φυλακειο.μπορει να στρωσει και το εντερο σου , που ξερεις
αμα πληρωνεις στην ωρα σου φιλοι θα ειμαστεΚαι η φιλία μας?
Πύργος στην αμμο που τον διελυσε ο μπάτης?
με προοπτικες εξελιξεις δηλαδη , για πες για πεςεχω ακρες για δουλειες εσωκλειστος 24/7 φυλαξη ζουν χεζουν μεσα στο φυλακειο.
Δεχεσαι και επιταγες ΣΟΥ;αμα πληρωνεις στην ωρα σου φιλοι θα ειμαστε
εσυ αποφασίζεις
θα του δωσω καμμια δεκαρια αλλα δικες μου με αντικρυσμα φυσικαΔεχεσαι και επιταγες ΣΟΥ;
ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΕΘΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΑΙΔεχεσαι και επιταγες ΣΟΥ;
Να γυριζει το χρημα, μην καθεται και σαπιζειΔΕΝ ΔΕΧΟΜΕΘΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΑΙ
θα εχει τοσες πολλες σφραγιδες πισω απο την πασα ο ενας στον αλλον που δεν χωράει να μπει άλλοςΝα γυριζει το χρημα, μην καθεται και σαπιζει
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχθα εχει τοσες πολλες σφραγιδες πισω απο την πασα ο ενας στον αλλον που δεν χωράει να μπει άλλος
ασε που μπορει να του δωσω καμια δίγραμμη να δεις κλαμα εκει μετά
Βαλε πρόσθεμα με συρραπτικόθα εχει τοσες πολλες σφραγιδες πισω απο την πασα ο ενας στον αλλον που δεν χωράει να μπει άλλος
αφου ηταν γρηγορη γιατι δεν εριξες εσυ ενα δικό σου ?Τωρα γυρισα απο σουπερ μαρκετ… Ηταν μεσα ενα μουνι μελαχρινο μ ενα μαυρο κοντο φορεματακι αερινο… Ολα τα ραφια γυρισα για να το πετυχαινω!
Της επεσε και 2 φορες ενα μπουκαλι κι εσκυψα να της… το πιασω αλλα με προλαβε…
Τυπε τη δευτερη φορα επρεπε να της πεις οτι ειναι σημαδιακο και να αυτοσχεδιασεις κανα ποιημα του στυλ:Τωρα γυρισα απο σουπερ μαρκετ… Ηταν μεσα ενα μουνι μελαχρινο μ ενα μαυρο κοντο φορεματακι αερινο… Ολα τα ραφια γυρισα για να το πετυχαινω!
Της επεσε και 2 φορες ενα μπουκαλι κι εσκυψα να της… το πιασω αλλα με προλαβε…
Λογικά ΑΒ .. θα πήγε η κυρία για του πουλιού το γάλααφου ηταν γρηγορη γιατι δεν εριξες εσυ ενα δικό σου ?
τι εταιρείας το μαρκετ τυπε μου ?
εχει σημασία
Μαρκετ ιν τυπε μου!αφου ηταν γρηγορη γιατι δεν εριξες εσυ ενα δικό σου ?
τι εταιρείας το μαρκετ τυπε μου ?
εχει σημασία
πςςςς καλοΤυπε τη δευτερη φορα επρεπε να της πεις οτι ειναι σημαδιακο και να αυτοσχεδιασεις κανα ποιημα του στυλ:
Μοιαζουμε και εμεις σαν αυτο το μπουκαλι που δε θελει να μεινει στο ραφι
Τυπε τη δευτερη φορα επρεπε να της πεις οτι ειναι σημαδιακο και να αυτοσχεδιασεις κανα ποιημα του στυλ:
Μοιαζουμε και εμεις σαν αυτο το μπουκαλι που δε θελει να μεινει στο ραφι
γιατι παιρνεις το γυαλινο μωρη κουφαλα , το πλενεις μετα και το κανεις μπουκαλι για νερο ψυγειου απο βρυσηΜαρκετ ιν τυπε μου!
Τι να ριχνα… μια πασατα σαλτσα σε γυαλινο μπουκαλι ειχα… μουνι θα τα κανα
Έμεινε με το γυαλί στο χέριγιατι παιρνεις το γυαλινο μωρη κουφαλα , το πλενεις μετα και το κανεις μπουκαλι για νερο ψυγειου απο βρυση
το χαρτινο να παρεις
τωρα που πηρες το γυαλι ειδες τι επαθες , στο πουτσο σου θα γραφεις τις ανακυκλωσεις , αυτα να τα σκεφτονται οι ξεκωλιαρες , οχι εμεις