baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.297
- Πόντοι
- 5.097
αν ερθει και ο αθηναιος να του κολλαω πενταευρα στην κουτελα να μας χορευει.που θες να τον κεράσω , Μπιφτεκουπολη ? οπου μου πεις εσυ
αν ερθει και ο αθηναιος να του κολλαω πενταευρα στην κουτελα να μας χορευει.που θες να τον κεράσω , Μπιφτεκουπολη ? οπου μου πεις εσυ
Εισαι ο Αλεξανδρος ?Kαλησπερα
γεια σου Αλεξανδρε.Kαλησπερα
Ναι μην ανησυχειτε, τους κωδικους μου δεν τους δινω σε κανενανΕισαι ο Αλεξανδρος ?
καλησπέρα!Kαλησπερα
Ευχαριστω που επελεξα εσενα για την ενημερωση μουκαλησπέρα!
Τα νεά της ημέρα σε τίτλους
1) η Ιταλία κέρδισε την looser Αγγλια και πήρε το euro
2) δεν δίνουμε κωδικούς σε άλλα μέλη, ούτε το διαφημίζουμε
3) η Ειρήνη πάλι δεν θα έχει πρόσβαση εδώ!
μην παιρνεις όρκο , αμα σε θερίσει η πεινα και σκασουν απο το πουθενα 2 τυλιχτα με γυρο μπορει να δωσεις και ΑΜΚΑ μαζι με ΑΦΜΝαι μην ανησυχειτε, τους κωδικους μου δεν τους δινω σε κανεναν
ευχαρίστηση μουΕυχαριστω που επελεξα εσενα για την ενημερωση μου
Προσεχω τύπεμην παιρνεις όρκο , αμα σε θερίσει η πεινα και σκασουν απο το πουθενα 2 τυλιχτα με γυρο μπορει να δωσεις και ΑΜΚΑ μαζι με ΑΦΜ
δε θελω τετοιους φιλους υποκρουση και πουτανα ολα τα κολλεγιοπαιδα.κερασε τον ενα μουνι να δεις πως κατεβαινει απο Ζοφρια με κλεμμενο λεωφορειο σε 30 λεπτακια
πας σε μπακάλικο?????Προσεχω τύπε
Δυο φορες την εχω πατησει μονο
Μια φορα περνουσε απο πισω μου η γυναικα μου χωρις να την καταλαβω και ειδε την οθονη και μου λεει "μπουρδελο....τι?????"
Και αλλη μια που ειχα την Ροζυ στο σπιτι και δεν ξελογκαρισα κανονικα απο το σαιτ και οταν πηγα στο μπακαλικο μπηκε και ειδε ολα τα πμ
δώσε της κωδικούς χθες!Τύποι επέστρεψε η κολομπιάνα
Ειχε παει λεει διακοπες με κατι φιλες της
Γνωμη σας
Αφου ειχε τελειωσει ο καφες τι θα εκανα?πας σε μπακάλικο?????
Νιιιιιιιπληηηηηηηη!!!!
να παραγγελνεις κοφυ μπερυ ετσι βγαζει τους καφεδες του ο αθηναιος με ποσοστα επι των πωλησεων.Αφου ειχε τελειωσει ο καφες τι θα εκανα?
γιατι αργησες να λογκαρεις;να ξερεις ανησυχησαμε και πιο πολυ εγωΑφου ειχε τελειωσει ο καφες τι θα εκανα?
Βασιλόπουλο μόνο!Αφου ειχε τελειωσει ο καφες τι θα εκανα?
εχετε ακομα μπακάλικα ?Αφου ειχε τελειωσει ο καφες τι θα εκανα?
δεν ειχε δευτερο βρακι να βάλει , για καθε ζημια σου ζητουσε λεφτα και τωρα πηγε διακοπες Με ΦΙΛΕΣΤύποι επέστρεψε η κολομπιάνα
Ειχε παει λεει διακοπες με κατι φιλες της
Γνωμη σας