ΦΟΥΛ ΚΑΥΛΩΜΕΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2019
- Like
- 224
- Πόντοι
- 21
Νου σου, ΝΟΥ ΣΟΥ.το μπος γαμαει.
Νου σου, ΝΟΥ ΣΟΥ.το μπος γαμαει.
Mπας και ήρθε η μικρή από την Κολομβία;και εχει πλακωσει τα πρόσφορα
δεν παιζειMπας και ήρθε η μικρή από την Κολομβία;
Για τον πονοκέφαλο μετά, τι κάνεις;εγω αν παρω βιαγκρα θα παω το μισο απο το 25ρι με αδειο στομαχι. ισα ισα για να εχω καλυτερη αποδοση
παει αυτος, τον βοηθησε η διαχειριση να συγκεντρωθεί στον ερωτα τουο πουσυ τα πεταει τα βρακια του δεν ειναι πλεμπα.
Κοιμασε στο σαλόνιΓια τον πονοκέφαλο μετά, τι κάνεις;
δεν το πιασα?παει αυτος, τον βοηθησε η διαχειριση να συγκεντρωθεί στον ερωτα του
Ξεκίνησε τα μπάνια απο τώρα
δεν το πιασα?
οχι τον πουσυ ρε μαλακες τον πουσυ αυτον βρηκατε και καλα ηταν μαλακας αλλα ευγενικος μαλακας και συανταρακι στο στοιχημα τωρα θα μας διαβαζει και θα κλαει πουσυ γερα τουλαχιστον εχετε ο ενας τον αλλο εσυ και ο ειρηνης ειστε ενα πλεον.Παει φίλε, τον ξεχασαμε κιολας
αμα σου ερθει προσκληση για κερασμενα σουβλακια το σαητ προτεινει ΝΑ ΑΛΛΑΞΕ ΚΩΔΙΚΟ ΑΜΕΣΩΣοχι τον πουσυ ρε μαλακες τον πουσυ αυτον βρηκατε και καλα ηταν μαλακας αλλα ευγενικος μαλακας και συανταρακι στο στοιχημα τωρα θα μας διαβαζει και θα κλαει πουσυ γερα τουλαχιστον εχετε ο ενας τον αλλο εσυ και ο ειρηνης ειστε ενα πλεον.
δεν δεχομαι κερασματα.αμα σου ερθει προσκληση για κερασμενα σουβλακια το σαητ προτεινει ΝΑ ΑΛΛΑΞΕ ΚΩΔΙΚΟ ΑΜΕΣΩΣ
δεν το περιμενα να το πω σε εσεναδεν δεχομαι κερασματα.
κερασε τον ενα μουνι να δεις πως κατεβαινει απο Ζοφρια με κλεμμενο λεωφορειο σε 30 λεπτακιαδεν το περιμενα να το πω σε εσενα
αλλα εισαι ΚΥΡΙΟΣ
δεν το πιασα?
Άραγε θα τα χώσει στην Ειρήνη για το κακό που τον βρήκε?οχι τον πουσυ ρε μαλακες τον πουσυ αυτον βρηκατε και καλα ηταν μαλακας αλλα ευγενικος μαλακας και συανταρακι στο στοιχημα τωρα θα μας διαβαζει και θα κλαει πουσυ γερα τουλαχιστον εχετε ο ενας τον αλλο εσυ και ο ειρηνης ειστε ενα πλεον.
ουτε νερο ουτε.βασικα δεν μου προσφερουνε.δεν το περιμενα να το πω σε εσενα
αλλα εισαι ΚΥΡΙΟΣ
που θες να τον κεράσω , Μπιφτεκουπολη ? οπου μου πεις εσυκερασε τον ενα μουνι να δεις πως κατεβαινει απο Ζοφρια με κλεμμενο λεωφορειο σε 30 λεπτακια
με κλεμμενο σαξο απο γλυφαδα.κερασε τον ενα μουνι να δεις πως κατεβαινει απο Ζοφρια με κλεμμενο λεωφορειο σε 30 λεπτακια
η αγαπη ολα τα συγχωρει, ΟΛΑΆραγε θα τα χώσει στην Ειρήνη για το κακό που τον βρήκε?