Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (1 μέλη και 37 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977

Επισκέπτης
οποτε ισε λατρισ τισ τουρκικισ και αραβικις γλοσας,σινεποσ δε μετεχισ τιν ελινικι πεδια αρα ισε και σι αραβοφιλοσ γιαφτο και σε σιμπαθο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ατι ινε λεξι τουρκοαραβικι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σε φχαριστο που με μαθενισ πολα πραματα!!!!!!!!!!!!!!

οταν λεω εγω οτι μας δουλευεις ολους ψιλο γαζι :)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Καλεs γιορτεs και στην Λουκρητια  ....αντε βρε  τα παιρνειs ολα στα σοβαρα κι εσυ

Επισκέπτης
γκαντυ μου περα απο την πλακα δε μου αρεσει να ενοχλω καποιον η καποιους με την παρουσια μου ακομα κ στο νετ...αν καπου δε με γουσταρουν ομορφα κ ωραια την κανω!!

οχι αραξε!!!
Απλα μαζεψε λιγο το δεξι σου κωλομερι που μας εχει στριμωξει ολους στην γωνια :boobies:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
οταν λεω εγω οτι μας δουλευεις ολους ψιλο γαζι :)
καλα να περασισ και οτι επιθιμισ πραματικε ελινα,θελο να με μαθισ και αλα πραματα ΔΑΣΚΑΛΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μονο η λεφκι εχουν μιαλο η σκουρι ινε τσιμεντολιθι οποσ εγο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΑ χριστουγενα πραματικε ελινα!!!!!!!!!!!!!!!!1

Επισκέπτης
γκαντυ μου περα απο την πλακα δε μου αρεσει να ενοχλω καποιον η καποιους με την παρουσια μου ακομα κ στο νετ...αν καπου δε με γουσταρουν ομορφα κ ωραια την κανω!!

i call that low self esteem.Εγω γιατι εγραφα στο καριολοφορουμ σας?Αν καποιος δεν σε γουσταρει να μη σε διαβαζει οχι να κανει λογοκρισια ποιος θα ποσταρει κ ποτε οπως καναν καποιες αγαμητες στο κοσμο αν θυμασαι? ;)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
καλα χριστουγεννα παιδακια!!!!!!!!!!!!!!!!!κ συγγνωμη για το κωλομερι!!τα μελομακαρονα φταινε....  θυμαμαι γκαντυ μου απλα εδω το φορουμ ας πουμε οτι εχει συγκεκριμενη θεματολογια κ καμια φορα το γαμαμε οι γυναικες...εκει αναφερομουν...ασε που εσυ μιλουσες καπως κ ξεσηκωνες καποιες ονομα κ μη χωριο...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εντωμεταξύ εδώ στα πούπουλα τις έχουμε! Και θρεντ ανοίξανε και ναα τα μέλια και νααα τα σορόπια!  :grin:
Είναι το ευχαριστώ για τα ξεγυρισμένα μπαναρίσματα και σβησίματα που έφαγαν όλα τα θρεντ μας!  :o :grin:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
καλα χριστουγεννα παιδακια!!!!!!!!!!!!!!!!!κ συγγνωμη για το κωλομερι!!τα μελομακαρονα φταινε....   θυμαμαι γκαντυ μου απλα εδω το φορουμ ας πουμε οτι εχει συγκεκριμενη θεματολογια κ καμια φορα το γαμαμε οι γυναικες...εκει αναφερομουν...ασε που εσυ μιλουσες καπως κ ξεσηκωνες καποιες ονομα κ μη χωριο...

άντε ανοιξτε και κανα θέμα! και βάλτε και καμμιά ψηφοφορία  :grin:

Επισκέπτης
Εντωμεταξύ εδώ στα πούπουλα τις έχουμε! Και θρεντ ανοίξανε και ναα τα μέλια και νααα τα σορόπια!  :grin:
Είναι το ευχαριστώ για τα ξεγυρισμένα μπαναρίσματα και σβησίματα που έφαγαν όλα τα θρεντ μας!  :o :grin:

Ξερεις...τα γουρουνια στα ιδια τους τα σκατα αρεσει να κυλιουνται...οποτε ηρθαν στο αναλογο θρεντ που τους αρμοζει οι ελεινιδες :grin:

Επισκέπτης
καλα χριστουγεννα παιδακια!!!!!!!!!!!!!!!!!κ συγγνωμη για το κωλομερι!!τα μελομακαρονα φταινε....   θυμαμαι γκαντυ μου απλα εδω το φορουμ ας πουμε οτι εχει συγκεκριμενη θεματολογια κ καμια φορα το γαμαμε οι γυναικες...εκει αναφερομουν...ασε που εσυ μιλουσες καπως κ ξεσηκωνες καποιες ονομα κ μη χωριο...

ξεσηκωνα αυτες που ειναι αγαμητες κ κομπλεξικες.Διαβασε κ την ερευνα με τα ποσοστα που εχουν παραθεσει στις προηγουμενες σελιδες.Κ σε μια παρεα αν ημασταν παλι κομπλεξικα θα αντιδρουσαν κ οι αγαμητες κ οι μουνοδουλοι αλλα live θα καθοντουσαν ολοι σουζα γιατι θα τους εσκιζα τη σουφρα ενω πισω απο τον υπολογιστη τους νιωθαν ασφαλεια κ ελεγαν τις μαλακιες τους.Αν θες κανονιστε για καφε κ να ερθω κ εγω να δουμε αν θα εχουν τα γκατς να μου τα πουν live

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Καλα Χριστουγεννα κι απο μενα παιδια....Την κανω με ελαφρα!!!!!!!!!

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
.Αν θες κανονιστε για καφε κ να ερθω κ εγω να δουμε αν θα εχουν τα γκατς να μου τα πουν live

Πρωτη φορα βλεπω καποιον να λεει

Ελα για καφε ρε αν εχεις τα αρχιδια ...ελα ρε ρε να σε γαμισω!!!

Τι λε ρε?

πιο λογικο θα μου ερχοταν να ελεγες το βραδυ ελα στισ 3 γεφυρες αν εχεισ τα αρχιδια!!!

Για καφε παμε για καλο σκοπο!!!

Αε που αμα τσακωθεισ και πεσουν κατω πορτηρια ....θα γινουν χαλια ρουχα μαλια παπουτσια

ασε ρεεεε

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Σορυ αλλα νομιζω οτι εχετε στα "πουπουλα" καποιες απο εμας που σας καλοδεχτηκαμε στο cosmo!!!
Γιατι να πληρωσω εγω τα σπασμενα απο τις αλλες????? (δεν χρησιμοποιω κοσμητικα επιθετα...)
Οσο για τα μπαναρισματα η admin μας φταει....
Μαλλον δεν αντεξε το πλουσιο λεξιλογιο σας!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Πρωτη φορα βλεπω καποιον να λεει

Ελα για καφε ρε αν εχεις τα αρχιδια ...ελα ρε ρε να σε γαμισω!!!

Τι λε ρε?

πιο λογικο θα μου ερχοταν να ελεγες το βραδυ ελα στισ 3 γεφυρες αν εχεισ τα αρχιδια!!!

Για καφε παμε για καλο σκοπο!!!

Αε που αμα τσακωθεισ και πεσουν κατω πορτηρια ....θα γινουν χαλια ρουχα μαλια παπουτσια

ασε ρεεεε

εισαι βλακας  κ πανασχετος κ αραξε στα κυβικα σου.Στο ειπα στο θρεντ με την πορνοσταρ κ δεν βαζεις μυαλο.Οποτε ξεκολα με την παρτη μου

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Ρε κόφτε την γκρίνια λέμεεεε..
αφού μια χαρά γουστάρετε ελλεεινιδούλες κατά βάθος.. :P

Βόθρο σε γουστάρω πάντως.. :rockon:
Κ πως σου φάνηκε? :grin:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ξεσηκωνα αυτες που ειναι αγαμητες κ κομπλεξικες.Διαβασε κ την ερευνα με τα ποσοστα που εχουν παραθεσει στις προηγουμενες σελιδες.Κ σε μια παρεα αν ημασταν παλι κομπλεξικα θα αντιδρουσαν κ οι αγαμητες κ οι μουνοδουλοι αλλα live θα καθοντουσαν ολοι σουζα γιατι θα τους εσκιζα τη σουφρα ενω πισω απο τον υπολογιστη τους νιωθαν ασφαλεια κ ελεγαν τις μαλακιες τους.Αν θες κανονιστε για καφε κ να ερθω κ εγω να δουμε αν θα εχουν τα γκατς να μου τα πουν live
βρε γκαντυ μου...σε καθε φορουμ αναλογα με την θεματολογια κ βλεποντας πανω κατω τις αποψεις του καθενος προσπαθεις να συμβαδισεις!!!δε θα μπορουσα να μπω εγω εδω μεσα κ να αρχισω τις ηθικολογιες κ τις βρισιες....αν με πιανεις... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom