Πριν λιγο γυρισα σπιτι καλε μου!!!ε μα τι λεμε τοση ωρα
Δουλεια,ψωνια για τη βαπτιστηρα και μετα βολτουλα για καφε!!!!
Πριν λιγο γυρισα σπιτι καλε μου!!!ε μα τι λεμε τοση ωρα
κ μετα με κλεψανεκαι εγο μονο γινεκεσ το γινεκακι μου
σενα σε κιτρινοπρασινισανεμι το λες εδο εροτεφτικανε εμενα τι γρια
Παραπονιαρικο μου εσυ !?!?!?!?
αφου ενασ πραματικοσ ελιν δε με βοθα οποσ εσι, η εροτισι ιταν απλι ατι αλογο ιπο,διαλεξε 1 2 3
πηραν φωτια οι δρομοι ενα πραμα...Πριν λιγο γυρισα σπιτι καλε μου!!!
Δουλεια,ψωνια για τη βαπτιστηρα και μετα βολτουλα για καφε!!!!
τους αλητες ;)κ μετα με κλεψανε
καταλαβα...κανεις δε θα με συμπαθησει ποτε εδω μεσα...
οποτε ισε λατρισ τισ τουρκικισ και αραβικις γλοσας,σινεποσ δε μετεχισ τιν ελινικι πεδια αρα ισε και σι αραβοφιλοσ γιαφτο και σε σιμπαθο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ατι ατι
Ασε ,πολυ κουραση!!!!πηραν φωτια οι δρομοι ενα πραμα...
νε αλα το πρασινισανε κ αυτο γιατι τι εκανε και το κανανε μπανοποτε ισε λατρισ τισ τουρκικισ και αραβικις γλοσας,σινεποσ δε μετεχισ τιν ελινικι πεδια αρα ισε και σι αραβοφιλοσ γιαφτο και σε σιμπαθο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ατι ινε λεξι τουρκοαραβικι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
σε φχαριστο που με μαθενισ πολα πραματα!!!!!!!!!!!!!!
HELLO!!!!κλασσικες γυναικειες ανασφαλειες παλι...ποιος με συμπαθει ποιος με αντιπαθει.Αμα σευχαριστει να ποσταρεις καντο κ γραψτους ολους τι σε νοιαζει τι γνωμη εχουν για σενα ενα ματσο αγνωστοι?
καλες γιορτες βοθρεΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!!!!!
καλα να περασετε!!!!!!!!!!!
χαλαρά πριν την Πρωτοχρονιά...1000 σελιδες θα φτασει κι αυτο,φτου μας
γκαντυ μου περα απο την πλακα δε μου αρεσει να ενοχλω καποιον η καποιους με την παρουσια μου ακομα κ στο νετ...αν καπου δε με γουσταρουν ομορφα κ ωραια την κανω!!κλασσικες γυναικειες ανασφαλειες παλι...ποιος με συμπαθει ποιος με αντιπαθει.Αμα σευχαριστει να ποσταρεις καντο κ γραψτους ολους τι σε νοιαζει τι γνωμη εχουν για σενα ενα ματσο αγνωστοι?
Επισης θρουλη μου!!!!ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!!!!!
καλα να περασετε!!!!!!!!!!!