Δ
Διαγραμμένο μέλος 203076
Επισκέπτης
μπορει να ξερεις τη ξαδερφη μ εσυ...δικαστινα στον αριο παγο,τωρα ειναι λουξεμβουργο
Μα ειναι εντελως ακυρο και ασύμβατο αυτο που λες.Ναι,άλλοι όμως δεν μπορούν να γνωρίζουν κόσμο τόσο εύκολα.Δεν το'χουν,δεν είναι αρκετά εξωστρεφείς,δεν γίνονται εύκολα συμπαθητικοί,μην δαιμονοποιούμε κιόλας αυτούς που προσπαθούν να γνωρίσουν κάποια εντελώς άγνωστη,αν δεν έχουν άλλον τρόπο
Στο Δικαστηριο Ευρωπαικης Ενωσης?μπορει να ξερεις τη ξαδερφη μ εσυ...δικαστινα στον αριο παγο,τωρα ειναι λουξεμβουργο
ναιΣτο Δικαστηριο Ευρωπαικης Ενωσης?
Κατι δεν μου λες καλα, το ΔΕΕ εχει μονο εναν Ελληνα κι αυτος ειναι αντρας
ε μπορει να εχει φυγει δε ξερω εχω καιρο να μιλησω μαζι της..παντως αποτι ξερω ηταν χρονια εκει. τωρα ειναι δεν ειναι δε ξερω..Κατι δεν μου λες καλα, το ΔΕΕ εχει μονο εναν Ελληνα κι αυτος ειναι αντρας
Ακριβως αν καποιος δεν ειναι τοσο κοινωνικος ή εξωστρεφης, τότε ειναι που ΔΕΝ μπορει να την πεσει σε μια αγνωστη στο δρομο ή στο μπαρ.
βγαλε αυτη τη φωτο που εχεις στο προφιλ σου και βαλε αυτη εδωΣτην Ελλάδα αν κοιτάς μια άγνωστη και στην συνέχεια πάς να της την πέσεις κατα 90% θα σε περάσει για ανώμαλο. Αφήνω ένα 10% απέξω που αφορά άντρες πλούσιους και όμορφους που εκεί αλλάζει το πράμα.
Εχτές εντοπίζω στην παραλία αυτά τα 3 θηλυκά.
Το μάτι μου πέφτει στην μεσαία. Πάω και κάθομαι στα 3-4 μέτρα στην διπλανή ξαπλώστρα. Κάποιες φορές ανταλλάσω ματιές με την μεσαία. Μετά απο 5' λεπτά σηκώνονται και φεύγουν. Καθώς φεύγουν οι άλλες δύο που έχουν ενημερωθεί απο την μεσαία μου ρίχνουν κλεφτές ματιές και μετά απο λίγο χασκογελούσανε όλες μαζί. Αν είσαι ξέμπαρκος σε περνάνε για ανώμαλο. Είναι αδύνατον να γνωρίσεις έτσι γυναίκα στην ελλάδα που να μην έχει κάποιο βασικό κουσούρι.
Αν είσαι ξέμπαρκος σε περνάνε για ανώμαλο
Χαχαχαχαχαχαχαχα
Τράβηξε και φώτο τους κώλους.
Είμαι σίγουρος ότι δεν τον πήρανε χαμπάρι ?
Και να σε γουστάρανε άκυρο θα σου ρίχνανε γιατί είσαι κρίπι.
Εγώ πάντως τον φοβάμαι.
εε? πως με ειπες??
Ναι ενταξει το καταλαβαμε γνωριζεις κοσμο...και?Δεν ξερω ρε τύπε, ποτέ δεν με προβληματισε το γεγονος. Ποτέ δεν αγχωθηκα οτι επρεπε να βρω τροπο να την πεσω σε μια αγνωστη στο δρομο ή στο μπαρ. Γνωριζω κοσμο, αντρες και γυναικες, πολυ συχνα, με δεκαδες αφορμες. Δεν εχω καθισει ποτέ να το "αρχειοθετησω" και να κανω ποσοστά πού γνωριζω γυναικες. Και στη δουλεια εχω γνωρισει, κι εδω μεσα εχω γνωρισει, σε γαμους, σε βαφτισεις, στα σοσιαλ, παντού εχω γνωρισει.
Μάλλον αυτό που εννοεί είναι ότι δεν υπάρχει λόγος αν δεις 10 γυναίκες έξω να πας να την πέσεις και στις 10. Επιλογές υπάρχουν παντού.Ναι ενταξει το καταλαβαμε γνωριζεις κοσμο...και?
Και εκει για να σου κατσει η γκομενα την πεφτεις αρα τι θες να πεις οτι δεν την πεφτεις σε αγνωστες και σε ακυρα σημεια.
Και νομιζεις οτι μ αυτο κερδιζεις κατι?
Και ενταξει εσυ εχεις γνωριμίες ο σαντμαν που δεν εχει?
Ασε ρε δικηγορε μας εχεις τρελανει στην αερολογια
εδω ελλαδα δεν ειναι και ο καλυτερος τροπος προσεγγισης αλλα αν δεν εχεις γνωριμιες να βλεπεις συνεχεια γυναικες τοτε ειναι μονοδρομος. (αλλα αν καποιος ειναι μαλακας οσες γνωριμιες και να εχει στραφι θα πανε )Μάλλον αυτό που εννοεί είναι ότι δεν υπάρχει λόγος αν δεις 10 γυναίκες έξω να πας να την πέσεις και στις 10. Επιλογές υπάρχουν παντού.
Επίσης, το cold approach παντού έχει τις χειρότερες πιθανότητες να σου κάτσει γκόμενα σε σχέση με κάποιο άλλο περιβάλλον.
Άσε που γενικά πρέπει να είσαι all around τύπος.