Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.315
- Πόντοι
- 12.756
3 φορες την εβδομάδα οσπρια τυπε ?ηταν ακριβο το γαμηδι και για ανταλλαγμα πηρα τα αλλα 2 ειμαι μεγαλοψυχος
3 φορες την εβδομάδα οσπρια τυπε ?ηταν ακριβο το γαμηδι και για ανταλλαγμα πηρα τα αλλα 2 ειμαι μεγαλοψυχος
δεν ειμαι πλουσδιος ρε γαμημενε ενας βιοπαλαιστης Δεξιος ειμαι ...ομως θα ακουσω τον Πριγκηψ και θα συμφωνησω με την αποψη τουξεκαθαρη ερωτηση πλεμπας και σωγαμπρου....ουτε ηξερε οτι μπορεις να εχεις 2,3 ή και περισσοτερους δικηγορους αν θελεις...μονο στο πταισματοδικειο εχει παει που τον γραψανε που δεν φορουσε κρανος...
λογικα του διαλεγει και τα σωβρακα...το διάβασα αυτό και με εξέπληξε και εμένα. Η επιλογή του ουίσκι είναι ανέκαθεν από τις λίγες αποκλειστικά αντρικές επιλογές. Τι ακολουθεί, του επιλέγει τα πούρα?
και τι δουλεια εχεις στην γλυφαδα ρε τιμιε βιοπαλαιστη!!!!!!δεν ειμαι πλουσδιος ρε γαμημενε ενας βιοπαλαιστης Δεξιος ειμαι ...ομως θα ακουσω τον Πριγκηψ και θα συμφωνησω με την αποψη του
τουλαχιστον την πεθερα την εστειλα εγω εσενα σου πινει το αιμαλογικα του διαλεγει και τα σωβρακα...
ας ελπισουμε να μην χειροτερεψουν οικονομικα ωστε για να κανει οικονομια η γυναικα του, να του δινει να φοραει τα δικα της.....
Ναι.ναι αλλα καποια αλλη στιγμη υποσχομαι
Ποια Γλυφαδα ρε Τακη , στα σύνορα με τα ρανταρ του Υμηττου μένει λέμε, μην ακους τι λέει , για να κατεβει Γλυφαδα θελει 10 ευρω βενζίνηλογικα του διαλεγει και τα σωβρακα...
ας ελπισουμε να μην χειροτερεψουν οικονομικα ωστε για να κανει οικονομια η γυναικα του, να του δινει να φοραει τα δικα της.....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
και τι δουλεια εχεις στην γλυφαδα ρε τιμιε βιοπαλαιστη!!!!!!
ηρθα και θα σας ΓΑΜΗΣΩΠοια Γλυφαδα ρε Τακη , στα σύνορα με τα ρανταρ του Υμηττου μένει λέμε, μην ακους τι λέει , για να κατεβει Γλυφαδα θελει 10 ευρω βενζίνη
κανω αλλαγες στη ζωη μου παιδια
Είδες πως σε υποστηρίζω τύπε ;;Ναι.
Αλλά σύντομα παρακαλώ, γιατί δεν ξέρω πόσος χρόνος μου μένει ακόμα.
Κρίμα να χάσω τέτοιο αριστούργημα.
Την έστειλες ή εφυγε μονη της και σας παράτησε στην γκαρσονιέρα ?τουλαχιστον την πεθερα την εστειλα εγω εσενα σου πινει το αιμα
την εστειλα ρε τι ειμαι εγω ραοπαο;Την έστειλες ή εφυγε μονη της και σας παράτησε στην γκαρσονιέρα ?
Πού και πότε γκέγκεν ατό!Είδες πως σε υποστηρίζω τύπε ;;
Μηπως ειναι κανα γαματο Gilf η πεθερά του και την κραταει για άλλες δουλειες ?την εστειλα ρε τι ειμαι εγω ραοπαο;
την πεθερα εχω να την δω ενα χρονο τωρα με τον κορωνα...και οσο κραταει ο κουλης, θα συνεχιζεται....την εστειλα ρε τι ειμαι εγω ραοπαο;
Την έστειλες επίσκεψη σε έναν μακρινό ξάδερφό της που γνωρίζεις μυστικά πως έχει κορώνα;;;την εστειλα ρε τι ειμαι εγω ραοπαο;
την πεθερα εχω να την δω ενα χρονο τωρα με τον κορωνα...και οσο κραταει ο κουλης, θα συνεχιζεται....
βεβαια εκανε και τις 2 δοσεις του εμβολιου και ουτε θρομβωση επαθε ουτε τιποτα...
ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση να μην εχεις πρηξοπουτσι καποιες στιγμες ειναι δεδομενο αυτοΟλες σου τρωνε την ψυχη ακομα και οι βορειες. Η μονη διαφορα ειναι οτι το κανουν χωρις δραματα και υστεριες
συνέχιζε να της κάνεις δόσεις, ο Κουλης ειπε 2 αλλα δεν ειπε οχι παραπανω, οποτε ξεκινα να την στελνεις στα εμβολιαστικατην πεθερα εχω να την δω ενα χρονο τωρα με τον κορωνα...και οσο κραταει ο κουλης, θα συνεχιζεται....
βεβαια εκανε και τις 2 δοσεις του εμβολιου και ουτε θρομβωση επαθε ουτε τιποτα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση να μην εχεις πρηξοπουτσι καποιες στιγμες ειναι δεδομενο α
εσενα περιμεναμε για να κλεισει το καρέΌλη η πλεμπα εδώ μαζεμένη ;