athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.616
- Πόντοι
- 12.756
τους Εκαλιωτες τους ξερω απο 1998 λογω δουλειαςαπο τοτε που πηγε γλυφαδα, απεκτησε και αποψη για τους πραγματικους φραγκατους....η πλεμπα...ο μικρομεσαιος..
τους Εκαλιωτες τους ξερω απο 1998 λογω δουλειαςαπο τοτε που πηγε γλυφαδα, απεκτησε και αποψη για τους πραγματικους φραγκατους....η πλεμπα...ο μικρομεσαιος..
τους πηγαινες τα ψωνια?τους Εκαλιωτες τους ξερω απο 1998 λογω δουλειας
Είδες το μουνάκι !!! και να ήταν και Γλυφάδα καλα θα ήταν , πανω στις κεραίες του Υμητού μένει και επειδη βλεπει Γλυφαδα λεει οτι ζει εκειαπο τοτε που πηγε γλυφαδα, απεκτησε και αποψη για τους πραγματικους φραγκατους....η πλεμπα...ο μικρομεσαιος..
Τους κανονιζε τα κοινόχρηστατους πηγαινες τα ψωνια?
καλυτερα θα ημουν αν τους πηγαινα τα ψωνια η για ψωνια αλλα οχιτους πηγαινες τα ψωνια?
σε συντηρει η γυναικα σου?καλυτερα θα ημουν αν τους πηγαινα τα ψωνια η για ψωνια αλλα οχι
κηπουρός ήσουν τύπε ?καλυτερα θα ημουν αν τους πηγαινα τα ψωνια η για ψωνια αλλα οχι
σε συντηρει η γυναικα σου?
κανονικα τετοιο κελεπουρι που βρηκε επρεπε να με συντηρεικηπουρός ήσουν τύπε ?
εσυ τι λες ρε Τακη , αφου του κανει και ελεγχο τι να ψωνίσει απο Σκαλβενίτησε συντηρει η γυναικα σου?
Για ρωτα, τον θερμοσίφωνα ποιος τον κλεινει στο σπίτι , εκει θα δεις τι παιζεισε συντηρει η γυναικα σου?
μου βγαζει μια εσανς σωγαμπρου...εσυ τι λες ρε Τακη , αφου του κανει και ελεγχο τι να ψωνίσει απο Σκαλβενίτη
ξεκαθαρος σωγαμπρος...μου βγαζει μια εσανς σωγαμπρου...
και τους 2Νιπλι αν χρειαζοσουν δικηγορο ποιο καιναρι θα επελεγες;Χασοδικη η Ραοπαο;η δεν θα τους εδινες ουτε τον πυρετο σου;
το διάβασα αυτό και με εξέπληξε και εμένα. Η επιλογή του ουίσκι είναι ανέκαθεν από τις λίγες αποκλειστικά αντρικές επιλογές. Τι ακολουθεί, του επιλέγει τα πούρα?εσυ τι λες ρε Τακη , αφου του κανει και ελεγχο τι να ψωνίσει απο Σκαλβενίτη
Σιγα μην τον αφηνει να παιρνει πουρα.το διάβασα αυτό και με εξέπληξε και εμένα. Η επιλογή του ουίσκι είναι ανέκαθεν από τις λίγες αποκλειστικά αντρικές επιλογές. Τι ακολουθεί, του επιλέγει τα πούρα?
ηταν ακριβο το γαμηδι και για ανταλλαγμα πηρα τα αλλα 2 ειμαι μεγαλοψυχοςτο διάβασα αυτό και με εξέπληξε και εμένα. Η επιλογή του ουίσκι είναι ανέκαθεν από τις λίγες αποκλειστικά αντρικές επιλογές. Τι ακολουθεί, του επιλέγει τα πούρα?
ξεκάθαρα ραο. Ο άλεξ είναι mellow, τον δικηγόρο τον θέλεις cutthroatΝιπλι αν χρειαζοσουν δικηγορο ποιο καιναρι θα επελεγες;Χασοδικη η Ραοπαο;η δεν θα τους εδινες ουτε τον πυρετο σου;
ξεκαθαρη ερωτηση πλεμπας και σωγαμπρου....ουτε ηξερε οτι μπορεις να εχεις 2,3 ή και περισσοτερους δικηγορους αν θελεις...μονο στο πταισματοδικειο εχει παει που τον γραψανε που δεν φορουσε κρανος...και τους 2
λεφτα υπάρχουν
όχι το ουίσκυ φίλε, όχι το ουίσκυ. Ελπίζω να μην το δει ο σαββίδης αυτόηταν ακριβο το γαμηδι και για ανταλλαγμα πηρα τα αλλα 2 ειμαι μεγαλοψυχος