pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
τυπε αγιος δεν θα γινεις οσο και να το προσπαθειςΤυπε δοκίμασε το με νερό του Καματερού νέκταρ
γνωμη μου
τυπε αγιος δεν θα γινεις οσο και να το προσπαθειςΤυπε δοκίμασε το με νερό του Καματερού νέκταρ
Κάνε το πενηνταρακιατυπε αγιος δεν θα γινεις οσο και να το προσπαθεις
γνωμη μου
δεν υπαρχει λογοςΚάνε το πενηνταρακια
Τυπε η γνώμη σου έχει βαρύνουσα σημασία θα ήθελα να εμβαθύνειςδεν υπαρχει λογος
τυπε με φερνεις σε δυσκολη θεσηΤυπε η γνώμη σου έχει βαρύνουσα σημασία θα ήθελα να εμβαθύνεις
Τυπε μην κάνεις τον δύσκολο θέλεις να βγάλεις τα σωψυχα σουτυπε με φερνεις σε δυσκολη θεση
ναι αλλα καποια αλλη στιγμη υποσχομαιΤυπε μην κάνεις τον δύσκολο θέλεις να βγάλεις τα σωψυχα σου
πινε περδικα τωρα μαλάκα αισθηματία, αν ειχες παρει την γρια θα εμενες κατω απο την Βουλιαγμενη και θα εκανες μπανιο με Λαγκαβουλιν , ενα κιβωτιο θα σου ειχε καθε μεραγαμιολα Νιπλ ειμαι με γυναικα Σκλαβενιτη τον μεγαλο και παιρνει το ματι μου το Λαγκαβουλιν 68 ευρω...παω να το αρπαξω και παθαινει εγκεφαλικο η κυρα....τελικα κλεισαμε σε ενα 12αρι Τζοννυ και μια περδικα απλη
Τυπε είσαι μεγαλόψυχος δεν ήθελες να με στεναχωρήσεις μέρα που ναι μες τη σαρακοστήναι αλλα καποια αλλη στιγμη υποσχομαι
ναι σε αυτον ειναι ο αγαπημενος μου...και ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ παραγγελιες απο το ιντερνετιπινε περδικα τωρα μαλάκα αισθηματία, αν ειχες παρει την γρια θα εμενες κατω απο την Βουλιαγμενη και θα εκανες μπανιο με Λαγκαβουλιν , ενα κιβωτιο θα σου ειχε καθε μερα
Σε ποιον Σκαλβενίτη πας , Βουλιαγμενη γωνια με τον δρομο που παει Βουλα κατω ?
Ε που ήθελες ρε μαλακά στη Νέα Χαλκηδόνα στον μεγάλο με τους Αλβανούς;πινε περδικα τωρα μαλάκα αισθηματία, αν ειχες παρει την γρια θα εμενες κατω απο την Βουλιαγμενη και θα εκανες μπανιο με Λαγκαβουλιν , ενα κιβωτιο θα σου ειχε καθε μερα
Σε ποιον Σκαλβενίτη πας , Βουλιαγμενη γωνια με τον δρομο που παει Βουλα κατω ?
Tις ουισκαρες τις αφησες στο ραφι...να το κανεις μετα Πουτσυ που θα αραξω με τις ουισκαρες μου
Τυπε δηλαδή θα τσακονωμασυαν για το λακαβουλιν αυτά τα πηνουν οι ντιγκινταδες εγώ μόνο αλβανικό τσίπουρο εντριβηςτυποι δεν τσακωνομαι πλεον εχω ωριμασει σαν ανθρωπος
ουτε στα πολιτικα δεν συμμετεχω
θελω να αραξω λιγακι αυτο το καιρο
οι μαλακιες τις συγκατοικησης μαν μου γινονται και υποχωρησεις...ειδε την τιμη και της γυρισαν τα ματια αναποδαTις ουισκαρες τις αφησες στο ραφι...
ΥΓ: Πως σε πετσοκοψε ετσι ρε τυπε?
Πεμπτες μεσημέρια συνηθως παει και η Κοκκινου εκει εχε το νου σου , σκαει με κατι φόρμες και γυαλια, θα την καταλαβεις απο τον βυζο.ναι σε αυτον ειναι ο αγαπημενος μου...και ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ παραγγελιες απο το ιντερνετι
βρε μαλακα 3 εχει εδω κατω , μπορει να πηγαινει και στα Λιντλ ο ΑλβανόςΕ που ήθελες ρε μαλακά στη Νέα Χαλκηδόνα στον μεγάλο με τους Αλβανούς;
θυμασαι ρε μουνι ποια ειναι η αδυναμια μου;Πεμπτες μεσημέρια συνηθως παει και η Κοκκινου εκει εχε το νου σου , σκαει με κατι φόρμες και γυαλια, θα την καταλαβεις απο τον βυζο.
Εκεινη την μερα παρε το Λαγκαβουλιν