fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 606
Δηλαδή θες να πει ότι δεν τους μιλάς λόγω κινητου ;;;;
Τοτε αντι να ψαχνεις να την πέσεις γιατί δεν κοιτάς να ανοιξεις κανα μαγαζί με κινητά ?Είτε έχουν είτε δεν έχουν άντρα,στο κινητό το 99,9% είναι εθισμένες.Κανονικά πρεζόνια
Εγώ πλέον αν δω καμία έξω χωρίς να κρατάει κινητό,τσιμπιέμαι να δω αν είναι ψευδαίσθηση.
Τωρα θα σου πει ότι έχουν ήδη κινητά ή αγοράζουν μόνο μέσω ίντερνετΤοτε αντι να ψαχνεις να την πέσεις γιατί δεν κοιτάς να ανοιξεις κανα μαγαζί με κινητά ?
Μόνες τους θα έρχονται σε εσένα.
Δεν μπορει κάποια θα σου κάτσει.
Έλα ρε ! Δεν βλέπεις άρρενες παπάρες που να είναι όλη μέρα με το κινητό στη μάπα ;;;; Βλέπω συνέχεια και όχι πολύ νέους αποκλειστικά ! Έχει και μεγαλύτερους, στα 30 , στα 40 ., στα 50 , στα 60 !
Πάλι θα του βρώ τρόπο να γαμήσει.Τωρα θα σου πει ότι έχουν ήδη κινητά ή αγοράζουν μόνο μέσω ίντερνετ
Αν τα καταφέρεις μαζί του,θα σε παραδεχτώΠάλι θα του βρώ τρόπο να γαμήσει.
Θα βρίσκει αυτες με τα κινητά και θα τους λέει να ερθουν στο μαγαζί του να τους αποσυρει το παλιο και να παρουν καινουργιο σε πολυ καλη τιμη.
Αν αγοραζουν μεσω ιντερνετ θα του προτεινα να γίνει κουριερ και να πηγαινει αυτος τα κινητά, παλι καποια θα του κατσει, ακόμα καλύτερα θα ηταν να τους πει οτι θα τους κανει την απόσυρση ακομα πιο ευκολη, θα πηγαίνει σπιτι τους να κοιταει το κινητο και να δίνει προσφορά τιμης αποσυρσης και αν συμφωνουν θα το παιρνει μαζι του θα πηγαινει στο μαγαζι θα παιρνει το καινουργιο και θα τους το πηγαινει και παλι.
Αρα 2 φορες επισκεψη , δεν μπορει , μια απο τις 2 φορες θα γαμησει κάποια.
Αν τα καταφέρεις μαζί του,θα σε παραδεχτώ
Όπως και να 'χει, δεν είναι καλό σε μια δουλειά οι εργαζόμενοι να συμπλέκονται σε μεταξύ τους σχέσεις.Πάντως, για αυτά τα παιδιά από το γραφείο που σας είπα, οι άντρες είναι κάπως μαζεμένοι αλλά κάποια δίχτυα πρέπει να τα έριξαν. Απλά δεν έπιασαν τίποτα. Ειδικά ο ένας κάπως έδειξε ενδιαφέρον και νομίζω ότι πρέπει να έκανε κίνηση, χωρίς να είμαι σίγουρος. Οι υπόλοιποι δηλαδή στο γραφείο καταλάβαμε ότι γούσταρε αυτή με τις γάτες. Άρα προφανώς και εκείνη το κατάλαβε, απλά δεν ενέδωσε...
Τί να πω...
Υγεία να υπάρχει...
Αν ήμουν αφεντικό θα επέτρεπα να κάνουν σχέση οι εργαζόμενες μόνο μαζί μουΌπως και να 'χει, δεν είναι καλό σε μια δουλειά οι εργαζόμενοι να συμπλέκονται σε μεταξύ τους σχέσεις.
Αν ήμουν αφεντικό, θα το απαγόρευα ρητά.
Πάντως, για αυτά τα παιδιά από το γραφείο που σας είπα, οι άντρες είναι κάπως μαζεμένοι αλλά κάποια δίχτυα πρέπει να τα έριξαν. Απλά δεν έπιασαν τίποτα. Ειδικά ο ένας κάπως έδειξε ενδιαφέρον και νομίζω ότι πρέπει να έκανε κίνηση, χωρίς να είμαι σίγουρος. Οι υπόλοιποι δηλαδή στο γραφείο καταλάβαμε ότι γούσταρε αυτή με τις γάτες. Άρα προφανώς και εκείνη το κατάλαβε, απλά δεν ενέδωσε...
Τί να πω...
Υγεία να υπάρχει...
εσυ ποτε θα παντρευτεις δεν μας ειπεςΑυτοί τώρα είναι οι κλασικοί μπάκουροι 30+ που όποια τους κάτσει,θα την παρακαλάνε για γάμο
Πάντως μεγάλη γκαντεμιά να έχεις γκόμενες στη δουλειά και να μην είναι διαθέσιμες.Το έχω περάσει και ξέρω.Να τις βλέπεις κάθε μέρα,να μιλάτε,να θες να τις γαμήσεις αλλά...να'χουν σχέση.
Όπως και να 'χει, δεν είναι καλό σε μια δουλειά οι εργαζόμενοι να συμπλέκονται σε μεταξύ τους σχέσεις.
Αν ήμουν αφεντικό, θα το απαγόρευα ρητά.
Τι δωρο θα του κανεις Πουτσυ;εσυ ποτε θα παντρευτεις δεν μας ειπες
δυο βιζιτες για ενα διωρο με κωλο λεσβιακο κλπΤι δωρο θα του κανεις Πουτσυ;
Ενα κινητο κανονικα πρεπει να του κανει, να το δωσει στην γυναικα να τον χωρίσειΤι δωρο θα του κανεις Πουτσυ;
ετοιμαζω περδικα με πατατακια,γαριδακια,πιτσινια να ισιωσωΕνα κινητο κανονικα πρεπει να του κανει, να το δωσει στην γυναικα να τον χωρίσει
εγω πινω ιρλανδεζικο bushmills με ελαχιστο νερο βρυσηςετοιμαζω περδικα με πατατακια,γαριδακια,πιτσινια να ισιωσω
εξαιρετικη επιλογη Πουτσυεγω πινω ιρλανδεζικο bushmills με ελαχιστο νερο βρυσης
Τυπε δοκίμασε το με νερό του Καματερού νέκταρεγω πινω ιρλανδεζικο bushmills με ελαχιστο νερο βρυσης
ο μαλακας ο καραμανης γιατι δε γραφει ντρεπεται??