Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (4 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964
Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
160
Πόντοι
1
Παναγιωτη για πες μας ρε τυπε, πως μπορεις με μια-δυο σχεσεις να βρεις τη γυναικα της ζωης σου?

Δεν είπα «τη γυναίκα της ζωής σου». Λέω απλά ότι το λογικό είναι να μαθαίνεις σιγά σιγά το αντίθετο φύλο ως έφηβος, να κάνεις την πρώτη σου σχέση, άντε μια δεύτερη στις σπουδές σου ή στα 20κατι σου και τέλος. Το 90% αυτό κάνουν γιατί ο άνθρωπος ψάχνει το ταίρι του. Θηλαστικά είμαστε. Ψάχνεις ταίρι, ασφάλεια, ρουτίνα, κάπου να πετάξεις άγκυρα και να ζήσεις ΑΛΛΑ πράγματα, με το ταίρι σου. Οικογένεια, ταξίδια, μικρές χαρές. Υπάρχει περίπτωση ρε φίλε να θες να είσαι σα φτερό στον άνεμο; Ποιες γκόμενες και κουραφέξαλα... λίγοι είναι αυτοί που τις αλλάζουν σα τα πουκάμισα και αυτοί πάλι το ψάχνουν. Επίσης, δεν υπάρχει περίπτωση άνθρωπος λογικός που αλλάζει γκόμενες να πληρώσει ποτέ για σεξ. Αυτό το κάνουμε εμείς που έχουμε τα θεματάκια μας. Δεν το έκανα ποτέ γιατί μου φταίει η ελληνίδα. Ούτε και κανένας άλλος εδώ μέσα.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Δεν είπα «τη γυναίκα της ζωής σου». Λέω απλά ότι το λογικό είναι να μαθαίνεις σιγά σιγά το αντίθετο φύλο ως έφηβος, να κάνεις την πρώτη σου σχέση, άντε μια δεύτερη στις σπουδές σου ή στα 20κατι σου και τέλος. Το 90% αυτό κάνουν γιατί ο άνθρωπος ψάχνει το ταίρι του. Θηλαστικά είμαστε. Ψάχνεις ταίρι, ασφάλεια, ρουτίνα, κάπου να πετάξεις άγκυρα και να ζήσεις ΑΛΛΑ πράγματα, με το ταίρι σου. Οικογένεια, ταξίδια, μικρές χαρές. Υπάρχει περίπτωση ρε φίλε να θες να είσαι σα φτερό στον άνεμο; Ποιες γκόμενες και κουραφέξαλα... λίγοι είναι αυτοί που τις αλλάζουν σα τα πουκάμισα και αυτοί πάλι το ψάχνουν. Επίσης, δεν υπάρχει περίπτωση άνθρωπος λογικός που αλλάζει γκόμενες να πληρώσει ποτέ για σεξ. Αυτό το κάνουμε εμείς που έχουμε τα θεματάκια μας. Δεν το έκανα ποτέ γιατί μου φταίει η ελληνίδα. Ούτε και κανένας άλλος εδώ μέσα.
Σε έναν ιδανικό κόσμο έτσι θα έπρεπε να είναι τα πράγματα. Όμως, όμως, όμως, στην πραγματική ζωή αν δεν υπήρχε η καταπίεση από την κοινωνία και τους νόμους ο γάμος με την πρώτη, τη "μία και μοναδική σου αγάπη", θα διαλυόταν πολύ γρήγορα. Κάτι που το βλέπουμε να συμβαίνει στις μέρες που τα λουριά χαλαρώσανε.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Ωραία τότε τι ακριβώς είναι σχέση για εσάς ; Και εξηγώ. Έστω ότι ξέρω τον εαυτό μου τέλεια. Ξέρω ποιος είμαι τι θέλω. Γνωριζω μια που μου αρέσει εμφανισιακά. Ξεκινάμε κάτι. Δε την μαθαίνεις σε δυο εβδομάδες η δυο μήνες ,θέλει λίγο χρόνο.

Άρα είτε ορίζετε σαν σχέση κάτι π έχει κρατήσει ήδη ένα χ λογικό διάστημα (6-12-18 μήνες) ενώ έχετε και πειραματισμός λιγοτερησ Διαρκείας με άλλες,είτε αυτό το 2 γυναίκες και είμαστε θηλαστικά και τέρμα ειναι άτοπο

Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
160
Πόντοι
1
Ωραία τότε τι ακριβώς είναι σχέση για εσάς ; Και εξηγώ. Έστω ότι ξέρω τον εαυτό μου τέλεια. Ξέρω ποιος είμαι τι θέλω. Γνωριζω μια που μου αρέσει εμφανισιακά. Ξεκινάμε κάτι. Δε την μαθαίνεις σε δυο εβδομάδες η δυο μήνες ,θέλει λίγο χρόνο.

Άρα είτε ορίζετε σαν σχέση κάτι π έχει κρατήσει ήδη ένα χ λογικό διάστημα (6-12-18 μήνες) ενώ έχετε και πειραματισμός λιγοτερησ Διαρκείας με άλλες,είτε αυτό το 2 γυναίκες και είμαστε θηλαστικά και τέρμα ειναι άτοπο

Από αυτό που είπες φαινεται ότι δεν έκανες ποτέ σχέση. Ρε φίλε, σου λέω ότι ο άνθρωπος όσο μεγαλώνει, καλό είναι να ακολουθεί μια πεπατημένη. Πήρα θάρρος να το γράψω αυτό γιατί πριν διάβαζα ότι ο τάδε πχ που παντρεύτηκε ή έχει σχέση είναι «μαλακας». Η μοναξιά είναι κακό πράγμα. Δε λέω ότι πρέπει να κάνεις παιδιά πχ ντε και καλά. Αλλά το να έχεις μια υγιή σχέση με μια γυναίκα είναι απαραίτητο. Σαλεύει το μυαλό φίλε, γερνάει ο άνθρωπος. Σε χτυπάει μια μέρα την πόρτα κάτι αναπάντεχο και σου τα κάνει όλα πουτανα. Μετά λες «τι έκανα τόσα χρόνια, γιατί δεν προχώρησα με την τάδε» κτλ. Κάθεσαι και με ρωτάς πόσος χρόνος θεωρείται σχέση λες και είμαστε παιδιά. Αυτό που λέω είναι ότι δε γίνεται να υπάρχει θέμα για την ελληνίδα γυναίκα που να λέγονται τέτοιες μπούρδες. Τα πράγματα είναι απλά: δοκιμάζεις, πέφτεις, σηκώνεσαι, ψάχνεις μια κοπέλα / γυναίκα με τα σωστά κριτήρια. Εδώ έχει τύπους 40+ που μιλάνε με βαθμολογίες για τις γυναίκες. Έτσι πώς να πετύχεις; Ο άλλος πέτυχε γιατί πάνω κάτω ξέρει πού πατά. Στην πορεία βλέπει αν του βγει αλλά από νωρίς ξέρει. Να πας με μια τάνα και δέκα, μαζί σου. Αλλά αυτός ο τύπος ο σαντμαν είναι ο ορισμός της μιζέριας, απορώ πώς την παλεύει.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ίσα ίσα θεωρώ ότι οι επαρχιώτισσες πέφτουν πολύ πιο εύκολα από τις "πρωτευουσιάνες" λόγω έλλειψης επιλογών.

Πέφτουν εύκολα...αρκεί να μην ζουν στην επαρχία

Στα κωλοχώρια και τις πόλεις τους όλες το παίζουν ιστορία

Με το που περνάν τα σύνορα των πόλεών τους,θα ξεμουνιαστούν με τον πρώτο μούσια που θα τις γυαλίσει

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456

Από αυτό που είπες φαινεται ότι δεν έκανες ποτέ σχέση. Ρε φίλε, σου λέω ότι ο άνθρωπος όσο μεγαλώνει, καλό είναι να ακολουθεί μια πεπατημένη. Πήρα θάρρος να το γράψω αυτό γιατί πριν διάβαζα ότι ο τάδε πχ που παντρεύτηκε ή έχει σχέση είναι «μαλακας». Η μοναξιά είναι κακό πράγμα. Δε λέω ότι πρέπει να κάνεις παιδιά πχ ντε και καλά. Αλλά το να έχεις μια υγιή σχέση με μια γυναίκα είναι απαραίτητο. Σαλεύει το μυαλό φίλε, γερνάει ο άνθρωπος. Σε χτυπάει μια μέρα την πόρτα κάτι αναπάντεχο και σου τα κάνει όλα πουτανα. Μετά λες «τι έκανα τόσα χρόνια, γιατί δεν προχώρησα με την τάδε» κτλ. Κάθεσαι και με ρωτάς πόσος χρόνος θεωρείται σχέση λες και είμαστε παιδιά. Αυτό που λέω είναι ότι δε γίνεται να υπάρχει θέμα για την ελληνίδα γυναίκα που να λέγονται τέτοιες μπούρδες. Τα πράγματα είναι απλά: δοκιμάζεις, πέφτεις, σηκώνεσαι, ψάχνεις μια κοπέλα / γυναίκα με τα σωστά κριτήρια. Εδώ έχει τύπους 40+ που μιλάνε με βαθμολογίες για τις γυναίκες. Έτσι πώς να πετύχεις; Ο άλλος πέτυχε γιατί πάνω κάτω ξέρει πού πατά. Στην πορεία βλέπει αν του βγει αλλά από νωρίς ξέρει. Να πας με μια τάνα και δέκα, μαζί σου. Αλλά αυτός ο τύπος ο σαντμαν είναι ο ορισμός της μιζέριας, απορώ πώς την παλεύει.

Οκ απο την πρωτη προταση καταλαβα και απο τα αλλα που εχω δει βεβαιωθηκα οτι εισαι απλα ενα τρολ που ψαχνει να βρει (με προσβολες και προκλησεις) καποιον να του δωσει σημασια. Δε διαβασα κατι αλλο δε χρεαζεται.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Παναγιώτη Π
αν και δεν συμφωνώ με όλα όσα λες, είσαι μία όαση λογικής σε αυτό το φόρουμ.

Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
160
Πόντοι
1
Παναγιώτη Π
αν και δεν συμφωνώ με όλα όσα λες, είσαι μία όαση λογικής σε αυτό το φόρουμ.

Ίσως εκφράζομαι λίγο απότομα ή δεν κάποια πράγματα να αναθεωρήσω απλά έχω λίγο τις μαύρες μου και τα λέω χύμα όπως τα νιώθω. Χωρισα πρόσφατα και μου έτυχε και ένα θέμα υγείας, θα περάσει μεν αλλά με διέλυσε ψυχολογικά. Πάνω εκεί πατάω και λέω ότι πρέπει να εκτιμάμε ότι έχουμε, τον εαυτό μου κράζω.

@κορακι λυπάμαι που νιώθεις έτσι αλλά αν συμφωνούσαμε σε όλα δε θα υπήρχε λόγος να γίνεται κουβέντα. Κάτσε εσυ και μιλα για μια τυπισσα κάποτε στο φαρ ουέστ που παραλίγο να της δώσεις τον κωλο στο χέρι αλλά κάτι χάλασε τελευταία στιγμή και γι’ αυτό φταίει η Ελληνίδα κόρη.

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.412
Πόντοι
6.955
[/quote]
Φίλε δεν ισχύει αυτό που λες.
Εγώ είμαι 40 και έχω τελειώσει το Πανεπιστήμιο στην Αθήνα στου Ζωγράφου.
Για τη δική μου ηλικία, από σχολείο μέχρι 4ο έτος Πανεπιστήμιο γκόμενα είχαν ελάχιστοι. Δε θα μιλήσω με ποσοστά αλλά ελάχιστοι. Μετά χρώσταγε ο καθένας τα δικά του και χαθήκαμε.
Όσοι παντρεύτηκαν , το έκαναν στα 30-35 και με την πρώτη τους σχέση, άντε με τη δεύτερη.
Το "όλοι είχαν γκόμενα" δεν ισχύει ούτε για πλάκα.
Δεν μιλάω μόνο για τους φίλους μου, γενικά για τα παιδιά στη σχολή.
Για τις πιο νέες γενιές δεν έχω άποψη. Για τους σημερινούς 20-25άρηδες.
Δεν είναι έτσι όπως τα λες.
Μαζί σου θα συμφωνήσω μόνο στο ότι και οι άντρες έχουμε ευθύνη. Σε αυτό ναι
[/quote]

Είμαι του 1978 και συνυπογράφω από άποψη δικής μου εμπειρίας όσα λες. Οι γυναίκες γεννημένες την περίοδο 1975 - 1985 είναι η χειρότερη γενιά γυναικών από έναρξης ιστορίας έθνους διότι δεν προσέφεραν τίποτα στους άνδρες. Την τις δεκαετίες 1990-2000 έπαιζε τόση πολύ γκλαμουριά και "πουλμούρ" (από το πουλάω μούρη) που νεώτεροι άνδρες που δεν έχουν βιώσει τα χρόνια αυτά δύσκολα μπορούν να αντιληφθούν. Τέλος, θέλω να επισημάνω το ότι κυρίαρχη μεταβλητή στην εξίσωση που δίνει το αποτέλεσμα γκομενικές επιτυχίες παίζει το κοινωνικό στάτους και μην το ξεχνάτε αυτό. Ειδικά για εμάς που διανύουμε την πέμπτη δεκαετία της ζωής μας.

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.423
Πόντοι
206
Συμφωνώ Jim28. :wink:
Απίστευτη σνομπαρία.
Παναγιώτη Π. μη λες τα αυτοννόητα.
Εννοείται ότι η συντροφικότητα (μαζί με την επαγγελματική αποκατάσταση) σε οδηγεί σε ψυχική ηρεμία.
Δε διαφωνεί κανείς σε αυτό.
Δεν είναι όμως τόσο αγγελικά πλασμένες οι σχέσεις.
Και οι γυναίκες έχουν μάθει να είναι βασίλισσες και το κέντρο του κόσμου

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Μόνο μια διόρθωση . Ο Σαντ δεν γαμάει τίποτε. Μόνο κλαψουριάζει .

edigno

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2020
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
1
Το κορακι εχει ψυχολογικα προβληματα οπως εγω ο sad λεει την αληθεια

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Στα 18, δηλαδη στη 3 λυκειου, στο δικο μου σχολειο, ελαχιστοι, εως καθολου γαμαγανε.

Ξερω πολυ κοσμο που πρωτο-γαμησε στα 21-22. Μετα μεινανε με αυτη τη μια καμια 3-4ετια, μετα στρατος, φτανεις ετσι στα 27 με ελαχιστες γκομενες.

Η ηλικια που μπορουν οι αντρες να γαμανε αβερτα ειναι 28+ . Εχεις καποια καλη δουλεια, μερικα λεφτα και αυτα παιζουν ρολο. Πολλοι μενουν με γονεις πριν, δεν εχουν λεφτα, 1002 λογοι που ΠΟΛΛΟΙ (δε λεω ολοι) ΔΕ γαμανε.

Επισης παιζει ρολο και το ποσο δουλευεις. Αν δουλευεις σε ελεγκτικη/συμβουλευτικη, η θα γαμησεις καμια πρακτικαρια (στα 28) η καμια συναδερφο. Απο τη στιγμη που ειναι ανδροκρατουμενα επαγγελματα γαμησε τα. Βγαινεις μια φορα τη βδομαδα και με τον ελλεηνιδιστικο ξυνισμο, αντε να γαμησεις

Σε πολλους (σαντμαν φαση) μετα απο τοσα χρονια αγαμιας/πυρφορισμου/ηττοπαθειας τους μενουν κουσουρια και ξοφλανε σαν αντρες.

Δε λεω πως ειναι ΟΛΟΙ ετσι, αλλα ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ στην Ελλαδα.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Η ηλικια που μπορουν οι αντρες να γαμανε αβερτα ειναι 28+ . Εχεις καποια καλη δουλεια, μερικα λεφτα και αυτα παιζουν ρολο. Πολλοι μενουν με γονεις πριν, δεν εχουν λεφτα, 1002 λογοι που ΠΟΛΛΟΙ (δε λεω ολοι) ΔΕ γαμανε.

Ναι βλέπουμε πόσο αβέρτα γαμάνε

Γι'αυτό παρακαλάνε να παντρευτούν

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006

Ναι βλέπουμε πόσο αβέρτα γαμάνε

Γι'αυτό παρακαλάνε να παντρευτούν
Θελεις να παντρευτεις τύπε?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Στα 18, δηλαδη στη 3 λυκειου, στο δικο μου σχολειο, ελαχιστοι, εως καθολου γαμαγανε.

Ξερω πολυ κοσμο που πρωτο-γαμησε στα 21-22. Μετα μεινανε με αυτη τη μια καμια 3-4ετια, μετα στρατος, φτανεις ετσι στα 27 με ελαχιστες γκομενες.

Επισης παιζει ρολο και το ποσο δουλευεις. Αν δουλευεις σε ελεγκτικη/συμβουλευτικη, η θα γαμησεις καμια πρακτικαρια (στα 28) η καμια συναδερφο. Απο τη στιγμη που ειναι ανδροκρατουμενα επαγγελματα γαμησε τα. Βγαινεις μια φορα τη βδομαδα και με τον ελλεηνιδιστικο ξυνισμο, αντε να γαμησεις

Σε πολλους (σαντμαν φαση) μετα απο τοσα χρονια αγαμιας/πυρφορισμου/ηττοπαθειας τους μενουν κουσουρια και ξοφλανε σαν αντρες.

Δε λεω πως ειναι ΟΛΟΙ ετσι, αλλα ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ στην Ελλαδα.
Προσυπογραφω.

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Οι δικοι μου γνωστοι, φιλοι, ξαδερφοι, κλπ, γεννημενοι μεσα προς τελη 80, αρχες 90, ειναι η μπακουρια, η εχουν μια γκομενα για ενα σωρο χρονια.

Ξερω τυπους 27-28 χρονων που εχουν παει με 3 γκομενες και την τελευταια την παντρευτηκαν. Τριανταρηδες που εχουν 3 μακροχρονιες σχεσεις και τιποτα αλλο

Και ολοι σκουζουν οτι δεν εχουν παρει οσες θα επρεπε.

Μια ελληνιδα φιλη μου μου ελεγε δεν εχει ακουσει κανεναν να εχει παει με πανω απο 10 και συνηθως αυτοι που βρισκει (31 αυτη) εχουν μαξ 6-7 (και ειναι και λιγο τσουλακι αυτη, πορνη του ελεους φαση)

Για εναν εχω ακουσει να εχει παει με 20+. Αυτος εκανε παρεα με αναρχοκομμουνιστριες και τις επαιρνε ετσι. Τωρα να γαμαω φεμιναζι με δασος για μουνι, ευχαριστω δε θα παρω

Μιλαμε για τυπους που εμειναν μια ζωη Ελλαδα. Με οσους ελληνες βρισκομαι εξωτερικο ολοι χτυπανε πολλαπλασια νουμερα και ολοι λενε οτι Ελλαδα δε γαμαγανε. Το να μην εισαι μπακουρι για πανω απο τετραμηνο μονο αν εχεις μεγαλο κυκλο και το ονομα του σχεσακια πυρφορου (αλλιως αν εισαι η εξαιρεση)

Eτσι οπως τα λες ειναι τυπε.Ελλαδα οποιος γαμαει ειναι σε σχεση.Τα βλεπω απο τον κυκλο μου.Μονο κατι μπαροβιοι και κατι υποδοχες/πορτες σε νυχτα γαμανε καπως περισσοτερο.Ολοι οι αλλοι κανουν τους αγαπουληδες-πυρφορους και γαμανε σε σχεση με αγκαλιτσες-φιλακια-γκουτσου γκουτσου κλπ.Και παζει πολυ παρακαλιτο.Να ξες οτι και μερικοι που εχουν σχεση δεν γαμανε οπως θα ηθελαν.

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Αξιότιμοι συμπουρδελιαρηδες, είναι και επισήμως Κυριακή. Και θέτω ίσως το ερώτημα της εβδομάδος προς διαβούλευση. :P

Με ταλανίζει ένα ερώτημα, το οποίο δεν μπορώ να θέσω έξω ανοικτά. Θεωρώ ότι χρειάζεται πείρα και δεν την έχω για να απαντήσω.

Όποιος βαριέται την έκταση -το λέω εκ προοιμίου- να μη συνεχίσει να διαβάζει.

Από το φθινόπωρο, διατρέχω μια νεα περίοδο της ζωής μου. Αποφοίτησα μετά από 5 χρόνια σπουδών από τη Φιλοσοφική Αθηνών. Αλλά η συσσώρευση αγαμίας και μια διάθεση αποτίμησης της φοιτητικής εμπειρίας με έχουν ωθήσει να αναρωτιέμαι:

Πώς γίνεται και αφού φοιτούσα επί 5 χρόνια σε ενα ίδρυμα χιλιάδων φοιτητών, με την συντρηπτική πλειοψηφία να είναι γυναίκες, βγήκα χωρίς γκόμενα να το πω χονδρικά. Δεν έπαιξε τίποτα! Ενδιαφέρθηκα για πολλές, ενδιαφέρθηκαν ορισμένες αλλά δεν έγινε κατι. Και μιλάμε για αμέτρητες γυναίκες με τις οποίες γνωρίστηκα σε αυτά τα 5 χρόνια.

Πήγαινα στα μαθήματα τακτικά, είχα ενδιαφέροντα, επιδόσεις και βαθμούς, άποψη και κρίση. Δεν ήμουν λιγούρης, δεν φαινόμουν αγάμητος.
Στο ζήτημα της εμφάνισης, από σώμα γυμνασμένο λόγω βαρών και περιποιηνένο ντύσιμο. Μειονέκτημα είναι ότι είμαι 1,62 και αυτομάτως λογικό είναι να περιορίζεται το κοινό απεύθυνσης. Σπάνια (και ίσως ποτέ) θα σε κοιταξει η ψηλή αλλά δεν έχω θέμα.Τα τρία χρόνια είχα πυκνό και μακρύ μαλλί έως τη μέση, το οποίο πρόσεχα, δεν ήμουν δηλαδή όπως να είναι. Αλλά πάλι, λογικό είναι σε πολλές να μην αρέσει.

Εν ολίγοις, προσπαθούσα να διατηρώ ένα επίπεδο στο ζήτημα της εμφάνισης, να προσπαθώ να υπερβαίνω τον μεσο όρο.  Κάπου αλλού θα ήταν πιο δύσκολο αλλά σε ένα χώρο με το 95 τοις εκατό να είναι γυναίκες, νομίζω ότι θέλει προσπάθεια να μην προκύψει κατι σεξουαλικά ή ερωτικά. Κι όμως το κατάφερα.

Αφού το έβγαλα από μέσα μου, σας ευχαριστώ για το χρόνο.
Θα εκτιμούσα να μου λέγατε τις απόψεις σας. :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom