Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.781
Πόντοι
3.506
Υπάρχει πουθενά κάποια στατιστική μελέτη με τα ποσοστα των παντρεμένων γυναικών που έχουν κερατώσει τον άντρα τους ;
Θα με ενδιέφερε. Όποιος έχει κάτι ας ανεβάσει (κατά προτίμηση για Ελλάδα)

Έξι στις δέκα γυναίκες.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Βλέπω όλες αυτές τις 30+ της επαρχίας,με παιδιά,με καρότσια,σκέφτομαι τί παρτόλες και χυσοκαταπιόλες θα ήταν στα νιάτα τους και τώρα το παίζουν καθωσπρέπει μανούλες. :vomit: Φυσικά με τη μάνα τους πάντα δίπλα,γιατί χωρίς αυτήν αντίο ζωή

Η γυναίκα έχει τον τρόπο μέσω γάμου και παιδιών να εξαγνίζεται,πραγματική κολυμπήθρα του Σιλωάμ.Ας όψονται φυσικά και οι τόσοι μαλάκες που παρακαλάνε να τις παντρευτούν

Βλέπω ότι έγραψες και άλλες μαλακιες.
Καλά κάνανε ρε στοκε,έκαναν αυτό που γουσταραν και με αυτόν που γουσταραν.Μαντεψε γιατί.Ακριβως,γιατί βλέπονταν.
Σε αντίθεση με εσένα...

Εισαι λιγο αδικος εδω, εχω δει πολλες φορες γκομενες να χυλοπιτιαζουν ωραιους και να πηγαινουν με τριτοτεταρτους. Μη με κανεις να ψαξω προφιλ φεησμπουκ και ποσταρω, θα γινω μπαρμπαπηδουλας και δε το θελω

Κοιταζα παντως κατι γκομενιτσες απο τη σχολη (η μια με ειχε χυλοπιτιασει κιολας), ομορφουλες, παντρεμενες και ολες με κατι καραφλες με φατσα πυρφορου.....

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.587
Πόντοι
12.756
οσες εχω γνωρισει και εχω γαμησει που ειναι παντρεμενες χωρισμενες σχεδον ολες ειχαν για αντρες ησυχους,νετριους εμφανισιακα-αρνακια που λεμε-..οταν τις ρωταγα γιατι μου ελεγαν ολες μας εβγαζαν σιγουρια..καταλαβαινεται φανταζομαι τι εννοουσαν

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
οσες εχω γνωρισει και εχω γαμησει που ειναι παντρεμενες χωρισμενες σχεδον ολες ειχαν για αντρες ησυχους,νετριους εμφανισιακα-αρνακια που λεμε-..οταν τις ρωταγα γιατι μου ελεγαν ολες μας εβγαζαν σιγουρια..καταλαβαινεται φανταζομαι τι εννοουσαν

Και φυσικά τους κεράτωναν με καλύτερους τους

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.587
Πόντοι
12.756

μονο μια ειχε κερατωσει αλλα ολες μετα τον χωρισμο ειχαν καλυτερους απο τους πρωην ανδρες τους

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206

μονο μια ειχε κερατωσει αλλα ολες μετα τον χωρισμο ειχαν καλυτερους απο τους πρωην ανδρες τους

Μην το διαβάσει αυτό ο Σαντ Μαν

edigno

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2020
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
1
Ο ελληνας δεν ειναι αρνακι γυφτος ειναι?

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.587
Πόντοι
12.756

Μην το διαβάσει αυτό ο Σαντ Μαν
:grin:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Επαρχία χωρίς γάμο ή σχέση,είσαι σχεδόν περιθωριακός.Βλέπεις μπάκουρες 30-45 χρονών να κάθονται μόνοι στις καφετέριες και είναι για λύπηση.Αν είναι να μείνεις μόνιμα επαρχία,παντρεύεσαι σχεδόν αναγκαστικά,αφού μπακούρι θα νιώθεις σαν εξωγήινος.

Τουλάχιστον Θεσσαλονίκη,Αθήνα έχεις μπουρδέλα,βίζιτες κλπ αλλά για γκόμενες πάλι θες δικτύωση αν δεν είσαι φοιτητής

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
Sad_man βάλε βύσμα να κάνεις το εμβόλιο και αμολύσου όποια πάρει ο χάρος πριν εμβολιαστούν οι υπόλοιποι

Αθέμιτο προβάδισμα θα πεις,αλλά ο τολμών νικά

edigno

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2020
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
1
Εγω ναυαγιο ψυχασθενης ειμαι, που να παω?

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Επαρχία χωρίς γάμο ή σχέση,είσαι σχεδόν περιθωριακός.Βλέπεις μπάκουρες 30-45 χρονών να κάθονται μόνοι στις καφετέριες και είναι για λύπηση.Αν είναι να μείνεις μόνιμα επαρχία,παντρεύεσαι σχεδόν αναγκαστικά,αφού μπακούρι θα νιώθεις σαν εξωγήινος.

Τουλάχιστον Θεσσαλονίκη,Αθήνα έχεις μπουρδέλα,βίζιτες κλπ αλλά για γκόμενες πάλι θες δικτύωση αν δεν είσαι φοιτητής

Δε ξερω αν αυτο ειναι λογικο ομως. Αν ισχυει και υποθετουμε πως το αορατο χερι της αγορας ισχυει θα επρεπε οι πουτανες να πηγαινουν επαρχια (ενδεχομενως και για τουρ) για να αδειαζουν ολους τους πεινασμενους.......Πως γινεται να μην υπαρχουν μπουρδελα τοτε?

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456

Λογικο αφου η γυναικεια φυση ειναι απλη και αμειλικτη.

Χρειαζονται το γαμια να τις γονιμοποιησει. Στο μυαλο τους γαμιας ειναι αυτος που τις εχει χεσμενες κυριως, δε νομιζω οτι παιζει ρολο το ποσο ωραιος ειναι κλπ.

Μετα θελουν τον αγαπουλη για να τον κανουν οτι θελουν. Αυτος θα μεγαλωνει τα παιδια του γαμια, θα τρωει κερατο, θα λεει (οταν τον χαστουκιζουν) συγνωμη αγαπη μου που επεσα στο χερι σου κλπ κλπ

Ετσι εχουν το σιγουρο, υπακουο, σκυλο και μετα μπορουν να γινουν χυσοδοχεια οπως θελουν.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Δε ξερω αν αυτο ειναι λογικο ομως. Αν ισχυει και υποθετουμε πως το αορατο χερι της αγορας ισχυει θα επρεπε οι πουτανες να πηγαινουν επαρχια (ενδεχομενως και για τουρ) για να αδειαζουν ολους τους πεινασμενους.......Πως γινεται να μην υπαρχουν μπουρδελα τοτε?

Ένα παράδειγμα είναι ο Έβρος που είναι τίγκα στους φαντάρους.Εκεί δεν θα'πρεπε να'χει εκατοντάδες μπουρδέλα και πουτάνες;Γιατί να πάει ο άλλος 5 ώρες στο νετ καφέ που πηγαίναμε τότε αντί να πάει να ρίξει ένα πούτσο σε κάθε έξοδο;Και με νορμάλ τιμή,κανα 10-15 ευρώ το πολύ,όχι 30αρια.Και οι πουτάνες θα χέζονταν στο τάληρο και οι φαντάροι θα ξελαμπίκαραν.

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.423
Πόντοι
206
Στις μικρές κοινωνίες δεν μπορεί να ανοίξει μπουρδέλο ρε παιδιά.
Μπορεί να υπάρχει αγαμία αν δεν έχεις σχέση, αλλά δεν τολμάς να πας. Γίνεσαι βούκινο.
Ενώ εδώ χάνεσαι , στην Αθήνα σε μια πόλη 5 εκατομμυρίων

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636

Χαχα,να σαι καλα ρε τυπε μ εκανες κ γελασα.

By the way πρεπει να χεις τρελά ψυχολογικα τυπε μου για να βγαζεις τοσες ανασφαλειες σ αυτο το μνμ .

Τι σε καναν μικρο ρε τυπε;Σε γαμαγανε απ τον πωπο;

Σ ενημερωνω λοιπον τυπε,οτι ζεις - ζουμε στο 2021 και οχι στο 1950 που μας περιγραφεις και βεβαιως ενας αντρας καθως κ γυναικα,μπορουν να μην ειναι παντρεμενοι στην ηλικια των 45 και να γουσταρουν,αδιαφορωντας για υποκειμενα σαν εσενα εαν τους λυπασαι βλεποντας τους μονους ή οχι στα καφε.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.511
Πόντοι
216

Ένα παράδειγμα είναι ο Έβρος που είναι τίγκα στους φαντάρους.Εκεί δεν θα'πρεπε να'χει εκατοντάδες μπουρδέλα και πουτάνες;Γιατί να πάει ο άλλος 5 ώρες στο νετ καφέ που πηγαίναμε τότε αντί να πάει να ρίξει ένα πούτσο σε κάθε έξοδο;Και με νορμάλ τιμή,κανα 10-15 ευρώ το πολύ,όχι 30αρια.Και οι πουτάνες θα χέζονταν στο τάληρο και οι φαντάροι θα ξελαμπίκαραν.

Εκανα φανταρος στον Εβρο, πανε κατι δεκαετιες βεβαια.
Τοτε, ηταν που ειχαν σκασει μυτη οι Ρωσιδες...
Μιλαμε, να βγαινω εξοδο στο Διδυμοτειχο, και να τις βλεπω και να μου πεφτουν τα σαγονια....
Τοτε πρεπει να ειχε ενα μπουρδελο, αλλο που εγω για λογους αρχης δεν πηγα και δεν θα πηγαινα ποτε.

Οντως ο Εβρος, εχει λιγα οπως καταλαβα.
Κι ας ειναι τιγκα στην ψωλαρία.

Πιστευω εχει βαση αυτο που λενε τα παιδια, 'γινεσαι βουκινο',
αλλα ομως ο φανταρος που ειναι απο αλλου, γιατι να γινει βουκινο;
Ποιος τον ειδε, ποιος τον ξερει, στον Εβρο;
Και ομως, δεν εχει.

Σοβαρο παραδειγμα ο Εβρος. Θελει αναλυση.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.403
Πόντοι
3.936
Χθές άκουσα μια ιστορία που είχε γέλιο.. Ένας τύπος 35άρης τρελά ερωτευμένος μετά απο 5 χρόνια σχέσης μέσα στα μέλια αποφάσισε να αποκαταστήσει την καλή του, μια όμορφη ελλεεινίδα. Αφού είχαν ετοιμαστεί και όλα ήταν κομπλέ για τον γάμο, του λέει μια κοινή τους φίλη,《την είδες την δικιά σου; παίζει σε μία τσόντα του Σειρηνάκη με κάτι μαύρους για 2 χιλιάδες ευρώ.》Το παλικάρι δεν το πίστεψε ώσπου πήρε την τσόντα ο ίδιος, και είδε την αγαπημένη του να παίζει μέσα..Φυσικά ο γάμος ακυρώθηκε.. (Η τσόντα του σειρηνάκη λεγόταν η αφρατούλα; δεν θυμόταν και αυτός που διηγήθηκε το στόρυ, ακριβώς τον τίτλο της ταινίας..)

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Στον Εβρο ειχε δυο Βουλγαρες, τις οποιες καποια στιγμη τις πιασανε και το ειχαν γραψει στα μεσα.

Μια πιο μεγαλουτσικη/μπαμπατσικη και μια πιο μικρη αδυνατη μετρια φατσα. Μιλαω για 2010 περιπου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom