Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.403
- Πόντοι
- 2.786
Πουθενά δεν έγινε λόγος για την κατάλυση της πατριαρχίας· ίσως μόνο κάποιες νύξεις για την εγκαθίδρυσή της. Και για να μη σας λένε όχι απλά αμόρφωτους αλλά και γίδια (που πετάγονται για να εκφράσουν μιαν άποψη σχετικά με κάτι που αγνοούν), οσονούπω θ’ ανεβάσω δυο βιβλία σχετικά (στο αντίστοιχο νήμα) για να έχετε το νου σας.
Γιατί ξεχνιέστε, ή δεν μετράτε σωστά τα πράγματα, και δεν έχετε το νου σας.
Πολύ μ'αρέσουν αυτές οι αριστερίστικες θεωρητικές ουτοπίες με την κατάλυση της πατριαρχίας και των ανισοτήτων και τους ευτυχισμέν@ μακρυμάλλ@ αριστερ@ που ισότιμ@ τρέχουν ανέμελα στα λιβάδια κάνοντας παρτούζες και παιζοντας Λενον με τις αρπες τους. Τι κρίμα που κάθε φορά που προσπαθούν να τις υλοποιήσουν καταλήγουν να σφάζουν ο ένας τον άλλο όταν τελειώνουν τα ναρκωτικά...
Όλα αυτα είναι σοβιετικές τακτικές που ακολουθεί το τρίτο κύμα φεμινισμού και ασπάζονται πολλές γυναίκες ανα τον κόσμο,ανάμεσά τους και οι Ελλεινίδες.Ποιά η τακτική;Αν είσαι ανίκανη και θέλεις να κάνεις ότι γουστάρεις χωρίς συνέπειες,ρίχτα όλα στην πατριαρχία και την καταπίεση των γυναικών.Αυτή είναι η φεμινιστική αντίληψη τύπου ΚΚΕ,ΣΥΡΙΖΑ,αλλά και των νεοφιλελεύθερων που λειτουργούν ως μπολσεβίκοι πλέον.Οι πραγματικές φεμινίστριες δεν κατηγορούν καμία πατριαρχία,μιλάμε πάντα για αυτό που ονομάζουμε Δυτικό κόσμο,αλλά παλεύουν.Δεν θα δείτε ποτέ μια επιτυχημένη,εργατική και μαχητική γυναίκα να ρίχνει κλάμα για την ανύπαρκτη πατριαρχία και δεν θα σκουζει ότι την αδικούν,αλλά θα παλέψει να καταφέρει ότι μπορεί.Αυτά που περιγράφεις,πολύ σωστά μπορώ να πώ,είναι η μοιρασιά του Καραγκιόζη,κατα την οποία μοιράζω ότι θέλω όπως θέλω και όπως με βολεύει και όχι όπως προβλέπεται για να υπάρχει ισορροπία.Δυστυχώς πιο εύκολο απο το να παλεύεις να γίνεις καλύτερος είναι το να ρίχνεις ευθύνες σε άλλους και να κλαψουρίζεις,καθώς στις μέρες μας κάτι τέτοια σκουπίδια πάνε μπροστά και όχι μονο γυναίκες.Οι γυναικες πρεπει παντα να εχουν μια δικαιολογια
Α μου μιλησε αποτομα και τον κερατωσα, του αξιζε
Α δε μου εγραψε σημερα ας φλερταρω
Α δεν εχει αμαξι και φοβερη δουλεια, αξιζω κατι καλυτερο εχω βγαλει κομμωτικη αυτος ενας απλος μπογιατζης ειναι
Α δε μπορω να δουλεψω τοσες ωρες εχω περιοδο
Α ειναι βαρια τα πραγματα, ας τα μαζεψει κανας αλλος
Α αυτος ειναι ο αντρας αυτος πρεπει να πληρωσει και να βγαζει πιο πολλα
Α ειμαστε ισοι πρεπει να βγαζουμε τα ιδια
Α κουνησε το ραφι στο ψυγειο εχω δικαιωμα να του φωναζω
Α δε φταιω εγω που ειμαι ετσι, φταιει η πατριαρχια.
Μαλακες μουνοδουλοι
αυτο ειναι παρενοχληση...ετοιμασου για ντου απο φεμινιστικες οργανωσεις τωρα.... προτεινες και ξενοδοχειο ε??? σε βλεπω στην μπουζου....χαχα
τι σ ειναι η πουτανα η ζωη
καμακι στα χρονια του κοβιντ
κατεβαινω πριν καμια ωρα πλατεια χωρις μασκα και χωρις χαρτια
περνω σουβλακι χερι και μπυρα βαπ ροδιτικη απο το περιπτερο
τα λεω με την περιπτερου εναν αλλο και εναν με ενα σκυλο
μπαινω πλατεια ποδαρατος και παω φουλ στο μπαρακι κοκτειλ που το βλεπω ανοικτο
μπαινω μεσα του λεω να με σερβιρει μεσα μου λεει μονο σε πλαστικο και εξω
το μαγαζι εξω εχει ενα γωνιακο παγκακι και βλεπω δυο γκομενες παντρεμενες γυρω στα 36-37
η μια με περασε για καποιον που δουλευει στο μαγαζι και μ λεει κατι δικα της
αποτελεσμα να πιασω κουβεντα μπορου μπορου να τους πω για κρυφο μαγαζι που εχω ακουσει
μετα παει η μια τουαλετα στο μαγαζι
μετα μ ζηταει φβ η αλλη και μ στελνει
τους κανω προτασι για μπουκαλι κρασι και ξενοδοχειο για καπου πιο ανετα και ζεστα να κλεσιουμε μια σουιτα αλλα αρνουνται
σε ολη τη διαρκεια χτυπησε το τηλ της μιας και ηταν ο αντρας της
σε ερωτηση που ειναι οι αντρες τους μ λενε σπιτι εμεις σχολασαμε πριν λιγο και βγηακαμε για ενα ποτο
τους ειπα το κρυφο μαγαζι π ξερω και μ ειπανε θα περασουνε να το δουνε
οι γκομενες τωρα η μια μπουζουκοβια και η αλλη ξανθουλα χαριτωμενη
ειπανε οτι εχουν και παιδια τουλαχιστον η μια π μ ετειλε το αιτημα
απο τ πουθενα ρε μαλακες
γαμιεται η καραντινα ρεεε
οποιος θελει ψαχνει και βρισκει
τα τυχαια ειναι τα καλυτερα
αυτο ειναι παρενοχληση...ετοιμασου για ντου απο φεμινιστικες οργανωσεις τωρα.... προτεινες και ξενοδοχειο ε??? σε βλεπω στην μπουζου....χαχα
το μαγαζι εξω εχει ενα γωνιακο παγκακι και βλεπω δυο γκομενες παντρεμενες γυρω στα 36-37
αποτελεσμα να πιασω κουβεντα μπορου μπορου να τους πω για κρυφο μαγαζι που εχω ακουσει
τους κανω προτασι για μπουκαλι κρασι και ξενοδοχειο για καπου πιο ανετα και ζεστα να κλεσιουμε μια σουιτα αλλα αρνουνται
σε ερωτηση που ειναι οι αντρες τους μ λενε σπιτι εμεις σχολασαμε πριν λιγο και βγηακαμε για ενα ποτο
απο τ πουθενα ρε μαλακες
θα σου πω την φραση κλειδι για να χωσεις...."εχουμε ιδιο συντονισμο" και "ταιριαζουν οι δονησεις μας"....αυτο ειναι παρενοχληση...ετοιμασου για ντου απο φεμινιστικες οργανωσεις τωρα.... προτεινες και ξενοδοχειο ε??? σε βλεπω στην μπουζου....χαχα
απο τ πουθενα ρε μαλακες
ξερω που προτεινω οι γκομενες φαινονταν περπατημενες
δυστυχως αυτη π μ εδωσε το φβ της ειναι αρνητης του ιου και γραφει για ενναλακτικες ψυχοθεραπευτρια βιοενεργεια και κατι κουλα
αλλα σκυλου μπουζουκοβια
Δεν ξέρω αν οι γυναίκες έγιναν άντρες,αλλά σίγουρα οι άντρες έγιναν γυναίκες
Δεν ξέρω αν οι γυναίκες έγιναν άντρες,αλλά σίγουρα οι άντρες έγιναν γυναίκες
είμαι ανώτερος Βαλκάνιος.