Οτι ηθελα να γραψω το εγραψε ο πουτανιαρης και ο φυλοβιος.
Δεν ειναι οτι δε μπορουν να γαμηθουν, μια ματια να ριξουν θα μαζευτουν μιλιουνια οι πυρφοροι. Ειναι οτι εχουν υψηλα στανταρ, σε πολλες περιπτωσεις παραλογα. Ετσι δε γαμιουνται με κανεναν γιατι περιμενουν τον επομενο μεχρι που η η αγαμια θα της βαρεσει η θα βρουν καποιον που θα τις φτυσει.
Αυτη η μαλακισμενη νοοτροπια "δυναμωνει" απο τα μιλιουνια ηλιθιων πυρφορων που ειναι "φιλοι" τους και ανεχονται τα παντα μπας και γαμησουν.
Οι επαφες μου με γκομενες 30+ (85-89 της γενιας μου δηλαδη) που μενουν Ελλαδα ειναι σχετικα μικρη. 4 δειγματα μονο (λογω του οτι μενω εξωτερικο). Ολες ειναι πολυ ωραια μουνια που εχω φαει η ειχα προπαθησει να φαω στο παρελθον.
Αγαμια, μεχρι εκει που δεν παει. 2 χρονια + να κλαιγονται για τα ιδια και τα ιδια. Η μεγαλυτερη που ειναι 35 πλεον εχει αρχισει και αγχωνεται αλλα λεει δειχνω 29 οποτε εχω ακομα χρονο.... Απο εκει και περα τι να πεις? Μια αλλη να ειναι 31 και να θελει να γινει μανα, ψαχνοντας αντρα να την γκαστρωσει και μονο. Η ιδια γκομενα, εχει συναδερφο που παει για γαμο και λεει θελει να δει αν μπορει να τον χωρισει.
Η αλλη ειναι 31, μενει με γονεις 2 χρονια αγαμητη (μουνι που αν ηταν πιο ψηλη-ειναι 1.65, θα ηταν μοντελο), μια αλλη, επισης μουναρα με κοιλιακους μετα απο 2.5 χρονια αγαμιας, πηγε με εναν που τελικα ειναι μαλακας γιατι με εφτυσε.
Οι Ελληνιδες του εξωτερικου ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ ιδιες. Ακριβως ομως. "Θελω να ζησω κατι δυνατο" (που ποτε δεν ερχεται), "αχ κανεις δε μου την πεφτει" (και στρατος απο πυρφορους απο πισω) και στο τελος ολες γαμιουνται με οποιον τις φτυνει. Πολλες το παραδεχονται.
Καποιος ειπε για τις ξενες οτι ειναι φεμινιστριες και μενουν αγαμητες. 8+ χρονια στο εξωτερικο σε 4 χωρες, ποτε δε βρηκα αγαμητη ξενη. Και μονο με ξενες ασχολουμαι , τις Ελληνιδες τις εχω κοψει. Επισης οι πιο πολλες γελανε με αυτα τα αμερικανα φεμινιστικα προτυπα (εκτος απο μια Ιταλιδα αλληλεγγυα που ηξερα). Ισως αυτο που λετε να παιζει Αγγλια.
Το κομπλεξ,η ανωριμοτητα, η μαλακυνση, το τεραστιο εγω με τη μηδενικη αισθηση πραγματικοτητας, τα γελοια στανταρ, η βλαχια, τα εχω δει μονο απο Ελληνιδες και Ρουμανες και σε (αρκετα μικροτερο βαθμο) Βουλγαρες.