Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.177
Πόντοι
3.846
Μη γενικεύετε τόσο πολύ ρε σεις και πάει κανείς στη Σουηδία και περιμένει να τον υποδεχτούν όπως υποδέχονται οι ρουβίτσες το Ρουβά. Σε όλες τις χώρες παίζουν όλα. Για τα γένια που λες, είναι μία μόδα που μια μέρα θα περάσει. Όπως κάποτε ήταν της μόδας το τσουλούφι το καγκούρικο ή το σκουλαρίκι τώρα είναι τα γένια του Βελουχιώτη. Προσωπικά το βρίσκω ό,τι πιο ακαλαίσθητο και γελοίο να είσαι νέος με γενιάδα λες και είσαι βοσκός στα Ανώγεια αλλά τι αξία έχει η δική μου γνώμη; Επίσης την ίδια μοδα θα δεις και σε άλλες χώρες, μην τρελαίνεσαι.

Αν υπάρχει κάτι που διαφοροποιεί την Ελληνίδα από τη μια είναι ότι δε χρειάζεται να προσπαθήσει πολύ καθώς ο ανταγωνισμός είναι χαμηλός και μπορεί η κάθε μέτρια να στο παίζει ντίβα. Το άλλο που θα έλεγα τις χαρακτηρίζει είναι το πόσο φοβερά επιφανειακές είναι (εδώ βέβαια να πούμε ότι το ίδιο ισχύει και για τους άντρες). Πραγματικά δύσκολα βρίσκω κοπέλα από την Ελλάδα που να μπορώ να επικοινωνήσω. Εντάξει δεν είναι το πιο σημαντικό, αλλά αν θέλεις να παντρευτείς μία γυναίκα κάτι θα πρέπει να λέτε ,έτσι δεν είναι; Έχω γνωρίσει κοπέλες από δυτικές χώρες που και όμορφες ήταν και μια χαρά περιεχόμενο είχαν σαν άτομα. Στην Ελλάδα πραγματικά ή εναλλακτικές θα βρεις να βιοσυντονίζονται ή κάτι φανατικές φεμινίστριες ή κάτι ντουγάνια που μιλάνε μόνο για τηλεόραση και αποτρίχωση.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.545
Πόντοι
12.756
κατι για τα μουσια....ηδη στην Ελλαδα φθινει αυτη η μοδα...λιγους βλεπω σε σχεση με το παρελθον μουσατους...οι περισσοτεροι ειναι με γενεια και αρκετους σε σχεση με παλια ξυρισμενους

nik neos kosmos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Like
149
Πόντοι
1
κατι για τα μουσια....ηδη στην Ελλαδα φθινει αυτη η μοδα...λιγους βλεπω σε σχεση με το παρελθον μουσατους...οι περισσοτεροι ειναι με γενεια και αρκετους σε σχεση με παλια ξυρισμενους
εδω χωρις μουσι δε με κοιταει καμια...και ειμαι ωραιος γενικως...εξω με μουσι το αναποδο,δε με κοιταζει καμια ενω ξυρισμενος εχω περισσοτερη επιτυχια

nik neos kosmos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Like
149
Πόντοι
1
Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι με τις καριολες τις δικές μας εδώ πέρα ακόμα και μοντέλο να είσαι πάλι δεν γαμάς.

Όσο για το μουσάκι τι να πω ρε μάγκες, έχουν βίτσια οι βρωμιάρες.

Επίσης μιας και είδα αυτό που λέει ο φίλος λίγο πιο πάνω.

Σε ποια χώρα την πέφτουν οι γκόμενες να παω και γω ρε μάγκες;

Ολλανδία, Σουηδία, Δανία, Νορβηγία που γνωρίζω εκ πείρας. Γερμανία επίσης αλλά οι Γερμανίδες είναι κάπως περίεργες για εμάς. Οι προηγούμενες που ανέφερα, συνήθως το τσούζουν κιόλας και αυτό τις απελευθερώνει...
γερμανια εχω φιλο 1.90 μελαχροινος ωραιος και δε μπορει να σταυρωσει ουτε κουνουπι

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.545
Πόντοι
12.756
εδω χωρις μουσι δε με κοιταει καμια...και ειμαι ωραιος γενικως...εξω με μουσι το αναποδο,δε με κοιταζει καμια ενω ξυρισμενος εχω περισσοτερη επιτυχια
φιλοι μου και εγω δεν εχουμε μουσι ρε μαν αλλα εχουμε γκομενες και μια χαρα γινεται παιχνιδι..σαχλοκουδουνα σιγουρα υπαρχουν θα επεσες σε τετοιες οπως ολοι μας

Εγγρ.
14 Μαΐ 2018
Κριτικές
21
Like
1.730
Πόντοι
1.011
Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι με τις καριολες τις δικές μας εδώ πέρα ακόμα και μοντέλο να είσαι πάλι δεν γαμάς.

Ολλανδία, Σουηδία, Δανία, Νορβηγία που γνωρίζω εκ πείρας. Γερμανία επίσης αλλά οι Γερμανίδες είναι κάπως περίεργες για εμάς. Οι προηγούμενες που ανέφερα, συνήθως το τσούζουν κιόλας και αυτό τις απελευθερώνει...
γερμανια εχω φιλο 1.90 μελαχροινος ωραιος και δε μπορει να σταυρωσει ουτε κουνουπι

Είναι και θέμα συμπεριφοράς, στάσης και της όλης αύρας που εκπέμπει κανείς φίλε. Δεν εχει να κάνει μόνο με τη σωματική διάπλαση.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Μη γενικεύετε τόσο πολύ ρε σεις και πάει κανείς στη Σουηδία και περιμένει να τον υποδεχτούν όπως υποδέχονται οι ρουβίτσες το Ρουβά. Σε όλες τις χώρες παίζουν όλα. Για τα γένια που λες, είναι μία μόδα που μια μέρα θα περάσει. Όπως κάποτε ήταν της μόδας το τσουλούφι το καγκούρικο ή το σκουλαρίκι τώρα είναι τα γένια του Βελουχιώτη. Προσωπικά το βρίσκω ό,τι πιο ακαλαίσθητο και γελοίο να είσαι νέος με γενιάδα λες και είσαι βοσκός στα Ανώγεια αλλά τι αξία έχει η δική μου γνώμη; Επίσης την ίδια μοδα θα δεις και σε άλλες χώρες, μην τρελαίνεσαι.

Αν υπάρχει κάτι που διαφοροποιεί την Ελληνίδα από τη μια είναι ότι δε χρειάζεται να προσπαθήσει πολύ καθώς ο ανταγωνισμός είναι χαμηλός και μπορεί η κάθε μέτρια να στο παίζει ντίβα. Το άλλο που θα έλεγα τις χαρακτηρίζει είναι το πόσο φοβερά επιφανειακές είναι (εδώ βέβαια να πούμε ότι το ίδιο ισχύει και για τους άντρες). Πραγματικά δύσκολα βρίσκω κοπέλα από την Ελλάδα που να μπορώ να επικοινωνήσω. Εντάξει δεν είναι το πιο σημαντικό, αλλά αν θέλεις να παντρευτείς μία γυναίκα κάτι θα πρέπει να λέτε ,έτσι δεν είναι; Έχω γνωρίσει κοπέλες από δυτικές χώρες που και όμορφες ήταν και μια χαρά περιεχόμενο είχαν σαν άτομα. Στην Ελλάδα πραγματικά ή εναλλακτικές θα βρεις να βιοσυντονίζονται ή κάτι φανατικές φεμινίστριες ή κάτι ντουγάνια που μιλάνε μόνο για τηλεόραση και αποτρίχωση.

Αφήνουν όλοι μούσια γιατί όλες οι γυναίκες λένε ότι τους αρέσουν τα μούσια.Αλλιώς δεν θ'αφήνανε.Αυτή είναι η μαλακία.Στην Ελλάδα δεν πουλάει καθόλου το clean cut look,σε κοροιδεύουν κιόλας αν ξυρίζεσαι

Για την επικοινωνία,για τον μέσο ελλέεινα που και το δικό του επίπεδό είναι μηδέν και κάτω,η ελλεεινίδα ταιριάζει απόλυτα.Όποιος ξεχωρίζει από τη μάζα κι έχει άλλο επίπεδο,άλλα ενδιαφέροντα κλπ,σ'αυτή τη χώρα υποφέρει πραγματικά και περιθωριοποιείται.Είναι αυτό που λέμε ότι κάποιοι όντως γεννιούνται σε λάθος χώρα απ'αυτή που τους ταίριαζε.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636

Αυτο ακριβως,στα 42 χρονια που βρισκομαι σ αυτο τον κοσμο ενα μπορω να πω με σιγουρια,

"εαν καποιος ψαχνει να βρει το μερος που θα τον επανακινησει ωστε ν αρχισει να γαμαει,θα μεινει χειροκινητος για πολλα χρονια"

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Ενα πραγμα μονο θα το λεω μεχρι να ψοφησω...

Δεν εχω δει καραφλα στην ελλαδα που να μην εχει γκομενα!

ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ!

Και καλες! 7αρι η χειροτερη! :confused:

Ε, άσε καράφλα ρε φίλε να δεις το φως σου!

Καλυτερα να γαμαω τη χουφτα μου ωσπου να ψοφησω παρα καραφλα!!! Ποτε!! :confused:

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356

Καλά,αυτό είναι άλλη μια πληγή του Αγαμιστάν.Το'χουμε πει πολλές φορές

Η μόνη ράτσα που δεν πίνει σταγόνα αλκοόλ είναι οι ελλεεινίδες

Πού να χαλαρώσουν μετά;

Οχι μονο δε πινουν οι ξεφτιλισμενες αλλα κατακρινουν κι οσουν πιουν...δευτερη μπιρα! :confused:

nik neos kosmos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Like
149
Πόντοι
1

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Σαντ Μαν ... άσε μούσι ... κάνε γυμναστική να φτιάξεις μπράτσα ... κάνε τατουάζ ...
ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ.

Η ηλικία σου φταίνε τα 35 ;
Στα 30 γιατί δεν γάμαγες ;
Στα 25 γιατί δεν γάμαγες ;
Στα 20 γιατί δεν γάμαγες ;;;
στα 18 γιατί δεν γάμαγες ;;;;;;

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746

:grin:

Συνημμένα

• 129749725_1429572180727962_2176786980180867830_n.jpg
    129749725_1429572180727962_2176786980180867830_n.jpg
    43,1 KB · Εμφανίσεις: 23

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456

Οι Γερμανίδες, όπως και οι Γερμανοί, μισούν όλους τους Έλληνες διότι λόγω της αντίστασής μας στην γερμανική εισβολή του 1941 καθυστέρησαν κατά 40 ημέρες την επίθεσή τους στην Ρωσία και έτσι απέτυχαν να κατακτήσουν ολόκληρη την Ευρώπη κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Οι Γερμανοί είναι ρατσιστές όσο δεν μπορείς να φανταστείς!

Γράφω εκ προσωπικής πείρας με πολλές Γερμανίδες που έχω συναντήσει στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.399
Πόντοι
3.936
Γράφω εκ προσωπικής πείρας με πολλές Γερμανίδες που έχω συναντήσει στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.
Oi γερμανίδες τουρίστριες όμως μόλις μεθύσουν λίγο με το (samos vin doux) κάθονται να τις βατέψεις σαν τις κοτούλες, ελεύθερα.. χωρίς ελαστική ασπίδα, και από κρεμπιέδες; όλα μέσα.. και αν τους τα δώσεις στο στόμα; τα καταπίνουν μπαμ και κάτω.. σφηνάκι :sunglasses:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Οι Γερμανίδες, όπως και οι Γερμανοί, μισούν όλους τους Έλληνες διότι λόγω της αντίστασής μας στην γερμανική εισβολή του 1941 καθυστέρησαν κατά 40 ημέρες την επίθεσή τους στην Ρωσία και έτσι απέτυχαν να κατακτήσουν ολόκληρη την Ευρώπη κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Οι Γερμανοί είναι ρατσιστές όσο δεν μπορείς να φανταστείς!

Πάντως οι πιο πολλοί Έλληνες που πήγαν μετανάστες εκεί,Γερμανίδες παντρεύτηκαν.

Και τρώγαν και πολλή πούτσα σαν τουρίστριες τις παλιές καλές εποχές

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Oi γερμανίδες τουρίστριες όμως μόλις μεθύσουν λίγο με το (samos vin doux) κάθονται να τις βατέψεις σαν τις κοτούλες, ελεύθερα.. χωρίς ελαστική ασπίδα, και από κρεμπιέδες; όλα μέσα.. και αν τους τα δώσεις στο στόμα; τα καταπίνουν μπαμ και κάτω.. σφηνάκι :sunglasses:

Το ποτό απελευθερώνει το κτήνος που κρύβουν μέσα τους που διψά για φρέσκο Ελληνικό σπέρμα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom