Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
.Αναρωτιέμαι πάντως πόσο μαλάκας πρέπει να είναι κάποιος για να βρίσκεται γενικά από Λάρισα και πάνω και κυρίως Θεσσαλονίκη και Κομοτηνή για να μην πηδήξει. Πολύ πιο όμορφες γυναίκες σε χαρακτηριστικά από αυτές της Πελοποννήσου και της Κρήτης και πιο πολλές. Δεν γίνεται στις 10 γκόμενες που θα μου κάνουν κίνηση οι 7 να είναι από πάνω και οι πιο όμορφες κιόλας.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ υπάρχει έλλειψη από άνδρες εκεί και έχουν ξεσαλώσει τα κορίτσια.
Μηπως ο μαλακας εισαι εσυ τυπε;
Ξερεις τι θελει μια τετοια γκομενα απ τα μερη που γραφεις;Την βλεπεις τρωει μια πουτσα κ θεωρεις πως επειδη εχουμε απο μια γιατι δεν της τον κομπλαρουμε;
Ξερεις τι μουνοπρηξιμο εχει φαει απ το σπιτι της,να βρει τον καλυτερο κ στο τελος τις γαμει ενας μπαρμαν ή ενας αλανιαρης ψευταρας;
Υπηρχε παλια γνωστη μουρη στη λαρισα που ηταν παιδαρας ο τυπος,γεματος τατου,χρυση καδενα κ νοικιαζε απο αθηνα λαμποργκινι,πορσε κ ειχε γι αυτοκινητο ενα νισαν μικρα.
Ο τυπος εσπρωχνε πολυ χρημα αλλα κυκλοφορουσε μεχρι με γουναρικο τον χειμωνα!Εαν δεν εχει γλεντησει μουνι.
Εγω απ την αλλη επειδη περασα τα σαραντα χωρις πολλες επιτυχιες στο ενεργητικο μου,ζωντας γερμανια τα τελευταια χρονια,δεν σκορπαω ουτε σεντ για τις βρωμομουνες.Σκαω στα ραντεβου με κατι βρωμιαρικα σταρακια,τρυπια αρβυλακια κ ετσι.Ρε τυπε μονο μια ελλεηνιδα τα κοιταει αυτα,οι ξενες (οχι οτι βγηκα με πολλες) ερχονται με χειροτερο παρουσιαστικο απο μενα
Αν σκας μύτη έτσι όπως λες στην τελευταία παράγραφο, λογικό να μην έχεις επιτυχίες.