Και να προσθεσω κατι ακομα (και θα νομιζετε οτι τρολαρω).
Για πολλα χρονια, δε πηδουσα σχεδον τιποτα. Χυλοπιτα σε χυλοπιτα. Και μιλαμε για ασχημες χυλοπιτες. Γιατι υπαρχει και η χυλοπιτα του στυλ να ειναι ειλικρινης η αλλη μαζι σου και να στο πει ξεκαθαρα (εχω φαει μολις μια τετοια χυλοπιτα και πραγματικα την εκτιμησα τη συγκεκριμενη κοπελα). Περιπτωσεις που οι γκομενες εδειχναν οτι θελουν και απο πισω κοροιδευαν η το επαιζαν ανετοιμες η δε ξερω γω τι.Πουτανια μεχρι εκει που δεν παει (και προβατο εγω φυσικα)
Σε καποια φαση λοιπον της ζωης μου πριν καποια χρονια μου τη βαρεσε τελειως (μετα απο μια απιστευτα σκατενια συμπεριφορα, δηλαδη μιλαμε για πατο) ε και ειπα γαμησε τα, κλαστες, τερμα οι ευγενειες τερμα ολα. Στα αρχιδια σου με τις καργιολες, απο εδω και περα μονο πουτανες.
Ε την ιδια μερα που το ειπα αυτο (μα την παναγια), 2 ωρες μετα (καθως ημουν με φιλο και το συζητουσα/αυπνος τελειως) γαμησα μια μεχρι τοτε αγνωστη ιταλιανα.
Εκεινη τη χρονια, γαμησα πιο πολλες γκομενες απο οτι γαμανε αλλοι στη ζωη τους. Να ερχεται μια γκομενα σπιτι να τη πηδαω, να της λεω εχω δουλεια αυριο και να ερχεται στα καπακια η επομενη. Και πολλα τετοια.
Και το ωραιο ειναι οτι οι γκομενες το ξερανε. Εχω παει σε πρωτο ραντεβου και ελεγα οτι γαμαω αλλες δυο και η γκομενα παρακαλαγε. Σε βαθμο που το εβλεπα σαν προκληση να ειμαι καφρος (με το γαντι ομως) και να δω τι θα γινει. Και αν και καποιες φορες ειχα υστερικες αντιδρασεις μετα απο λιγο τους περναγε.
Θυμαμαι περιπτωση με γκομενα που ηρθε σπιτι και της ειπα ξεκαθαρα αφου για να σε γαμησω ηρθες τι γκρινιαζεις και μου τον πρηζεις, αιντε γιατι εχω και τις αλλες.
Η γκομενα, με εβρισε, εφυγε. και ειχα και μια ανακουφιση γιατι καθε μερα να πινεις κρασια και να γαμας το βραδυ εχει και καποιες συνεπειες στη δουλεια σου και τις εβλεπα.
Την ιδια μερα 1 η ωρα το βραδυ ηρθε μισο πιωμενη να πηδηχτουμε και να μου λεει συγνωμη....
Το προβλημα ειναι οτι η παραπανω συμπεριφορα δε βγαινει ευκολα φυσικα. Πρεπει να φας τα μουτρα σου πολυ για να σου βγει η να εισαι τελειως στα αρχιδια σου.
Και να επισημανω κατι , δε το θεωρω μαγκια να φερεσαι ετσι το θεωρω πουστια. Δεν θα επρεπε να ειναι ετσι τα πραγματα. Αλλα να τρως ολη την πουτανια (που μονο οι γυναικες εχουν) ειναι μαθηματικα βεβαιο πως θα σε κανει τρομερα δυστυχισμενο.