Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (8 μέλη και 36 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 870 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.968
Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Τι παίχτηκε με αυτές τις 6?

Κοίτα οι 2 που ήταν φίλες θα κατέβουν σε 2 βδομάδες και θα παιχτεί γαμησάκι. Από τις άλλες 4 πήδηξα την μια και με μια άλλη φασωματάκι.
Εσύ αγόρι μου κάτσε να κλαις...σε πονάει που δεν μπορείς καν να μιλήσεις σε κάποια.
ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ αν δεν κάνεις την πρώτη κίνηση..πάρτο χαμπάρι.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Εσύ αγόρι μου κάτσε να κλαις...σε πονάει που δεν μπορείς καν να μιλήσεις σε κάποια.
ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ αν δεν κάνεις την πρώτη κίνηση..πάρτο χαμπάρι.

Αν στην θέση σου το έκανε ο έμπερορ,θα υποκλινόταν.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
Πιο πιθανό να βρεις Έλληνα με κορονοιο παρά ελλεεινίδα που να μην ασχολείται με το κινητό

να ανοιξει αμεσως νημα με τα αποφθεγματα του Δασκαλου :rockon: :rockon: :rockon:

υπομονη Δασκαλε και θα εχεις στην διαθεση σου την υποτακτικη κορεατισσα που σου αξιζει :rockon:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Πάντα προκύπτουν απροσδόκητα !!!!!

Ημουν σε κτήμα ... σε εκδήλωση μετά από .... μυστήριο ....

Θα έφευγα νωρίς λόγω παιδιών ....

Ο σύζυγος μιας ... κυριας απουσιάζει , η κυρία είναι άεργη ...

οπότε αφού γύριζα σπίτι ... καλοκαίρι γαρ ... θα έβγαζα το άλλο αμάξι για λίγα χλμ
για να .... φορτίσει η μπαταρία !

ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ .... ΠΗΓΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ... ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ....
ΤΑ ΕΣΤΕΛΝΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ,
κοντά στον κλειστό χώρο του κτήματος ...

ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ , ΠΡΟΦΑΝΏΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ... ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΑΛΛΟΝ ...

ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΕΜΕΝΑ !!!!!!!

Θα έβγαζε κι αυτή κανένα ... αμάξι που είναι ακίνητο καιρό , για να φορτίσει μπαταρία!

(μπορεί και να το .... ξεμπουκώσει) ....

ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ !!!!!!!

Δεν πίστευε αυτά που άκουσε η γκόμενα !!!!!!!

Θα .... φορτίσουμε μπαταρίες μαζί σύντομα !

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
οτι δλδ λεει και ο  Δασκαλος πιο εκλαικευμενα και οι νοικοκυραιοι δεν λενε να καταλαβουν :rockon: :rockon:

Aφού είσαι τόσο μεγαλος φαν του Σαδ Μαν,άνοιξε ένα νήμα για πάρτη του

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206

Βασικά αυτό περιμένει.Να του την πέσει η μουνάρα και να μην την ενοχλήσει η μιζέρια του.(Μην σου πω ότι θα καταχαρεί αν αυτήν την βρίσκει με αυτό το στυλ.)
Βέβαια δεν ξέρει ότι μια παροιμία λεει πως αν δεν βρέξεις κώλο,ψάρι δεν τρως.
Οπως επίσης δεν γνωρίζει ότι η μιζέρια δεν ελκύει ούτε το τελευταίο μπάζο.

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.804
Πόντοι
216
Μιλώντας με έναν γνωστό που δουλεύει σε βενζινάδικο μου λέει πως δεν είναι σπανιο το φαινόμενο να πηγαίνουν τύποι με πανάκριβα αυτοκίνητα, τεράστιου κυβισμού και να βάζουν ...5Ε βενζίνη ...
Κυρίως Σαββατόβραδο...
Το είχα κάνει κι εγώ αυτό παλιότερα τύπε  :rockon:

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Ας πω και εγώ ένα πρόσφατο στόρυ όχι για να μιζεριάσουμε αλλά για να δούμε ότι τα πράγματα δεν είναι εύκολα αν θες μουνάρες τοπ 1%.

Την είχα πέσει σε ένα 9άρακι..ίσως και 10 για κάποιους(σαν την Diane Kruger με καστανό μαλλί)προφανώς από σαλόνικα. Η κοπέλα γυμναζόταν,πρόσεχε τον εαυτό της, δεν ήταν και το πιο έξυπνο άτομο παρόλο που είχε τελειώσει ένα ΑΕΙ αν και βέβαια με χαλούσε το γεγονός ότι το έπαιζε high class ενώ ήταν από μια μικροαστική οικογένεια(είχε iphone,ήθελε διακοπές με σκάφος κτλ).
Με τα πολλά βγήκαμε 2 ραντεβού και στο τρίτο έφαγα άκυρο λόγω ανταγωνισμού...την συγκεκριμένη την κυνηγούσαν γιατροί,επιχειρηματίες κτλ παρόλο που δεν έδινε ιδιαίτερα δικαιώματα (κλειστό insta με κάτω από 2κ followers).
Εγώ από την άλλη 10% bf,σχετικά εμφανήσιμος,με ΑΡΚΕΤΑ καλό εισόδημα,τελειώνω το διδακτορικό μου και παρόλα αυτά έφαγα το άκυρο.
Μεταξύ μας το ήξερα από την αρχή ότι ήταν δύσκολη περίπτωση και η ίδια παρόλο που ήταν κουκλάρα έλεγε μαλακίες οπότε δεν ήταν για κάτι σοβαρό..απλά κόλλησα με την ομορφιά και γι αυτό με χάλασε λίγο παραπάνω το άκυρο.

Τώρα που το σκέφτομαι, είμαι ο τύπος άνδρα που ο σαντμαν μισεί.Γι αυτό τον αγαπώ!!

Περιμένω από κάτω ποστ με εικόνες φιδιών από τα εκλεκτά μέλη.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Τί απαξίωση είναι αυτή που τρώμε ρε πούστη μου;Έβλεπα σήμερα κάθονταν σ'ένα παγκάκι 3 μουνάκια,σταυροπόδι και οι 3 με τα μπούτια και τα κωλομέρια φάτσα φόρα,και δεν έριχναν γύρω τους μισή ματιά.Στα κωλοκινητά όλη την ώρα να χαζογελάνε μεταξύ τους.Πού θα πάει αυτή η κατάσταση;

Και το κακό είναι ότι πέρα από ένα 20-30% που κάνει σχέσεις και γαμιέται,όλες οι άλλες είναι έτσι.Ορμές μηδέν ακόμα και το καλοκαίρι.Καλά,από 25-30 και πάνω ορμές και κάτω απ'το μηδέν

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Ας πω και εγώ ένα πρόσφατο στόρυ όχι για να μιζεριάσουμε αλλά για να δούμε ότι τα πράγματα δεν είναι εύκολα αν θες μουνάρες τοπ 1%.

Την είχα πέσει σε ένα 9άρακι..ίσως και 10 για κάποιους(σαν την Diane Kruger με καστανό μαλλί)προφανώς από σαλόνικα. Η κοπέλα γυμναζόταν,πρόσεχε τον εαυτό της, δεν ήταν και το πιο έξυπνο άτομο παρόλο που είχε τελειώσει ένα ΑΕΙ αν και βέβαια με χαλούσε το γεγονός ότι το έπαιζε high class ενώ ήταν από μια μικροαστική οικογένεια(είχε iphone,ήθελε διακοπές με σκάφος κτλ).
Με τα πολλά βγήκαμε 2 ραντεβού και στο τρίτο έφαγα άκυρο λόγω ανταγωνισμού...την συγκεκριμένη την κυνηγούσαν γιατροί,επιχειρηματίες κτλ παρόλο που δεν έδινε ιδιαίτερα δικαιώματα (κλειστό insta με κάτω από 2κ followers).
Εγώ από την άλλη 10% bf,σχετικά εμφανήσιμος,με ΑΡΚΕΤΑ καλό εισόδημα,τελειώνω το διδακτορικό μου και παρόλα αυτά έφαγα το άκυρο.
Μεταξύ μας το ήξερα από την αρχή ότι ήταν δύσκολη περίπτωση και η ίδια παρόλο που ήταν κουκλάρα έλεγε μαλακίες οπότε δεν ήταν για κάτι σοβαρό..απλά κόλλησα με την ομορφιά και γι αυτό με χάλασε λίγο παραπάνω το άκυρο.

Τώρα που το σκέφτομαι, είμαι ο τύπος άνδρα που ο σαντμαν μισεί.Γι αυτό τον αγαπώ!!

Το θετικό είναι ότι παίζεις σε αυτή την κατηγορία...βέβαια μπορεί να έκανες και κάποια μαλακία και εσύ που δεν την κατάλαβες. Πχ το ότι την λες ψιλοχαζούλα μπορεί να μην της το είπες αλλά να της το έδειξες και σε έκοψε.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Τί απαξίωση είναι αυτή που τρώμε ρε πούστη μου;Έβλεπα σήμερα κάθονταν σ'ένα παγκάκι 3 μουνάκια,σταυροπόδι και οι 3 με τα μπούτια και τα κωλομέρια φάτσα φόρα,και δεν έριχναν γύρω τους μισή ματιά.Στα κωλοκινητά όλη την ώρα να χαζογελάνε μεταξύ τους.Πού θα πάει αυτή η κατάσταση;

Τώρα σου φταίνε και τα κινητά?Αν μιλούσαν με σήματα καπνού,θα σε ενοχλούσαν και αυτά? :S

Και το κακό είναι ότι πέρα από ένα 20-30% που κάνει σχέσεις και γαμιέται,όλες οι άλλες είναι έτσι.Ορμές μηδέν ακόμα και το καλοκαίρι.

Ε ναι ρε εσύ,μόνο το 20-30%.Όλες οι άλλες είναι κλεισμένες στο μπουντρούμι και που και που τους δίνουν ένα κομμάτι ψωμί και λίγο νερό. :S

Καλά,από 25-30 και πάνω ορμές και κάτω απ'το μηδέν

Eδώ κι αν έχεις δίκιο.Μετά τα 25-30 (που λες κι εσύ),η γυναίκα βάζει οριστικό λουκέτο στο μουνί της και μπαίνει στο ράφι οριστικά και αμετάκλητα. :S

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206

Eννοείς ότι θα σε μισεί,επειδή έχεις χαρακτηριστικά που ο Σαντ μαν δεν έχει?

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96

Και το κακό είναι ότι πέρα από ένα 20-30% που κάνει σχέσεις και γαμιέται,όλες οι άλλες είναι έτσι.Ορμές μηδέν ακόμα και το καλοκαίρι.Καλά,από 25-30 και πάνω ορμές και κάτω απ'το μηδέν

Δασκαλε λιγα χρονια εμειναν για να γινουν υποτακτικες μητερες των παιδιων σου

λιγο υπομονη :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Το θετικό είναι ότι παίζεις σε αυτή την κατηγορία...βέβαια μπορεί να έκανες και κάποια μαλακία και εσύ που δεν την κατάλαβες. Πχ το ότι την λες ψιλοχαζούλα μπορεί να μην της το είπες αλλά να της το έδειξες και σε έκοψε.
Κοίτα το πιο πιθανό είναι αυτό..να έκανα κάποια μαλακία...αλλά στα τέτοια μου γιατί πολύ απλά μέχρι να γαμήσω και να κάνω κάτι θα μου έβγαζε το λάδι. Να της λέω για κινηματογράφο και david fincher και να μου λέει δεν την έχω δει την ταινία με όνομα david fincher....για τέτοιο μπάζο μιλάμε. Ωστόσο την επόμενη μέρα είχε ακολουθήσει 4-5 λογαριασμούς ταινιών στο Insta :P .

Την έχω ξαναπάθει με τέτοια και δυστυχώς δεν έβαλα μυαλό...είχα κάνει σχέση και ούτε το σεξ ήταν καλό και γενικότερα ήταν βαρετή γκόμενα. Οπότε στην τελική ίσως να μου έκανε και χάρη η συγκεκριμένη που το έληξε νωρίς γιατί αν είχα γαμήσει ίσως και να κολλούσα.

Τρελέ, ο σαντμαν είναι ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ.

Προς Σαντμαν
Και εγώ στις 50 γυναίκες που θα δω έξω οι 10 θα είναι στο κινητό...κάποιες από αυτές θα μιλάνε σε φίλες,συγγενείς,γκόμενους ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ? ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ?
Από τις υπόλοιπες 40 οι 20-30 θα κοιτάξουν ή θα χαμογελάσουν αν βλέπεσαι και είναι μόνες. Τώρα επειδή κάποιοι είναι σαν ανάποδο γαμώτο και δεν κάνουν ούτε μια προσπάθεια αυτοβελτίωσης,λογικό είναι να κλαίγονται.

Αφιερωμένο ίσως στον μεγαλύτερο loser της ελλάδας και του φόρουμ
VGwWlpS.jpg

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Κοίτα το πιο πιθανό είναι αυτό..να έκανα κάποια μαλακία...αλλά στα τέτοια μου γιατί πολύ απλά μέχρι να γαμήσω και να κάνω κάτι θα μου έβγαζε το λάδι. Να της λέω για κινηματογράφο και david fincher και να μου λέει δεν την έχω δει την ταινία με όνομα david fincher....για τέτοιο μπάζο μιλάμε. Ωστόσο την επόμενη μέρα είχε ακολουθήσει 4-5 λογαριασμούς ταινιών στο Insta :P .

Την έχω ξαναπάθει με τέτοια και δυστυχώς δεν έβαλα μυαλό...είχα κάνει σχέση και ούτε το σεξ ήταν καλό και γενικότερα ήταν βαρετή γκόμενα. Οπότε στην τελική ίσως να μου έκανε και χάρη η συγκεκριμένη που το έληξε νωρίς γιατί αν είχα γαμήσει ίσως και να κολλούσα.

Τρελέ, ο σαντμαν είναι ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ.

Προς Σαντμαν
Και εγώ στις 50 γυναίκες που θα δω έξω οι 10 θα είναι στο κινητό...κάποιες από αυτές θα μιλάνε σε φίλες,συγγενείς,γκόμενους ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ? ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ?
Από τις υπόλοιπες 40 οι 20-30 θα κοιτάξουν ή θα χαμογελάσουν αν βλέπεσαι και είναι μόνες. Τώρα επειδή κάποιοι είναι σαν ανάποδο γαμώτο και δεν κάνουν ούτε μια προσπάθεια αυτοβελτίωσης,λογικό είναι να κλαίγονται.

Αφιερωμένο ίσως στον μεγαλύτερο loser της ελλάδας και του φόρουμ
VGwWlpS.jpg

Εντάξει τώρα,κι εσυ τα χώνεις στον Σαντ Μαν που κοιτάζει το δέντρο και όχι το δάσος.
Αλλά όποτε του απαντάς,τον κάνεις χώμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom