Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
Αν το έκανε ο φίλος σου ο έμπερορ ή κανένας Κμαν θα γελούσες?
Τι παίχτηκε με αυτές τις 6?
Κοίτα οι 2 που ήταν φίλες θα κατέβουν σε 2 βδομάδες και θα παιχτεί γαμησάκι. Από τις άλλες 4 πήδηξα την μια και με μια άλλη φασωματάκι.
Εσύ αγόρι μου κάτσε να κλαις...σε πονάει που δεν μπορείς καν να μιλήσεις σε κάποια.
Εσύ αγόρι μου κάτσε να κλαις...σε πονάει που δεν μπορείς καν να μιλήσεις σε κάποια.
ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ αν δεν κάνεις την πρώτη κίνηση..πάρτο χαμπάρι.
Πιο πιθανό να βρεις Έλληνα με κορονοιο παρά ελλεεινίδα που να μην ασχολείται με το κινητό
να ανοιξει αμεσως νημα με τα αποφθεγματα του Δασκαλου
σωστο ποστ
οτι δλδ λεει και ο Δασκαλος πιο εκλαικευμενα και οι νοικοκυραιοι δεν λενε να καταλαβουν
ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ αν δεν κάνεις την πρώτη κίνηση..πάρτο χαμπάρι.
Το είχα κάνει κι εγώ αυτό παλιότερα τύπεΜιλώντας με έναν γνωστό που δουλεύει σε βενζινάδικο μου λέει πως δεν είναι σπανιο το φαινόμενο να πηγαίνουν τύποι με πανάκριβα αυτοκίνητα, τεράστιου κυβισμού και να βάζουν ...5Ε βενζίνη ...
Κυρίως Σαββατόβραδο...
Ας πω και εγώ ένα πρόσφατο στόρυ όχι για να μιζεριάσουμε αλλά για να δούμε ότι τα πράγματα δεν είναι εύκολα αν θες μουνάρες τοπ 1%.
Την είχα πέσει σε ένα 9άρακι..ίσως και 10 για κάποιους(σαν την Diane Kruger με καστανό μαλλί)προφανώς από σαλόνικα. Η κοπέλα γυμναζόταν,πρόσεχε τον εαυτό της, δεν ήταν και το πιο έξυπνο άτομο παρόλο που είχε τελειώσει ένα ΑΕΙ αν και βέβαια με χαλούσε το γεγονός ότι το έπαιζε high class ενώ ήταν από μια μικροαστική οικογένεια(είχε iphone,ήθελε διακοπές με σκάφος κτλ).
Με τα πολλά βγήκαμε 2 ραντεβού και στο τρίτο έφαγα άκυρο λόγω ανταγωνισμού...την συγκεκριμένη την κυνηγούσαν γιατροί,επιχειρηματίες κτλ παρόλο που δεν έδινε ιδιαίτερα δικαιώματα (κλειστό insta με κάτω από 2κ followers).
Εγώ από την άλλη 10% bf,σχετικά εμφανήσιμος,με ΑΡΚΕΤΑ καλό εισόδημα,τελειώνω το διδακτορικό μου και παρόλα αυτά έφαγα το άκυρο.
Μεταξύ μας το ήξερα από την αρχή ότι ήταν δύσκολη περίπτωση και η ίδια παρόλο που ήταν κουκλάρα έλεγε μαλακίες οπότε δεν ήταν για κάτι σοβαρό..απλά κόλλησα με την ομορφιά και γι αυτό με χάλασε λίγο παραπάνω το άκυρο.
Τώρα που το σκέφτομαι, είμαι ο τύπος άνδρα που ο σαντμαν μισεί.Γι αυτό τον αγαπώ!!
Περιμένω από κάτω ποστ με εικόνες φιδιών από τα εκλεκτά μέλη.
Τί απαξίωση είναι αυτή που τρώμε ρε πούστη μου;Έβλεπα σήμερα κάθονταν σ'ένα παγκάκι 3 μουνάκια,σταυροπόδι και οι 3 με τα μπούτια και τα κωλομέρια φάτσα φόρα,και δεν έριχναν γύρω τους μισή ματιά.Στα κωλοκινητά όλη την ώρα να χαζογελάνε μεταξύ τους.Πού θα πάει αυτή η κατάσταση;
Και το κακό είναι ότι πέρα από ένα 20-30% που κάνει σχέσεις και γαμιέται,όλες οι άλλες είναι έτσι.Ορμές μηδέν ακόμα και το καλοκαίρι.
Καλά,από 25-30 και πάνω ορμές και κάτω απ'το μηδέν
Τώρα που το σκέφτομαι, είμαι ο τύπος άνδρα που ο σαντμαν μισεί.Γι αυτό τον αγαπώ!!
Περιμένω από κάτω ποστ με εικόνες φιδιών από τα εκλεκτά μέλη.
Τί απαξίωση είναι αυτή που τρώμε ρε πούστη μου;Έβλεπα σήμερα κάθονταν σ'ένα παγκάκι 3 μουνάκια,σταυροπόδι και οι 3 με τα μπούτια και τα κωλομέρια φάτσα φόρα,και δεν έριχναν γύρω τους μισή ματιά.Στα κωλοκινητά όλη την ώρα να χαζογελάνε μεταξύ τους.Πού θα πάει αυτή η κατάσταση;
Και το κακό είναι ότι πέρα από ένα 20-30% που κάνει σχέσεις και γαμιέται,όλες οι άλλες είναι έτσι.Ορμές μηδέν ακόμα και το καλοκαίρι.Καλά,από 25-30 και πάνω ορμές και κάτω απ'το μηδέν
Πες μας τι πίνεις να δώσεις και σε μας ή σε ποιο σύμπαν ζειςΔασκαλε λιγα χρονια εμειναν για να γινουν υποτακτικες μητερες των παιδιων σου
Κοίτα το πιο πιθανό είναι αυτό..να έκανα κάποια μαλακία...αλλά στα τέτοια μου γιατί πολύ απλά μέχρι να γαμήσω και να κάνω κάτι θα μου έβγαζε το λάδι. Να της λέω για κινηματογράφο και david fincher και να μου λέει δεν την έχω δει την ταινία με όνομα david fincher....για τέτοιο μπάζο μιλάμε. Ωστόσο την επόμενη μέρα είχε ακολουθήσει 4-5 λογαριασμούς ταινιών στο Insta .Το θετικό είναι ότι παίζεις σε αυτή την κατηγορία...βέβαια μπορεί να έκανες και κάποια μαλακία και εσύ που δεν την κατάλαβες. Πχ το ότι την λες ψιλοχαζούλα μπορεί να μην της το είπες αλλά να της το έδειξες και σε έκοψε.
Κοίτα το πιο πιθανό είναι αυτό..να έκανα κάποια μαλακία...αλλά στα τέτοια μου γιατί πολύ απλά μέχρι να γαμήσω και να κάνω κάτι θα μου έβγαζε το λάδι. Να της λέω για κινηματογράφο και david fincher και να μου λέει δεν την έχω δει την ταινία με όνομα david fincher....για τέτοιο μπάζο μιλάμε. Ωστόσο την επόμενη μέρα είχε ακολουθήσει 4-5 λογαριασμούς ταινιών στο Insta .
Την έχω ξαναπάθει με τέτοια και δυστυχώς δεν έβαλα μυαλό...είχα κάνει σχέση και ούτε το σεξ ήταν καλό και γενικότερα ήταν βαρετή γκόμενα. Οπότε στην τελική ίσως να μου έκανε και χάρη η συγκεκριμένη που το έληξε νωρίς γιατί αν είχα γαμήσει ίσως και να κολλούσα.
Τρελέ, ο σαντμαν είναι ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ.
Προς Σαντμαν
Και εγώ στις 50 γυναίκες που θα δω έξω οι 10 θα είναι στο κινητό...κάποιες από αυτές θα μιλάνε σε φίλες,συγγενείς,γκόμενους ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ? ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ?
Από τις υπόλοιπες 40 οι 20-30 θα κοιτάξουν ή θα χαμογελάσουν αν βλέπεσαι και είναι μόνες. Τώρα επειδή κάποιοι είναι σαν ανάποδο γαμώτο και δεν κάνουν ούτε μια προσπάθεια αυτοβελτίωσης,λογικό είναι να κλαίγονται.
Αφιερωμένο ίσως στον μεγαλύτερο loser της ελλάδας και του φόρουμ