Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 824
- Πόντοι
- 146
Το βρηκες τυπε
Τυπε σε αυτα τα 6 χρονια, γαμουσες αλλες γκομενες; Επαιζες μπαλα με αλλες;
Το βρηκες τυπε
Οι Ταξιτζηδες γαμανε παραπανω?
Σαββ καλή η μπίζνα που έστεισες εδώ μέσα, τσιμπάνε τα θυματάκια και στα σκάνε ....
![]()
![]()
Είσαι μισογύνης?
Δυστυχώς αυξάνονται και πληθύνονται οι γυναικοκεντρικές απόψεις.
Όσο πατάει η γάτα...
Δεν έχω καταλάβει ακόμα αν ο emperor τρολλάρει ή είναι αλτ του σαντμαν...
Το να τα εννοεί αυτά που γράφει δεν παίζει.
Επίσης, μόνο γυναικοκεντρικές δεν είναι οι απόψεις μου αλλά τέλος πάντων.
Δυστυχώς αυξάνονται και πληθύνονται οι γυναικοκεντρικές απόψεις.
Ο έμπερορ έγραψε προχθες οτι ο Σαντ Μαν έχει εξαιρετική εμφάνιση.
Σχόλιο?
το ξερω Δασκαλε
αλλα υπομονη,σε 3-4 χρονια αυτα θα ειναι παρελθον και θα μεινουν για να γελαμε με το ποσο αιδοιοδουλοι ηταν![]()
![]()
![]()
πιο γυναικοκεντρικη αντιληψη πεθαινεις
Είσαι μισογύνης?
Ακριβώς έτσι είναι φίλε!!!
Πρέπει να είναι μισογύνης για να μην είναι ευνούχος, λευκός πρίγκηπας και απλά να αρπάζει το θηλυκό και να το γαμάει;;;;
Έλεος ρε μάγκες δηλαδή μην χαλάτε την πιάτσα με αυτές τις φλωριές. Δεν είπε κανένας ότι είναι υποδεέστερες οι γυναίκες ούτε ότι ισλαμιστικά και άλλες τέτοιες παραριές.
Έτσι τα έπλασε ο Θεός, βούδας, αλλάχ, φύση πείτε το όπως θέλετε. Ο άντρας κυνηγάει και έχει αρχίδια και επιβάλλεται και γαμάει. Η γυναίκα τον παίρνει τι να κάνουμε τώρα;
Να λέμε το άσπρο μαύρο επειδή θέλουμε μια κοινωνία με χ, ψ, χαρακτηριστικά; Το χαρακτηριστικό της επιβολής ανήκει στον άντρα. Όταν πρόκειται για ζευγάρωμα αυτός είναι ο ισχυρός γαμιάς που θα πάρει το θηλυκό και θα του αλλάξει τα φώτα.
Δηλαδή διαβάστε λίγο εξελικτική βιολογία πριν επιχειρηματολογήσετε
Ακριβώς έτσι είναι φίλε!!!
Πρέπει να είναι μισογύνης για να μην είναι ευνούχος, λευκός πρίγκηπας και απλά να αρπάζει το θηλυκό και να το γαμάει;;;;
Έλεος ρε μάγκες δηλαδή μην χαλάτε την πιάτσα με αυτές τις φλωριές. Δεν είπε κανένας ότι είναι υποδεέστερες οι γυναίκες ούτε ότι ισλαμιστικά και άλλες τέτοιες παραριές.
Έτσι τα έπλασε ο Θεός, βούδας, αλλάχ, φύση πείτε το όπως θέλετε. Ο άντρας κυνηγάει και έχει αρχίδια και επιβάλλεται και γαμάει. Η γυναίκα τον παίρνει τι να κάνουμε τώρα;
Να λέμε το άσπρο μαύρο επειδή θέλουμε μια κοινωνία με χ, ψ, χαρακτηριστικά; Το χαρακτηριστικό της επιβολής ανήκει στον άντρα. Όταν πρόκειται για ζευγάρωμα αυτός είναι ο ισχυρός γαμιάς που θα πάρει το θηλυκό και θα του αλλάξει τα φώτα.
Δηλαδή διαβάστε λίγο εξελικτική βιολογία πριν επιχειρηματολογήσετε
Σε αυτό συμφωνώ και εγώ...όσο περισσότεροι γίνετε τόσο λιγότερος ανταγωνισμός...είστε σαν τους γκέι...αόρατοι στις γυναίκες.ακολουθησε τον Δασκαλο τυπε και μην ασχολεισαι με τις παρωχημενους παρηκμασμενους παντοφλακηδες που ειναι η μεγαλη πλειοψηφια στην αιδοιολατρικη ελλαδα
ειμαστε το μελλον ειναι το παρελθον![]()
![]()
![]()
Νομίζω είσαι λίγο απόλυτος εδώ....
Σε αυτό συμφωνώ και εγώ...όσο περισσότεροι γίνετε τόσο λιγότερος ανταγωνισμός...είστε σαν τους γκέι...αόρατοι στις γυναίκες.
Ο νορμάλ άντρας στη σημερινή κοινωνία πως είναι; Πως την πέφτει; Πως διεκδικεί. Αν συνεχίσουμε έτσι οι επόμενες γενιές θα παίζουν τενις αντί για ξύλο στις αλάνες.
Αυτή την αντρίκια συμπεριφορά την προκαλεί η τεστοστερόνη, για αυτό το λόγο και πολλοί αναβολικάκιδες είναι επιρρεπείς σε καβγάδες στην περίοδο χρήσης ανδρογόνων.
ΆΝΔΡΟγόνα φίλε μου, τα οποία οι παππούδες μας που έσκαβαν τα χωράφια είχαν άφθονα.
Τυπε σε αυτα τα 6 χρονια, γαμουσες αλλες γκομενες; Επαιζες μπαλα με αλλες;
Ρε μην λες τέτοια θα σε πούνε ρατσιστή.
Είπαμε η πατριαρχία φταίει που δεν δίνει δικαίωμα έκφρασης και οδηγεί τις αθώες κορασίδες στην αυτοκτονία.
Παγκόσμιος καρκίνος ρε φίλε. Ούτε ταινία επιστημονικής φαντασίας δεν μπορούμε να δούμε χωρίς φεμινιστικά σκατά.