gaoutsos7777
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2020
- Like
- 77
- Πόντοι
- 1
μηπως γινεται να μας δωσει σε πμ ο σαβ φβ η ισταγραμ για επιβεβαιωση των οσων γραφει?
μηπως γινεται να μας δωσει σε πμ ο σαβ φβ η ισταγραμ για επιβεβαιωση των οσων γραφει?
Σιγά το δύσκολο aavatar, ο Meir Lansky δεν είναι;6++++ φορές όμως και με pm , μόνο στο γλυκοτσούτσονο λάκη !
Το σκληρό χύστη με το άβαταρ που δεν έχει βρει κανείς !!
Τι σε κανει να πιστευεις οτι εχω την αναγκη της επιβεβαιωσης απο ανθρωπους του διαδικτυου;
Τη πλακα μας κανουμε εδω, κατι δεν εχεις καταλαβει μου φαινεται.
Έχω βαρεθεί τις γκόμενες στο insta.
Όλες νομίζουν ότι είναι top models με ύφος κ πόζες σαν πουτανες.
Όπου βλέπω άβυζες τους στέλνω.
Μην είσαι κωλος, βάλε βυζι.
Έχουν πλάκα οι αντιδράσεις τους.
Δοκιμάστε το.
Δεν γνωρίζεις αν είναι αλήθεια η όχι.. μην παίζεις με αυτά τα θέματα φίλε προσωπικά έχασα δυο δικά μου άτομα. τον καλύτερο μου φίλο και ξαδέρφη μου.Επίσης, τελικά έχεις ή δεν έχεις καρκίνο? Όχι τπτ άλλο αλλά και αυτό μάλλον είναι ένα από τα ψέμματα σου...υπόψιν ότι από αυτά που μας λες πρέπει να μας αφήσεις είτε τώρα είτε σε μερικούς μήνες...οπότε ετοίμαζε τον επόμενο κλώνο.
Δεν γνωρίζεις αν είναι αλήθεια η όχι.. μην παίζεις με αυτά τα θέματα φίλε προσωπικά έχασα δυο δικά μου άτομα. τον καλύτερο μου φίλο και ξαδέρφη μου.
Τι σε κανει να πιστευεις οτι εχω την αναγκη της επιβεβαιωσης απο ανθρωπους του διαδικτυου;
Θα συμφωνησω με τον τρελο σε αυτο, υπαρχει μια μανια επιδειξης.
Φυσικα μικροτερη απο ΚΜΑΝ που ψαχνει ψηλες για να παρει μποι.
Αλλα και παλι, κανενας δεν ειναι τελειος!
Δεν γνωρίζεις αν είναι αλήθεια η όχι.. μην παίζεις με αυτά τα θέματα φίλε προσωπικά έχασα δυο δικά μου άτομα. τον καλύτερο μου φίλο και ξαδέρφη μου.
Όλες οι γυναίκες στην Δυση είναι σαν τις Ελλεηνίδες. Μην παραμυθιάζεστε με Ιταλιδες , Σουηδέζες κ.α. Όλες ίδιες είναι αφου μεγαλώνουν σε κοινωνίες που ο άντρας έχει μικρή αξία.
Νομίζω είσαι λίγο απόλυτος εδώ....Η γυναίκα είναι σαν το σκύλο. Συμπεριφέρεται όπως την διδάξεις. Δεν εχει κριτική σκέψη, δεν μπορεί να φιλοσοφήσει και ζει για το τώρα.
Έχεις δίκαιο στο ότι οι ξένες είναι πιο δεκτικές στο σεξ κτλΔεν είναι έτσι.Σ'αυτές τις χώρες μπορείς να γνωριστείς με άγνωστες,να κάνεις ons,πράγματα που εδώ είναι επιστημονική φαντασία.Εδώ πάει ο άλλος με 2-3 γυναίκες και λέει κι ευχαριστώ
Οι ελλεηνίδες μόνο όταν περνάνε τα σύνορα και πέφτει η αξία τους,γίνονται αναγκαστικά δεκτικές.Αλλιώς ούτε ινδοπάκηδες δεν θα τις γαμούσαν έξω
οπότε όπως έμεινες με το πουλί στο χέρι στην Ελλάδα έτσι θα ήσουν και εξωτερικό.
Δεν είναι έτσι.Σ'αυτές τις χώρες μπορείς να γνωριστείς με άγνωστες,να κάνεις ons,πράγματα που εδώ είναι επιστημονική φαντασία.Εδώ πάει ο άλλος με 2-3 γυναίκες και λέει κι ευχαριστώ
Οι ελλεηνίδες μόνο όταν περνάνε τα σύνορα και πέφτει η αξία τους,γίνονται αναγκαστικά δεκτικές.Αλλιώς ούτε ινδοπάκηδες δεν θα τις γαμούσαν έξω