Δ
Διαγραμμένο μέλος 186072
Επισκέπτης
Πρεπει να το προσεξω :S :S :S
Εχει δικιο Kabou!Πρεπει να το προσεξω :S :S :S
Πρεπει να το προσεξω :S :S :S
Τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι λένε
ναι αλλα θελει εμφανιση θα σου πουν οι παντοφλακηδες
επιβεβαιωση του Δασκαλου που γαζωνει κυριολεκτικα δλδ
Δασκαλε μεχρι και επικριτες σου σιγα σιγα σε προσκυνανε
take the red pill cuckoldries
σε μια φυσιολογικη (μη καπιταλιστικη cucked δλδ) χωρα αυτες θα ηταν μητερες υποτακτικες των παιδιων του Δασκαλου
Πω ρε φιλε,Kabourdidis,τόσο μεγαλα κείμενα βλέπω,που σημαίνει ότι Σαββιδίζεις. :S
Πάντως κακά τα ψέματα,οι γκόμενες μουνόδουλους θέλουν.Πιο εύκολα βρίσκει γκόμενα ο μουνόδουλος παρά ο μη μουνόδουλος.Γι'αυτό βλέπεις έξω κάτι μπασμένα και κάτι χαλβάδες να έχουν γκόμενες,που με μια ματιά καταλαβαίνεις ότι τους κάνουν ότι θέλουν.
Ειδικά κάτι κοντοπούτανα,που αυτές είναι οι πιο πονηρές που υπάρχουν,ξέρουν να βρίσκουν άντρες και ανώτερούς τους εμφανισιακά αλλά και ταυτόχρονα κουτάβια τους
Sadman βγηκες εξω καθολου? Παλι μουνοθυελλα εξω σημερα... ηταν και ανοιχτα τα μαγαζια... σε καποια φαση περπαταω και μεχρι 100 μετρα μπροστα μου που επιανε το ματι ηταν μονο γυναικες (εξαιρω μαγαζατορες που στεκονταν εξω απ'τα μαγαζια τους)...
Sadman βγηκες εξω καθολου? Παλι μουνοθυελλα εξω σημερα... ηταν και ανοιχτα τα μαγαζια... σε καποια φαση περπαταω και μεχρι 100 μετρα μπροστα μου που επιανε το ματι ηταν μονο γυναικες (εξαιρω μαγαζατορες που στεκονταν εξω απ'τα μαγαζια τους)...
ωχ θα λεει παλι οτι μονο αυτοι μεχρι τα 25 πηδανε.....
Λείπει ο Σαββίδης να πάρει φωτιά το νήμα. :S
Sadman χέσε τις ξεκωλιαρες ελλεεινίδες και πήγαινε σε κάνα νησί για σεξοτουρισμό.
Δεν είναι δυνατόν να μην καταφέρεις να γαμήσεις έτσι
Δεν είμαι θεσσαλονίκη τώρα,αλλά ΠΣΚ που ήμουν γινόταν αυτό ακριβώς που λες.Μουνοθύελλα απ'το πρωί μέχρι το βράδυ,ειδικά Κυριακή γιατί Σάββατο έβρεχε.
Πολύ ξεκωλοπούτανο έξω,οι μικρές με τα κολλητά να τονίζουν τα κωλαράκια τους,άλλες με τα μπούτια έξω να κάθονται σταυροπόδι,πολύ καύλα φάση.Έχει κάτι αστεράκια σ'αυτές τις φοιτητοηλικίες,ποιος τα χαίρεται ρε πούστη όλα αυτά;
Βλέπεις κάτι μουνιά 1.70+,ωραία πόδια,λεπτές,κωλάρα,σαν μοντελάκια.
Πάντως τὸ συγκεκριμένο νῆμα ἔχει ἀπίστευτη πέραση στὶς γκόμενες.
Οπου βλεπεις τρενο να καθεσαι να σε χτυπαει.ἔχει ὁ Δημητράκης69. Τώρα τί τοῦ βρίσκουν δὲ ξέρω, ἀλλὰ ἄνετα κάθονταν στὸν Δημητράκη. Τί σκατὰ σὲ κοπρολάγνες καὶ γατοῦδες ἔκανα τὸ γκάλοπ; Ἂν ἔμοιαζα στὸν Δημητράκη θὰ ἔλεγα ὅτι ἤμουν αὐτὸς μπᾶς γαμήσω καὶ ἐγώ, ἀλλὰ ἔχω μαλλιὰ καὶ εἶμαι καὶ ψηλός.