pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Tι να κλασουν οι ροδιτισες τοσες τουριστριες εκει το καλοκαιρι
πες με ανωμαλο αλλα προτιμω να γαμαω και να ακουω γαμησε με ρε καριολη παρα ξενες γλωσσες
Tι να κλασουν οι ροδιτισες τοσες τουριστριες εκει το καλοκαιρι
ηθελα να δειξω οτι δεν τη βλεπω μονο για γαμησι μην φοβηθει για αυτο ειπα να φερει το παιδι
ε καλα δε νομιζω να το φερει
Οχι μονο θα στο φερει αλλα θα κοβει και κινηση
κατα ποσο στοργικος πατερας μπορει να γινεις
δε μασσαω μωρε απο τετοια
θα το παιξω καλος μεχρι να γαμησω
ηθελα να δειξω οτι δεν τη βλεπω μονο για γαμησι μην φοβηθει για αυτο ειπα να φερει το παιδι
ε καλα δε νομιζω να το φερει
Τρελιάρη με ρέγουλα το αλβανικό, καίει κύτταραΣαντ μανάκι,σχολιο για Mila Kunis?
Το deal δεν είναι καλό! Δεν το προχωράω!Στην Ελλάδα το αιδοίο ισούται με όλα αυτά
Για πες , σου έχει ρίξει πόρτα ο Μάγκος στο Κολοράντο?εισαι απογοητευμενος που σε κλαναν ολες οι ροδιτισσες απο το νηπιαγωγειο μεχρι σημερα;
Για πες , σου έχει ρίξει πόρτα ο Μάγκος στο Κολοράντο?
Πλέον Φαλιράκι αλλά και πόλη παίζει πολύ Ανατολική Ευρώπη! Αν πας πίσω από το ενυδρείο το ηλιοβασίλεμα είναι γεμάτο ρωσιδούλες που έχουν βάλει ανάλαφρο φορεματάκι που εντέχνως φαίνεται το στριγκάκι και ωραία πεδιλάκια και βγάζουν φωτογραφίες! Υπάρχουν καμάκια που χτυπάνε μόνο αυτή την ώρα στο συγκεκριμένο σημείο και είναι σχεδόν πάντα χορτάτοι!Φαληρακι Αγγλιδες και ορφανιδου πολη σκανδιναβες, ολα τα αλλα για ροδιτισες ειναι να χαμε να λεγαμε
Όλα αυτά μέχρι πέρσι βέβαια! Φέτος θα αργήσουν λίγο!
Αλλά μην τρέξει να χαρεί κανένα βρωμόπτηνο διότι η κατάσταση θα είναι λιγότερο τραγική απ ' ότι ελπίζει!
Φέτος θα έχουμε νεολαία πιο πολύ και κυρίως από Σκανδιναβία και Ρωσία!
Τυπε, πιστευεις οτι οι σλαβες εχουν καλυτερη συμπεριφορα απο τις Ελληνιδες;
Αυτο νομιζεις;
σε λέμε ανώμαλο. Εγώ χάρηκα όταν άκουσα τη Γαλλίδα να λέει ζ αρέ. Και την Ρωσίδα να λέει λιουμπλιου. Και δεν ξέρω αν ειναι σύμπτωση αλλά με τις τρεις αλλοδαπές που έκανα σχεσεις δεν ήταν υπέρ της υπογεννητικότητας...πες με ανωμαλο αλλα προτιμω να γαμαω και να ακουω γαμησε με ρε καριολη παρα ξενες γλωσσες
εσυ αποκλειεται να ησουνα γιατι τετοια ωρα εκανες τον ντι τζει σε κανα μπητσομπαρο της μαυρης πουτσας με καντινα - κοντεινερ και ομπρελες απο ξερο φοινικαΓια πες , σου έχει ρίξει πόρτα ο Μάγκος στο Κολοράντο?
Αν καμιά μέρα που περίμενες στην ουρά με τους εβραίους να μπεις μέσα και είδες να σκάει ένα διθέσιο και να κατεβαίνει ένα τούμπανο Ρωσίδα την ώρα που ο Μπράβος σε έσπρωχνε άκρη για να περάσουμε , μπορεί να είμουν κι ΕΓΩ!
Τρελιάρη με ρέγουλα το αλβανικό, καίει κύτταρα
Κούκλα ειναι και χωρις μεικαπΤρελιάρη με ρέγουλα το αλβανικό, καίει κύτταρα
Τι ειναι το "ζ αρέ" στα γαλλικα?σε λέμε ανώμαλο. Εγώ χάρηκα όταν άκουσα τη Γαλλίδα να λέει ζ αρέ. Και την Ρωσίδα να λέει λιουμπλιου. Και δεν ξέρω αν ειναι σύμπτωση αλλά με τις τρεις αλλοδαπές που έκανα σχεσεις δεν ήταν υπέρ της υπογεννητικότητας...
Τι εκανε λεει??ηθελα να δειξω οτι δεν τη βλεπω μονο για γαμησι μην φοβηθει για αυτο ειπα να φερει το παιδι
Τι ειναι το "ζ αρέ" στα γαλλικα?